Jelenlegi hely

Hova megy az áram, mikor elmegy, és hogy jön vissza?

Utolsó bejegyzés

Tno képe
Tno
Hova megy az áram, mikor elmegy, és hogy jön vissza?

A kérdés adott.

Szerkesztette: Strato - 2016 máj 17


Hát a jó krva anyjába, hova máshova menne? :DOda ahova az internet is szokott menni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodanelmeletileg ha valtoaramrol beszelunk (tipikusan a haztartasokban ugye), akkor nem is megy es nem is jon sehova, hanem maradnak a helyukon, csak apro ide-oda mozgo elektron rezgeseket (masodpercenkent 50 vagy 60 pepeticiot vegezve, attol fugg epp hol vagy a vilagon) produkalnak a vezetekekben.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Boz képe
Boz

És hogy ha nekem az ott folyamatosan rezeg a gépemben akkor nem fog az hamarabb tönkremenni?

Éljenek a videojátékok!Nem, csak megvakulni.

ibi amentia latetmax a tap, de tuti azert is fingik ki olyan gyorsan mindig. A geped tobbi reszebe onnantol szamitva nyugis es csendes egyenaram folydogal mar.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Borért megy, és értelemszerűen nem jön vissza.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Olyanról is hallottam már, hogy valakit jól megbaszott, és úgy ment el.Jól hallottad, van olyan, viszont sörrel az gyógyítható.


Inditás gomb

()

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Ha nincs vezetője, az áram nem megy sehova. Ő már csak ilyen megrögzött alárendelt.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámÓ ebből topic lett? :D Ennyi villamosmérnök masinisztát egy helyen :DD
Értem én, hogy radar, nade hogy lát a sötétben?...

Vill du bli ihop med mig?Tehát akkor te most aszondod, hogy az áram az csak úgy van benne a kábelben, és önmagában rezeg?
Na de ki rakja bele?

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.A dzsungelbe, természetesen.

ShowHide spoiler #

Tno képe
Tno

Szerintem a közértbe. Bár ha ott sincs, akkor nem tudom... Lehet olyankor tényleg a kurvaanyjába van.

@psi

Szerintem ezt a rezgő teóriát hanyagolni kéne itt... Meg ha ötvenszer magamra írom (mágikus számokkal), hogy "Áram, gyere vissza!", akkor meg majd jól megváltódok, mi? Ez már 2000 éve sem jött be, lásd be, az áram csak jelen korunkban tért vissza. (Az egyik népszerű megjelenési formája a közvilágítás.)

"It goes through and doesn't leak,"elektron =! áram
az csak az elektromágneses hullám közvetítő közege, az áram a draútban a fénysebesség 50-99%ával mozog, tehát váltóáramnál 3000-6000 kmt tesz meg egy ciklus alatt, míg az elektronok csupán pártized mikrométert "vánszorognak" ezidő alatt
https://en.wikipedia.org/wiki/Speed_of_electricity
https://en.wikipedia.org/wiki/Drift_velocity

Vill du bli ihop med mig?Na de akkor hová???

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. RowlingHova tűnik a hó elolvadása után a fehér? Mert ugye a víz színtelen, de a hó az fehér. Fagyott víz + fehér = hó.
Szóval?

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "No de hova tűnik a lábszag, ha kimosod a zoknit?Hó+Fehér:=átlátszó kristályok->fotonok pattognak a kristály-halomban->minden frekvenciát bevesznek maguk közé /jó a buli->teljes spektrum vissza az arcba

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Hova tunnek a rancok, ha kivasalod a ruhat? :OÁtmennek a homlokodra :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cutBrutál nekró. Tiszteletem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNokedli írta: No de hova tűnik a lábszag, ha kimosod a zoknit?

Alsó sor
kép:http://www.vaconline.hu/images/stories/-kultura/high/marabu_h03.jpgés isznak e a halak?

és a madarak milyen magasan kezdenek szédülni?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


// Ervé Ágnes: hallod Pityu, ezt a beágyazni valót nem tudom sehogyan sem értelmezni.
-> https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/49525665_2472094972832690_... //

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseVálasz az elsőre. Tök érdekes amúgy :D https://hirmagazin.sulinet.hu/hu/eletmod/isznak-e-a-halak

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "(Többek között ezért sem szabad desztvizet inni, még ha egyes hülyék ragaszkodnak is hozzá. Bár olyan is van aki hidrogén-peroxidot akar inni mer az tisztíccsa a beleket, szóval nem is értem min vagyok meglepve...)REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!