Jelenlegi hely

Szobából jöttem

Utolsó bejegyzés

Szobából jöttem

(A Rekeszizomtréning telespammelésének elkerülése végett, ha már "Szobára mentünk" egyszer, onnan ki is kell jönni, ugyebár. Mert a korszakok is elkezdődnek valahol, majd véget érnek.)

@Asycid

Jó, Zaxx jön-megy, de mivel mióta eltűntél, lett egy Rewired Discord csatorna is, valószínű ezúttal ott véglegesíti magát.

Elég felkapott lett a Discord, ezért ez nem túl meglepő. Bizonyos értelemben kényelmesebb is tud lenni, mint egy fórumos felület. Én is évek óta használom és nekem is van saját (igaz csupán 40+ fős csatornám). Ott szoktunk diskurálni a közelebbi ismerősökkel és az esetleges játékostársakkal, noha szeretném teljesen kigyomlálni az életemből a játékokat és amennyire lehet, az elektronikai eszközöket is, de nagyon jó úton haladok.

Szerkesztette: ExTenebris - 2019 okt 27


Ahhoz képest, hogy Rendszergizda vagyok, meg mostanában már c# asp.net-tel is foglalkozom, soha nem is lattam még Discordot, ami vicces...
Szoval mi nálad ez az altalad maris sokszor emlegetett "valtas"?

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Gyanítom ez olyan lehet, mint az én esetem a mainstream zenékkel. Bár ilyen témában mindenevő vagyok és a legeldugottabb mesterműveket is megtalálom olykor, a közismert számok mindig elkerülnek engem s sokat a mai napig nem hallottam végig. (Megjegyzem, nem mindig hátrány ez, egyébiránt a Discord sem egy hibátlanul működő "valami")

Szoval mi nálad ez az altalad maris sokszor emlegetett "valtas"?

Ez egy nagyon hosszú történet. Most próbáltam párszor nekiugrani, hogy akár csak érintőlegesen körbeírjam a lényeget neked, de valahányszor megkíséreltem túl kevésnek éreztem, amikor pedig belementem, már túl soknak.

Végül is, egy olyan írásra bukkantam csodával határos módon, bizonyos előzmények s tapasztalatok, hatások fényében, ami az egész életem megváltoztatta és sok mindent tisztázott előttem. Ez hatással volt a jellememre, az életmódomra, a tevékenységeimre és az érdeklődési köreimre. Szerettem volna levetkőzni az egóm, amennyire csak lehet, illetve a hamis "énképem", mert úgy éreztem, hogy egyrészt az nem "én" vagyok, másrészt olyan dolgokat követek el (akár teszek, mondok, gondolok), amik destruktívak és nem kellene "megtörténniük", ha sikerülne megtalálnom önmagam. Gyakran homlokegyenest mást gondoltam vagy tettem, mint amit valóban szerettem volna, ami a valós motivációm volt - ez mindinkább pozitív, viszont hadban álltam ezzel a bosszantó egóval, ami a nyár vége felé már elviselhetetlen volt.

Aztán egy égből jövő segítséggel, találkoztam a könyvvel (itt is leginkább a tartalomról s magáról az elbeszélőjéről van szó), s ettől a ponttól minden nagyon váratlanul és gyorsan történt. :)
(Tudom, hogy vannak akik ismerik a Facebook profilomat és többször is körbenéztek már rajta, így ők talán kitalálják, mi történhetett, de mindenkire rábízom, hogyan vélekedik erről s milyen spekulációknak hódol. Nem célom semmilyen vita szítása vagy részt venni egyáltalán hasonlókban; nem úgy mint régen.)

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avagenem követem a face profilodat, de jól értem hogy Krishnás lettél?

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Igen, rátapintottál a lényegre.

(Természetesen joggal jegyezte meg néhány régebbi ismerősöm is, hogy hatalmas fordulat ez a régi "énemhez" képest, de tagadhatatlan, hogy mindazzal semmi tennivalóm nem volt, naiv voltam és kiszolgáltatott, s ostoba.)

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avage#sighPedig már azt hittem, olvasta a regényem. :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Nem olvasgattam Rewired fórumát művelődésgyanánt az elmúlt 1,5 évben, így ez kimaradt. :)

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avage1,5 éve ?! Durván szalad az idő :/

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Körülbelül ennyit merek saccolni, a rendszer szerint 2 év, 7 hónapja vagyok tag, így nem tűnik valótlannak az az 1,5 év szünet. Persze lehet kevesebb (vagy akár több), de a legutóbbi megszakítás nem volt kicsi (többek szerencséjére, haha).

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avage


Boz képe
Boz

Wow, de akk mi lett a démonoddal? Elhagytad? Nem lett mérges? Vagy Vishnu megvéd tőle? Hogyan megy ez?

Éljenek a videojátékok!Aznap, amikor elkezdtem olvasni a Bhagavad-Gítát (igaz lassan haladtam akkor még, mert rá kellett jönnöm, "hogyan" is kell olvasnom, hisz az egóm tombolt és csak kicsivel később jöttem rá, hogy a kulcs itt a szeretet és bizalom lesz, ami nagyon hamar feltámadt; de ennek voltak jelei), Siva megjelent álmomban (ő segített megtalálni a Gítát, konkrétan 60 könyvcím között akadt meg a szemem ezen, amikor egy nagyon különös érzés fogott el, fogalmam sem volt arról, micsoda is ez a könyv, miről szól, sose hallottam róla, de ő mégis arra késztetett, hogy vegyem meg s kezdjem el olvasni), és ő azt mondta, hogy el kell hagynom őket, illetve az ilyen jellegű témákban való időtöltést, mert ezek hátráltatni fognak a célomban. Akkor egy pillanatra szomorú lettem, viszont mélyen legbelül tudtam, hogy valóban ez lesz a legjobb, illetve azt is éreztem, hogy igazából erre vágyom, s ha választanom kéne, nem tétovázok. A könyv olvasása közben is egyre nyilvánvalóbb volt, hogy nincs rájuk szükségem, illetve éreztem is, hogy egyik pillanatról a másikra megszűnik ez a "kapcsolat", érdeklődés feléjük.

Mindig is a lelki fejlődés volt a célom, viszont hatalmas hibát követtem el, amikor azt hittem, hogy erre az okkultizmus lesz a megfelelő eszköz (és vakon azt hittem, hogy a démoni lelkek majd ebben segítségemre lesznek; nem így lett). Természetesen nem "sajnálom", mert tanulópénz volt és a tetteim következményét magamnak köszönhetem, nekem kell elviselnem, ugyanakkor tanításként felfognom.

Nem tudom, próbálkoznak-e ártani nekem vagy sem, de Krishna védi a bhaktáit, így nem meglepő, hogy nem kellemetlenkednek azóta. Néha még egy-két emlék fel-feldereng, de az odaadó szolgálat és a mantrázás tagadhatatlanul kifejti a hatását, tapasztalom is, ezért biztosan ezektől az emlékektől is megszabadulhatok.

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon AvageRemelhetoleg ebbol is kinossz par ev mulva. :D Kivancsi leszek mi lesz a kovetkezo par ev mulva.Nem kell féltened. :)

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon AvageSteam: mrstrato
Cserekulcs listámNamu amida butsu.

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Fantasztikus! :')

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avage


Tno képe
Tno

::D:D:D:D:D:D:

"It goes through and doesn't leak,"Olyan volt ezt most olvasni, mint mikor Lőrincz L. László kicsit túltolja valamelyik karakterének a rövid jellemfejlődési összefoglalóját.:D

SZERK
amugy ja, velkambekk draga Shey es roppant erdekfeszito az uj inkarnaciod! emlexem, volt az en eletemben is egy idoszak amikor elolvastam az altalam legerosebbnek itelt vallasi konyveket (biblia, koran, tora, stb-meg par filozofiai temajut a teremto(k)rol) egyiket sem talaltam kielegitonek, hogy megmondjak hogy eljem az eletem, talan a zen-buddhizmus allt legkozelebb a sajat ertekiteletemhez, de aztan ikabb a szex kotott le, most meg az alkohol.:)

this is my moment in the sun, this is my moment...!Na, akkor kíváncsi vagyok mi a véleményed erről:
http://tttweb.hu/index.php?rovat=iras&id=139

(kérlek, ne riasszon el a webcím, az egészet könyvben is kiadták, meg elég nagy sztorit futott anno, akár csak ez: https://www.amazon.com/Behold-Horse-Milton-William-Cooper/dp/0929385225 )Szép mese!hah, ez szuper hosszu, de mar az eleje tele van olyan logikai buktatokkal es bakugrasokkal amik vigyorra kesztetik a logikaval elo embert. a kedvencem(eddig):

Kétféle embertípust szeretnek visszaküldeni a Földre: a bűnöző típust,(...)valamint az ellenállást kifejtő szabadgondolkodókat és „forradalmárokat”, továbbá minden olyan Is- be-t, aki a Birodalom ellen katonai akciókban vett részt. A visszaküldöttek között vannak az un. érinthetetlenek[MSOFFICE11] : művészek, énekesek, írók, mindenféle előadói műfajban jeleskedő emberek. Továbbá értelmiségiek, feltalálók, mindenféle géniuszok, továbbá tehetséges vállalkozók és más olyanok, akiket saját rabszolgatartó társadalmaikban nem tudnak használni.

tehat a ketfele az kapasbol otfele, csak gyozd osszeszamlalni.
a masik, hogy alapbol elutasitok minden olyan vallast(tevhitet) ami valamiert egy neptorzset/rasszt/fajt(nyilvan mindig sajat magat beleertve) felsobbrendunek, kivalasztottnak, superiornak, tobbnek tarja mint "mindenki mast".
vicc az egesz.
jomagam mint oreg szerepjatekos, megalkottam kb 2-3 --altalam annak gondolt-- koherens vilagot, ahol sztem legalabb a sajat torvenyei szerint minden logikusan es ertelmesen muxik. ez ahoz kepest lof@sz, sztem a szilmarilok teremtes tortenete-ami ugye tolkien altal kitalalt, nem valos- is logikusabb, kovetkezetesebb es raadasul sokkal szebb.
de koszi, ez egy ujabb erdekes adat.:)

this is my moment in the sun, this is my moment...!Örülök, hogy újra látlak, @makka ill. sok boldogságot kívánok ezekhez, remélem megtalálod bennük, amit keresel. :)

Egyéb.: Az Opera hogy kezeli a fórumot? Csak mert elég lassan akar itt betölteni, régen ezzel nem volt probléma.

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon AvageAz Opera néhány éve már kínai kézben van, úgyhogy a helyedben inkább gyorsan megszabadulnék tőle.Valts Vivaldira, azt a régi opera fejlesztő team csinalja.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"Ebből is látszik, mennyire nem követtem ennek a böngészőnek az útját, csak a könnyű VPN váltás csábításába dőltem bele (bár az legalább működik, mert a böngészős játékhoz tartozó két felhasználóm egyike sem kapott még tiltást, még).

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon AvageKöszi a tippet, @Asycid. Utána nézek hamarosan. Tele lesz böngészővel a gépem. Pedig két év után most tettem újra nemrég. :')

Lirach Alora Vefa Sitri - Entay Ama Andras Anay - Es Na Ayer Abbadon Avageó micsoda megtérés, erről a pi élete jutott eszembe


Inditás gomb

()

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. ConanNem tudom, miről van szó, de Sanghajban fotóztam Buddhát. Valójában több Buddhát is, de ezen van horogkereszt, úgyhogy itt hagyom nektek, hátha segít megtalálni az utat:

kép:https://i.imgur.com/KShzRB1.jpg

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!