Jelenlegi hely

(wontfix) Bug: oldalszámláló nincs jobbra rendezve

Utolsó bejegyzés

(wontfix) Bug: oldalszámláló nincs jobbra rendezve

+1 apróbb deisgn bug: az oldalszámozás nem a jobb oldalra van rendezve. Ez 900 px (non-default) szélességnél zavaró. Korábban jobb szélen volt az uccsó oldal, most kb két centire beljebb.

kép:https://i.imgur.com/cZzgnIf.png

Pontosan a probléma pirossal keretezve:

kép:https://i.imgur.com/ExG7izS.png

Szerkesztette: psishock - 2016 aug 28


oh, ertem mire gondolsz, de ez "by design" van igy, azaz az oldalszamlalo most nem sorolodik abszolut oldalakra mint regen, hanem mindig az adott szoveg utan kovetkezik folytatasban mint a resze neki, hogy egyertelmubbe tegye azt hogy lapozas van az adott megnyitott topikban. Tobb panasz volt regebben a lapozoszamokra hogy nem tudtak az emberek hogy mire valo (vagy hogy nem vettek eszre hogy adott topikban tobb oldal is van), a mutyursegre panaszok mellett ami most szintugy javitva lett, igy ha mindig a szoveg mellett csatolva talalhato, egyertelmubb hogy mirol van szo, mint sok esetben amikor epp nagyon tavol estek a rendezes miatt egymastol es nem "kotottek" oket az emberkek ossze vizualisan.

ugyeEsetleg b. megoldásként ki lehet húzni az adott beállított oldalszélesség széléig? :Daz meg furabb lenne mert tipikusan valahol kozepen lenne akkor a legtobb embernek, leven hogy 800 vagy 600 px a dominans, nem az 1000es. :D

De ha megis mindenaron jobbra szeretned, egy rovid sorral amugy kedvedre odaragaszthatod, dobd be a bongeszobe a css kezelodbe valahova:
.rewired-breadcrumb-pager{float:right;}

Jobbra sorolasnal hulyen fog elegge kinezni ha hosszabb cim atfut a kovetkezo sorba, az oldallapozo szamok meg kilometerrel arrebb a masikfelen teljesen fuggetlenul, de persze te tudod. :)

ugyeAh, thx, stylish-szal teljesen jó :)

szerk: FYI, így néz ki két sorba törve:

kép:https://i.imgur.com/MLhL5sv.png
nem vészes, sőt...Csak így indokolatlan a +1 sor. Akkor már inkább az utolsó bejegyzéses sor jobbjára ragasztanám, csak ugye az nem fixed content.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!