Jelenlegi hely

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

Utolsó bejegyzés

Kérdések, javaslatok az oldallal kapcsolatban

A cím mindent elmond.
Sehol nem találtam ilyen topicot hölgyek, urak!Javaslat:
Kérhetnék olyant, hogy a topic sorbarendezést a topic név alapján is megoldható legyen? Azért merült fel bennem, mert pl annó a játék topictengerben mire kimazsoláztam, hogy van e olyan és hogy merrefelé (ha sokáig senki nem érintette a témát), mindig kihullott a hajam.

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Én annyit javasolnék, hogy a felső menüsáv legyen fixed, hogy mindig könnyen elérhetők legyenek.

"Aztakibebaszott eget, lett egy matchem Tinderen"A Webdrótozós topik elég nagy hányada pont az ilyen igényfelvetésekről szól. Használjátok inkább azt, mert akkor kevesebb helyet kell a fejlesztőknek (psishocknak) szemmel tartania!

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámHogy kell yt videót linkelni? :D Lehet én vagyok fogyi de nekem nem sikerül. :(1 bemasolod a video linkjet valahova
2 kijelolod
3 megnyomod az Y gombot
4 profit.

ugyeTegnap valamiért nem működött. Most igen, köszi. ;)B változat:
1. kimásolod vágólapra a full youtube linket
2. megnyomod a Y gombot
3. ctrl-v (kurzor már jó helyen lesz)
4. ???
5. Profit!Arra nincs lehetőség, hogy az egyes felhasználók profilján visszakeressük/megtekintjük a korábbi kommentjeiket? Sajátot és/vagy másét.

Choose your next words with excpetional care!nincs. Votma a bug/ficsorkivanalmas forumon is btw ha megnezed.

ugyeA Windows az inkabb jatekplatform vagy oprendszer es Technika HQ? :)

Regen minden jobb volt.

HW foleg.Játékplatform ofc :)

Well.... f*ck. o.OOke, bar engem pont, mint jatekplatform erdekel legkevesbe :)

Regen minden jobb volt.

HW foleg.Akkor minek kérded o.O ... O.o

Well.... f*ck. o.OMert sejtettem, hogy sokak valasza ez lesz ra, hogy jatekplatform :)

De az Andrdoid HQ is a Technika HQ-ban van

Regen minden jobb volt.

HW foleg.Szvsz Win csak addig gaming platform, amíg valami gamer-kérdésed van, és by default technika hq-ban a helye. Persze mivel itt leginkább gamer-problémák merülnek fel...


hkr képe
hkr

A hírekben lévő videók nagyon ügyesen vannak megoldva hogy csak akkor tölti be mikor a preview képre valaki rákattint. Érdekelne hogy mivel oldottátok ezt meg drupal alatt. Van erre valami modul vagy ez valami hack? thxInnen kezdj el olvasgatni, aztán ha kérdésed van, írj Psinek pm-et.
http://www.rewired.hu/comment/362#comment-362

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.koszi!

ez sajat hazi fejlesztes (mint van is meg hasonlo par ilyesmi motoron belul), sehol nincs pont ilyen szerver feloli megoldas meg a vilagon tudtommal, csak javascriptes kliens oldali "kvazi" megoldasok.

Viszont a fejleszteseim mind open source-ok, barki nyugodtan implementalhatja maganak is, itt van a webdotozos topikban az update ra: http://www.rewired.hu/comment/362#comment-362

szerk: beaten by Dulakh :P

ugyeMi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


hkr képe
hkr

Átnéztem ezt a kódot és lehetne jóval hatékonyabban is csinálni. Pl. felesleges minden videóhoz saját css-t(+base64-ben képet) és scriptet írni. Az inline style-t át lehetne rakni egy css file-ba, a play gombot képként kéne css-ben használni, a javascriptet meg 1x kéne megírni az össze videóhoz delegate-et használva.

Van ennek az oldalnak devel változata? Szívesen segítek ebben.psishockkal kell ,egkeresnetek egymást. Üdvözölni fogja, hogy nem egyedül kell kóderkednie.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Átnéztem ezt a kódot és lehetne jóval hatékonyabban is csinálni. Pl. felesleges minden videóhoz saját css-t(+base64-ben képet) és scriptet írni. Az inline style-t át lehetne rakni egy css file-ba, a play gombot képként kéne css-ben használni, a javascriptet meg 1x kéne megírni az össze videóhoz delegate-et használva.

Van ennek az oldalnak devel változata? Szívesen segítek ebben.

van: dev.rewired.hu

Kicsit kusza a kinezete ott jo par dolognak mivel ott probalgatok ki minden online es hasonlo funkciot mielott elesbe hozom itt, es sokszor nem vesztegetem az idomet a kinezetet csiszolgatassal, hanem amint megbizonyosod hogy mukodik maga a funkcio, hozom ide es inkabb itt foglalkozok vele.

Jol hangzik amugy minden amit elmondtal. Mondjuk delegate-et eletemben nem hasznaltam, kivancsian varom mit tudunk kihozni belole, a tobbi vilagos mire gondolsz.

Mondjuk a "dev.rewired.hu/user" linken regezz be es aktivallak, majd adok admin jogokat, ott hozza tudsz ferni a dolgokhoz.

A youtube kodreszletunket fent az admin menulnel a Beallitasok->BBcode->es pl "xyoutube" tagnal a szerkesztesre kattanva nezheted/dolgozhatod at.

Mivel full PHP kod fut, legrosszabb esetben is ha annyira szerbaszodik a friss kodtol a dev oldal (barmilyen oknal fogva) hogy meg se lehet nyitni, manualisan ftp szerverrol a bbcode modult kikapcsolva meg mindig vissza tudjuk hozni, szal tul nagy gaz nem kellene hogy legyen igy elorelathatolag.

Terveztem amugy valamikor majd tovabb menni a koddal hogy mas oldalak videoi is (pl vimeo) fussanak a beagyazas kodunkkal, na meg hogy a Google Youtube API-t hasznaljunk a klasszikus regexes string kibanyaszasok helyett, es igy a cimet (amit detto kiragaszthatunk igy) meg esetlegesen mas infokat is ki tudunk nyerni a videonak.

ugye


hkr képe
hkr

Nem tudok reggelni. -> "A webhely jelenleg karbantartás alatt áll." Esetleg te is létrehozhatsz nekem 1 user-t(ha nem akarod kiszedni karbantartás módból) és elküldesz 1 egyszeri belépés linket az itt reggelt user-emhez tartozó email-re. Majd megváltoztatom a user nevet(alapból ez nincs engedve) és a jelszót.

Jah és egy ftp sem ártana. Thxitt kell belepned mint irtam dev.rewired.hu/user/
ez ravisz a belepes/reg reszre, itt probaltad?

semmi, en voltam a hulye, tenyleg nem enged reggelni csak loginolni, megnyitom a devet ideiglenesen az lesz a legegyszerubb.

ftp adatok a dev szerora mentek priviben

ugye


hkr képe
hkr

thx, reggeltem.(sztem megtalálod:))láttam, jó randalírozást. :D

btw csináltam egy nagyobb updatet és összefoglaló media tagokkal fogunk majd itt dolgozni tovább, bevittem a dev-re is a fejlesztést (ugyanott van beallitasok->bbcode->media), azt nézd majd át. Az output nem sokat változott, egyelore abban csak a "play" kepet vittem at file-ba inline base64helyett, így az elméleteid mind rá tudod oda is vinni, csak a szerver oldali rész az APIk miatt lett joval terjedelmesebb. Csek itt: http://www.rewired.hu/comment/11310#comment-11310

ugye


hkr képe
hkr

Van admin jogom? Mert a http://dev.rewired.hu/admin nem tudom elérni.adtam. Kihagy neha az agyam, csak bassz le ugyanigy.

ugye


hkr képe
hkr

:D ofcos:DLehet valahogy keresni a fórum hozzászólásaiban?

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!