Jelenlegi hely

Rohadt Blizzard!!

Utolsó bejegyzés

Rohadt Blizzard!!

Címkék:

Blizzconon melyik stage szokott public lenni? Main?

http://eu.battle.net/blizzcon/en/event-info/schedule/fridayIlletve ha a diablo3 kapott egy 1 órás slotot, akkor nem tudom lesz-e kieg bejelentve.

Well.... f*ck. o.ORohadt bliizard.... pedig titkon abban remenykedtem, h lesz valami új kieg.

Warhammer addictEgyik színpad sem érhető el ingyenesen, kivéve néhány esport közvetítés streamet és a megnyitó ünnepséget.

Én viszont megtippelnék egy kieg bejelentőt. Egyrészt ideje van, másrészt nincs más nagy horderejű bejelentenivalójuk (az összes többi világuk folytatása bejelentve vagy megjelenőfélben). Az, hogy nem beszélnek sokat róla program szerint a főszínpadokon nem zárja ki, hogy nem jelentenek be kieget.Ma érkezett egy scam levél a "Blizzardtól", miszerint tudomásukra jutott, hogy el akarom adni az accountomat, azonnal klikkeljek ide meg oda, ha mégsem, különben bezárják, mert ez tilos és ejnye-bejnye. Gondoltam, feltörte valaki a fiókot, jóllehet nem izgatna a bezárás sem, ugyanis egy Blizz játékom sincs, na de első blikkre ettől még egészen hivatalosnak tűnt az egész levél. Aztán néztem a feladót, hogy valami faszomjóska.

Szóval figyeljetek.

Non serviamMeglepodnek. Jon a wow kieg, jon a sc kieg meg a show utan, jon az overwatch. Meg ebbe a korbe szerinted bedobnak egy dio 3 kieget? :) Ketlem.Ezek évek óta mennek ki. Legalább 10-et kaptam az utóbbi pár évben :DGondoltam, de talán épp' most van egy újabb hullám, ki tudja. Még a feladónál is Blizzard Entertainment szerepelt, csak az e-mail cím nem volt céges.

Non serviamIlyet nekem is szórtak már párat, de mintha gmail okosan elkapta volna és dobta is be a spam-be.

Well.... f*ck. o.OUgyanakkor... Bár fura lenne, ha még csak most keresnének art directort egy kieghez, amiből itt már anyagot fognak hozni.

http://eu.blizzard.com/en-gb/company/careers/posting.html?id=15000KB

Well.... f*ck. o.OWow kieg jön 16 tavaszán/nyarán és az utánra nincsen semmi bejelentve Overwatchon kívül, ami TBA. Külön csapatok dolgoznak minden játékukon, szóval az különben sem akadály. Jövő tavasszal már 2 éves lesz a RoS, nagyon érik neki a kieg, és hát valamikor be kellene jelenteni.

A fejlesztés meg nyilván helyettes művészeti rendezővel megy, mert az biztos, hogy már nagyban kalapálják a kieget, ha lesz most bejelentő, ha nem. Diablo 3-nak két kieget terveztek a régi, megjelenés előtti kínai szivárogtatás szerint.En ezt ertem, de jelenleg annyi jatek van megjelenes elott/kozben, amire talan meg nem nagyon volt pelda. Persze nem kizart egy bejelentes semmi konkretum nelkul, de ha jon is akkor leghamarabb jovo ev vege es az meg tul messze van. Ah ki tudja, Blizzard, azt csinalnak amit akarnak vegulis. :Dnem több mint eddig volt, csak a címek száma nőtt.
és ha jól rémlik, eddig minden blizzconon volt bejelenteni való, (ha nem volt épp aktuális dolog, nem is volt blizzcon)
legacy of the void már minnyá ittvan
wow legion bejelentve
hs-hez most jött a második nagyobb kieg
hotsnak a modelljét tekintve szerintem nem lesz kiegészítője
overwatchon sincs mit most bejelenteni
marad a diablo, eleve két kiegészítőt rebesgettek a ros (ahogy írták is előttem) elég idős már, tehát: Lesz. Diablo. Expansion. Bejelentés. Pont.
máskülönben: "feel the hatred of ten thousand years"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanHS 2v2 játékmódot várnék már nagyon, de félek sosem lesz ilyen :(Sztem visszajön az RMAH a diabloba.

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce Sterling"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanMy body is ready. Bár most van két munkám, harmadik nem fér be :)A megnyitóról lesz ingyenes stream, meg az összes versenyről.

(Újra itt!)Teged is csak egy ilyen topikkal lehet megidezni. :D welcome back. :)Működött a summon! :DKövette valaki, volt valami érdekes?

Well.... f*ck. o.OAkkor már záporoznának róla a cikkek az összes nagy külföldi játékoldalon. Tehát nope.Jövő héten lesz amúgy :):DDDDDIgen... Tudom... Néha nem fogom fel a külvilági ingereket, és a saját kis világomban élek helyette, ahol másképp vannak dolgok. Move on :D

Well.... f*ck. o.Omost elkezdtem izgulni tényleg ennyi lesz a dio-ról?

Blood and Treasure - New Content and Features for Reaper of Souls 0:30 - 1:30 CE"

ez így tényleg elég kiegészítőtlennek tűnik. wtf?
akkor miről fog szólni a blizzcon?
megmutatják a wow movie (már hetek óta leakelt) előzetesét, ez lesz a nagy bumm?
vagy a versenyeket helyezik előtérbe?
akkor legyen blizchamps, vagy valami.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanDiabloval most nem nagyon fognak foglalkozni.
http://www.mmo-champion.com/content/5185-BlizzCon-2015-Schedule-Oct-8-Ho...
Különben meg azért elég sok mindenről szólhat még Dio kiegen kívül:D

Choose your next words with excpetional care!Overwatch

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce Sterlingbejelentik? megvolt
gameplay? már bétában van
jön a kieg hozzá? LOL

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanMeg mindig jobb ha Overwatch lesz mintha csak a Linkin park koncertről lenne szó...

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce SterlingWarcraft 4 bejelentést vizionálok!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!