Jelenlegi hely

Könyvajánlások

Utolsó bejegyzés

Könyvajánlások


Nem könyvajánlás, de most csak ezért nem nyitok új topikot. A cikk azt boncolgatja, hogy hogyan bundázzák meg törvényes keretek között a Hugo-díjat szemfelnyitó indokkal:
http://sfmag.hu/2015/04/09/na-de-mi-tortent-a-hugoval/

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámAmin röhögtem, az az, hogy a mostani Hugo-t - csak azért, hogy a szélmalomharcot folytató idióták orra alá borsot törjenek - két ember adja át. Összességében van bennük: nő, fekete, homoszexuális. :D Igen, volt, aki visszalépett.

Egyébként a legutóbb díjazott Ancillary Justice + Ancillary Sword jó. Már várom a következő kötetet.

...Egyébként aki nem tudná: A Hugo-ra bárki szavazhat. Venni kell hozzá egy Worldcon jegyet, amivel együtt megkapja az ember online letölthető formában az összes művet (kivéve talán a filmeket), és aztán annyit jelöl, amennyit akar. Igen, van online-only jegy is direkt ezért. Legalábbis néhány éve ez volt.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Talán ideillik a leginkább, de tartok tőle, az első igazán ON hozzászólás ezzel sem fog megszületni :)

Tehát a House of Cards (Kártyavár) könyvet illetően tudna valaki tanáccsal szolgálni? Mit jelent az a 2014-es kiadásnál, hogy átdolgozták az 1989-et az új generáció számára? Mert ez így inkább elriaszt, vagy jobb esetben kétszeri olvasásra késztet. Magyarul gondolom eleve csak az új létezik, de ez a legkisebb gond. És nem, nem láttam a sorozatot (egyiket se), bár anélkül valószínűleg nem is hallottam volna a könyvről, de látom, hogy ki írta, és így már nagyon is érdekel.

Sors bona, nihil aliud.A. C. Crispin - Alan Dean Foster: Alien-tetralógia (díszdobozos kiadás)
Az ára se túl vészes és a könyvek is jók. Annó az első két részt rongyosra olvastam, nem lenne rossz egy ilyen kiadásban beszerezni őket.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Promcsi-könyv nélkül mit sem ér.

Sors bona, nihil aliud.Tegnap előtt a karácsonyi vásár egy kitelepült antikváriumában ráleltem egy magyarra fordított T2: Ítélet napja könyvecskére (nem túl vastag). Ez igazi kuriózum, de miután beleolvastam, egy vigyorral a fejemen visszatettem :D

"BUMM
Klikk-klekk
BUMM
Klikk-klekk
Sarah Connor újabb töltényt csúsztatott a sörétes puskába"

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Valóban kimaradt két
"Klikk-klekk
Klatty"Rém egyszerű: nézd a sorozatot.

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ennél mélyebben érdekel a téma, és ugye az sem mellékes, hogy ki az író.

Sors bona, nihil aliud.
Jó anyagnak tűnik
kép:https://moly.hu/system/covers/big/covers_227822.jpg

http://bookline.hu/product/home.action?_v=James_Bond_az_amerikai_kalando...
Nem akarja valamelyikőtök elolvasni, aztán rivjúzni?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Harald Cromlech: A láthatatlan kard
Az egyik kedvencem. Kellemesen földhözragadt kis fantasy, amiben a tagbaszakadt szobrász, a félénk hóhér, a két erdei ember, a fogadós, a város legöregebb embere, meg egy kutya megmentik a vilákalandba keverdnek. Szól a barátságról, a barbár és a civilizált közötti különbségről (nem sok :-) ), az erdőről, az önellentmondásról, és még sok más dologról.
Még annyit a könyv hangulatáról, hogy a címben szereplő láthatatlan kardal világmegmentés helyett először is szalonnát szeletelnek...dayumn

Ezt bezsákolta már valaki?
http://www.geopen.hu/s.html

kép:http://marvin.bline.hu/product_content_images/730/B1407325_4.JPG

ibi amentia latetOFF: (csak erről a topicról tudom, hogy LY olvassa, később nyugodtan rakjátok át)

LY! Te tudtál róla, hogy Örök háborúnak kijött két folytatása 2014-ben meg 16-ban??? Emlékszem te ajánlottad nekem anno a könyvet, de akkor még nem voltak folytatások.Priviben írsz, tuti megkapja:)

Choose your next words with excpetional care!


LY képe
LY

OFF
Régóta voltak folytatások, én is meglepődtem rajta, de gondolom annyira nem lettek már jók mint az első és ezért kevésbé ismertek.

Mondjuk még mindig nem egy Orson Scott Card szindróma aki már vagy 20 Ender's Game folytatást összeírt... (és igen, a Speaker for the Dead szintén baromi jó lett, szóval nem mindegyik folytatás szar persze)Csak az Örök Szabadság a folytatása a Háborúnak, az Örök Béke független sztori. Előbbit végigolvastam, bár ne tettem volna... a vége szerintem ordas nagy marhaság, színvonalban meg se közelíti a Háborút.

A Béke meg, nos... A feléig olvastam, de annyira ótvarnak találtam, hogy félreraktam, mert nem voltam képes folytatni. Azóta is ott pihen az ágyam melletti kisasztalon, hogy majd, egyszer befejezem.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!