Jelenlegi hely

Mortal Kombat 11 LÖNCSTRÉLER™

Utolsó bejegyzés

Mortal Kombat 11 LÖNCSTRÉLER™
500 milliónyi egyéb előzetes után befutott az elmaradhatatlan LÖNCSTRÉLER™ is a Mortal Kombatt 11-hez... és akkorát üt, mint Shao Kahn kalapácsa (Rendeld elő a játékot, hogy megkaphasd Shao Kahn-t a kalapácsával együtt! 2019 van, szóval az alapvető karakterek sem jönnek csak úgy ingyen és bérmentve, mégis mit gondoltál?):

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer Inditás gomb

Mortal Kombat 11 - Official Launch Trailer (00:01:50)


A zeneválasztással ezúttal valószínűleg senkinek sem lesz problémája, hiszen biztosra mentek a NetherRealmnél: a film klasszikus főcíme, a Mortal Kombat-játékhoz eddig még soha fel nem használt Techno Syndrome került a véres képsorok alá. Igazán kellemes a modern feldolgozás, remélhetőleg a játékban is hallhatjuk majd.

Na persze a zenei csemege mellett a LÖNCSTRÉLER™ a karakterekkel kapcsolatos újabb találgatásoknak is kiváló táptalajt nyújt: feltűnik Cyrax, Sektor és Sheeva is. Hiába ismerjük már a teljes rostert, a DLC-ként érkező bunyósok listájával Shang Tsungot leszámítva még adós a NetherRealm... who's next?
Szerkesztette: Zaxx - 2019 ápr 18


Ha már zene:

Mortal Kombat 11 - Main Theme Performance
Inditás gomb

Mortal Kombat 11 - Main Theme Performance (00:04:04)

https://www.budapestscoring.com/

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ejjha, Frost is beköszönt. Egyre jobban érzem a hypeot, day1 töltöm is lefele.(pc)MK 9 volt az utolsó igazi MK, ezek csak rókabőrök...

Mortal Kombat 2011 OST - Johnny Cage Theme
Inditás gomb

Mortal Kombat 2011 OST - Johnny Cage Theme (00:04:27)Fú, ez a lemez nekem megvolt és aztamindenit, hogy a Skrillex féle Reptile theme-et kivéve egyik szám sem ér egy kalap szart se rajta. :D

Mondjuk a régi, még az MK1-hez kiadott Mortal Kombat: The Album is olyan volt, hogy ott van rajta egy csomó szar szám MEG A TECHNO SYNDROME. :DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Frostról viszont még nincs trailer, csak ilyen rossz minőségű leakek:

Mortal Kombat 11 'Frost Intro & Fatality' (2019) HD
Inditás gomb

Mortal Kombat 11 'Frost Intro & Fatality' (2019) HD (00:00:55)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.És mindez a twilight zone-ból lett.Így visszanézve az eddig story mode trélereket (pl. https://www.youtube.com/watch?v=jPeVbTD63aw) nagyon úgy látszik, hogy Jennifer Hale-lel / Kronikával jó lóra tettek Boonék, mert nagyon karizmatikus gonosznak tűnik a csaj. Szvsz lehet, hogy simán jobb lesz, mint Shinnok volt az MKX-ben.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!