Jelenlegi hely

Discordon a REWiRED

Utolsó bejegyzés

Discordon a REWiRED

Spantznak köszönhetően a REWiRED közössége már a Discordon is elérhető. Itt egy szníki meghívó, kattintsátok, terjesszétek, fogyasszátok!
 
Szerkesztette: Zaxx - 2019 feb 19


Mivel tud többet, mint ez a fórum?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése


CJ képe
CJ

Nincs Moken.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....egyelore.

this is my moment in the sun, this is my moment...!+ Akár még Grifter is lehet. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Voice chat, madöfaka! Na, de viccet félretéve egyébként sokkal egyszerűbb rajta összeszervezni mondjuk közös játékokat + ha valaki nagyon akarja, lehet mindenféle hülye emote-okat gyártani (én csak ezért szeretem :D).

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Semmivel, ha valakik együtt akarnak játszani lesz hely ahol lehet beszélni játék közben. Nagyjából ennyi. :D Nem pótló hanem kiegészítő. ;)Már jövök :Đ


CJ képe
CJ

Inkább a halál.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Bagoly in da dischouse

Mindig akkor történik valami katasztrófa a Földön, amikor valamelyik vezető kormány le akarja leplezni a létezésüket. Ezzel tartják sakkban USA-t meg Oroszokat, akik rég tudják, hogy idegenek élnek a Földön.de elotte egy kis moken..." egyszerűbb rajta összeveszni"
Fixed.

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Szerintem a discorddal nagyobb esély van a közösség fragmentálására, mint amikor diskurzusok kerülnek át a megfelelő topikba, de pl a random beszólogatásnak tényleg jobb hely.ja elszivja a rew-rol az eletet
na mindegy, ha fortnitezok es kell a shield defensehez ember, majd beirok, hatha segit valakiRambo rajongóként 50 évesen Fortniteozni... és a gyerekkel játszás rossz kifogás, mert adhatnál valami értelmesebbet a kezébe :Dmarmint hogyan?
kethetente latom par orara

csgozni szokott nalam

fortnite-t folrakta, megkedveltem, ellovoldozgetek estenkent egyedulmi van a fociedzésekkel? már oda se te viszed?+1
marhogy Rambo rajongóként 50 évesen Fortniteozni
egyszer majd te is eleg oreg leszel ahoz, hogy ne erdekeljen, masok szerint mit kene tenned adott idosen/adott nemi identitassal/adott nemmel/adott rasszal. es nagy feloldozas, de onnantol te sem akarod megmondani masoknak. csak az idiotizmus. engem mar csak az zavar.;)

this is my moment in the sun, this is my moment...!ha ez megnyugtat én nem fortniteozok de a rambobol is csak a 4et láttam :D

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.most a hetfoi emelt szinture viszem, mert az messze van neki
a tobbire csak kimegyek, hogy lassam, ritkan koszon, altalaban hozzam se szolnekem alapbol nem tetszik a battleroyalos epitgetos baromkodos resze
a save the world cooperativval viszont jol elbohockodom, szeretek szep vedelmeket osszerakni, es a zombiirtas is eleg porgos (viszont nem frusztraloan jo ellenfelek)
es lehet fejlesztgetni, a techtree-t viszont ebl@sztak, leegyszerusitettek az 5 eveseknek :(kajak bannolva lettem vagy miért érvénytelen a meghívó discordra???


CJ képe
CJ

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....ez azért nagy szemétség... Többekkel játszottam innen, teljesen normális hangulatban.Elvileg joda küldött új inviteot.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Moken írta: ez azért nagy szemétség... Többekkel játszottam innen, teljesen normális hangulatban.

Discordon épp arról írkáltak hogy le kéne tiltani a linket a hírben mielőtt megtalálnák a botok ennek az áldozata lettél.

Vagy a többiek utálnak :D

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Én a panasz után böktem a linkre, és még működött.OFF

ShowHide spoiler #egy kis dr Csernus
Neked az egész életed és valószínű a frusztrációid jó része is arról szól, amit Mikka találóan leírt. Kinek mikor mit meg mit nem kéne csinálni, mi ciki szted és mi menő... folyton azon kattogsz, hogy mások mit gondolnak rólad, mi szted a társasalmi elvárás az irányodba és mások felé. És mivel ebben a nevetséges megfelelési kényszerben soha nem találsz megnyugvást és elégedettséget, marad az örökös szorongás, amit itt a fórumon vagyunk kénytelenek nyelni. Talán ki kéne baszni a picsába ezt a gondolkodást és eldönteni, mi az amitől TE jól érzed magad.

Vill du bli ihop med mig?azt vágod, hogy csak vicc volt? :D


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ami engem illet, megyek is Fortnite-streamet nézni.

Sors bona, nihil aliud.Társadalmi kísérlet.

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!