Jelenlegi hely

Electronic Arts E3 sajtókonferencia 2019

Utolsó bejegyzés

Electronic Arts E3 sajtókonferencia 2019

Itt nézhető az EA idei konferenciája, melyben a következő játékok fognak előfordulni ebben a sorrendben: Star Wars Jedi Fallen Order, Apex Legends, Battlefield V, FIFA, Madden és The Sims 4.

EA PLAY 2019 Live Stream
Inditás gomb

EA PLAY 2019 Live Stream (03:05:21)

- Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay:

Star Wars Jedi: Fallen Order Official Gameplay Demo – EA PLAY 2019
Inditás gomb

Star Wars Jedi: Fallen Order Official Gameplay Demo – EA PLAY 2019 (00:13:55)

Szerkesztette: Strato - 2019 jún 08


-nincs darabolás
-buta, vak, süket, lassú ellenfelek
-agyon scriptelt
-lassú combat
-nem haszbálja ki rendesen a fizikát. Force ubleashed után ez így elég gyenge
-jedi knight vagy 20 éves játék, de a combat ott is jobb volt ennél. Level designról nem is beszélve.
-ronda animációk

biztos siker!

Choose your next words with excpetional care!- A fénykard olyan gyorsan átmegy rajta, hogy összeolvasztja a két részt. Az összes filmben, játékban hülyeség a darabolás.
- Az ellenfelek esélyt adnak a többinek, hogy becsületes 1-1 küzdelembe győzzék le az ellenfelet.
- Élethű.
- Pontosan. Ez a lényeg. A Star Wars csaták sosem szóltak a gyors küzdelemről, ez butaság. Meg kell nézni az eredeti trilógiát. A szamuráj harcokról mintázta anno Lucas a csatákat.
- Fizika? Ne már. Maga a fénykard sem létezhetne, ha szigorúan vesszük a fizikát.
- 20 éve az volt az elvárás, ma ez. Ez érvényes a második mondatodra.
- Ronda az avatarod!

(Csak vicc volt ofc. :D Teljesen egyetértek veled, nekem eddig egy modernizált force unleashed szint.)

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Amit én hiányolok az a lőfegyveres harc, illetve a komplexebb 1v1 harcok. Ebből a másodikra látok némi esélyt a látottak alapján, a gunfight meg majd kiderül lesz e benne.
Egy Sekiro után annyira nem szartam be tőle.
Gamepassben jó lesz.

Jó lesz az.Nagyjabol ez, nagyon gaz az egesz. Fel nem tudom fogni, hogy kvazi ezert a szarert oltek meg a tobbi star wars projectet....jé, a leendő nejem

ibi amentia latetViszont, mivel éhezik a nép SW-re, plusz van egy hullám, amit meglovagolhat, nem lesz olyan katasztrófa az eladás. Hacsak, nem lesz valami nagy bug, csapda benne (mikrós tranzakció stb.).
Szerintem legalábbis.

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "egy döfés a banyapók hátába azonnali kill, míg egy keresztirányú vágás a fején keresztül annyit ér mint egy pofon.

video game logic

amúgy ja, a force unleashed egy-kettő volt az utolsó star wars játékok közül amit még élveztem. úgy látszik jókor szálltam ki

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodantx captain obvious :D
pont haverral dumáltuk, hogy év végén úgyis megnézzük a nem tudom már hanyadik star warst moziban. na nem mintha annyira érdekelne, csak amolyan "kötelességből"

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanJaja, ez a baj. Én ezt is megveszem majd-majd, ha elkap a hangulat. Bár most a JK 2-t tervezem végigtolni :D

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Részemről köszönöm szépen ez jó lesz. A helyszín egész jól néz ki, a TPS teljesen megfelelő, a harcok funnak tűnnek, nekem inkább hasonlít a JK Jedi Academy egy ráncfelvarrott modernebb verziójára. Teljesen jogosan emelték be a TFA blasterlövedék megállítást (egyike a jó újításoknak az új SW filmekből). Aztán remélem nem lesz végül mégis rossz, mert volt már olyan, hogy nézve jó, játszva mehh. De nekem ez egyelőre tetszik. A sztoritól nem várok semmi egetverőt, ha esetleg mégis jó lesz, nyilván nem baj.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, tepertő és pörkölt meghajtású földjáró, pókfocikapus,Azért az menő volt amikor megállította a lézert, magához rántotta a stormtroopert és beledobta a lövedékbe.

Jó lesz az.Elég ronda lett ez... Uncharted 3 jobban nézett ki, pedig az nem egy mai darab. :(Elég ronda lett ez...

Csak én láttam a kiírást miszerint: "Alpha game footage"?Na, ebből 1 perc bőven elég is volt, habár itt-ott kommenteket látva tudtam, hogy nem fogom végignézni.

A főszereplő taknyos kölök remekül tükrözi a célközönséget. Ami szerencsére nem én vagyok.

Non serviam


KMZ képe
KMZ

a zenéjét viszont kurvajól elkapták :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymátólElvileg az EA házon belüli motorja a Frostbite, nem? Ha annyira világjó, ahogy anno elő lett adva, akkor a Titanfall 1-2, Apex és az új SW játék miért Source 2.0? :DSzar, fos, unalmas, és még randa is. De természetesen végig fogom tolni, mert Star Wars meg fénykard :-DValószínűleg azért, mert a Frostbite egy szar, amit csak a DICE tud normálisan használni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Boz képe
Boz

Szégyelld magad!

Éljenek a videojátékok!Ez különösen annak fényében érdekes kérdés, hogy már van egy rakás SW asset/modell/etc a battlefrontok lévén... Ami tényleg gyönyörű szép játék.Szerintem grafikailag ezzel sincsen gond. Csak minden másban.

Choose your next words with excpetional care!Az új SW játék (ha a Fallen Orderre gondolsz) UE4. (Az Apex meg nekem egy darabos mikrolagos izé mondjuk egy SW Battlefront2-höz képest. Nem tudom a Titanfallban milyen volt.)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, tepertő és pörkölt meghajtású földjáró, pókfocikapus,Sztem a zene, hangulat, játékmenet rendben van, de a látvány borzalmas, 10 éves szint kb.Pff, annyira árkád, hogy zéró tétje volt itt bárminek is, ergo semmi izgalmat nem váltott ki. Egy idő után pont emiatt már unalmas is volt nézni, mert grafikailag is csak egy átlagos iparos munka. Ha cső és scriptelt, azért manapság már ennél többet kéne nyújtani...
Visszaemlékezve a lelőtt 1313, ezt sikerült Disney? és ez a demo 2013-as!!:

Star Wars 1313 E3 Demo Complete Full [HD]
Inditás gomb

Star Wars 1313 E3 Demo Complete Full [HD] (00:06:02)

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.Az Amy Hennig-es projectről meg már ne is beszéljünk. Az már concept alapon izgalmasabbnak tűnt és még az emberek a játék mögött is kicsit... Hogy is mondjam, több közük volt a 3rd person action/adventure stílushoz mint a Respawn-nak.

Mind1, majd kijön ráhümmög mindenki hogy okés iparosmunka ami talán nem lesz tele bugokkal aztán annyi. 1 hónap Origin Access Premier előfizetést talán meg fog érni.Mondjuk ez inkább egy "Tomb raider in SW"-nek tűnt (az új fos széria, nem a régi).

Persze ettől még én is megnéztem volna, bár félek a rengeteg QTE elzavart volna.Hát sokkal nem innovatívabb ez se (Mármint akkoriban az volt) Ez nem egy átskinezett PoP/Dark Souls (csökkentett nehézséggel) mint a JFO, hanem egy fedezéklövölde cinematic experience SW Uncharted mondjuk ahol a 10 órás játékidőből nettó 4 óra movie. Mondjuk a 1313 is jöhetett volna. A TFU is megvolt 30 FPS-el PC-n azokkal a kvarcjáték kameraállás bossfightokkal... Nagyon el kell baszni ahhoz egy SW játékot, hogy tényleg szar legyen. :D

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, tepertő és pörkölt meghajtású földjáró, pókfocikapus,Ahha ezért volt olyan ismerős ez a Jedi.

Cameron Monaghanról mintázták a srác a Gothamból és a Shamelessből.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!