Jelenlegi hely

kívánalom: mindenhol kedvencemmé teszem

Utolsó bejegyzés

kívánalom: mindenhol kedvencemmé teszem

Úgy néz ki hogy kedvencekbe a topikokat csak az első hozzászólàs/topik poszt -nál lehet véghezvinni. Értsd.: mindig meg kell keresni a legelső kommentet hogy kedvenccé tehesd a topikot.

Szerkesztette: psishock - 2015 ápr 26


Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Ez vegso soron nem bug hanem kivanalom.

az egesz Drupal 7 logika szerint a legelso post, es a hozza kapcsolodo kezdeti funkciok kepezik magat a "lapot". Vagyis mashogy ertve maga a kezdokomment alkotja a komplett adott topikstura vazat. Az erre irodo kommentek mint tovabbi extra tartalom dobodnak csak hozza, mint egy apro kepbeszuras is pl.

Mivel minden az elso kommentbol, azaz a topikbol indul, a topikkal kapcsolodo tovabbi funkciok is ott helyeszkednek el, beleertve a topik-kedvencezest is, a topik-szerkesztes, stb.

Ez a forditott kommentsorrent egyelore nem megoldottsaganak egyik gyokere is btw.

Na marmost azt hiszem a jelenleg meg mindig fejlesztes alatt levo Drupal 8-ban, ami valamikor a jovoben jelenik meg, azt hiszem ezt kidolgoztak mar hogy minden komment sajat "lapot" is kialakitson maganak kulon mint a topiknyito post is, es ne kelljen kivetel nelkul kapcsolodniuk a nyitokommenthez ha nem ugy akarjuk. Ami a mindennemu besorolasos rendezes kerdeset is megkonnyitik ugye es minden egyeb munkalatokat, manipulaciokat veluk.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Hmmm, ez így azért körülményes se teszi rendesen. WA javaslat: a linkre csinálj egy dinamikus linket az aloldalakról s akkor talán kicsit könnyebb lesz mert ez így biztos nem lesz egyértelmű az újkrumpliknak....
:S

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce SterlingNem csak az újkrumpliknak nehéz, hanem Dömpikének is, vagy hogy nevezte el valaki...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!