Warcraft

Utolsó bejegyzés

Warcraft

A topik aktuális témája a Warcraft III Reforged, de később jöhet ide a Warcraft 4 is :).
Nyugodtan szó eshet a korábbi Warcraft-részekről és akár a kalandjátékról is. A World of Warcraft viszont mellőzendő, annak itt a saját topikja.

Szóval a Warcraft III Reforged-et az idei BlizzConon jelentették be.

Hivatalos weboldal:
https://playwarcraft3.com/

Cinematic:

Warcraft III: Reforged Cinematic Trailer
Inditás gomb

Warcraft III: Reforged Cinematic Trailer (00:02:19)

Gameplay:

Warcraft III: Reforged Gameplay Trailer
Inditás gomb

Warcraft III: Reforged Gameplay Trailer (00:01:35)

In-game átvezető:

Warcraft III: The Culling Campaign Trailer
Inditás gomb

Warcraft III: The Culling Campaign Trailer (00:01:31)

Úgy néz ki, hogy a régi pályák és modok mind játszhatók lesznek a Reforged-dal is.

Az ár kissé borsosnak tűnik: 30 Euró.
https://eu.shop.battle.net/en-us/product/warcraft-iii-reforged

Szerkesztette: Strato - 2018 nov 05


Remélem, hogy azért az eredeti szinkront meghagyják opciónak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.
:)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Glad I could make it, Arthas.
Inditás gomb

Glad I could make it, Arthas. (00:01:51)

Choose your next words with excpetional care!:D

?/7 specialista, Játékfejlesztő-BR generalista, Zenész-zeneszerző, Rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard.A kép alapján kicsi Timmyvel csináltak valamit az erdőben azok a kurva gnollok. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Kicsit "wowosítják" a történetet majd:
https://kotaku.com/blizzard-is-adding-world-of-warcraft-references-to-warc-1830268002
Érdekesen hangzik, ha nem szúrják el, simán hozzáadhatnak frankó újdonságokat a régi játékhoz.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zag-zag:
https://wargus.github.io/index.html

Work, work:
https://wargus.github.io/war1gus.html

12 egységet kijelölni egyszerre a WarCraft 1-ben? Miféle fekete mágia ez?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Widescreen HD support! Hotkey display!

kép:https://i.imgur.com/cRKYtAN.png

Massive unit queueing! Train units like it was 1998!

kép:https://i.imgur.com/rO8GKpR.png
Tides of StarCraftness!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ez lesz az uj Quake Champions topik?Joda violenty fiddling with his balls, only on RW!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.ugyanez volt az első gondolatom nekem is :DDDBocs srácok, hogy belinkeltem két HD modot azok után, hogy a BlizzCon-hír alatt felmerült a War 1-2 remasterekre való igény, tényleg. Legközelebb minimum várok még két kommentet másoktól egy ilyesmi találat után, akkor is, ha hónapokba tellik!

Őszintén szólva ha a cél az lenne, hogy Joda ne panaszkodjon semmi miatt az oldalon, akkor kb. törölhetnénk is mindent 'csába. :D

https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--PllDmuIs--/c_limit,w_1160/7EEI0O1zju01CG86a.gif
Inditás gomb

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Őszintén szólva ha a cél az lenne, hogy Joda ne panaszkodjon semmi miatt az oldalon, akkor kb. törölhetnénk is mindent 'csába. :D

Komment ov dö déj :DIgazabol csak feltunt, hogy a blizzcon ota minden letezo blizzard topikban feltuntel mikozben nem ez volt a megszokott eddig, sot... Ezert is kerdeztem, amugy tulzottan nem erdekel.

Ez a sarkitott bs meg inkabb nem kene, ha az lenne csak teged torolne a forummotor semmi mast kb. :Da blizzcon ota minden letezo blizzard topikban feltuntel

Because BlizzCon? Vagy akkor se szabad? :D Próbálnám értelmezni, hogy mi a problémád, de igazából sehogy se megy. Mmint oké, van néhány topik (Quake, Doom, Build és biztos, hogy ez is olyan lesz bikoz I <3 WarCraft), ahová gyakran szoktam kommentelni a hírektől a hülye mémekig mindenfélét, de nem észleltem, hogy ez bárkit is zavarna. És hát ha van akit zavar, akkor is... fuck off? Nem igazán vágom, mi gond lenne ezzel, elvégre van egy fórum kurva sok topikkal, ahol mindenki eldöntheti, miről akar olvasni.

Ez a sarkitott bs

Nem annyira sarkított az...

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Én sem értem. Zaxx ontopik hozzászólásokat ír elég sok topikba. Most van egy új topik, ahol ezt teszi, meg felbukkant még néhányban, ahova korábban nem sűrűn írt, és ott is ezt teszi. Ha az ontopik hozzászólás üldözendő, akkor lehet, hogy rosszul tudom, miről kellene egy fórumnak szólnia.

Ne legyetek már ennyire kihegyezve egymásra! Így még a csipkelődő humornak szánt megjegyzések is rohadt gyorsan félre tudnak menni. (Lehet, hogy most is ez történt?)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámÍgy még a csipkelődő humornak szánt megjegyzések is rohadt gyorsan félre tudnak menni.

Ezt kinek írtad?! :)Lehet, hogy most is ez történt?

I dunno, nekem nem rémlik, hogy ezt az epizódot megelőzően akár tompítva-poénkodva is kóstolgattam volna mostanában. Eszkalálni mindenesetre nem szeretném, mert most még a szokásosnál is kevésbé érzem át a gondot. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ezt az elmúlt pár perces érzelmi vasutat gifekkel meg mémekkel kommunikálnám le, de sajnos nem működik nálam az imgur, szóval:

12 egységet kijelölni egyszerre a WarCraft 1-ben? Miféle fekete mágia ez?

***boldogan a levegőt csapkodós ember***

Rákattintok a linkre...

to play Warcraft with the Stratagus engine.

***bizonytalanul szemöldökét ráncoló ember***

more player factions in multiplayer games, a map editor, and multiple towns

*csalódottan a laptop képernyőjét becsukó ember***.

Mindig akkor történik valami katasztrófa a Földön, amikor valamelyik vezető kormány le akarja leplezni a létezésüket. Ezzel tartják sakkban USA-t meg Oroszokat, akik rég tudják, hogy idegenek élnek a Földön.Bennem a #11, #12, #13 hozzászólások kapcsán merült fel a gondolat, hogy humorral értelmezve okék, de aztán nektek valahogy mégis sikerült szolidan egymás torkának esni a folytatásban.

Részemről ez a téma itt ennyit érdemelt. Én nem kívánom folytatni, mert off-topik.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNem tudom mi a picsat kell ezen ennyit pattogni, de komolyan. Feltunt az OW (egyenesen satan jateka volt par honapja is meg, gondolom par honap mulva levatja a qc-t, nem ez lenne az elso ilyen) meg az itteni meg a blizz topikos aktivitasa, gondoltam ez lesz a kovetkezo quake. Nem csak nekem tunt fel csak Moken nem akarta beirni vagy nemtom.

Egyszo mint szaz, nyugodjatok le. Azt csinal amit akar egyszeruen feltunt (meg csak problemam se volt vele… halal komolyan), valaszolt, tovabb lehet lepni.

szerk.: ki a tokom esett kinek a torkanak??? En nem tudtam hogy ennyire ki vagytok ehezve a dramara, de igy tulporogni valamit... :D Vicc az egesz, ne csinald mar. :DAbszolút a klasszikus WarCraftot kapod néhány ki-be kapcsolható opcióval. A Stratagusnak érdemes utánanézni: tulajdonképpen egy War2 engine-klón, ennyire:

On June 15, 1998 Lutz Sammer released the first public version of a free Warcraft II clone for Linux he had written, named ALE Clone. In 1999 it was renamed to Freecraft. In June 2003, a cease and desist letter was received from Blizzard Entertainment, who thought the name Freecraft could cause confusion with the names StarCraft and Warcraft, and that some of the ideas within the engine were too similar to Warcraft II.[3] The project halted on June 20, 2003.[4]

The developers regrouped in 2004[5] to continue work on the project renaming it Stratagus.

Szóval tök ugyanaz, csak mivel későbbi és open source, így többet foglalkoztak vele = fejlettebb. Ha nem lenne odaírva, az életben nem tűnne fel, hogy ez egy másik engine, több fajjal vagy bármiféle kontentbővítéssel én meg nem találkoztam.

Ettől függetlenül nekem sajnos csak a War2 fut tökéletesen. Az első rész úgy tűnik, hogy picit még bugos (maga a játék megy, ahogy kell, csak a kampányvideók és az animált mission briefingek bugzanak be), ugyanakkor láttam a Youtube-on olyan videót, ahol hibátlanul fut, szóval your mileage may vary.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.(egyenesen satan jateka volt par honapja is meg, gondolom par honap mulva levatja a qc-t, nem ez lenne az elso ilyen)

Egyébként itt miről van szó? A Quake-et sosem utáltam, az OW meg továbbra is a sátán játéka egészen addig, amíg nem lesz rendesen free-to-play, mint a Quake.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Warcraft 3 – Original vs. Reforged Trailer Graphics Comparison
Inditás gomb

Warcraft 3 – Original vs. Reforged Trailer Graphics Comparison (00:02:36)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Warcraft III: Reforged (BlizzCon Panel)
Inditás gomb

Warcraft III: Reforged (BlizzCon Panel) (00:46:52)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Joda te azt akarod mondani, hogy Zaxx szinte mindenre "rászáll" ami népszerű, és addig írogat a topicjába míg ki nem sajátítja, és ki nem csinálja azt teljesen? Szerintem te ezt rosszul látod!:DHé, én legalább nem offolok.

Egyébként nem tom mi az, hogy "kisajátítani egy topikot". Mármint véges számú kommentet lehet írni? Ha én beleírok, te már nem írsz?

A Quake és a Build népszerűek!? :D

Én csak két dolgot látok: kettő darab nagyon rosszindulatú és kurvára unatkozó embert, nekik meg mindig van egy tippem (ja, tövig).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.nem értem miért rajong mindenki a warcraft gondolatáért annál azért sokkal jobb br játékok készültek már, például hogy csak egyet mondjak a starcraft is

Mindig akkor történik valami katasztrófa a Földön, amikor valamelyik vezető kormány le akarja leplezni a létezésüket. Ezzel tartják sakkban USA-t meg Oroszokat, akik rég tudják, hogy idegenek élnek a Földön.Meg jobb MOBÁk is vannak ám!

Viccet félretéve elég fura abba belegondolni, hogy a War3-ból lett a MOBA.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!