Jelenlegi hely

(wontfix) Bug - IOS 8 alatt fagy az oldal

Utolsó bejegyzés

(wontfix) Bug - IOS 8 alatt fagy az oldal

Hejj!

IOS 8.0.1-en egy Ipad Air-en (JB) és egy Ipad 3-on (nincs JB) szintén fagy az oldal alatt a Safari és a Chrome böngésző is. Gőzöm sincs, mi lehet ilyen kényes dolog az IOS-nek, de gondoltam reportolom a bugot.

Szerkesztette: dulakh - 2015 jún 24


Regen minden jobb volt.

HW foleg.Nincs flame, szerintem is egy hulladék és Android párti vagyok.
De a tabletjeikhez van valamiféle irracionális kötődésem, hozzámnőttek az ipadek :)hat ios-em nincs tesztelni, de max probald levenni a grafikat medium-rol low-ra a forumon, es ha ugy nem fagy, lehet le tudjuk redukalni a lehetseges tenyezok halmazat par dologra csak.

Egyebirant a "fagyast" nalad hogyan kell erteni? Mivel sokmindenki sokfelekeppen szokta hasznalni, es kb mint egy gyujtoszora, minden fogalmat rahuznak. :)

ugyeNallam meg sose crashelt az oldal iOS 8.3 alatt iPad 2-őn s médiumon van a Graf.

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce SterlingNálam ha nem is kiválóan, de fut iPad-en (ki vannak kapcsolva a hátterek, mégis mindig felvillannak oldalváltáskor). A Windows Phone-om viszont a kezdetek óta még a böngészőt is bezárja, amikor megpróbálom megnyitni az oldalt. :D

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNálam minden oké WP-n, pedig egy félhalott 520-as Lumiám van. Legalábbis nem lassabb az oldal betöltése mint bármelyik másiké. Pl. a 444 mellett kifejezetten hasít. :)Nálam csak a chromeot vágja ki ios 8-on.Nekem Chrome és Safari is kilép IOS8-on, de akkor megpróbálom kilőni a gfx-et!

Edit:
Na, eddig jó!egy ideig nem jott panasz, elkonyvelem akkor hogy az iOS(8), bizonyos emberek ezkozein egyszeruen nem tudja kezelni a modern webstandardokat. Vagy epp az adott grafikus hardware bena (igen grafikus mivel hardware-es effeltusokat is hasznalunk a komolyabb beallitasoknal), aminek a kovetkezmenye hogy crashel nala az oldal random idokben.

Viszont mivel legnagyobbreszt minvenhol mashol megy, valoszinuleg nem fogok ennyire specifikus ezkozkodolassal idot tolteni, foleg ha az adott helyzetben lejjebb is tudja venni az illeto az izgalmat a grafikai beallitasoknal, es ismet hasznalhato lesz a szamara az oldal.

ugyeHeves média kontent oldalaknál (4-6+ db videó) is szokott fagyni, de úgy hogy be se tölti egyáltalán... Viszont 8-alatt levő verzióval meg nem volt baj.

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce Sterlingfura kulonben. Az is hogy regebbi iOS verziokkal nem volt baj. Remeltem amugy hogy amikor optimizaltam/javitottam a motor kodon az utobbi hetekben, akkor javul majd ez a kerdes is.

massziv media tagos resz is erdekes hogy mondod, mivel effektiv csak kepkent toltodnek azok is be, mintsem videoknak, egeszen addig amig el nem inditjuk oket. Lehet hogy a cross site linking nyirja meg az iOS-t? De ezzel a nekifutassal a kulso helyrol linkelt kepek is ki kellene hogy fektessek.

Sajna hogy nincs iOS cuccom hogy teszteljem itthon.

Vagy megvarjuk az iOS9et? xD Par honap es itt van ha minden a terv szerint megy nekik.

ugye

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!