Jelenlegi hely

The Witcher, a sorozat

Utolsó bejegyzés

Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag
The Witcher, a sorozat

Ide jöhetnek a Netflix-sorozatos hírek és a majdani kibeszélés. Meg minden más is, ami kisül még az IP-ből. (Hátha megveszi a Disney, és akkor mehet az MCU-ba.)

Szerkesztette: Strato - 2018 szep 12


(Na igen, nekem kizárólag a játékok a referencia, azokból is a W3. A könyvekben lehet, hogy Cavillhez közelebb áll Geralt, mint Hollowayhez, de egy próbajelenetet megnéznék Hollowayel is kíváncsiságból na. Az meg alap, hogy egy Witcherben lennie kellene szörnyeknek, meg csöcsöknek. Sőt én egy GoT minőséget várok CGI-ben, inkább költsék a zsetont díszletre, meg CGI-re, mint bármi egyébre.)

?/7 specialista, Játékfejlesztő-BR generalista, Zenész-zeneszerző, Rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard.A könyvekben lehet, hogy Cavillhez közelebb áll Geralt, mint Hollowayhez,

nope. a jatekokban szinte tokeletesen adoptaltak Geralt a konyv szerinti kinezetet es karakteret, tehat nagy elteres nem lenne szabad hogy legyen a filmbelivel sem. igen az altalad berakott figura is Geraltosabb sztem mint Cavill, arcra mindenkepp.
en azt remelem, hogy mivel Cavill pedalozott a szerepert- nem forditva, talan nem veszi el a koltsegvetes nagyobb reszet a fizetese. inkabb tartok olyasmitol, hogy mivel a szerzodesei kotik a DC-hez, hogyha becsuszik egy uj Superman film, akkor csusztatjak az esetleges tovabbi Witcher evadokat, fennakadasok lesznek a forgatasokon, bajusz botrany, stb.

this is my moment in the sun, this is my moment...!a legjobb, legkarakteresebb Geralt sztem még az első részben volt, utána némileg elgenerikusodott sajnos. volt is sírás annó a Witcher 2-nél emiatt.

kép:https://i.imgur.com/tpmfFWn.jpg

Vill du bli ihop med mig?


KMZ képe
KMZ

legjobb Geralt, legjobb sztori, legjobb harcrendszer. SC1 Raynor is szebb vót meg a sztori is jobbvót.

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától+1
Itt még jó kis mutáns feje volt.
Nincs kifejezetten sok bajom az újabbakkal, de ha választhatnék akkor a W1-es verzió a legjobb. Legalábbis a cinematicos.

Choose your next words with excpetional care!Ciri úgy tűnik valamilyen "minority" karakter lesz. Nem mondom, hogy pártolom. Nem szeretem, mikor egy adaptációnál eltérnek az eredeti materialtól.

ShowHide spoiler #Bame jelentése
Bame:
Black, Asian, and minority ethnic (used to refer to members of non-white communities in the UK).

Csak mert nekem is utána kellett néznem.

kép:https://i.imgur.com/XCneRq2.png

Choose your next words with excpetional care!NÉGER Ciri...?! Ez egyre szarabb. :D

Non serviamohogy a ....
ez azt jelenti, hogy baromira a nem a korai geralt sztorikat, novellakat filmesitik meg hanem egybol a regenyekbe ugranak. ezt tokre sajnalom.

this is my moment in the sun, this is my moment...!aztakurva mennyit tudtok ti ezen a vicser karakteren pörögni /o\gondolom valami cucc biztos van ami teged is erdekel.:)
amugy ja, javasolnam siman vmelyik adminnak, hogy csinaljon egy Witcher tv sori topikot es dobalja at oda a szemetelesunket. sztem most hogy a hirek jonnek, csak surusodni fog a tema es lathatoan nem en vagyok az egyetlen akit foglalkoztat.
thx.

this is my moment in the sun, this is my moment...!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ezt kicsit szigorú nézőpontnak érzem. Ha a kínaiak csinálnak egy Sanghajban játszódó Bűn és bűnhődés-feldolgozást, én nem várom el, hogy oroszok legyenek a főszereplők. Az adaptációnál az eltérés természetes, ha nem is feltétlen szükséges.

Viszont ahol marad az eredeti környezet, ott én sem szívesen veszem a hasonló borításokat, itt sem. Például a Magnificent Seven rendben van amerikaiakkal, de ha maradt volna japánban, akkor nem örültem volna ugyanannak a bandának. Itt meg az eredeti matériában ott vannak a rasszokra az elfek és a törpék egy szlávos környezetben. Majd kiderül, hogy mit akarnak kihozni belőle, mert biztos lesz jelentősége, ami remélhetőleg nem túltolásba vezet.

Sors bona, nihil aliud.Jó meglátás.

Choose your next words with excpetional care!Valószínűleg annyi lesz a jelentősége, hogy kellően PC legyen a sorozat. Elkurvult ezt a Netflix, de nagyon. Azt nem értem, hogy ha Sapkowski meg pampogott a videojáték-adaptáció miatt, akkor most miért nem picsog emiatt.

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Valószínűleg ugyanarra gondolunk, csak én túltolásnak hívtam, és egy hangyányit még merek reménykedni. Ha tényleg nagyon elcseszik, akkor még jobban fel tudok így háborodni, mintha elástam volna 200 méter mélyre. (Már ha egyáltalán belátható időn belül megnézem.)

Sors bona, nihil aliud.A problémám a nem-kaukázusi Cirivel a következő:
Rettentően fontos a sztori szempontjából, hogy ugyanabból a népből származzon, mint
-körülötte Északon mindenki
-délebbre egy bizonyos militáns birodalom
tehát ha ő mondjuk zöld bőrű, az csak akkor működik, ha mindenki más is...
Ha ez nincs, akkor meg nem tudják az egyébként elképesztően jó sztorit visszaadni, abban meg nem igazán bízom hogy írnának helyette egy jobbat...Basszus, most, hogy látom ezt a képet, egyet kell értenem: az ott még Geralt. Baromira nem tűnt fel eddig valahogyan, hogy az első és a második rész között ennyit faragtak a karakteren.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Szerintem mindenkinek ez a problémája: a sztorit és hitelességet feláldozzák a PC oltárán, mert azt úgy kell...

Non serviamJó reggelt! Miért van már elege vajon a normális embereknek a sok SJWből? Vicc az egész.kép:https://www.gamepressure.com/gallery/html/article/444260505.jpg :D
A kedvenc változatom a Witcher 2 dobozán található:
kép:https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/c730b28869985.5602ca3e17e4a.jpg

Jó lesz az.az a bajusz a homlokan szeduletes!:DDD

this is my moment in the sun, this is my moment...!kép:http://images2.bibsy.pl/hphpz0nW/odwazna-wizja-wiedzmina.jpeg

Choose your next words with excpetional care!


NANI?!
Inditás gomb

NANI?! (00:00:20)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseHenry Cavill bajusszal is nyomhatná :D

Jó lesz az.


Moustache - Vegeta - 10 Hour Version - TFS 49
Inditás gomb

Moustache - Vegeta - 10 Hour Version - TFS 49 (09:59:56)

ibi amentia latetKözben meglett a full szereplőgárda!

kép:https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aYg2p52_700b.jpg

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)kép:https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/am7ELEj_700b.jpg

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)


// Ervé Ágnes: hallod Pityu, ezt a beágyazni valót nem tudom sehogyan sem értelmezni.
-> https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fpbs.twimg.com%2Fmedia%2FDm... //

?/7 specialista, Játékfejlesztő-BR generalista, Zenész-zeneszerző, Rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard.


BLACK CIRI, POLISH OPINION. Gaming news with Outstar
Inditás gomb

BLACK CIRI, POLISH OPINION. Gaming news with Outstar (00:16:15)

Tldr: Arra is van esély, hogy Ciri lengyel lesz.

Choose your next words with excpetional care!rune írta: kép:https://www.gamepressure.com/gallery/html/article/444260505.jpg :D
A kedvenc változatom a Witcher 2 dobozán található:
kép:https://mir-s3-cdn-cf.behance.net/project_modules/disp/c730b28869985.5602ca3e17e4a.jpg

Biztos a sok varázsfőzettől nőtt a bajsza a homlokára. :)

LengyelCiri viszont tökéletes lenne. De a Lengyel mióta minority ethnic?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)Attól függ, hol nézed. Pl. Magyarországon is kisebbségben vannak a lengyel lakosok.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!