Jelenlegi hely

Ki milyen sorozatot látott a héten?

Utolsó bejegyzés


A suliban alighanem azért ezeket nyomatták, mert a történetekben lévő események közelebb visznek a való életben való konfliktusok, visszásságok megtapasztalásához, felkészítenek a hideg valóságra, ami a gyermekkor elhagyásával vár.
Amikor a tökéletes karakter tökéletesen megoldja a helyzeteket, az olyan, mint a barkácsműsort nézni, hogy "de szípen beverte azt a szöget ez a Jani!". Közben még olyan érzésed is van, hogy tanultál valamit, mert Rícser az előbb milyen szépen elmagyarázta, pedig nem.
Az efféle show elemi érzelmeket stimulál és elégít ki, de nem leszel több tőle, csak jól esik a hős bőrébe helyezkedni. Nincs ezzel baj, szükség van rá, csak szegénység ezeket hájpolni.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."




Tartozz Te is közéjük! <3

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem akarok mert jobban szeretek irigykedni rájuk. mert látens izmos vagyok.



Fargo, sorozat, 1. évad
én a mozifilmet 6-osra értékeltem imdb-n, ez sokkal jobb. látszik, hogy a coen testvérek keze is benne van, és a főgonosz, meg sok más is erősen hasonlít a nem vénnek való vidék c. kiváló filmre. bár nem tudom hogy a regény előbb volt-e mint fargo sorozat... na mindegy.
nem csak a főgonosz és az általa előadott ideológia teljesen ugyanaz mint a nem vénnek... hanem még a rendőrfőnök is előadja ugyanazt a monológot a "régi jobb világról"... :)
amúgy közben rájöttem, hogy ezek a főgonoszok nem igazi badass karakterek. dehogy. az egész arról szól, hogy gátlástalanul kihasználják az emberek és a társadalom jóhiszeműségét. sőt, a többi gonosz valamilyen szintű jóhiszeműségét is. emiatt tudnak badass-nak látszani. igazi badass jó karakterek ellen nem biztos, hogy lenne esélyük. :)



Tipikus nyomógombos telefonok korszaka, azóta sokat ferdült a világ.

Régi szép ártatlan naív idők



True Detective S4

Így a felénél azt kell mondjam, hogy nekem ez nem tetszik. A leggyengébb évad eddig.
Túlságosan elmentek horror/misztikus irányba. Nincs benne egyetlen egy szerethető figura sem. A két főszereplő is ellenszenves. (Ha ez volt a koncepció akkor a megvalósítás csillagos 5ös.) A helyszín megfelelően nyomasztó, tekintve, hogy folyamatosan éjjeli sötétség van és farkasfordító hideg.
A harmadik rész 6.9 pontos értékelésű. Az összes évad, összes része közül ez a rész kapta a legkevesebb pontot. De az első két rész sem teljesített sokkal jobban 7.4 és 7.5.
Nem hinném, hogy az utolsó 3 rész csodát művelne, de most már be fogom fejezni.



Most fejeztük be.

Háát. Kettő epizód kivételévelével mindegyikben nő volt a főszereplő és a végjátékban az az minden OP cuccot összedobálva küzdés a főmufti ellen az nevetséges volt.
A szuperkatona szérum csak annyit ad, hogy kb. 10x erősebb egy embernél, gyorsabb és regenerálódik, de hogy így kvázi beálljon ilyen karakterek ellen, nevetséges.

A dr. Strange 2-ben meg Vanda fogta magát és egy mozdulattal kinyírta Pegy Carter kapitányt. Itt meg izmozik mindenféle multigalaxis threattel.

A vasemberes epizód a fogatversennyel az poén volt, meg a karácsonyi epizód. Többet vártam tőle.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



True Detective s4

Vacak történet, vacak színészek, ócska forgatókönyv. Az egészet a misztikummal, horror elemekkel akarták leplezni/eltakarni. De nem sikerült.
Összességében szar volt. Az utolsó rész meg kritikán aluli szar volt.
Mérges vagyok az elpazarolt időre amit ezzel elvettek tőlem. De leginkább magamra, hogy nem hagytam ott az egészet a második rész után.



Első rész után kispadra tettem, mondom megvárom majd az értékeléseket, de örülök, hogy nem raktam bele több időt.



Tokyo Vice S2

1-3

Az első két rész kicsit takarékon égett, de úgy látom a harmadik rész után, hogy kezd beindulni.
Simán van olyan jó mint az első évad.



Constellation (alma tv)
Ezt nézi valaki?



Második rész kb közepéig jutottam egyelő.



Bandido írta: True Detective S4

A helyszín megfelelően nyomasztó, tekintve, hogy folyamatosan éjjeli sötétség van és farkasfordító hideg.

Én két rész után dobtam, de a rendőrnő arcpiercinjeiről (Rendőr egyáltalán viselhet ilyet?) mindig eszembe jutott, hogy a valóságban vajon milyen hamar okoznának komolyabb fagyási sérüléseket, egy átlagosan enyhe, mínusz 30-40 fokos alaszkai éjszakán.
Valamint, egy komolyabb bekapott saller esetén -rendőrnél előfordul- nem okozna súlyos sérüléseket egy a pofazacskódból kilógó fémtárgy?

- Na akkor most mi lesz? Megadod magad, vagy pedig megnyomom ezt a gombot és kis Stacey-t csak zárt koporsóban lehet majd eltemetni?
- Úgysem mered!
- Ki? Én? A gonosz?" :)
(Bomb Queen)



Sogun

S1
Első két rész.

Ez valami piszok jó. Végre egy üde színfolt a sorozatok fostengerében. Egyátalán nem túlzás a 9.2 pontos jelenlegi értékelés rá az imdbn.



3ik rész. Továbbra is nagyon jó. Látszik hogy nem sajnálták rá a pénzt. Hatalmas plusz hogy kb 90% ban japánul beszélnek. Egy negatívumot mégis meg kell említeni az a halszem optika szerű filter vagy mi ami miatt sok jelenetben csak az arcok vannak fókuszban minden más elmosódott a kép szelei felé mindenhol. Ez nagyon sokszor kirant a jelenetből. Néha olyan mintha egy zsíros kézzel osszefogdosott szemüvegén keresztül néznem. Miért kell ezt a szarsagot erőltetni, miért kell vizuálisan tönkretenni egy ilyen jó sorozatot? Baszodjon meg aki ezt kitalálta, de az is aki ész nélkül alkalmazza. Ennél a sorozatnál különösen bosszantó mert amúgy meg hibátlan az egész.



Ez a sógun tényleg adja, megnéztük asszonnyal az első részt most, tényleg igényes



Tokyo Vice 2. Evadot nezi valaki?



Én még nem ugrottam neki, majd a következő hetekben valamikor



Ja. Jó, mit az előző. Igazából az S2 valójában csak a másik fele az első évadnak. Az jár jól, aki később fedezi fel.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Nézem. Simán van olyan jó mint az első évad .



Lawmen: Bass Reeves

nem ertem a nagy hypeot ami korulvette, kozel sem akkora josag. jo kozepes western, de tavolrol sem Sheridan kategoria azert.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Én is azért kezdtem neki mert olvastam hogy hú de jó. Aztán 3-4 rész után kukaztam is. Te is jobban jársz ha inkább nézed a sogunt helyette.



mint japan (kelet) manias, james clavell rajongo (minden konyvet olvastam :D) es regi sogun sorozat rajongo, alig varom, hogy kijojjon az osszes resz es egyszerre befaljam. ;D

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



The Gentlemen

1-3 részek

Guy Ritchie rendezte sorozat.
Jó a sorozat, le sem tagadhatná, hogy ő rendezte. De valami miatt mégsem az igazi. Lehet, hogy azok a dolgok nem működnek (úgy) a sorozatban amik a filmjeit jóvá teszik? Gondolok itt a Blöff, Gentlemen filmekre. Néhol betalál és olyan mintha az említett filmeket nézném, néhol meg fárasztó, idegesítő inkább mint sem vicces.
Vinni Jones kasztingját meg nem is értem az eddigi részek alapján inkább csak amolyan biodíszlet. Ha valaki nézi még kíváncsi lennék a véleményére.



Egyedül vagyok a véleményemmel, de az ürge filmjei (amikre én emlékszem) az elmúlt 15 évben elég felejthetőek és egyszerre zavarosak lettek. Volt egy filmje a fentivel talán azonos címmel, azonos témában, ami már jobbnak tűnt, de valahogy azt is kilőttük a felénél.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hazbin Hotel
aranyos volt, bar valahogy kicsit suritettnek ereztem. sok volt az "anti" diznis eneklos resz, de nem eleg jo. semmi kiemelkedo sajnos. csak fanoknak javaslom meg szuper toleransoknak.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Utolsó léghajlító

Ez nagyon pöpec volt. Nagyon szorosan követte az animét, a fillereket kihagyva. A földidomárok hajlítása végre igazán badass lett.

Ami nem tetszett annyira, az pár karakter castingja. Meg az általánosan homályos háttér. Illetve, hogy az anime humora nyomokban sincs átemelve.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Nem anime

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Hát mi? Rajzfilm?

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!