Jelenlegi hely

bug = Nem megy a keresőmotor

Utolsó bejegyzés

bug = Nem megy a keresőmotor

Psi,

Ha rákeresek az "Ex Machina"-ra nem dob ki semmilyen találatot, pedig most írtam hozzá a Ki milyen filmet látott a héten topichoz. Olyan mintha csak a hírekben keresne, pl.: "Terminator" keresésre is a Társasjátékok birodalmában dob ki valamit és a ki milyen filmet látottakból semmit pedig ott van pl.: Bagoly kommentje Terminator: Genisys címmel. Én régen gyakran használtam a keresőt hogy rákeressek kinek milyen véleménye volt 1-1 adott témával címszóval kapcsolatban.

Köszi előre is ha ránézel!

Üdv:
RE@Lhat a kereso motort ugy ahogy van at kellene razni emberesen, tudom pontosan milyen helyzetben van. (drupal alapszintu gyakorlatilag ebben a pillanatban, szinte semmit nem nyultam azota se hozza)

Olvastam rola meg nezegettem par honapja meg a forumepites alatt, es tobb dolog felettebb benan van megoldva benne.

Jo lenne megcsinalni normalisra tudom, mivel tenyleg jol jonne egy faszanyos kereso. Csak azota se volt inspiraciom nekikezdeni a projektnek. xD

Legfokepp mivel a Drupal 8. kiadasaval komplett revampot csinalnak rajta, core funkcio ugye, es azzal a legtobb problemat helyrehoznak ami most a 7.x-ben evidens, annelkul hogy hegesztenem kellene hazilag megoldasokat a temara.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Akkor írok a Jézuskának hátha idén hamarabb jön majd a karácsony :)

Anything that can be done to a rat can be done to a human being. And we can do most anything to rats. This is a hard thing to think about, but it's the truth. It won't go away because we cover our eyes.
*This* is cyberpunk. - Bruce SterlingHa már szóba került, engem a keresőszavak megadása után kiírt "Mentés folyamatban..." üzenet mindig megzavar. Egy "Keresés folyamatban..." találóbb lenne. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámHa már szóba került, engem a keresőszavak megadása után kiírt "Mentés folyamatban..." üzenet mindig megzavar. Egy "Keresés folyamatban..." találóbb lenne. :)

ez inkabb ugy mond "ficsor".

Ezek a php nyelvben legegyszerubben form-okkal tudunk kommunikalni a szerverrel es ezek a gombok vannak mindenhol. Eredetileg a dupla post kerdes kinyirasa miatt vezettem be egy funkciot ami eltunteti a form kuldo gombokat a megnyomasuk pillanataban, mint pl a "mentes" gombot a szovegmezo alatt, es azt helyettesiti "mentes folyamatban" kiirassal. Viszont a funkcio hatulutoje hogy minden masik gombot (amik ugyanigy form-ok) is ugyanugy eltuntet es szovegre csereli, es ebbe a kerese gombja is beleesik. Ha megfigyeled pl komment kuldesnel lent is meg fent is a keresonel detto kiirja.

Na mindegy melyebb technikai belenyulas helyett konnyu workaround lehet hogy csak siman "Folyamatban..." ra cserelem a szoveget, mivel az kvazi univerzalis es ide is meg oda is odaillene. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."Akkor írok a Jézuskának

Erre van a címe, ha nem találnád. :)
https://assoc.drupal.org/donateNa mindegy melyebb technikai belenyulas helyett konnyu workaround lehet hogy csak siman "Folyamatban..." ra cserelem a szoveget, mivel az kvazi univerzalis es ide is meg oda is odaillene. :)

Ezt én megvettem. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!