Jelenlegi hely

Képregények

Utolsó bejegyzés

Képregények


A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Ellis folytatja, amit a Planetaryban elkezdett. Akarom mondani, amiről tulajdonképpen mindig is írt. :)

Embertelen, amit az Image művel...

ibi amentia latetHmm. Még mindig nagyon üres ez a topic :(

Na, csak egy kis kedvcsinálónak: Végre megjelent!

https://dl.dropboxusercontent.com/u/34520/forum/rewired/20150707_215713.jpgTudod ki ülne ki oda!

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.az istenit
nemveszemmegnemveszemmegnemveszemmegnemve

az úristenit

Szerk.
Á, nvm, ez Absolute, nem Omnibus. Így nem. Mind-az-egyben kiszerelésben kellett volna, mint ez.

ibi amentia latetIgen sajnos, ha jól számolom, még legalább 2 további kötetre kell várni. De talán így kezelhetőbb mint azok a hatalmas omni-k...

Az Invisibles nekem is meg van de még nem volt rá időm, hogy ki is olvassam... Jó?Nekem pont ma érkezett ez. Tudom, korántsem annyira jó, de kemény $11+shipping volt, ennyit megér:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81f3GaIm77L.jpg
Mondjuk vagy 5 perc volt, mire kirimánkodtam a postaládából, kurva postásnak sikerült azért csak beleraknia. Szerencsére amazon kartonpapír tokja tette a dolgát.Kezelhetőbb?! A pénztárcám jóléte többet nyom a latban, mint a fizikai kényelmem. :D

Az Invisibles nekem is meg van de még nem volt rá időm, hogy ki is olvassam... Jó?

Nagy. Nehéz. (Nem a kötetre értem.) Morrison. :)
Én szeretem.

ibi amentia latethttps://groupees.com/dynamite3
$1-5-10-es tierek, plusz némi extra cucc $50+shippingért:

Box includes Limited Edition Comic collectibles MSRP’ing at over $200. PRICE OF SHIPPING NOT INCLUDED.
Ha nem gond, h. ide is írom.

Eladóak az alábbi angol nyelvű képregények, mindegyik szinte új állapotában, a legtöbb fóliában, karton hátlappal.

The Red Star (1-8.): 5.000,-
Razor/Morbid Angel - Soul Search (1-3.): 1.500,-
The Magic of Aria TPB (1-5.): 3.000,-
Avigon: 1.000,-
House of Secrets - Foundation TPB (1-5.): 3.000,-
Darkchylde Redemption #1 + Legacy 1,2: 2.000,-
Crimson Sourcebook: 600,-
Spawn - Blood & Shadows: 1.500,-
Spawn - Blood & Salvation: 1.500,-
Spider-Man - The Lost Years: 2.000,-
Spider-Man - Torment: 3.500,-
The Authority - Relentless TPB: 3.500,-
Planetary/The Authority - Ruling the World: 1.500,-
Stormwatch - Change or Die TPB: 3.500,-
WILDC.A.T.S Trilogy: 1.500,-
Black Reaper: 1.000,-
WILD Core preview: 600,-
Stormwatch Special #1: 900,-
Midnight Nation (1-12., teljes sorozat): 9.000,-
Weapon Zero T-1, 0, 1-6, 11-13, 15.): 6.500,-

Dark Crossings 1., 2. (The Darkness/Witchblade/Tomb Raider): 2.500,-

Witchblade 1-23. (vegyesen TPB és füzet): 15.000,- (A postát állom)
Tales of the Witchblade (1-5): 3.000,-
Witchblade/Darkness crossover (1-3): 1.800,-

The Darkness (1/2, 1-39., az 1. rész 4 féle kiadásban, 20., 25. rész kétféle borítóval, Holiday Pinup Special, vegyesen TPB és füzet): 27.000,- (A postát állom)
Tales of the Darkness: (1/2, 1-4): 3.000,-
The Darkness - Infinity #1: 1.000,-

Curse of the Spawn (1-29., teljes sorozat): 19.000,-
A postát állom.

Rising Stars (Born in Fire TPB (1-8.), 9-16, 18., 19.): 11.000,-

Spawn/Savage Dragon (olasz) #10.: 800,-

Magyar nyelvű képregények:
Újvilág Fantasztikus Négyes #1: 800,-
Rozsomák #1: 800,-
Újvilág X-Men #1: 800,-
Triton Gyilkosságok: ingyen elvihető

Több tétel vásárlása esetén megbeszéljük a végső árat. Alkudni egészséges keretek között ér.

Kérésre képet tudok küldeni.

Személyesen átvehetőek Kecskeméten vagy posta/vaterafutár. Érdeklődni üzenetben lehet.

"Mind így van ezzel, ki hasonló időket megél, de a döntés nem rajta áll. A mi dolgunk eldönteni, hogy mit kezdjünk az idővel, ami megadatik nekünk."https://groupees.com/valiant
$5-$10-$15 tierek
Egész jó comicok vannak benne, és a középső tier TPB."WILDC.A.T.S Trilogy: 1.500,-"

Az album, vagy mi? (Mert ez ugye 3 részes)
Mindenesetre érdekelne, ha még megvan. (Bárhol látom, mindig megveszem és utána elajándékozom - Jae Lee egy zseni :) )

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawibi amentia latetYay, van ilyen topic!
Gyanítom hogy nem fogok újakat mondani velük, de azért: kedvenc webcomicok

Questionable content: nagyon aranyos, vicces kis "szappanopera", átlagos, farmer-pólós főszereplőkkel egy alternatív jelenben - vannak AI-k robotok és élnek emberek az űrben de mindenkit jobban érdekel hogy mikor jön a kedvenc bandája lemeze vagy eljön-e vele randizni a szőke csaj...

Powernap: Vicces, stílusos grafikájú webcomic a lúzer nyakkendősrabszolga iratkapcsozóról, aki "álmatlanságban" szenved - mindneki más gyógyszert szed amitől soha nem kell aludnia és 16 órát dolgozik, ő nem szedheti és kevés alvás-sok kávé zombulásban él. Így aztán nagyon örül amikor elé tolnak egy szerződést hogy aludjon laborban és fizetik a munkaidőt amíg vizsgálgatják - csak nem olvasta el az apróbetűt... "Álmában" az emberek álmaiban fog harcolni, amik lassan átszivárognak az éber világba is. Túlzó anyai ösztönből kinőtt "megint nem eszel rendesen és mikor lesznek már unokáim" szörnytől kezdve irodai frusztrálsági álomig mindenféle extrém lény között bénázik, miközben az éber világban is gondosan elcseszik mindent. Abszurd, vicces.

Van még pár de nem tudom érdekel-e bárkit :-)
Ez vmi elrettentés akar lenni? :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawhttps://www.humblebundle.com/books
Egy rakat Aphrodite IX világbéli és egyéb Stjepan Šejić / Top Cow comic, plusz a zsírúj switch és a BDSM-témájú Sunstone

Utóbbi ugyan ingyen olvasható deviant arton, és a Switch nagyja is fent van, de szvsz simán megéri így is.https://www.humblebundle.com/books

Boom comics bundle, köztük Irredeemable, Hellraiser, Sons of Anarchy, Robocop, egyebek. Szvsz Irredeemable nagyon élvezetes, kb "Superman beleőrül", bár jó lenne hozzá az Incorruptible is, ami gyakorlatilag a másik főszálat mutatja be.

+egy érdekes történés:
(spoileres a cikk ofc)
http://kotaku.com/marvel-comics-version-of-the-justice-league-just-kille...Digitális képregény? Komolyan?
Ráadásul humbibumbi lófaszpakk?

Nem okos.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawHa az ember egyébként is pl tableten olvasna, (mert pl a halál fogja cipelni a több kilós omnibus kiadást,) ezerszer jobb, mint bármi más ajánlat. Ráadásul még CBZ formátumban is adják, tehát gyakorlatilag minden megeszi. Más boltnál a saját olvasóikkal kell szórakozni, itt nem. Korábban leveleztem velük, hogy tehetik még kompatibilisebbé a pakkot, és napokon belül megléptek minden kérést. (Leading zero nem volt néhány cbz képeinek fileneveiben.)

Jah és olcsóbb is. Pl maga az irredeemable digitálisan $9/vol vagy $32/omnibus comixology-n, előfizetéses rendszerben asszem a Boom még nincs, marvel unlimited $10/hó. (De kibaszottul szar a programjuk és korántsincs benne minden.) Papíron amazonról $3-30 közt mozog, (hivatalos ára kiadótól $10/vol) plusz posta. Itt a full pakk $15.

Persze felmerül a hozzád hasonló árusoktól a jajveszékelés, hogy most elvesztenek néhány száz dollár bevételt. A jövő azonban továbbra is a digitális felé tolódik, aki kimarad, lemarad. Minek szórakozzak esetenként több hetes szállítással, magasabb árakkal, extra kilós könyvekkel, amikor olcsóbban, azonnal, nulla extra súlyt jelentve is megvehetem? Egyébként meg nyugi, egyébként sem vásárolnék tőled.Ha az ember egyébként is pl tableten olvasna

...akkor töltse le warezban és pont.

A digitális képregény önmagában nem gond, de fizetni érte nagyon is az. Ugyanis nem kapsz semmit. Ez nem egy software, de még csak nem is egy film, csak egy hitvány másolata az eredetinek.
Egy nagy lehúzás a kényelem meg a divat nevében.
Innentől fogva 1 cent is sok érte, mert a semmiért fizetsz. Fényes példája annak, mekkora lehúzás valójában, hogy olyasmiért fizetsz, amit sosem fogsz birtokolni.
Nem lesz a tiéd, csak olvashatod. (Nem lesz gyűjteményed, nem lesz értékes, nem tudod eladni majd, DE még a gyerekedre se tudod ráhagyni. Vicc az egész.)

...és mielőtt azt hinnéd: a vásárlóim komoly hányada is warezban olvas (még azt is, amit egyébként nálam amúgy hónapról hónapra megvesz), aki pedig nem és jön ezzel a digitális-ipades lófasz dumával, azt mindig jól kiröhögöm.

Olvassál amin akarsz, de a semmiért nem fizet az ember, meg csapkodja össze a térdét, hogy juhú, most a semmit olcsón adják.

Köszi a figyelmet.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawA megvásárolt(nak hitt) játékszoftverek sem képezik a tulajdonodat jogilag. Gyakorlatilag a jogot veszed meg, hogy játszhass velük. Erről szól az End User Licence Agreement. Digitális képregényt venni pont olyan, mint digitális videojátékot. Hogy ez most éppen GOG-féle DRM-mentes vagy Steam-féle bolthoz kötött, az már részletkérdés.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNem akarnám kinyitni ezt a másik óriás bugyrot túlzottan (a software-est), bármennyire adja magát. Maradjunk annyiban, hogy nekem nem tetszik az, hogy csak játszhatok vele és nem kerül a birtokomba egy példány az adott játékból. (Ahogy akár 5-10 éve megtörtént.)
Vagy hogy nem adhatom el az X évnyi farmolásom termékét egy acc formájában. (Szó szerint a munkáddal, saját időd, energiád és kapacitásaid felhasználásával, sőt, a pénzed befektetésével termelt érték, ami nem a tied - hogy mi? ;3 )

De a képregény nem pont olyan, sosem volt még hasonló sem, ugyanis a software-nek nincs egy másik változata, nem nyomtatják papírra száz éve és miután a birtokodba kerül, sosem nő meg az értéke. (Magától.)
Egy softwarte egyszerűen ilyet nem tud. Egy képregény viszont mindig is tudta ezt. (Meg egy könyv is.)

Én is kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ezen témában a jövő. Mindkét irány járható, csak az a felemás szitu nem normális, ami most van: hogy majdnem ugyan annyit fizetsz, de nem kapsz semmit. (A Humbi azért vicc, mert a drága semmit akciózzák olcsón, vagyis a csavarás elfedi, hogy eredetileg már átverés volt.)

Nem mondom, hogy kötelező birtokolni, meg mindennek értéket adni (csinálhatjuk azt is, hogy senki nem akar birtokolni, csak akkor ugye oda-vissza hoppácska van), de ha valaki tisztában van azzal, hogy mennyibe kerül mondjuk egy könyv, vagy képregény, ha megtisztítjuk a 'sallangtól', akkor elég egyértelmű mennyire nézik hülyének:

Ha 100 az ára, akkor abból 50% a kereskedelmi 'jutalék'.
A fennmaradó 50-ből a legnagyobb hányad a nyomda, marad mondjuk 30%.
A 30%-ába belefér az összes szerző, szerkesztés, kiadói munka, a kiadó haszna, stb.
Nyomtatott kiadványnál belekalkulálják még, hogy ki tudja hány példány marad meg, lesz selejt, vannak ugye a kalkulált elhullások (sérülés, beszállítók, stb.), amit ugye beleraksz az árba. (Míg digitálisnál nem kéne, hiszen nincs felesleg meg selejt)
Van még környezetvédelmi termékdíj (mert papír meg festék), további logisztikai költségek (tárolás és szállítás) és még biztos kihagytam ezt-azt.

A gondolatmenet vége, hogyha a 'könyvesbolti' ár ~10%-át kérnék egy digitális példányért (a kiadó weboldalán) akkor már ugyan annyit kerestek rajta, mint egy nyomtatott példányon kerestek volna.

Tehát a 100 forintos könyvnek/képregénynek vadi újonnan is max. 20, de inkább 10 forintnak kéne lennie digitálisan, már akkor is ugyan annyit kerestek rajta.

Ez úgy hiszem eléggé más megvilágításba helyezi, hogy mekkora jó kis akciók vannak netszerte és mennyire lehet hülyére venni az embereket az ebook-kal ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawOhh, és még egy nagyon fontos apróság: A digitális kiadvány töredék annyi embernek ad munkát. Ez lehet hülyén hangzik, de 'összgazdasági' szinten nagyon nem mindegy, hogy 2 vagy 12 ember kell ahhoz, hogy te vmit a kezedbe vehess. (Nyomdász, szerkesztő, raktáros, szállító, kereskedő, stb.)
Persze ennek is két oldala van: tekinthetjük a 12 embert pocsékolásnak, ha elég kettő is, de nézhetjük úgy is, hogy másik 10 ember is kap megélhetést.
Jelen állás szerint elég kettő is, de 12 ember pénzét teszik zsebre, míg a másik 10 munkanélküli lesz.

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. ShawMarmint szo szerint a kapitalizmusban annyit kernek el az aruker mindenhol amennyit akarnak. (nyilvan torekednek gazdasagosak lenni, hogy a legnagyobb haszonkulcs tudjon igy befolyni)

Sohasem az eloallitasi koltsegek hataroztak meg elsosorban ezt.

Lehet .01 penzbe kerul az eloallitas, de ha a nep kifizet erte 100penzt es nincs pl konkurencia, akkor 100penzert fogjak arulni.

Ugyanugy ha 95penzbe kerul az eloallitas es 100ert tudjak csak eladni mivel csomo masik hasonlo termeket is megvehetne a konkurenciatol az ember, akkor 100ert fogjak detto arulni.

Valoszinuleg nem hasrautes szeruen vettek ki ezeket az ebook szamokat, hanem felmertek a piacot es ezt dobta a gep hogy igy tudjak a legtobbet szakitani az ar/eladott peldanyokon hanyadosabol.

Just sayan.

szerk: gyönyörű példa:
http://www.cbsnews.com/news/express-scripts-will-offer-1-alternative-to-...

tl;dr Full greedy gyógyszergyáras CEO a 62éve 13.5$ futó életmentő gyógyszere árát 1 nap alatt nem kevesebb mint 750$re emelte amolyan fuck it, miért ne alapon. Versentárs egy hónap alatt előrukkolt egy konkurens termékkel, és 1$ adja.

http://i.imgur.com/5vFpdnx.jpg
CEO face when

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Ezt nyugodtan ki is törölheted, akkor sületlen baromság.
1. Ugyan arról a termékről beszélünk más kiszerelésben, tehát ők ugyan annyit kérnek amennyit akarnak, de én nem is őket fikáztam, hanem a hülye usert, aki beszopja. (Mint a nagyobb kiszerelés a Tescoban, ami arányaiban drágább, de a hülye megveszi, mert rá van írva, hogy akciós. Ez kb. ugyan az a szint: amikor az elemi matek se megy, pedig rá is van írva az árcímkére.)
2. Attól, mert demagóg hülyeségekkel védhető a kapitalizmus, a matematika még matematika marad.

Tehát amíg TE nem kérhetsz el 'bármennyit' azért, amit te csinálsz, addig javaslom mások hasonló jogai mellett se állj ki, az legyen az ő dolguk.
Így ugyanis csak azért állsz ki, hogy téged szopathassanak, te meg szophass kedvedre.
(Nem, a fair deal az lenne, ha te is szopathatnál kedvedre, vagy téged is szopnának.)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shawhanem a hülye usert, aki beszopja.

de pont azt magyarazom hogy nem "szop" be semmit (legalabb is nem olyan ertelemben ahogy te gondolod), hanem neki biza meger annyit amennyit elkernek erte. Akinek nem eri meg, az nem veszi. Gondolom nem is te vagy a piacuk (se nem en). Es ha nagyon megindulna leszukulni, valtoztatnanak az arazason.

nem allitom hogy nincs pszichologia, marketin meg egyeb felvezeto tenyezo is mogotte, persze hogy fenyezni akarjak a termekuket meg validabba tenni az arazast. Viszont ha a vevo nagyon sokallni fogja, igy se ugy se veszi meg. Siman van hatar ami felett nem tudsz mar jatszani a marketing mezes szoveggel.

Tehát amíg TE nem kérhetsz el 'bármennyit' azért, amit te csinálsz, addig javaslom mások hasonló jogai mellett se állj ki, az legyen az ő dolguk.
Így ugyanis csak azért állsz ki, hogy téged szopathassanak, te meg szophass kedvedre.
(Nem, a fair deal az lenne, ha te is szopathatnál kedvedre, vagy téged is szopnának.)

de hat Grift teso, miert newsflash neked a teny hogy ez "visszafele" is pontosan igy van pedig. TE is pontosan annyit elkerhetsz a melodert amennyit nem szegyenlsz, HA tudsz olyat produkalni amit csak nagyon kevesen tudnak/akarnak es nagyon nagy kereslet van rad.

Nyilvan valoban ha olyan munkat csinalsz (olyan arut gyartasz) amit tobb milliard masik ember is nagyon szivesen megtesz vagy tesz is folyamatosan, akkor nagyon minimalisra kell tenned a haszonkulcsodat a munkadert cserebe, ha bizniszben akarsz maradni. (ugyanugy ahogy a cegeknel is megvan)

Bazi nagy konkurenciad van, baszott kicsi haszonkulcsal fogsz dolgozni. Mar ha bizniszben tudsz maradni es nem esel ki.

Bazi nagy melos konkurenciad van, szintugy baszott kicsi fizuval tudsz csak dolgozni. Mar ha meloban tudsz maradni es nem esel ki.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Nem hiszem, hogy egy olyan boltos, akinek megélhetési érdekeltsége, hogy a fizikai terjesztési volumen fenntartása, belvallaná bármikor publikusan, hogy van értelme a digitális terjesztésnek, amiből ő teljességgel kimarad.

Ehelyett mit csinál? Kijelenti, hogy aki nem vele egy véleményen van, az hülye, "beszopta", stb.

Egyébként egy másik dolog, hogy az ilyen digitálisan befolyt összegből százalékban potenciálisan jelentősen több bevételt szerez az eladó, mint egy standard fizikai értékesítésből. (Pl Alexandra lenyúl simán 50%-ot, a nyomda előre tartja a markát, stb.. vs Google/Apple 30%-ot kér, és nincs nyomda, Humble-nél meg az alap elosztásban 65% a kiadóé, 15% jótékony, 20% pedig a Hubmlinak megy.)

Nekem meg megér $15-t, hogy ne kelljen piratebay-en vadásznom rájuk, rendezgetni név szerint, konvertálni esetleg más formátumba, stb. Tény, általában nem szoktam a full könyves pakkokat megvenni, csak az $1-os minimumot, de ez most épp megérte. Jótékonykodás, karácsony, támogatás.Ez a csóka szimplán mohó és hülye volt, mert a Daraprim hatóanyaga nem védhető már le, az szabad oltalom alatt van már egy ideje, és bárki a világon gyárthatja :D Ezért kapott a zacsijára az olcsó konkurenciától. Megérdemelte az a vadbarom.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!