Jelenlegi hely

2017-ben jön az Alien: Covenant

Utolsó bejegyzés

2017-ben jön az Alien: Covenant
Annyira sziklaszilárd a Prometheus folytatásának koncepciója, hogy már másodjára kényszerültek címváltoztatásra Ridley Scotték. Jelen állás szerint a film Alien: Covenant címmel próbál majd helytállni a mozipénztáraknál, azonban ennél is fontosabb, hogy meglehetősen érdekes részletekre derült fény a sztoriról.
 
 
A történet középpontjában ezúttal a Covenant nevű hajó áll, melynek legénysége egy ismeretlen, paradicsomi bolygóra téved majd. Az idill persze az Alien hagyományoknak megfelelően záros határidőn belül megtörik, amikor az utasok egyike - aki tippem szerint színes bőrű lesz - rádöbben arra, hogy a helyi küblicicákat csak végtagvesztés fejében lehet simogatni. Mindeközben előkerül a bolygó egyetlen "emberszabású" lakója, David, a Prometheus androidja is. Na de mi lett Elizabeth Shaw-val? Hát a mérnökökkel? 2017. október 6-án kiderül.

A 20th Century Fox bejelentésében arra is fény derült, hogy továbbra is trilógiában gondolkodik a gárda, ami végül az Alien első részébe torkollik majd.

Forrás: The Verge
 
Szerkesztette: Strato - 2018 júl 17


Hú, de mennyire nem hoz tűzbe már ez az egész. A cikket olvasva rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekel, mi lett a mérnökkel, és David miért van ott, ahol. Egy se füle, se farka, se történetíve filmre számítok (ismét), amit jobb lesz inkább elfelejteni, cserébe kiváló parttalan viták forrása lesz világszerte és persze itt a RW fórumon is, a külön erre specializálódó trollok közreműködésével. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámSzerintem meg:

- kicsit peccselik a Prometheus összevisszaságait
- jobb lesz a forgatókönyv
- Alienebb Alien film lesz
- örülni fogunk

Szvsz nem véletlenül halasztgatták ennyit a dolgot, nem véletlenül nevezték vissza Alienre és hallgattak a sirámokra - mert pénzt kell keresni, sokat, az Alien meg eljutott arra a pontra, hogy ehhez olyan film kelljen, ami nem osztja meg a közönségét.

Predatorra hajazó Alien film egy flórával és faunával teli bolygón megtámogatva egy vhogyan ottragadt Daviddel? Count me in! :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Zaxx írta: Count me in! :D

Mármint úgy, mint első troll a fedélzeten? :P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámA trollságot visszautasítom, én tényleg szeretem az első filmet. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Lehet, hogy csak én vagyok vele így, de a két tagmondat között antagonisztikus ellentétet vélek felfedezni.

Egyébként én éppen attól tartok, amit írsz: a Prometheus-koncepció annyira volt szilárd (és az első film annyira lett siker), hogy az eredeti tervekkel ellentétben újra Alient kell belőle kiizzadni. Marha biztató!

Sors bona, nihil aliud.Hát most teljesen belelkesültem. Ez a szinopszis annyira zseniális, hogy ha csak ennyi marad, minden hibáját javítja a Prometheusnak, de még az Alien 3-nak is. Már csak azért imádkozom, hogy Ryan Gosling ebben is szerepeljen.

NEM.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Ha Gosling nem is, de Jai Courtney még megmenthetné a filmet.

Sors bona, nihil aliud.De ő nem lehet az első troll, mert az ugye nyilván te vagy. Már 2 kommented is van egy olyan filmről szóló topikban, ami:
- téged nem érdekel
- szerinted szar lesz
- az előző része sem tetszett
- ha tetszett valakinek, azt trollkodásnak véled.

Az Alien amúgy azért került vissza a címbe, mert így egyrészt egyszerűbb kiütni a tervezett 5. részt a sorból, másrészt még mindig könnyebb eladni, mint a megosztó Prometheus-t (ami amúgy szerintem is egy rohadt jó film volt!)

Respect is not given. It's taken.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Strato szerintem "oldaltól" függetlenül értette a trollt, kár magadra venni.

Sors bona, nihil aliud.Az 5. részt már nem kell kiütni, mert rászóltak Blomkampre, hogy kisfiam, inkább ne. Volt róla hír is szinte mindenhol, hogy lelőtték a projektet. Így lám, az év híre és az év szarja remekül megfér egymás mellet.

"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016Zaxx írta: A trollságot visszautasítom, én tényleg szeretem az első filmet. :D

Nem vagy egyedül. Nekem is tetszett a Prometheus.
Bármennyi Alien film jöhet felőlem.Nincs lelőve Blomkamp filmje, szóval azt továbbra is lehet várni, illetve továbbra is lehet rémüldözni egy egyslágeres rendező kvalitásain. A hivatalos állapot "on hold", amiből csak annyi egyértelmű, hogy a 20th Century Fox nem akarja egyszerre két irányból bevenni az Alien sztorit. Szóval lesz Alien 5, csak nem most.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.OFF:
Én a trollt a "klasszikus", halászós eredetű értelemben szoktam venni, azaz olyan valaki, aki elhitet a többiekkel valamit (amin lehetőleg felháborodnak/megrökönyödnek), és próbálja minél tovább gerjeszteni a vitát körülötte.

Ettől teljesen függetlenül miért ne lehetne két hozzászólásom (most már három) egy olyan hír alatt, ami egy olyan filmről szól, ami jelenlegi tudásom szerint nem fogom a moziban megnézni? Nagyon sok lehetőség marad még így is, ami a film és az én kapcsolatomat illeti. A megjelenésig sok dolog változhat.

Zaxxról pediglen úgy vélekedek, hogy élvezetet lel a Prometheus körüli vitákban (és talán azok keltésében is), ilyenformán viccelődve meg merem kockáztatni felé, hogy ő bizony egy troll, függetlenül attól, hogy tetszett-e neki a film. Persze mindig van olyan, aki komolyan veszi még a smiley-val ellátott tőmondatokat is.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016Tény, hogy megmosolyogtat az ellentétes véleményt elviselni képtelen HW-s keménymag, és azon is jókat tudok mulatni, hogy manapság egy olyan, kifejezetten pozitív kritikai visszhangot és zömében jó nézői reakciókat kapó filmet kell "anti-fan buborékból" utálni, mint a Prometheus és nem olyan hulladékokat, mint mondjuk a jó öreg Ördögűző 2. Nekem persze tök jó ez, mert a végtelenségig tudok kritikákat és videókat linkelni, hogy aztán ne csalódjak pl. feketeninja elmaradhatatlan fröcsögésében.

Prometheus - Movie Review by Chris Stuckmann
Inditás gomb

Prometheus - Movie Review by Chris Stuckmann (00:04:42)

Prometheus EXPLAINED - Movie Review (SPOILERS)
Inditás gomb

Prometheus EXPLAINED - Movie Review (SPOILERS) (00:19:15)

Ettől függetlenül nekem szívem csücske a film, és ez csak nektek, ebben a közegben meglepő. Ami fun! :D

Szerk: Abból a szempontból egyébként teljesen igazat adok az elégedetlenkedőknek, hogy a Prometheus nem igazán illik bele az Alienbe: földhözragadtabb sci-fi kellene helyette a szerzői magaslatok helyett, de amúgy fuck that, Ridley Scottnak joga van olyan Alien filmet csinálnia, amilyet akar.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Ami egyetlen Prometheus-szal kapcsolatos topikból sem hiányozhat:

Red Letter Media talks about Prometheus - SPOILERS
Inditás gomb

Red Letter Media talks about Prometheus - SPOILERS (00:04:00)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Igen, főleg az éles eltérés figyelhető meg értelmi színvonalban a korábban linkelt videóhoz képest. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Gondolj bele, Holden logikája szerint, akinek nem tetszett az előzménytrilógia, annak most kerülnie kellene a Force Awakens-topikokat ;)

Bár persze annyiból más a helyzet, hogy akinek a Prometheus nem jött be, az most tényleg jó eséllyel leírja a folytatást is.

Sors bona, nihil aliud.


Tno képe
Tno

Most mér nem lehet azt befejezni amit a Prometheusban elkezdtek. E.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Zaxx írta: Ridley Scottnak joga van olyan Alien filmet csinálnia, amilyet akar.

Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy Scott csak egy szimpla középszerű "kutyaütő", és a forgatókönyvíróknak köszönheti az eddig elért eredményeit (+/- egyaránt).

Hmm...:DD

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.én várom.
tippre davidék leszállnak, (vagy lezuhannak) az lv426-ra (egy akkor még feltérképezetlen bolygóra) dr. só meg vagy elhalálozik vagy elhagyja más módon a bolygót (most így hirtelen nem tudom mennyi idő telik el a prometheus és alien között (megnéztem: 2093-2122) vagyis majd 30 év, tehát sódoktor több mint valószínű addigra már nem él. (otthon rumos tea mellett nem lenne olyan nagyidő az a 30 év, de egy idegen ellenséges környezetben közel sem elégséges felszereléssél már kétlem hogy elélne addig)
közben david biztos piszmog még majd valamit a mérhetetlen mennyiségű fedélzeten lévő máklekvárral amiből valahogy a helyi élővilágból "kitenyészti" a már jól ismert felépítésű alieneket.

mellesleg érdekes olvasnivaló: http://alienanthology.wikia.com/wiki/Alien_Universe_Timeline

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodanibi amentia latetfeketeninja írta: Az 5. részt már nem kell kiütni, mert rászóltak Blomkampre, hogy kisfiam, inkább ne. Volt róla hír is szinte mindenhol, hogy lelőtték a projektet. Így lám, az év híre és az év szarja remekül megfér egymás mellet.

ez erdekelne, hogy hol lattad leirva. mert ugye gondolom az Alien IP tulajdonos (akarki legyen is az jelenleg) nem skizofren, tehat amikor odaadtak Blokampnak projektet akkor szamoltak a "prequel" vonallal.

Amugy szerintem a koncepcio hogy egyszerre fut a sequel es a prequel nem ordogtol valo, lasd a disney Star Wars brand rebootjat, ahol ugyanezt akarjak megcsinalni

edit: Sterner, ez a video arany :DDD

MOSZAD inszájdA Prometheus nagyon jó volt és az Alienek közül a 3. a kedvencem (DC only). Nagyon várom már ezt is!

/threadNa jó. Örüljetek. Már ha ennek örülni kell. Valóban arról szóltak a hírek, hogy pihenőpályára küldték a projektet. Viszont arról nem csak én suttogok, hogy a Chappie és a sokadik lekvárosbukta után Blomkamp neve igencsak kérdőjeles lett a frencsájzban.

"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016Hát az biztos...;)

"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016Megnéztem a 2. videót. Megmagyarázza azt, amit 80-as IQ fölött mindenki megértett. A valódi problémákra nem ad választ, nem foglalkozik velük (bár a kirívóan gyatra részeknél van némi kritikai felhang). Szerzői magaslatok ennél a filmnél nem léteznek, csak átgondolatlanságból eredő keszekuszaság, amit egy szűk réteg foggal-körömmel véd valamiféle alkotói szabadság és/vagy trollkodás jegyében. Uff! :)

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.http://cdn.smosh.com/sites/default/files/bloguploads/fake-prometheusspoi...

Hát bízzunk benne, hogy ezúttal nem randomstorygenerátorral készítik a forgatókönyvet, és annak is nem csak minden második oldalát teszik bele a filmbe...
(A 3D egyébként korrekt volt, a többit hagyjuk)

Egyébként úgy tűnik, hogy máris rebootolták a sztorit, ami akár még jó is lehet. Volt ugye a Prometheus, most lesz ugye a Covenant, most annak a legénysége keveredik valami alienlike történésekbe.

?/7 specialista, Játékfejlesztő-BR generalista, Zenész-zeneszerző, Rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard.Szerintem az egységesség nevében át kéne nevezni az egész szériát.

Alien: Prometheus
Alien: Covenant
Alien: ???
Alien: Nostromo
Alien: Sulaco
Alien: Whocares
Alien: Auriga

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!