Jelenlegi hely

Világvégehangulat és üvöltőszoba

Utolsó bejegyzés


Millió dolgot rosszul/rosszabbul csináltak régen, mint most (pl. balkezesek átszoktatása, boszorkányüldözés, állatokkal szembeni bánásmód, stb.), de mégis voltak bizonyos elvek, erkölcsi szabályok és hasonlók, amik jelentettek valamit, és ami irányt mutatott a társadalom számára. Mai szabadelvűség botrányos, ez az elv nélküliség, önzőség, egoizmus, individualizmus szörnyeket teremt. Elég végigmenni Pesten vagy bármely nyugati város utcáin és körbe nézni milyen emberek mászkálnak ott. Szaud-Arábiában ezeket ránézésre halálra ítélnék, ha egyáltalán eljutnának a bíróságig... És persze nem értek egyet a nők elnyomásával, ami az muszlim országokban történik, de ott még igenis vannak elvek, van társadalmi iránytű. Ez itt nálunk kiveszett.



Nem hiszem hogy feltétlenül a 40es évekből kéne példát vennünk erkölcsöségből. Akár hogy is érzed minden létező felmérés statisztika amit akarsz azt mutatja hogy jobb most mint régen volt.

Tényleg kíváncsi vagyok egyébként mi olyan rettenetes Budapest utcáin? Milyen viselkedéssel van igazán bajod. A részeg fiatalok akik kiesnek a 4-es 6-os sorozobol? Biztos ők is szívesen kolaznanak az ügyvéd haverjaiddal, de nekik 17 évesen ez nem adatik meg. De hogy régen megloptak a borászt a fiatalok majd bekurtak a kukoricásban az is biztos.

Hajléktalanok? Le kéne őket lőni vagy mi a fasz? Tudom te örültél a törvénynek is mert hát minek foglalkozni esetleg látni másokat akik nyomorultabb életük van. Jól kereső úriember vagy. Szerintem szívesen fogadna egy csomó szervezet bármilyen nagy milliós felajánlást hogy megoldja a lakhatását pár embernek.

Szóval kivel pontosan van gond Budapesten akik régen bezzeg erkölcsösebb életet éltek. Mr. Escort.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Nem pont a 40-es éveket kell alapul venni, hanem a hippikorszak, az újkori liberalizmus előtti világ bizonyos eszméit. Nyilván én se akarok sötét középkorba visszamenni, de úgy vélem volt sok jó dolog régen, ami a mai társadalomból egyre inkább kezd kiveszni/próbálják kiirtani. Csomó jó dolog van a mai világban is, de amit Harvy írt az sztem jogos: a nyugati társadalom egyszerűen próbálja kicsinálni saját magát...

szerk: ha jól tudom, akkor úgy 3x többet keresel nálam, ha csak a munkaviszonyból származó jövedelmet nézzük...



Nem feltétlenül gondolom hogy a forum incel-je rendelkezik a leg áttekintőbb képpel a magyar illetve nyugati társadalmakra. Egyébként easy, éljél úgy ahogy szerinted erkölcsös. Keress olyat magad mellé aki ugyan így gondolja. Neveljetek fel sok sikeres gyereket akik szintén így gondolják.

Lehet hogy a fizetésem több de nekem hitelem van és nem 3 ingatlanom;) (Rendszeresen adakozok vagy segítek embereknek. Nem sokat de igyekszem.)

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



(nem azért, de nem rohadt mindegy kinek van nagyobb fizetése?)


CJ képe
CJ

This.

Engem meglep, hogy Mokent valaki még mindig komolyan tudja venni...

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



éljél úgy ahogy szerinted erkölcsös. Keress olyat magad mellé aki ugyan így gondolja. Neveljetek fel sok sikeres gyereket akik szintén így gondolják.

Ez sajnos nem így megy. Gondolom te is olyanokkal veszed körül magad, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te. De ha az ország és a társadalom teljesen más irányba halad, akkor rosszul fogod érezni magad. Ha a közbiztonság leromlik veszélynek lesz kitéve a családod. Ha az állam csődbe megy és 20x-ra emelkedik a hiteltörlesztőd, akkor tönkre mész te is. Ha az iskolában erkölcstelen dolgokra nevelik a gyereked, akkor azzal nem tudsz mit kezdeni szülőként.
Nem lehet burokban élni, amikor összeomlik a világ melletted. Lásd. Svédország 10 év múlva.



Engem meglep, hogy Mokent valaki még mindig komolyan tudja venni...

Szinten. Foleg amikor ilyeneket kommentel mint most. Egyertelmu bait, felesleges vele foglalkozni.



Voltam vasárnap éjjel Super Bowl-t nézni, jó unalmas volt, nem is ez a lényeg.
A belvárosban voltunk egy helyen ketten egy haverommal, egy nagyobb asztaltársaság volt közel hozzánk. Ült ott egy leányka, akiről először csak annyi derült ki, hogy kibaszottul hangos és nem érdekli a meccs. Ok, van ez így. Aztán felbukkant a feminazi, SJW éne, mikor összebalhézott az egyik sráccal az asztaluknál, majd persze előjött, hogy roma és leszbikus ("szuper májnoriti vagyok" ahogy mondta), majd ezt végig brutál hangosan hajtogatta.

Ezen gondolkodtam végig: direkt volt ilyen elviselhetetlen, hátha triggerel valakit és akkor kijátszhatja a szupermájnoriti kártyát; vagy szimplán csak egy kiállhatatlan picsa volt? :)



Dante írta: ...direkt volt ilyen elviselhetetlen, hátha triggerel valakit és akkor kijátszhatja a szupermájnoriti kártyát; vagy szimplán csak egy kiállhatatlan picsa volt? :)

a kettő sajnos nem zárja ki egymást



érdekes, hogy az SJW femnazik milyen ritkán szoktak visszafogott, csendes, kulturált személyiségek lenni :Đ



Hát ez tényleg szörnyű. Mennyivel faszább lett volna egy késelésbe torkolló tömegverekedés, mint a régi szép időkbe, amikor még volt erkölcsi iránytűje az embereknek. :)

Vill du bli ihop med mig?



érdekes, hogy az SJW femnazik milyen ritkán szoktak visszafogott, csendes, kulturált személyiségek lenni :Đ

A bármilyen meggyőződésükben bigottságig fajult emberek elég ritkán, igen. Ezek meg az az alfaj, akik eleve keresik a felháborodni valót.



Lásd. Svédország 10 év múlva.

akkor már inkább a heti lottószámokat mondd



Iron írta: Hát ez tényleg szörnyű. Mennyivel faszább lett volna egy késelésbe torkolló tömegverekedés, mint a régi szép időkbe, amikor még volt erkölcsi iránytűje az embereknek. :)

Mintha most nem lenne évi több mint 40.000 (igen, negyvenezer) késes bűncselekmény Angliában :-D Vagy akkor most ők sem jó erkölcsi iránytű? Ki a követendő példa manapság?




Dante kivándorolt, csak nem tudok róla? :P

Vill du bli ihop med mig?



...amit ők úgy próbálnak csökkenteni, hogy elkobozzák a késeket :-D
Mármint a minden kést, meg ahoz hasonló tárgyat...
Konyhakéstől a bicskán át a bármit. Vívók már elbújnak a rendőr elől edzésre menet, mert nem világos a sportszerek státusza, ezért inkább elveszi tőlük a totál tompa hegyetlen-életlen gyakorlókardot...
rwurl=https://i.imgur.com/Cp5YOGG.jpg
Meg a séftől a kést, a háziasszonytól a boltban vett készletet stb... Aki meg késelni akar, az bármikor bárhol talál eszközt továbbra is.


CJ képe
CJ

Ki kéne írtani a férfiakat és akkor nem lenne probléma -> easy.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Kést kéne adni a tanárok kezébe és meglenne oldva.
Illetve még jobb az open carry broadsword :D

Vagy ilyet:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=EyoUIJjCFgo

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut


Boz képe
Boz

Régen bezzeg még tudtak szórakozni az emberek...

Egyébként ez a rendőr cuccli kéne Harvy videójából. Lehetne Pókembert játszani :D

Éljenek a videojátékok!



2009-2010, de azota itthon :)
(Yup, jo dontes volt hazajonni :D )



Dante írta: (Yup, jo dontes volt hazajonni :D )

:DD



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Kurvára remélem, hogy egy nap alatt átszalad rajtam ami most van, mert hajnal 5-től lent ill. fent minden kijön már belőlem...




anyosom egy szuper tunderi eloleny. ertem mar a kazah baltas gyilkost. es ez meg csak a harmadik nap harom hetbol.

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



Etessétek meg valami csernobil erejű viet "specialitással", aztán egy hétig nem fog zavarni csak fosni :-) Asszem Szirmai mester mesélt valami spéci levesről ami tök jól néz ki de nem szabad enni belőle mert a folyó vizével higítják és aki nem odavalósi azt kikészíti...? Te biztos jobban tudod.



https://index.hu/gazdasag/2019/02/14/barki_altal_hasznalhato_kiskaput_ta...

Ebben minden benne van, amit korunkban gyűlölök.



ez mehetett volna a szánalmasba is...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!