Jelenlegi hely

Build Engine-játékok

Utolsó bejegyzés

Build Engine-játékok

Még nincs bejelentve, de topikot neki, a szentségit!

A lényeg egyelőre annyi, hogy Jace Hallnak szerencsére megvan a forráskód és minden jel arra mutat, hogy a jogi problémákat is sikerült rendeznie a Warner Brothers-szel és az Atarival, szóval készülőben a modern Blood port.

Néhány hint és kép Jace Twitteréről:
https://twitter.com/JaceHall/status/753844510870810624
https://twitter.com/JaceHall/status/751611945292222464

Ez meg egy cikk szintén Halltól, ami crowdfunding kampányt sejtet:
http://www.twingalaxies.com/content.php/4192-Blood-Should-It-Live-Again?s=9714c3ac6a7035909a5add81f2646cd9

It lives again! :D

Szerkesztette: Zaxx - 2018 már 07


királyság :)

vártam már rá egy ideje. mondjuk a crowfunding lemondhat. szerezze meg a devolver, adja ki a flying wild hognak és ennyi.Azért a Shadow Warrior Reduxhoz hasonló portolást valószínűleg az eredeti fejlesztők is meg fogják tudni oldani. :) Egy folytatás érdekes lenne és ott már én is Hogékra szavaznék, de annak az esélye nagyon messze van még. A Devolver régóta érdeklődik a portéka iránt, de a biznisz nyélbeütésére valószínűleg csak akkor lenne esélyük, ha Jace valahogyan ki tudná koldulni az IP-t a WB-től vagy olyan licencet kapna, amivel már reálisan tudna mit kezdeni a Devolver is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Blood port

Mit portolnak hova? A régi Blood kap mouse look-ot, vagy ez valami komolyabb?

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Egyébként Build engine fronton a másik érdekes újdonság, hogy a Gearbox saját Duke 3D portot készít, megfejelve azt egy új epizóddal és Jon St. Jon által újraszinkronizált Duke-kal. Itt is volt egy kis jogi hülyéskedés, de már megoldották, így kaptak egy adag kompetens fejlesztőt is, az új pályák pedig állítólag nagyon jók.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.A Blood-ot Windowsra. :D Még nem lehet tudni, mit terveznek pontosan, egyelőre a Shadow Warrior Reduxhoz és Duke 3D Megatonhoz hasonló portra lehet számítani.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zaxx írta: az új pályák pedig állítólag nagyon jók.

Hiszem, ha látom. De akkor se biztos.

Amúgy persze fingers crossed, és burn baby burn!It lives again! :D

https://imgur.com/ogZ5MnN
Inditás gomb

ibi amentia latetBlood source port téren úgy tűnik, hogy az XL Engine mégsem lesz kész mostanában (imádom a srácot, aki csinálja, néhány évente kirak egy posztot, hogy "wow, mindjárt kész", aztán eltűnik a picsába, majd néhány hónappal később újabb posztban számol be arról, hogy közbeszólt az élet, kb. 6 éve így nyomja :D), a Doom64 EX és a Turok EX kiötlője, Kaizer viszont elkezdett egy Blood EX-en melózni:

kép:https://i.imgur.com/D6NiMqE.png

kép:https://i.imgur.com/Qa42bmn.png

kép:https://i.imgur.com/LfVC91E.png

kép:https://i.imgur.com/kn9j5Up.png

kép:https://i.imgur.com/q04lDF5.png
Az IP-t birtokló kiadó persze még keresztbe tehet, így titokban készülget a dolog egyelőre, de azért reméljük a legjobbakat.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zaxx írta: Az IP-t birtokló kiadó persze még keresztbe tehet, így titokban készülget a dolog egyelőre, de azért reméljük a legjobbakat.

Még szerencse, hogy nem egy publikus fórumra nyomtad ki :D


Tno képe
Tno

Én mondom, hogy darkwebes irányt kéne vennünk. :D

Monas apó legyintett. Két kézzel is.A "titokban" itt annyit jelent, hogy nincs a projectnek honlapja, Kaiser meg nem is igazán promózza a dolgot, de attól még Redditre kiírhatja, hogy mit csinál, sőt, meg is csinálhatja, max soha az életben nem adja ki. :D

Remélem egyébként, hogy a Jace Hall és Kaiser szálak összefutnak végül majd, mert a csávó abszolút remek munkát végzett eddig mindenen, amihez csak hozzáért, és jó lenne elkerülni egy újabb Duke 3D World Tour szintű fos portot.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.HYPEHYPEHYPEHYPEHYPE ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:
https://twitter.com/JaceHall/status/802023902956253184
Persze köcsög vagyok hamis remények keltésével, mert ebből még egyáltalán nem biztos a mai bejelentés, de meglátjuk. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.In Jace we trust?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámCaleb speechHmm is that gasoline i smell? :D

Nagy váá érte!!!4 jöjjön-jöjjön! ;)

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. ConanEzek a dumák sosem halnak ki. :D

Strato: I want to believe. :D Egyébként Jace nem szokott bullshitelni, amikor korábban felröppentette a dolgot, akkor is azonnal lelőtte a befuccsoláskor. Remélem, hogy minél gyorsabban tiszta vizet öntenek a pohárba, mert egyébként biztosan baromi érdekes lesz, ahogyan megoldották, és a megoldástól függően a No One Lives Forever helyzetét is befolyásolhatja a dolog.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.A Blood is nagy kedvenc, de ha a NOLF is benne van a pakliban, akkor triplán szurkolok. #ujjakkeresztbe

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámGero shay cruo!

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "Nincs benne egyáltalán, csak eléggé hasonló jogi cécó van / volt mindkettő körül... már azt leszámítva, hogy a NOLF esetében nincs kiadó, aki bizonyítani tudná, hogy az övé az IP, mert senki sem talál semmilyen erre utaló szerződést. :D A Bloodról legalább tudjuk, hogy most WB termék, Jace meg a Monolith felvásárlása után elég komolyan benne volt az akkor még csak szárnyait bontogató WB-ben is.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Újra kapható lesz a hivatalos tísört, yaaaaaaaaaaaaaay!

ibi amentia latetJa, lehet, hogy Jace csak megtalált néhány régi pólót. :D

Viszont akkor:

John Carmack chokes out Jace Hall
Inditás gomb

John Carmack chokes out Jace Hall (00:02:00)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.gdxBlood:

gdxBlood #8
Inditás gomb

gdxBlood #8 (00:10:45)

Végre egy már működő source port, amiről videó is van. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Megjelent a BloodGDX source port... VÉGRE!
http://m210.duke4.net/index.php/files/viewdownload/9-java/50-bloodgdx
0.75-ös verzió, szóval még korántsem hibátlan és kényelmi fícsörök sincsenek.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Offtopic (csak ne töröljék :D), de a Redneck Rampage source portjairól tudsz valamit, mennyire használhatóak pl. modern rendszereken? Találtam egy ilyet, egyelőre még nem szántam rá magam, de ha van valami tuti infó, már nem haboznék a játék megvásárlásával a gogon, de nem teljesen egyértelmű a visszajelzés, ráadásul a weboldal Vistáról írt, ami nem túl biztató a naprakészség tekintetében.

Mindig akkor történik valami katasztrófa a Földön, amikor valamelyik vezető kormány le akarja leplezni a létezésüket. Ezzel tartják sakkban USA-t meg Oroszokat, akik rég tudják, hogy idegenek élnek a Földön.Régen próbáltam, de egyáltalán nem jött be: valamit mókoltak az EDuke-ból, és egyszerűen nem olyan a játék érzetre, mint amilyennek a Redneck Rampage-nek lennie kéne (túl Duke 3D), szóval nem source port, hanem ilyen izé. :) Inkább a DOSBox.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Próbáltad már? Az egeres célzás jó végre?

Sors bona, nihil aliud.Az tökéletes, igen (rohadtul furcsa is volt az elején :D). A híres topikba kiraktam egy videót, amit ma csináltam róla elsőre, de akkor ide is:

BloodGDX - Blood source port gameplay
Inditás gomb

BloodGDX - Blood source port gameplay (00:07:32)

Igazából a hangot kell kijavítani benne (a fejlesztő srác elvileg újra akarja írni a motornak azt a részét, szóval meg lesz oldva) + belerakni az MP3 / ogg supportot a CD-s zenéhez, visszahozni a voxeleket (a videón is látszik, hogy a modellek nem "forognak", voxelek helyett csak sima sprite-ok egyelőre), belerakni a rendes widescreen supportot... na meg az AI bugokat és a többi apró csúnyaságot megoldani, és akkor lesz egy rendes source portunk. :D

Viszont a teljesítmény kiváló: 1080p-ben 800, 960p-s 4:3-as felbontásban 1600 körüli fps. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ja, és a célzáshoz még annyit, hogy ki lehet kapcsolni az autoaimet is a projectile-okhoz, szóval hamarosan meg kell tanulnunk célozni. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Még egy videó, ezúttal a hang fixszel + átváltottam 4:3-as képarányra is:

BloodGDX - Blood source port gameplay #2
Inditás gomb

BloodGDX - Blood source port gameplay #2 (00:07:37)

Így már jóval tetszetősebb a dolog... viszont a játék még mindig kurva nehéz, sőt, a bugoknak (a hitboxok mintha nem lennének igazán rendben) és az 1.0-ás AI-nak köszönhetően (pl. a gépfegyveres kultista is tud dinamitot dobálni itt) még keményebb. A pontos célzás és a kilőhető autoaim mindenesetre nagyon sokat dob rajta, csodálatosan skillalapú lövölde.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zaxx írta: Még egy videó, ezúttal a hang fixszel + átváltottam 4:3-as képarányra is:
Így már jóval tetszetősebb a dolog... viszont a játék még mindig kurva nehéz, sőt, a bugoknak (a hitboxok mintha nem lennének igazán rendben) és az 1.0-ás AI-nak köszönhetően (pl. a gépfegyveres kultista is tud dinamitot dobálni itt) még keményebb. A pontos célzás és a kilőhető autoaim mindenesetre nagyon sokat dob rajta, csodálatosan skillalapú lövölde.

Mánámá! Krudopsz kruó! Mana-maxum firbux! :D

"Fight steel Die honor"

"I eat resistance for breakfast"

Mr. Conan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!