Jelenlegi hely

Old Soldier - WoW cinematic

Utolsó bejegyzés

Old Soldier - WoW cinematic
A háború idővel elkoptatja a legedzettebb katonákat is. A Horda legendás harcosa, Varok Saurfang számára talán ez lesz az utolsó harc, amiben részt vesz.

Azt az egész estés, tisztán animációs Warcraft (vagy Starcraft) filmet amúgy most már tényleg tető alá hozhatná a Blizzard...

Cinematic: “Old Soldier” Inditás gomb

Cinematic: “Old Soldier” (00:06:22)

Szerkesztette: Strato - 2018 aug 03


Nem hiszem hogy a Warcraft film buktája után nagyon próbálkoznának a jövőben.
Ami kár mert nekem tetszett a film és nagyon reménykedtem egy jövőbeli Starcraft filmben

Choose your next words with excpetional care!


LY képe
LY

SzépA folytatása lemaradt:

World of Warcraft: Battle for Azeroth Cinematic Trailer
Inditás gomb

World of Warcraft: Battle for Azeroth Cinematic Trailer (00:04:30)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseNem értem miért van elkönyvelve buktának. Fél milliárdot bekaszált (az most lényegtelen, hogy nagyrészt Kínában). Példának az új Star Trek film ugyan akkora büdzséből a felét generálta.Kicsit összetett, de a kínai 200 millióját is kurva sok idő alatt szedte össze. Hatalmas zuhanásokat csinált az első hét után és a bevétel részesedése a hetek múlásával egyre kevesebb a stúdiónak világszerte. Ezért nyomnak meg mindent az első hetekben, mert ott keresik a nagy pénzt. Nagyon leegyszerűsítve a ww boxoffice számok felét kapják meg első körben, kínában ugyanez a szám 25%. Szóval ha nem is veszed számításba a hetek múlásával csökkenő részesedést már akkor is csak nagyon szűkösen jön ki a 160 milliós budget. :D A budget ami nem tartalmazza a marketinget amire nyugodtan rá lehet számolni még 100-150 milliót. Szóval ott tartunk, hogy a legoptimálisabb esetben "kaszáltak" 160 millió körül a 250-300 milliós kiadásra. A 100-150 millió dolláros veszteségre szerintem nyugodtan lehet mondani, hogy bukás. :)

A Star Trek meg borzalmas nagy flop volt, ne is beszéljünk róla.Attól még, ha a "Movie budget" listát megnézed 160 milliós budget mellett jellemzően 300 milliós "Worldwide Gross" -t értek el elég neves filmek, 1-2 kiugróan jól szereplő filmet leszámítva, szóval annyira nem lehet "szar" mint ahogy te előadod.

Azt viszont el tudom képzelni, hogy a Blizzard a stúdiót leszopatta úgy, hogy az életben nem fogja még egy vállalni, hogy velük dolgozzon.Ezt nem én adom elő, hanem ezek a tények. Nem pontos számokat mondtam csak sarkítva felvázoltam miért bukás. Nem nagy titkok ezek, fél perc google és találsz róla millió egy cikket ahol lebontják neked mi hogy működik egy film bevételénél.

Csak, hogy egy másik példát mondjak. Hivatalos kiszivárgott WB dokumentum szerint a HP Order of the Phoenix 167 millió veszteséggel zárt. Pedig a WW bevétel majdnem 940 millió volt. :D Hülye példa, de ilyenek is vannak.
kép:https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--zKvbCGYm--/c_fit,f_auto,fl_progressive,q_80,w_636/18ls6ou2vy8nkjpg.jpgAzt az egész estés, tisztán animációs Warcraft (vagy Starcraft) filmet amúgy most már tényleg tető alá hozhatná a Blizzard...

Azért én az SC2-ben látott írói teljesítmény után nagyon megijednék, ha a Blizzard házon belül oldana meg egy SC-filmet. :D

Az első részhez képest valahogy annyira "AAA" lett az SC2 története, hogy sok tekintetben gyáva megfutamodás a korábban felvázolt motívumok elől. Raynor megesküdött arra a Brood Warban, hogy megöli Kerrigant? Oh no, ebben nincs sok melodráma, inkább legyen szerelmes a Wings of Liberty-re, Kerriganből (a tömeggyilkos, mindenkit átbaszó sátánfajzatból) meg csináljunk jóságos megváltót. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.A WoL szerintem még egész jó volt.

Igazából valami Starship Troopers féleségnek tudnám elképzelni, ha inkább az egyhez akar hű maradni.

Choose your next words with excpetional care!Igen, a WoL-t még én is bírtam összességében, tulajdonképpen a HotS-ot és a LotV-ot is, csak ott már elég erősen lehetett érezni az arculatváltást. A poén: Metzen szerint a WoL sikerült a legrosszabbul.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Rohadt jó.Mind a két trailer - a második topikban linkelt is - frankón felidézte a régi Blizzard-animokat a szememben.

Mindig akkor történik valami katasztrófa a Földön, amikor valamelyik vezető kormány le akarja leplezni a létezésüket. Ezzel tartják sakkban USA-t meg Oroszokat, akik rég tudják, hogy idegenek élnek a Földön.Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.;-)
kép:https://img00.deviantart.net/764e/i/2017/316/3/6/world_nomination_by_savvybanani-dbtl6oh.jpgNincs ezzel semmi baj, legalább felpezsdült kicsit az élet a játék körül, meg a negatív reklám is reklám. :)


Lou képe
Lou

kicsi off folytatás:
oké, de azt is simán el tudom képzelni ez mellett, hogy több színész nyereség részesedéses szerződést kötött erre a filmre, így aztán a stúdiónak érdeke volt papíron veszteségessé tenni azt.
azt hiszem előfordult már ilyesmi a történelem során.

tudom, ilyen hozzáállással kicsit nehéz bármit is a mozibizniszben számokkal alátámasztani, de igen, sajnos ez a helyzet.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King
Igen, a Potter-filmek körüli lepapírozásról volt is már szó néhányszor a médiában:
https://www.theatlantic.com/business/archive/2011/09/how-hollywood-accounting-can-make-a-450-million-movie-unprofitable/245134/

Egyszerű a képlet, ha meg akarod határozni körülbelül, mennyit kerestek (vagy buktak) egy filmen:
- megfogod a költségvetést
- beszorzod kettővel (kb. ennyi a marketing)
- a kapott összeget kivonod a világkörüli bevételből

Persze érdemes megnézni azt is, milyen filmről van szó, pl. egy fillérekből készült, de agyonreklámozott horrornál biztos, hogy nagységrendekkel nagyobb a marketingköltség, mint a gyártási.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Egyszerű a képlet, ha meg akarod határozni körülbelül, mennyit kerestek (vagy buktak) egy filmen:
- megfogod a költségvetést
- beszorzod kettővel (kb. ennyi a marketing)
- a kapott összeget kivonod a világkörüli bevételből

Nettó hülyeség.Amikor a Swarci megnézte az Avatart annyit mondott vigyorogva, hogy na ehhez marha profi könyvelőket kell majd szerezni, hogy a film nullszaldós legyen. (életrajzi könyvéből)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Míg az SC2 átvezetői túl és rossz értelemben komolytalanok, a Diablo 3-éi unalmasak (a kettő közül fixen az előzőt választom). Régen, amikor jobban hozták az általam elvárt szintet, akkor sem hittem, hogy megvan ott a tehetség egész estés filmhez, most már pláne nem.

Ezek a videók amúgy egész jók voltak, de le vagyok maradva a lore-ral, nincs meg a kontextus. Egyedül Sylvanasról tudom, hogy kicsoda.

Sors bona, nihil aliud.Nettó hülyeség.

Ezt nem kellett volna. XDDD Zaxx mingyá' felébred, aztán egy wall of textben kifejti a tutiságot. :DDDNincs mit kifejteni, mert nettó hülyeség, hogy nettó hülyeség. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Míg az SC2 átvezetői túl és rossz értelemben komolytalanok

De azért röhejesek, mert a Blizzard nagyon is komolyan vette őket. "Let's kick this revolution... into OVERDRIVE!" Yeaaaaaaaaaaaaah, du-dúúm, döm-döm-du-dúúm! :D

Az SC1 direkt camp, az SC2 véletlenül, de mindkettő rohadtul vicces egyébként. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ah, igaz. Csak ekkora hulyeseget terjeszteni eleg artalmas, ezert irtam le. Persze ertelme nem sok volt, na mind1.Jó, akkor harapok: az én eszmefuttatásomhoz (ami nem az én eszmefuttatásom, hanem a bevett gyakorlat) képest miért kisebb ostobaság abban hinni, hogy egy olyan film 160 milliós veszteséggel zárt, ami 940 millát keresett world wide? Ha ez előfordulhatna, már rég csődben lenne az összes filmstúdió, bazmeg. Ha ez megtörténhet, akkor a WB miért gyártotta le a filmet? "Srácok, én érzem, hogy 2 milliárdot fogunk keresni a Harry Potter 100-zal, csináljuk meg!" ??? :D

Értem én, hogy fasza ezt így belinkelni, hogy "2x2 néha 5 lolwhat", de gondolkodjál már. Hát nem 160 milliószor logikusabb ennél, hogy a Warner lekönyvelte a filmet, hogy ne kelljen a nyereségből royalty-t fizetni, és hogy a könyvelésben így csoportosítani az egyéb, máshonnan származó kiadásokat jobban nézett ki? Láttál te már olyan "igazi" könyvelést meg vagyonmérleget? :D

Egyébként meg így két beszólás után ugyan add már elő kérlek, hogy mi a nettó faszság abban, amit leírtam.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.
Egyébként nem, csak tényleg nem értem, miféle ártalmas hülyeséget hordok össze már megint, meg hogy van-e olyan élő ember a Föld nevű bolygón, akinek a logikus a Főnix Rendje buktája.

I mean itt az összes Pottergyerek-film bevétele:
https://www.boxofficemojo.com/franchises/chart/?id=harrypotter.htm
Tehát akkor én most higgyem el azt, hogy a WB úgy csinált egy olyan filmet, aminek 1,2 milliárd dollár kellett volna a nullszaldóhoz, hogy korábban egy HP-film sem keresett még 1 milliárdot sem? Akkor az előtte lévő négy film is bukta volt?

Mi volt a részvényesi értekezleten vajon? "Srácok, dobáljuk ki a pénzt az ablakon, 4 bukás után csináljunk még egy bukást, aztán a 160 milcsis bukta után basszunk rá még három folytatással! Make more to fail more!"

KI SZOPJA BE EZT?

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Nem kell zseninek lenni, hogy az elejet kitalald, ugyi vagy azert.

A netto faszsagod onnan jon amit mar leirtam. A studio nem kapja meg a teljes bevetelt. WW 50%rol indul a reszesedesuk, kinaban 25. Ez minden heten egyre kevesebb. A te brillians "becslesed" ennek kovetkezteben koszonoviszonyban sincs a valosaggal. Meg persze ebbe meg bele se kell szamolni az ilyen olyan adokat, disztribucios koltsegeket stb amik meg tovabb tizedelik a bevetelt es igen, keves film jon ki pozitiv merlegre. Ha jobban erdekel a tema olvass utana es ne beszelj hulyeseget a levegobe.De ugye vágod, hogy ezért szorzod be kettővel? Körülbelüli becslésről beszéltem, nem pontos számról... ha túlzottan belebonyolódik az ember, még a végén elhisz olyan faszságokat, mint hogy 1 milliárddal bukás egy film. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!