Jelenlegi hely

Hőhullám

Utolsó bejegyzés

Hőhullám

Minden, ami nyár, hőség, utazás, bikinivonal. Sírhattok is.

Tök jó volt az első nap most Balcsin, hogy lementünk. Két meló között szépen kiültem a tornácra napozni, és jól meg is kapott.Tegnap crossmotoroztunk. Valamit felkapott a karbi a pályán és lefulladt, többet nem tudtam berúgni. Toltam vagy 200m-ert full beöltözve. Nem esett jól, még a fejem is megfájdult. Egyébiránt meg baromi jó idő volt, tetszett!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Tegnap előtt bementem Balcsiba. Szerintem ez rekord a dátumot nézve. Akkor délután még ilyen 10 perc, oszt' köszöntem hőmérsékletű volt. Bezzeg tegnap! Full optimál-ra melegedett, és már napozni is volt időm :)

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."fakin gecimeleg, szetbaszok valamit

nyaron valahogy mindig ingerlekenyebb vagyok :D

Regen minden jobb volt.

HW foleg.Angyali szólam a légkondi zúgása.....

....kár, hogy el kell hagynom D:Óhh, hol van még a 37 fok? :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Remelem, hogy ott is marad! :D

Ahogy nezem, jovo hettol elhetobb ido lesz egy darabig (bar az 5+ napos elorejelzesnek mersekelten hiszek).

Julius elejen meg nehany nap Stockholm, de amilyen szerencsem van, a hohullam maskor jon es meg egy eszaki utat kell foglalnom a nyarra, hogy ep esszel kibirjam :)

Regen minden jobb volt.

HW foleg.Jó nagy pangás van ma a fórumon. Nem csak ezen. Mindenki strandra ment? Ha igen, jön a zivatar, vigyázzatok! :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám


Lou képe
Lou

nos. azt hiszem elérkezett az ideje, hogy elővegyem a ventilátort. megbánom még egy párszor, hogy nem lett még csak a helye se eltervezve a légkondinak anno felújításkor...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingPedig így nyáron nagyon megéri..... egész nap 25-26 fok volt így csak a szobámba. (azért nem kevesebb, mert nekem ez elég az elmúlt évtizedek 30-35 fokjai után :D)Tegnap kb 60 telefonhívásom lehetett, ami mondjuk még messze van a rekorder 110-től, de akkor is kb így éreztem magam
https://youtu.be/Gk8aPAmGZw0?t=14
Amúgy a klímát még be sem kapcsoltuk idén. Teljesen okés, pedig egy könnyű szerkezetes ház tetőszintjén lakom jelenleg.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


Tno képe
Tno

ÁÁÁ

U.i.:
Ez a topic miért nem a Negatív HQ-ban van?...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Mert nem mindenki van vízparton egész nyáron? :)Gondolom, mert a nyitónak érdeke ez a tetves meleg, így neki az csak pozitív, ha ez az állapot van.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Mivel nem a Mosoly HQ-ban van, hanem a semleges Általános csevejfarmban, kérem a védencem felmentését. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámNem túl jó, ha az embernek itt kell rohadnia az irodában, amikor egy köpésre van a víz. A fodrász nejlony leple meg külön élmény, mikor az ember alatta fő. Mikor kikerültem a székből, egész hűvösnek tűnt minden.
Azért vasárnap beficcent egy 45 perces lebegek a vízen a matraccal fless, de pl tegnap is lementem fél órára, mert kurva ideges voltam egyéb okok miatt, aztán úgy megbosszulta magát a dolog, hogy a levelezést 23:20-kor fejeztem be, de még maradt a köv. napra...
Legalább az irodában senki nem látja, hogy sörözöm.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Nem baj, szerdától hűl a levegő. Már "csak" 30 fok lesz...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Jó ez így. Ne aggódjatok.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


goq képe
goq

Bassza meg pedig már kezdtem jól érezni magam, erre megint lehülés.
40 fokig jöhet a mehet ^^
A fölött már kicsit kezdene melegem lenni...

egy állatŐszinte leszek.
Olyan világban szeretnék élni, ahol van tavasz meg ősz +10-15 fokokkal, nyár MAXIMUM 25 fokkal (aki többet akar, az legyen kedves Afrikába költözni, és jó utat), meg mínuszba forduló fagyos tél, decembertől márciusig tartó havazásokkal, mínuszokkal, jégcsapokkal és fogcsikorgató hideggel.
Van egy tök király téli kabátom, meg menő téli cuccaim, és tavaly összesen 4 alkalommal kellett őket egy időben használni. Nonszensz....
Alig várom már, hogy végre jöjjön a lehűlés meg az eső. Sok eső, sőt, rengeteg eső legyen, heteken keresztül folyamatosan, rohadt jó lenne.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Költözz Izlandra.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Jogos, ki ne szeretne a mostani fűtésszámlájára ráduplázni!

Persze ezek az enyhe telek se normálisak - és még csak nem is eléggé olcsók.

Sors bona, nihil aliud.Izlandon meg hőforrással megy minden, szóval nem is drága.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Tény, hogy nem sok köze van a mediterrán éghajlathoz, amibe az országot sorolják.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.ibi amentia latet


goq képe
goq

Én 2-3 éven belül bepróbálom Barcelonát ^^
A spanyol nyelvet nagyon könnyű megtanulni.

Ha nem jön be, akkor irány Ausztrália (:

egy állatNa jah, Bécsben úgy is sok a magyar ;)

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."


goq képe
goq

És nem is sokkal melegebb ^^

egy állatElőször gondolkodtam a kontinentálison, ami mondjuk 10 éve még igaz volt, de most már nem teljesen fedi a valóságot.
Milyen időjárás az, ahol 3 hétig van olyan tél, amilyennek legalább 3 hónapon keresztül kellene lennie, tavasz meg ősz nem létezik, és olyan a nyár, hogy júniustól augusztusig megpusztulsz a melegtől?

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Először gondolkodtam a kontinentálison, ami mondjuk 10 éve még igaz volt, de most már nem teljesen fedi a valóságot.

Erre fel pedig belódítottad ide, hogy Mo.-t a mediterrán országok közé sorolják? Ez így működik?

ibi amentia latetGyakorlatilag... igen. :D

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!