Nintendo

Utolsó bejegyzés

Nintendo
Szerkesztette: Strato - 2016 nov 10


Végre pluszban a Nintendo!

http://i.imgur.com/PjeGMxl.jpg

Hardware & Software Results FY14:

3DS HW: 8.73 million (↓)
Wii U HW: 3.38 million (↓)
3DS SW: 62.74 million (↑)
Wii U SW: 24.440 million (↓)

Additional Information Q4 (Software/Hardware Shipments, Digital Sales, Cash & Equivalents):

The Legend of Zelda: Majora's Mask: 2.03 million
Pokemon ORAS LTD: 9.94 million
Super Smash Bros 3DS LTD: 6.75 million
Super Smash Bros Wii U LTD: 3.65 million
Mario Kart 8 LTD: 5.11 million
Wii U HW: .35 million
3DS HW: 1.65 million
Digital Sales: ¥10.2 billion yen
Cash & Equivalents: ¥915.293 billion yen

http://neogaf.com/forum/showthread.php?t=1042135Egy hónap leforgása alatt több mint 1 millió ment a Splatoonból.

That includes both digital and physical sales, though Nintendo didn't clarify the proportion of sales on each format. However, it did delineate Splatoon's sales by region: 476,000 in the Americas, 368,000 in Japan, 230,000 in Europe, and 20,000 in Australia and New Zealand.

http://www.gamesindustry.biz/articles/2015-06-24-splatoon-hits-1-million...ibi amentia latetdamoqles írta: Satoru Iwata's Life Story

oh shit, a japán famicom (amcsi NES) az family computer rövidítés volt? :O
30 évig tudatlanságban éltem.

ugyeTalán még a FUD-on volt szó Nintendo Wii PC-n való emulálásáról. Mintha Kecske lett volna a párbeszéd egyik végén. Akárhogy is, ha valaki tud valami használhatót Wii emulálással kapcsolatban, az írjon! Elsősorban az érdekel, hogy mennyire működik/milyen vas kell hozzá, illetve, hogy esetleg Wiimote (nuncsaku) nélkül is lehet-e játszani.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Személy szerint nem próbáltam, de már többek beszámoltak róla, hogy a Dolphin egy kurrens i5-tel simán viszi a fontosabb Wii-játékokat, jobb minőségben, mint az eredeti platform vagy a WiiU (kompatibilitási lista). Elvileg más kontrollerre is be lehet konfigurálni az irányítást, az már egyéni ízlés kérdésének tűnik, hogy valaki még örül is a szórakozás lehagyásának a normális kontrollerrel, vagy hiányolja azt. Mert egy Super Mario Galaxy, mint a legtöbb játék, el van nélküle, a nem túl sok direkt hadonászós játéknál mondjuk jó kérdés.

Ennél többet saját tapasztalat nélkül nem okoskodnék bele, de ennyit olvasgattam én róla, mivel érdekel a dolog.

Sors bona, nihil aliud.Jó az infó, annyit még hozzátennék, hogy a Dolphin másfél-két éves változata is már tökéletesen elvolt 60FPS\4AA\mindenilyenszarral egy Core2Duo-n is, más kérdés, hogy a "hadonászós" játékokhoz kellett hozzá konkrétan egy Wii irányító is. Jómagam a Twilight Princesst játszottam félig végig vele, aztán beszereztem egy Wii-t (főleg a Sykward Sword miatt), és durva minőségesés volt az emuhoz képest.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én néhány játéknál olvastam (de legalábbis a DKC Returnsnél), hogy sokmagos AMD-n tudott fagyni rendszeresen, i5-ön meg stabilan ment, azért írtam (hivatalos FAQ is i5-öt vagy i7-et ajánl, persze i3-ból is létezik tuningbajnok szóval ez inkább nagy vonalakat és biztosra menetelt jelenthet).

Az persze csak jó hír, ha egy C2D elég lehet (kérdés, hogy mindenhez-e), lassan már úgyis kevés böngészésre és Excelre is, csak retrójátékra jó :)

Sors bona, nihil aliud.Twilight Princess jól futott vele, ennyit tudok - no meg annyit, hogy az papíron is ugye félig-meddig Wii előtti generáció, tehát lehet, hogy a gép csúcsjátékai (SMG, Skyward Sword) már nem mennének jól.Köszi, a Dolphin rémlett. Letöltöttem, majd megnézem. Játékokat milyen formában eszik? CD/DVD?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámAkármennyire fejletlen a Wii azért DVDn jöttek a játékok már :)

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.CPU-ban, a Wii életciklusának második felében megjelent játékok többségénél rengeteget eszik a Doplhin, főleg a 4-es. A stabil 60 fps-hez komoly proci meg overclock kell.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Mostanában nem teszteltem, de nekem rémlik, hogy nem túl régen még nem is támogatott két magnál többet, az valamikor idén változott meg, de közben a 32 bites verzió fejlesztésé ki is dobták az ablakon. Viszont van olyan játék sok, ami csúcs gépen is szaggat még statikus intrónál is. Szóval sokkal több játék nem megy mint igen és utóbbiak nagyobbik része is bugos, szaggat vagy hang hibás.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az engemet érdeklő krémnél szinte mind pozitív eredményre bukkantam korábbi kutatásaim folyamán. Ha megnézed a kompabilitás kapcsán linkelt lsitámat, az összes nagy név 4-5 csillagot kapott, a többi obskúrus vagy tizedrangú multiplatform, ami van PC-re eleve. Hogy az mennyire valós, azt persze nehezen tudom megállapítani, de például a Super Mario Galaxy 1-2 esetében szinte reprezentatív mintát találni az interneten a jó futásra.

Az persze fontos adalék, ha nincs univerzális megoldás, de ha a lényeges játékok (egyénenként persze változhat, hogy kinek mi az) mennek probléma nélkül, akkor a többi mellékes. Tehát legjobban ezt a konkrét játékokkal lehet tisztázni, illetve friss és kiterjedt tapasztalatokkal. (Én még nem próbáltam, mert a Wii-játékok azért nincsenek ingyen.)

hogy nem túl régen még nem is támogatott két magnál többet,

Ezért is nem ajánlott AMD-vel neki vágni, kevés magon az Intel előnye óriási.

Sors bona, nihil aliud.még nem próbáltam, mert a Wii-játékok azért nincsenek ingyen.

Próbáláshoz ne vegyél játékot, ahhoz túl alacsonyak az esélyek, bármilyen emulátorról is legyen szó.

A Dolphin egyébként még mindig két magon fut, egy bekapcsolható hack-kel utazik 3-mon, de játékfüggő, hogy mennyire működik jól. Ha valaki durva full HD-t akar, akkor videokártyából is érdemes szedni egy combosabb darabot.

Én alapból a 4.0-ás verziót ajánlom, nekem az hozta a legjobb eredményeket.

Mellesleg ha már Nintendo emuláció, én az utóbbi hónapokban a SNES-szel próbálkoztam Androidos telefonomon SNES9X-szel és baromi jó. Az érintőképernyős "kontrollerrel" nyilván nem fogsz nekiállni Castlevania 4-ezni, de még nem találkoztam olyan címmel, ami nem futott volna (a Blizzard meg hülye, a Blackthorne és a Lost Vikings igazán megérne egy misét mobilon, mert tökéletes).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Az NX csak marciusban jon. E3-as bemutato nem lesz. A kovetkezo Zelda szinten marciusra van belove Wii U-ra es NX-re is. Wii U-bol erre az evre csak 800ezer darab leszallitasat tervezik (ez negyede az elozo evi szamoknak). Szoval a konzolnak gyakorlatilag vege van.Steam: mrstrato
Cserekulcs listámhát kiváncsi vagyok mi sül ki ebből az nx-ből. a zelda újabb halasztása mondjuk nevetséges. a metroid frencsájzt már kinyírták, most ezt teszik a zeldával is? mert az a tp port is elég semmilyen a wind waker hd-hez képest, 30-ik zelda évfordulóra meg virítani kéne vmit. a retro studios meg ha még egy kibaszott donkey kongon dolgozik egy új ip, vagy egy fasza metroid helyett akkor én kilépek a légkörből./soderbanya

http://www.techinsider.io/nintendo-nx-may-use-game-cartridges-2016-5

a Nintento NX lehet hogy visszater a jol bevallt cartridge rendszerhez. Nem lesznek telepitesek a HDD-re amit a lassu optikai meghajtok behoztak, hanem ultramodern flash memoria alapu cuccokon jonnenek megint ki a jatekok, amik tobb 10 gigabyte-nyi adarmennyiseget elbirnak magukban. Csak beteszed es jatszod.

a jo oreg partneruk, a Macronix gyartana friss 75-nanometer kiszerelesben a ROM csippet. Aki a 3DS ROMjait is gyartja 32 nanometeres kiszerelesben, 8gb kapacitassal.

ugye


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Az optikai meghajtók játékra tényleg gyászosak, és persze, jó élmény, ha leporolod az N64-et, a belökött cartridge-ról meg indul hangtalanul a játék. Viszont én az online terveikről is szívesen hallanék, ahhoz úgyis kell HDD a mai világban, pláne ha a Virtual Console-vonalon továbbmennének normálisan. És nem az lenne, hogy a acc helyett géphez kötik a digitális portékát.

Sors bona, nihil aliud.Steam: mrstrato
Cserekulcs listámaranyos, de most már az nx-ről regéljenek.a source tipikusan ki van mindig mutatva (es kattanhato) a beagyazas felett, nem kell kulon linkbe is betenned a hozzaszolasodban valahol. Just sayan amugy.

ugyeAkarnék egy ilyet, de vajon DRM lesz-é a programokon? Fontos, mert ha igen, akkor nem kell, digitális hippi lettem!Jo kerdes, amugy kb ugyanennyibol kint van egy tuti DRM mentes, open source os RetroPie megoldas, RaspPI Zero-s alapon.

Es nem kell a "mini NES doboz" se hozza, minden elfer magaban a kontrollerben. Es nem csak 30 jatek hanem tobb 100 is akar.

kép:http://cdn.instructables.com/FIY/5TLG/IJN9F00M/FIY5TLGIJN9F00M.MEDIUM.jpg
http://www.instructables.com/id/RetroPie-Inside-an-NES-Controller/

ugyeJól gondolom, hogy ezt is amúgy nem azért kellene megvenni - megcsinálni - mert gyakorlatilag pofátlan warez ingyen, hanem azért, mert "freedom"? :Da hadrware es az OS rajta ami a lenyeges hogy freedom.

A jatekokert fizethetsz ugyanugy kulon kulon ha akarod (ha megvannak online boltban), vagy ha megvannak a cartridge-jeid szinten van hardware amivel le tudod venni oket rom-ba hogy a sajatjaidrol legyenek digitalis masolatok ha akarod, vagy megcsinalod masnal szolgaltatasban hogy levegye neked. Akinek van ilyen masinaja otthon szivesen segit neked es atveszi oket, foleg kis zsebpenz erdekeben. De be is szerezhetsz magadnak, de az koltsegesebb egyszeri mulatsagra.

Nem kell azonnal warezban gondolkodni.

ugyedirekt vicces csak hogy a nintendo lezart megoldasa ez, 30 jatekkal:
kép:http://images.eurogamer.net/2015/articles/1/8/4/3/4/1/3/14685015561.jpg

a nyitott, szabad megoldas meg ugyanazert az arert csak az a kis doboz ebbol balrol, tetszolegesen bovitheto jatekmennyiseggel. :)

ugyeNem mindenki időmilliomos, hogy külön helyekről rendelje meg a hozzávalókat, 3D-nyomtasson magának tokot, és még vergődjön is az összerakással, telepítgetéssel és teszteléssel.
Nyilván a Nintendo össze tudná hozni kisebb méretben, de szerintem a mini NES konzol jobban hat a nosztalgiafaktorral turbózott cukiság receptorokra, mint egy mezei kontroller.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNem mindenki időmilliomos, hogy külön helyekről rendelje meg a hozzávalókat, 3D-nyomtasson magának tokot, és még vergődjön is az összerakással, telepítgetéssel és teszteléssel.

mennyi a teljes ara a nintento verzsnnek, 100dolcsi korul? A sajat kezbol csinalt verzsn 50korul kint van. Rafizetsz valakinek 50et keletebbre, es full boldogan osszeallitja neked es el is postazza.

ugye

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!