Jelenlegi hely

Bejelentem, hogy távozok, ill. megjöttem.

Utolsó bejegyzés

Bejelentem, hogy távozok, ill. megjöttem.

lepek elfele. duna delta. peca. viszlat penteken. addig is tessek viselkedni!

Szerkesztette: monyopara - 2015 máj 05


Az idő….

Oly sokak számára fontos, jelen helyzetemben azonban teljességgel jelentéktelen.

Igen….

Időt vett igénybe az újraalkotásom, a felhasznált technológiák és az eretnek mágia ötvözete szentségtelen egyesülés után formált meg engem.

A külső nem változott, jobb, ha az „ember” tisztában van önmagával.

Belül azonban…..

A vázamat felépítő anyagot démonok csontjaiból szintetizálták, az izomzatom elemi szálak alkotta rostkötegek adták, a körmeimet bór karbiddal borították monomulekuláris éllel ellátva.
Mellkasomban a szívem helyét transzdimenzionális érzelemreceptortömb, a végtelen számú világokon folyó háború érzelmi reakcióit szifonozza belém.

A harag eszenciája áramlik bennem, legalább annyira pusztítva, mint erősítve.

Már nem állhatok le. Többé nem vagyok rá képes.

De most először a teremtésem óta:

LEGIO NOMEN MIHI EST

"Győzelem bármi áron, győzelem minden iszonyat ellenére, győzelem, bármilyen keserves legyen is az út. Mert győzelem nélkül nincs tovább élet."udv!
mar csak a regi avatarod hianyzik....itt mar lehet HD-ben is! :)

covfefe*integet* cső Sanguinius tesó

ugyeHaaaaarrrrr! Vegre :) Hianyoltalak nagyon a Doom infolavinanal. Udv itt is ujra :)Szegénykém nem tudott az új oldalról, ismét én voltam a hős hírvivő :D
(jöhet valami perk érte, kösz :D)FB-n is pinned postolva van a hír, steamen is szerintem már átírta az, aki tudja (szólva biztos lett) - ennél többet nem tudom mit lehetne... talán egy index kisszínes? :)

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Ah, steamen nem írtam át, de kommentek között ott volt többször is tőled. :) Most át is írom, my bad. =/áááhhh
a Császár végtelen bölcsessége töltse fel lánckardod telepeit, midőn az eretnek hordákat aprítandád
velkám bekk! :)

Vill du bli ihop med mig?Jöttem mint hírnök.

Hirdetem újfent a végzet eljövetelét.

Ahol ti fényt láttok, én már érzem a sötétséget, ahol ti enyhet vártok ott a kövek már megolvadnak a hőtől....

Kezemben pallos, rajta sistergő vér....

Minden mi örök most majd megremeg....

Rewired sosem vesz el
Eme naptól világ végezteig;
De sőt ránk emlékeznek általa,
Nehányunkra, e kis testvér csapatra:
Mert a ki vérét ontja ma velem,
Testvérem lesz: bármily alantsorú.

"Győzelem bármi áron, győzelem minden iszonyat ellenére, győzelem, bármilyen keserves legyen is az út. Mert győzelem nélkül nincs tovább élet."Elhúztam Szarvasra enni-inni-dulakodni. majd hétfőn vissza.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Akarod mondani dulakhodni. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámna en offolok, latom az rw-n atvettek a hatalmat a lilatelefonos, jelentgetos, kommenttorlos csapatok. readonly mode /on

ui. http://m.memegen.com/5mdx6u.jpg

covfefeStrato teso webdrotba irta hogy meg akarja magyarazni miert torolte, en mondjuk elcsiptem amig meg fentvolt es ugy vettem ki, hogy amit olvastal csak siman "biztositek kiveres vadasz" post volt. Rakerestem persze, aztan ugyanarra a kovetkeztetesre jutottam. :D

Offenzivnek siman nem offenziv szvsz, csak rohogtem rajta hogy mennyire feszejezett jo par ember es mestersegesen idegesiti magat faszsagokon amik semmi behatassal nincsenek az eletere. :D

ugyeÉn vettem a törölt hozzászólás üzenetét, és valahol még egyet is értek vele, de a "no politizálás" szabály másokkal egyetemben nem véletlenül volt felállítva a HW-en sem. Nincs szükség arra, hogy továbbgördüljön ez a téma itt is, bőven elég, hogy egyszer felbosszantott máshol.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámSzeretünk Monyo! :P

Ne menj el! :DÉn a cenzúra minden formáját, no meg a Trollokat utálom. Ha már kikerült valami, akkor az maradjon is kint, max a sírásra az admin tegye spoilerbe (esetleg egy tag rajta, hogy admin által takarva), de akit érdekel beleolvashat. Az állóvízbe néha beesik egy kő, és akkor mi van, összedől a világegyetem, fejreáll az élet?

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Nem azzal van a baj, hogy néha beesik egy-egy kő, hanem azzal, hogy ezek olyan hullámokat képesek verni, amiből cunami lesz a végén. Azért moderáltam, mert egyrészt aktuálpolitikai témájú volt, ami eleve "no go", másrészt, hogy pár órával később ne kelljen potenciálisan 40 másikat moderálni.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámegy index.hu-rol linkelt poszt miatt toroltel egy hsz-t, gratulalok! annak is aki jelentette!
ezert kene arrol info, hogy ki es mit jelentett/torolt, mert ez igy egy kibaszott nagy gestapos lofasz! ha nem tetszik apofam, akkor egy/tobb admin siman torolhet mindent? fasza!

covfefeerre a cikkre tettem utalast: http://index.hu/belfold/2015/07/06/hamisitott_fotoval_hergelnek_a_melege...
meg csak be sem likeltem az oldat, csak ideztem a szovegbol (nem, kepet sem raktam be) aztan ala irtam, egy anyazast arrol, ha a gyerekeim belefutnanak egy ilyen menetbe, akkor kurva vilagot rendeznek.
erdekes modon, mikor nemreg pont egy melegbarat szoveget toltam, akkor meg azert estek nekem joparan, uvoltottek lilatelefonert.
elmentek faszomba!
meg csak nem is uszitottam, vagy politizaltam. koszos gestapos banda!

covfefeNem azzal van a baj, hogy néha beesik egy-egy kő, hanem azzal, hogy ezek olyan hullámokat képesek verni, amiből cunami lesz a végén.

mutass egy peldat! csak egyet! nem kell, hogy en legyek benne, lehet bent akarki!

covfefeMonyo.

Egyrészt túlreagálod.

Másrészt kurvára nem kell ide sem a melegreklám, sem az indexreklám. Semmilyen formában. Sem viccesen, sem szánakozva, sem trollkodva, sehogy.

Gecire leszarom mind a kettőt, mindenki azt csinál otthon a 4 fal között amit akar, de NEM IDE VALÓ. Sőt, szerintem egyik sem való KONKRÉTAN AZ INTERNETRE.
Tudod, van a bulvár, annál kicsit lejjebb a blikk/story/kutyafüle, és még lejjebb van az index/origo/444 (ezek mind egymás ikertesókáji, már annyira mélyen vannak, hogy négydimenziós koordináta-rendszerben sem lehet őket ábrázolni). Az ilyen celebszarságok is feleslegesek, ide meg aztán főleg.

Elég baj, hogy nem lehet az ember fejére tinfoil-hatet húzni az ilyen fosok ellen, nem kell (illetve tök felesleges) még itt is a képünkbe tolni. Márhogy szerintem.Egyrészt túlreagálod.

csak azon ragtam be, hogy hipp-hopp eltunt amit irtam, pedig semmi "tul" kemeny nem volt benne. legalabb egy "hsz torolve, ezert-azert, alairas" es akkor szavam nem lenne.

ShowHide spoiler #
dehogynem lenne. :) csak akkor tudnam, kit es miert kell abuzalni. de igy, igy eleg nehez vedekezni, ha azt sem tudom honnan lonek ram.

szerk.: meg csak nem is a szanalomba irtam, hanem a "mi jut eszembe" rovatba. neked meg soha nem volt olyanod, hogy valamit hirtelen meg kellett beszelned akarkivel es nem volt a kozeledben senki, aztan csak irtal egy gyors "flame"-t akarhova, hogy lemenjen a goz?

covfefe


ShowHide spoiler #
Nem én voltam aki telefont nyomott, és nincs is modi jogom se, de kurvára elegem van mind a pride, mind a meleg vonatkozásból (bármilyen téren), szóval szerintem itt bizony Te lőttél először :D

Jó-jó. Sok hülye/nyomorék/pöcs/"insert pejoratív jelző here" van a világon, mindenki tudja, de nem kell őket reklámozni, mert azzal senkinek nem lesz jobb :D

neked meg soha nem volt olyanod, hogy valamit hirtelen meg kellett beszelned akarkivel es nem volt a kozeledben senki, aztan csak irtal egy gyors "flame"-t akarhova, hogy lemenjen a goz?

Dehogynem, ilyeneket a diablo topikba szoktam irkálni :D Csak már az is elmúlt.Akartam indoklást írni, de mint a webdrót topikban is olvashatod, a telefonos rendszer még nem az igazi, és szimplán nem tudtam, melyik topikban volt a törölt hozzászólás. Mire kiderítettem, te már toltad is a ragequitot itt, szóval végül ide írtam be.
Igen, írhattam volna privátban is, de mindenkepp nyílvánosan akartam, hogy ne lgyen az utána, hogy nem vállalom be mindenki előtt, meg hogy sunnyogok. Tanulság: legközelebb majd megírom az indoklást, és aztan törlök, de meg jobb lenne, ha nem lenne legközelebb.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámKár volt törölni, mert lehet, hogy senki nem reagált volna rá, most viszont folyamat rinyáltok. :D Egyébként is, ilyen hőségben tetőzitek a bajt melegekről szóló posztokkal?! Itt tényleg mindenki hülye (idézet).

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Monyo

Most hogy a meleg(k) felforrasztotta az agyadat, meg ez a hajcihő, hogy megnyugtassalak, együtt érzek veled.
Remélem ez lenyugtat. Nézegesd pár percig :)
http://noyouare.lixlink.com/wp-content/uploads/2014/12/rain.gif

Most remélem jobb, nézz előre, lépj tovább :D

ui.
Amúgy a politika, meg vallás, meg minden olyan, amin izomból felcseszi az ember magát, vagy egymást, azt tényleg nem véletlen hagyjuk a fenébe itt. Így is apró marhaságokon képesek kikezdeni egymást a népek, még itt is.

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

meg vallás,

Remélem, ha valaki betesz egy fotót a Szent Péter-székesegyházról, törlik azonnal. Ha a misére is betévedt, és ezt megírja, permaban!

Sors bona, nihil aliud.Re...
kb. mostanra sikerült kiolvasni nagyjából az RW-t.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.Zoo írta:

meg vallás,

Remélem, ha valaki betesz egy fotót a Szent
Péter-székesegyházról, törlik azonnal. Ha a misére is betévedt,
és ezt megírja, permaban!

Ez evidens.

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Well.... f*ck. o.O

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!