The Division

Utolsó bejegyzés

The Division

Újabb videó a készülő jóságból:

The Division - Upgrading Bases
Inditás gomb

The Division - Upgrading Bases (00:07:42)SZEREZZE MEG KÓDJÁT MOST EGY ZÁRT BÉTA HOZZÁFÉRÉSHEZ

Az NVIDIA® és a Ubisoft® szövetkezett, béta hozzáférési kódokat adjon ki a Tom Clancy’s The Division™-hez! Korlátozott ideig használja az alábbi kódot a hozzáféréshez való bejelentkezésre.

KÓD: GRWD-NEOX-RWAA-MDMX-IXBP-CQKO

A mennyiség korlátozott, tehát lépjen gyorsan. 2016. január 26-án tudja majd előre letölteni a játékot. A zárt béta 2016. január 29-én indul és 2016. január 31-én fejeződik be.

Jó lesz az.felhasználom köszi

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldrinvalid már:(

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4LdrNe másold a kódot mert úgy nekem sem volt jó. Próbáld meg bepötyögni.

Jó lesz az.1 font kb egy betakey g2a-n. Ha valakinek nagyon kell.

Btw angryjoenak van egy 1 oras gameplaye a jatekrol. Kb 50-50%ban tartalmaz jo es borzalmasan fos dolgokat. Egyelore jnkabb az utobbi iranyaba. Aztan majd kiderul.
Megvolt a downgrade... mondjuk a recommended nem annyira kíméletes. :DNew York-ban már megy a bétateszt.na orulok, hogy lett ilyen topic -en lusta voltam csinalni-qrvara tepelodok, hogy megvegyem-e? nekem tovabbra is nagyon tetszik a videok alapjan, de
1. az ubi tenyleg mindent megtesz hogy elb@ssza az ember kedvet megjelenesig
2. olyan fos a netem hogy meg azsiai szervereken is kepregeny f/s-kel jatszok

this is my moment in the sun, this is my moment...!Én is vettem beta keyt, megéri azt az 500 ft-ot hogy hétvégén ki tudjam próbálni, aztán majd jól megmondom a tutit. :)

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!Dettó, nagyon vártam én is, de mostanában sorra beszoptam a nagyon várós játékokat, így én is bétát próbálok előtte.Megnéztem egy gameplay videót.
Pacák letett valami kis robotot ami kibaszott nagy lángcsóvát nyomott az ellenre. Pacák meg közben sörétessel 4-5 ször belelőtt a robot már vagy fél perce nyomta rá a lángcsóvát az meg még mindig állt és semmi baja. Na ott kapcsoltam ki a videót...

Szerk: Tudom, tudom ez egy játék nem a való éltet. De ha egy embernek kinéző ellenfél van ne bírjon már ki mindent. Vagy ezek terminátorok embernek álcázva mert akkor nem szóltam.RPG-kkel játszottál-e valaha? :-DElőtölthető a béta kliens! UPlay persze :-(Most komolyan: mire számítottál?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámErre, csak mindig szomorú vagyok, ha fel kell raknom, és gondoltam elsírom a bánatom :-Dszoljatok ha van valami ingyert beta pls, fizetni nem akarnek (akarmilyen occso) mert lehet le sem jon amig tart a beta.:D aztan meseljetek, h milyen!

this is my moment in the sun, this is my moment...!Hali!

Nekem működött:
BETA KEY HERE :

1 GO HERE http://www.thedivision.jeuxvideomagazine.com/
2 Put this XU37-2489-BT21 then
3 nickname
*4 email
Read your inbox mail > go here thedivisiongame.com/beta/ and enjoy !
A kulcs: B3FHHFUFUI1F
A Division europai hivatalos oldalan kell aktivalni a kulcsot! ("Redeem your beta code" kiiratnal)
Jo szorakozastMindenkinek köszönet, már a winyón várja a kezdést. :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Én is belenézek holnap. See you in the Dark Zone :)Ha valaki mar felhasznalta a kulcsot akkor azt jelezze a tobbiek fele.Valakinek van infója hogy pontosan mikortól indul? A "holnap" nem elég pontos, még mielőtt valaki vicces kedvében lenne. :Dhttp://www.eurogamer.net/articles/2016-01-27-everything-you-need-to-know-about-the-division-beta

When does The Division beta start?
Xbox One owners are getting a 24 hour exclusive, with access starting on Thursday January 28th at 9am GMT. PlayStation 4 and PC players will be getting access at 12pm GMT on Friday January 29th, and all platforms are scheduled to run through to an undisclosed point this coming Sunday.koszonom, ez nekem is mukodik! (egy-ket nap es le is jon:D)

this is my moment in the sun, this is my moment...!Mekkora arc a ubi. :D Direkt preloadolom hogy ne kelljen vele szarakodni ha hazaérek. Indítanám is, erre hopsz update. 800mb. :D Nem az, gyorsan lenn van, de eh...Én is azon röhögtem :D

Btw Gears of War klón. Szépnek szép pörgős stb, de nem érzem azt, hogy rohannom kell érte a boltba.

Jó lesz az.Mert házhoz szállítják ingyen! :-D

Nekem eddig nagyon bejött, már amikor nem fagy le, ami a játék indításától számított 5. és 50. perc között történik valamikor.No hát elsőre meh. Szórakozni kellett vele, hogy egyáltalán elinduljon. Azt hittem a mobil gpu miatt szarakodik, de kiderült hogy win10. :D Szóval win7 kompatibilitással kell indítani és hurrá. Ahhoz képest, hogy 860m és vinnyog, hogy minimum spec alatt vagyok, simán elmegy medium-high grafikán locked 30fps-el. Igaz vissza kellett venni a felbontást 1080p-ről, de azért meglepő na. Ahogy a grafikai beállítások tárháza is. Konkrétan nagyon meglepett hogy opció van fps lockra. Maga a játék nem mondanám, hogy hűdenagyonjó. Igaz egyedül játszottam most vele egy órát, másfelet. Semmi olyan nincs benne amit máshol ne láttam volna. =/ Na majd meglátjuk még.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!