Jelenlegi hely

Filozófiai topik

Utolsó bejegyzés


ah sorry, jol latod nem ereztem szarkazmust benne de akkor mea culpa, epp elfoglalt napom van es nyilvan kevesbe figyeltem erre az eshetosegre. :)

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Ekkora wot írások mellett reagálhatnál a privátomra is, privátban. Max. 2000 karakterben, ha lehet.



Ekkora wot írások mellett reagálhatnál a privátomra is, privátban.

megvan a privi mailed "starred"-ban googlen, azaz fontosak kozott okvetlen valaszolni. :D De nem rossz otlet mostmar ranezni amugy, ja.

Max. 2000 karakterben, ha lehet.

rwurl=https://i.imgur.com/juQN0Xh.jpg

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Azt a szociálpszichológiai tanulmányoknál érdemes figyelembe venni, hogy sajnos sok esetben nem emgbízhatóak, illetve szubjektívek tudnak lenni. Sőt éppen az emberi gonoszságot "bizonyító" alapkövek is megdőltek, mint a Zimbardo- és a Milgram-féle kísérlet. A Milgram-félének itt is hivatkoznak egy szellemi utódjára, melyről nem tudom, hogy milyen lábakon áll.

Ráadásul az utóbbi időben a jelentősebb szociálpszichológiai kísérleteket el kezdték megismételni (nagyobb mintával, az eredeti kutatók bevonásával), és konkrétan 48-ból 24 megdőlt. Ezekkel voltak tele éveken, évtizedeken át axiómaként az egyetemi tankönyvek!

Nem akarom persze lehúzni az egész hatásvadász cikket tartalmilag, nem vagyok én ahhoz elég magabiztos és hiú, de az egyébként is minden esetben készenlétben tartandó kételyünket a legtöbb esetben érdemes elővenni - nem a merev tagadás, hanem a téma komolyabb körüljárása érdekében, mielőtt meggyőződünk róla.

Sors bona, nihil aliud.



Nekem tetszett a poszt <3

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Kicsit túltolja a depit.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.


LY képe
LY
Donator
[ A Neverland elhagyása kapcsán kivirágzott pedo-homo-hetero filozofálgatást átlapátoltam ide (jobb híján). Az alábbi hozzászólás lett az első, amit átmozgattam, ami erre volt válasz. - Strato ]

Van még pár tényező azért itt: Lehet hogy az HBO-nak még 100 misit is megér az, amit a film elkészítésével és bemutatásával nyert, még ha ez nem is feltétlenül anyagiakra lefordítható nyereség.
Az se biztos azért, hogy a bíróság megítéli azt a 100 misit, vagy akár egyetlen cent kártérítést is. Nem ismerem annyira az amerikai jogrendszert, de nem tartom kizártnak még az utóbbi esetet sem (kereset elutasítása).
Végeredményben meg mit érdekeljen minket az, hogy egy bazi nagy vállalat meg vagy egy másik vállalat vagy a legalábbis kétes erkölcsiségű örökösök anyagilag hogyan jönnek ki ebből; az egész eltörpül az ügy morális vonatkozásai mellett...


Jacksonnak sok pénze és befolyása volt, így megúszta a dolgait, vagyis működött a korrupció. HBO meg villantja a klasszikust, a pénz és a hírnév mindennél fontossabb, még egy korábbi megállapodást is felrúgva, ráadásul a hírek szerint ez le is volt papírozva, még csak nem is gentleman agreement-ről beszélhetünk, vagyis igazából megmutatja az ottani vezetők mentalitását - nem jobbak Jackonál.
A film meg nem fog újdonságot mondani azoknak, akik egy kicsit is követték Jacko dolgait akkoriban. Az meg egy másik tészta, hogy milyen megélhetési hajhászkodás zajlik a halála után is, mindkét oldalról.

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Nem lattam a filmet, de biztos vagyok benne h nem volt pedo. Annyi ember volt korulotte h biztos kiderult volna meg nem hagytak volna.



Nézd meg.



Én mindkettőt el tudom képzelni, azt is hogy volt, hogy nem. Viszont ahogy a filmből lejött, mindenki áldozatnak kiáltja ki magát, pedig a környezete rendesen benne volt, ha igen és ugyanolyan bűnrészesek.
A filmet nem láttam, csak olvastam róla.



Én is el tudom képzelni mindkettőt:
99% hogy pedo volt 1% hogy nem
Akármelyik is igaz nagyon sokat jótékonykodott és még egy olyan sztár nem lesz mint ő a színpadon.
De legalább ugyanennyire volt romlott ember a magánéletben.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Mondjuk nemtom melyik normalis szulo hagyta ott a gyereket alapbol :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Szerintem meg nem olyannak tunt aki kissracok farkat szopkodja. De ha tenyleg pedo lett volna, akkor meg talan arra jo ez az egesz h atgondoljuk a tarsadalom hozzaallasat ezekhez az emberekhez. Ha ennyire ertekes, emberek szazmillioinak oromet okozo embereket leirunk a nullara emiatt, akkor ott at kene gondolni az egesz problemat...



Ha ennyire ertekes, emberek szazmillioinak oromet okozo embereket leirunk a nullara emiatt

Nem tudom merre voltal az elmult ket evben...



Az melyik pedofilra van kiírva?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator

Ha ennyire elborult embereknek elnézzük a tevékenységét, csak mert százmilliókat termelnek...



nem elnézni kell, hanem más megoldást kéne találni a problémára, mint hogy gyakorlatilag megfosztjuk őket emberi mivoltjuktól. Ha a világ legnagyobb énekese tegyük fel pedofil volt és mondjuk ez a karrierje elején bukik ki, akkor mennyi csodáról lemaradt volna a világ. És akkor hány ilyen lehet még.
Amúgy nem vagyok benne a témában, de mi a különbség a melegek és a pedofilok között? mert tudtommal egyikre azt mondják betegség, másikra hogy semmi baj nincs vele. Oké, hogy melegnél a másik fél is beleegyezik, de maga a belső inger miben más?


Lou képe
Lou
Donator

Elkezdtük nézni barátnémmel, de sztem borzalmas maga a film. Tisztára mint egy pedóknak szánt pornódoksi, egyszerűen nézhetetlen.

Jacko-ról eddig is tudható volt, hogy ilyeneket művelt, nyugodtan hurcolják meg utólag, semmilyen szinten nem ad fölmentést a tettei alól az asztalra letett műve.
Nagyrészt a környezete tette ilyen beteggé, nem tudom erre mennyire térnek ki a film második részében. Egy gyerek agya maradt abban a felnőtt testben, teljesen elcseszték a gyerekkorát.

Tény, hogy ronthat a zenéjének az élvezetén, de nem hiszem, hogy el kéne égetni emiatt a teljes munkásságát...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nagyrészt a környezete tette ilyen beteggé, nem tudom erre mennyire térnek ki a film második részében.

kb. semennyire.
megemlítik, hogy nem volt gyerekkora, ezért maradt olyan gyerekes.
de inkább a két férfi felnőtt korára okozott traumákkal foglalkozik a második rész, és jacko bírósági ügyeiről és haláláról

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


LY képe
LY
Donator

Te még betegebb vagy mint gondoltam



de mi a különbség a melegek és a pedofilok között?

kb ugyanannyi mint egy hetero szexualis aktus es egy nemi eroszak kozott. ha nem latod at a kulonbseget a hiba a te keszulekedben van.
tudom, hogy empatikusan nulla vagy es mivel nincs gyereked nem fogod fel a dolog lenyeget ezert leforditom ugy hogy ercsed, semmi szemelyeskedes nincs benne, de ha MJ mondjuk gerontofil lett volna, hany nagyszeru NO1 MJ hitert aldoznad be az anyukad par tuskesbuzogannyal elkovetett analis eroszakba? plane ha meg sem kerdezi. ha te igy veszed a dolgokat es aszongya, hala annak hogy egy hetig eroszakolta anyukadat-meg tudta irni a dirty dianat, a bad-et meg mittom en melyik szuper slageret. rabolintanal -e hogy akkor az igy ok, megerte, hiszen mennyit adott vele a vilagnak?
SZERK
megegyszer, hogy ersd, nem szemelyeskedes. azert irtam, hogy a te anyukaddal tortenne mindez, mivel nem erted, hogy minden jo erzesu szulo, amikor egy gyerek ellen elkovetett fizikai/nemi eroszakrol olvas/hall, szinte ugyanolyan erzekenyen reagal a temara, mintha a sajatjarol lenne szo. ezt jelenti normalis esetben szulonek lenni.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Ha a világ legnagyobb énekese tegyük fel pedofil volt...

Nem volt az. A mainstream media sarozta be, mint tipikusan szoktak az emberekkel (most epp Trumppal, es megannyi masik emberrel). Eloszor felhuzzak oket az egekbe, aztan szenzacionaljak a leepulesuket, majd eltemetik oket. Rinse and repeat a kovetkezo jelolttel, es az emberek allandoan beszopjak azt, garantaltak a klikkek. Plusz bizonyos emberek rajottek felnottkorulban hogy ha hazudnak arrol hogy bantalmazta oket, bazira sok penzt be tudnak kaszalni belole es hirnevet is szerezhetnek maguknak.

Csek pl The Rageaholic levezeteset errol, garantaltan megvaltoztatja az ember nezopontjat a kerdesrol:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=6pnoQqlygQs
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=9yTTEwBLfUQ
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=zYx0vLfpRYY

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Mokennel mi a fasz van? Mostanában átment hard modba, kezd egyre szélsőségesebb lenni.



Ellentétben veletek én értem azt amit valójában kérdezett Moken. Nem azt, amire ráugrottatok hogy mi a különbség a pedó és meleg között, a pedó megerőszakol gyereket, a meleg meg nem. (egyébként az erőszak és grantofil részére még visszatérek a végén).

Hanem arra célzott, hogy ok, van egy olyan ember, akit szexuális izgalomba hoz egy 14 év alatti gyerek. Akár erőszakos-e vele, akár csak el akarja csábítani, vagy akár csak nézni szereti őket. Az ego-disztóniás pedofil meg maga is érzi, hogy rossz amit érez, ezért soha nem is csinál semmit, csak max. fantáziál róla, meg gyerek pornót néz. Valami motiválja őket. Ez manapság mentális betegség és egyfajta parafília néven elfogadott.
A homokosokról ha azt mernéd ma állítani, hogy mentálisan betegek, asszem lángoló töviskeresztre tűznének a fitymádnál fogva.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Homoszexualit%C3%A1s

A biszexualitás és a heteroszexualitás mellett a homoszexualitás a szexuális irányultságok harmadik fő kategóriája.

Pedig a meleg is erősen eltér a normálistól, ha a normális az, aminek Isten tervezett, az ami a faj fenntartásához biológiailag kifejlődött. De itt nem betegségről beszélnek.

Ő erre kérdezett rá, csak triggerelt titeket.

A grantofil, meg erőszak részére visszatérve. A grantofil miért húzná szöges buzogányra az anyját? Nekem az egyik ex kollégámat hívtuk grantofilnek. 26 éves kora körül csak kizárólag bőven 40 fölötti, akár 50 körüli nőkre gerjedt és rendszeresen voltak kalandjai velük. A 40 az még inkább milf, de az 50 már közel grantofil, pláne egy 26 éves srácnak.
Nem erőszakolta meg őket, elcsábította és közös beleegyezéssel keféltek.

A meleg is lehet, hogy heterókat erőszakol, illetve abban leli örömét, hogy heterókat inzultál, vagy próbál meg elcsábítani. A heterók erőszakolnak a legtöbbet a világon.

A pedofilok között is elég sok réteg van. Van aki kifejezetten csak pornót néz, vagy csak játszik a gondolattal. Van aki megpróbál gyerekeket elcsábítani, de nem erőszakolja meg őket. És van az is, aki erőszakol, sőt elrabol és meg is öl. Sőt van olyan pedo is, aki ráadásul gerjed a pár évesekre is.

Az Amerikai Pszichiátriai Társaság 1952-ben megjelent DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) kiadványában rendszerezte a pszichiátriai betegségeket, ebben a homoszexualitást a mentális betegségek közé sorolták. A döntést számos pszichiáter és meleg-jogi aktivista is hevesen támadta, miszerint még ha a heteroszexualitást tekintik is alapvetően normálisnak, abból sem következik, hogy a homoszexualitás feltétlenül betegség. A társadalmi és szakmai nyomásnak is engedve 1973-ban az akkor hatályos DSM II-ból kikerült a homoszexualitás, melyet azóta pszichológiai értelemben a normális szexuális viselkedés egy variációjaként tartanak számon.[7]

Amúgy beleolvasva a témába, nevetséges, hogy aktivisták elérték, hogy a homoszexualitást ne kezeljék mentális betegségként, amikor a listán ilyen elemek maradtak:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Paraf%C3%ADlia

-exhibicionizmus: nemi szervek nyilvános bemutatásához való vonzódás
Külön vannak legális nudi strandok, egyébként az utcán ne. Bár a meleg felvonulások nem kicsit erről szólnak.

-fetisizmus: olyan szexuális viselkedés, melynek során a közvetlen közösülésen kívül a használt tárgyakkal való játékok (segédeszközök, testrészek, tulajdonságok vagy viselkedések) válnak a szexualitás és a szexuális öröm céljává

Teljesen elfogadott dolog. Nem tekinti a közvélemény mentálisan aberráltnak azt, aki megkéri a nőjét, hogy latex szoknyát meg lakk cipőt vegyen fel estére.

frotteurizmus: saját test hozzájárulás nélküli hozzáérintése máshoz nyilvános helyen
pedofília: serdülőkor előttiekhez való vonzódás
szexuális mazochizmus: más által az egyén számára okozott fájdalom iránti vonzalom
szexuális szadizmus: mások számára okozott fájdalom iránti vonzódás

Ezek a sátántól vannak ugyebár, mondjuk jogosan.

transzvesztitizmus: az ellenkező nem ruháinak viselése okoz szexuális élvezetet
Aham, akkor a melegek egy szexuális beállítottság a 3 közül (hetero, bi, meleg), a transzvesztita meg mentálisan beteg. Értem.

voyeurizmus: mások intimitásainak, meztelenségének, nemi aktusának titkos megfigyelése iránti vonzódás

A poresz nézőkre mind rá lehetne húzni ezt is.

Egyéb, A DSM-ben "nem meghatározott" parafíliák alatt van egyébként a grantofil. Amit nem értek, mert 50 év felett is lehet szexelni és nem csodálkozom azon, ha az idős ember nem a szottyos testűekhez vonzódik, hanem a 30-asokhoz. Tehát nyilván bele fog egyezni és közösen élvezik a szexet. Akkor most miért mentális betegség ez, ha az nem, hogy férfi női hangon, nőnek öltözve seggbe rakatja magát egy másik férfivel.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Köszi hogy ilyen szépen kifejtetted, egyetértek.

Parizer forever.



Pedig a meleg is erősen eltér a normálistól, ha a normális az, aminek Isten tervezett, az ami a faj fenntartásához biológiailag kifejlődött. De itt nem betegségről beszélnek.

lolbazz ugye csak viccelsz?

nem megyek most bele, az egy dolog, hogy senki nem tervezett semmit, de az evolúcióbiológia nem így működik. nem létezik fajszelekció, azt csak a hollywoodi filmekben mondják :D
a fekete hattyúpárok negyede homo, a tőkésrészék közel 20%-a, a delfinek is imádnak buzulni, megfigyelték, hogy előfordul az orrnyíláson dugják egymást.
legközelebbi rokonod, a bonobók 100%-a biszex, folyamatosan szexelnek egymással válogatás nélkül
istenke a faszát verte, mikor őket teremtette?
https://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals#Some_selected_species_and_groups

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lVPSV0P-2FQ

nincsenek külön kategóriák, a homo- és heteroszexuális vonzalom egy kontinuum, mindenki valahol a kettő között helyezkedik el. és te vagy itt az egyik legnagyobb buzi egyébként a leszbipornó iránti rajongásoddal. de gondolom ezt majd megmagyarázod, hogy van "jó" buziság, mikor férfiak homo nőkre izgulnak, meg a "rossz", amikor egymást seggberakják jujjujj

Vill du bli ihop med mig?



Iron írta: és te vagy itt az egyik legnagyobb buzi egyébként a leszbipornó iránti rajongásoddal. de gondolom ezt majd megmagyarázod, hogy van "jó" buziság, mikor férfiak homo nőkre izgulnak, meg a "rossz", amikor egymást seggberakják jujjujj

Ezt most általánosságban írtad, vagy én vagyok itt a "te"?

Örülök, hogy téged triggerelt egy mondat a 60 közül, persze nem láttad meg az értelmét a többinek. Miszerint egyesek kibulizták, hogy a homokosság az nem zavar, hanem normális, viszont az, hogy feláll, ha selyembugyi van a miniszoknya alatt az asszonyon, az meg elmebetegség.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



ez a delfines erősen kamuszagú nekem, bizonyítsuk már egy laikus embernek, amikor ránézésre azt se tudjuk, hogy melyik hím melyik nőstény, meg felvételt se nagyon találtam róla.
Amúgy meg miért kéne pár állati viselkedésből arra következtetni, hogy ez normális? Nem tom hány millió faj van a világon, amiből néhány produkálja ezt.... Ráadásul csomó állat megöli az utódokat, hogy felkeltse a nőstény nemi vágyát, akkor ennyi erővel ez is normális ösztön egy emberben? :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!