Jelenlegi hely

My name is Bond!... James Bond.

Utolsó bejegyzés

My name is Bond!... James Bond.

Legyen már topikja! És lőn.

Jött egy autós featurette, központban az Aston DB10, a Jaguár C-X75 és Bautista. Az az Aston basszus... Brutálisan jól néz ki.

See the supercars of SPECTRE in action
Inditás gomb

See the supercars of SPECTRE in action (00:01:42)Azt jól tudom, hogy a Bond filmek főszereplői, életük végéig megkapják a filmben szereplő Aston-t az Aston Martintól? Vagy ez csak urban legend?

"If you don't give a candy to a little child he will not cry, but if you give a candy and then you take it away from him, he will definitely cry."Én úgy tudom, hogy Daniel Craig bármikor beugorhat az Aston gyárba és elviheti bármelyik modellt. Sajátot nem kapott. Még a tesztpályán is körözhet. Állítólag nem akart volna amúgy sem saját Astont venni, mert Londonban sok értelme nem lenne.

"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016Craig csinálhat meg "csak" annyit, hogy bármikor besétálhat a céghez és kijelentheti, hogy 'na akkor elvinném egy körre'
http://jalopnik.com/5067124/bond-star-daniel-craig-lands-lifetime-aston-martin-privilegesNah, jól tudtam. És így vótmá'.:)

"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016


Writing's On The Wall - Sam Smith (James Bond Theme Song) Cover
Inditás gomb

Writing's On The Wall - Sam Smith (James Bond Theme Song) Cover (00:03:24)

Lol ez mennyivel jobb, mint az eredeti....+1
Nem kicsit :) a csajszinak nagyon telt a hangszíne

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.A Sun belengette, hogy Craig egy amcsi sorozat miatt otthagyja a Bond franchise-t:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/6931302/Daniel-Craig-quits-James-Bond-007-role-for-US-telly-series.html

I dunno.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Jól tette. Amilyen szar volt az utsó 3 Bond az ő helyében én is kerestem volna a kiutat, hogy ne kelljen több ilyen semmitmondó Bond filmben szerepelnem.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!Xanaxot? :) Én sajnálnám, a Casino Royale meg a Skyfall az abszolút kedvenc Bond filmjeim között van, Craig meg simán a legjobb Bond volt Connery óta.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.+1, de az utolso Bond olyan fos volt, hogy az esz megall. O is meg a film is. Jobb ez igy. Legalabb keresnek valakit akinek egy minimalis kedve is van eljatszani a szerepet.Még nem biztos, a Sunnak nem hiszünk.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ezt láttátok? Meglepően jó. Még pre-bond Craig :-)
//Ervé Ágnes: beágyazásra ez nekem túl gyanúsan formázott URL cím. Ennyi ami biztonságosnak fest a megrágása után:
-> http://marketingdoctorleeds.co.uk/wp-content/uploads/2015/06/layer-cake.jpgEleve emiatt a film miatt kapta meg emlékeim szerint a Bond szerepet vagy inkább úgy mondom emiatt jöhetett egyáltalán szóba.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!"Tom Hiddlestonnak nem lenne ellenére, ha felkérnék a következő Bondnak" - bár ezt a Night manager kapcsán szivárogtatták, így sztem inkább a NM akar a Bond farvizén evezni, mint hogy...


Confirmed! Daniel Craig Will Return As James Bond
Inditás gomb

Confirmed! Daniel Craig Will Return As James Bond (00:10:04)

Thank God!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.
Már létezik női változat úgy hívják: Nikita

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Én el tudnék képzelni egy olyan "női Bond"ot, hogy James marad James, de nem elsősorban ő van a reflektorfényben, hanem egy érdekes női karakter, akinek ő csak segít. Csak (sajnos) ezt kevesen tudják jól megcsinálni, és George Miller (szerencsére) már máshol van elfoglalva :-)az inkább leon a profi női változata.
de még úgy is sántít egy kicsit a dolog

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanÉs kizárólag a francia verzió! Nekem az tetszik a legjobban... ;)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. ConanMiről beszélsz?? Nikita ügynök volt és ölésre is kiképezték (az első missziónál nem is volt gyilkosság a repertoárjában), míg Leon "sima" bérgyilkos volt. Az más tészta, hogy sokkal darálósabb, pörgősebb egy James Bondnál. A TV sorozatban már sokkal szofisztikáltabb volt a csaj és sok olyan rész volt ami simán James Bondos volt.
Ladik +1

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.+1 Leon-ra is! :)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conannem néztem a sorozatot. csak a francia eredetit és az amcsi koppintást

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanIgazából az a poén, hogy ha belegondoltok, Bond szinte tökéletesen átfordítható nőbe:

- A férfiúi sznobságából / ízlésfüggőségéből abszolút lehet csinálni egy glamour bigét Chanelben. Aperol Spritz felrázva, nem keverve. :D

- A nőcsábászságát tökre át lehet forgatni egy kémnőbe, aki céljainak eléréséhez használja a férfiakat. Goldfinger helyett Golddigger.

Bleh, ez szörnyű lenne (és túl igaz), én inkább maradok az Atomic Blonde-nál, de egy No One Lives Forever mozifilmet is bármikor támogatok.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.akkor már geena davis ezeket tök jól hozta az utánunk a tűzözönben

de arra akár mondhatnánk azt is, hogy genderswap bourne

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanWe back!

kép:https://i.imgur.com/xjA2gXg.jpg
Jövőre jön.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.azért Ana De Armas zavarja a szemem, mint Bond lányÉn meg valahogy pont neki örültem, szerintem remek Bond girl matéria.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.szerintem is tök jó csaj
ő volt joi a BR2049-ben igaz?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanAha.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!