Jelenlegi hely

Assassin’s Creed Origins - álleejtős rendervideó

Utolsó bejegyzés

Assassin’s Creed Origins - álleejtős rendervideó
A microsoftos Gamescom-konferencia alkalmából érkezett egy meglehetősen szemet gyönyörködtető, vérprofi előzetes. A képsorokon pedig hibátlanul elevenedik meg az ókor Leonard Cohen remek muzsikájára, melynek végén természetesen feltűnik a frencsájz ikonikus kapucnit viselő bérgyilkosa. Bárki is csinálta a videót, csak kalapot lehet emelni előttük, ha a Digic hozta össze, akkor kétszeresen is :)

Assassin’s Creed Origins: Gamescom 2017 Cinematic Trailer Inditás gomb

Assassin’s Creed Origins: Gamescom 2017 Cinematic Trailer (00:03:20)

Thx, LY!
Szerkesztette: Strato - 2018 júl 17


A zene kissé furának hat alatta.
Amúgy faszagányos.

Choose your next words with excpetional care!Nem bejövős semmilyen téren. :/ A "Zene?" -t értelmezni se tudom. Közepe mondjuk látványos, de a többi nekem nagyon meh.

Egyébként rögtön ez jutott eszembe a videóról:

Civilization V Announcement Trailer
Inditás gomb

Civilization V Announcement Trailer (00:01:30)Ez az ókori "rap" nagyon nem adja. Amúgy szerintem a Battlefront 2 "gameplay" trailer látványosabb.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Jah, egy kicsit wtf did I just watch, de ez nem LY-ék hibája, komoly iparosmunka, gracc.Nekem nagyon bejön a Cohen dal. Mondjuk e miatt nem tudom objektíve megítélni, mennyire nem passzol ide.
A grafikai minőség meg isten, mint LY-éktől minden.
A "sztori" mint ókori egyiptom rajongót zavar picit, de ugye ha AssCreed akkor fura történelem.
Basszus, most megint el fogom olvasni a kedvencemet, pedig így sincs már időm semmire :-)

kép:https://i.imgur.com/tFljTkO.jpgNagyon menő és kreatív, szvsz megint sikerült toppolnia az előzőt a Digicnek meg az Ubinak.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Milyen rap? Milyen ókori? Ez Leonard Cohen, dude.

Leonard Cohen - You Want It Darker (Audio)
Inditás gomb

Leonard Cohen - You Want It Darker (Audio) (00:04:47)

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY

Thx! Természetesen a többieknek is! :)

Ez elég nagy meló volt amúgy, ha kicsit jobban megnézitek akkor a fél világot bele kellett rakni ;) Nagyon sokáig készült a previz is, a korai verziók még nagyon mások, de aztán szerencsére volt időnk elég sokat csiszolgatni a kivitelezésen is a végén (pár dolog azért még zavar benne...)
Azt nem tudom hogy megírhatom-e, hogy ki volt a rendező, szóval egyelőre csak annyit hogy nem a többi Assassint jegyző Zorkóczy István ;)

Ne nagyon terjesszétek, de a Revelationshöz hasonlóan itt is tök más zenére dolgoztunk egyébként, alig egy hete tudtuk meg hogy a Cohen dal lesz alatta. Nekem tetszik egyébként, merész és konvenciókkal szakító választás (ez is), ráadásul a szöveg is egész jól stimmel, engem ebben is a Woodkid Ironra emlékeztet.

Eredetileg narráció is lett volna, és bár nagyon nem működne ezzel a zenével ;) de asszem a hiányában picit nehezebb értelmezni a montázst...
Az első, tróntermes jelenetben az ugyanis Ménész fáraó lenne, és utána a három balzsamozós jelenet és aztán a nagy piramisok az idő haladtával egyre szélsőségesebb irányba fejlődő Egyiptomról szólnak. Cézár után pedig Alexandriában a gyermek fáraó Ptolemajosz (asszem a harmadik).
Meg van még pár apróság elszórva a filmben, pl. amikor Ménészről átmegyünk a balzsamozására, akkor először még fáraó fejdíszben fekszik, aztán amikor visszakerül a képbe akkor már holttest; meg benne van az én tesztnek bescannelt kis testem, meg több Digices kolléga arca és teste (Frankeinstein módra összekeverve ;) meg nemtom mennyire látszik a nyitójelenetben a pár krokodil meg viziló, meg ilyenek... :)Nekem a kedvenc jelenetem a terepasztalos rész egyébként, baromi jól van megcsinálva a váltás az épülő piramisos totálról a sivatagban álló sátorban lévő terepasztalra. Olyan jó kis deus ex machinás hatása van, mint amikor a régi Titánok harcában az olümposzi istenek pakolgatják a szereplőket jelképező figurákat. Persze ez a motívum távol áll az Assassin's Creedtől, az egyiptomi fáraók isteni hatalmát viszont kiválóan érzékelteti.

Ja, egyébként lehet, hogy az Ubi ugyanazt fogja csinálni itt is, mint a Revelations trélerével: a reklámanyag a Woodkid zenéjét használta, a játékban viszont már Ezoi narrálásával és a játék zenéjével ment a cucc, mint intro.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


LY képe
LY

És az megvan hogy a Kleopátra sátrában szálló porszemek felmennek az égre csillagoknak, ahogy a figuráról a valódi Cézárra váltunk? :)Igen, először így néztem, hogy miért ütnek át a csillagok Cézár ruháján, de aztán leesett, hogy az a váltás része. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Én csak azt nem értem mikor játszódik az egész játék.

Menesz fáraó ie 3200ban elt míg Kleopátra majdnem 0 körül.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


LY képe
LY

Kleopátra idejében. A montázs leginkább arról szól, hogy a Templarok ősei már a kezdetektől fogva ott kavarták a málnaszőrt.kavarták a málnaszőrt

No de Freddy bátyám!Na, hát nagy kár hogy kivették a narrációt, mert ezzel sokkal izgalmasabb, kösz hogy megosztottad!
Ugyanakkor ha nem passzol is, imádom a Cohen dalt, úgyhogy OK :-)


LY képe
LY

Hát, sztem a narráció semmiképpen se működött volna, szóval good riddance :D
De tényleg kár hogy így viszont a montázs kevésbé értelmezhető.


LY képe
LY

Egyébként ha kiváncsiak vagytok bármire még, akkor kérdezzetek - aztán remélem válaszolhatok :)Csak nem Harrison Ford narrálta?

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Nem, Tommy Wiseau. "Oh, hi Cleopatra!"

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!