Jelenlegi hely

2016-ban az év játéka címét...

Utolsó bejegyzés

2016-ban az év játéka címét...

Címkék:

... ismét a Dark Souls nyerte el. A profik is megmondták:

TODD & AARON'S GAME AWARDS 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Mega64 Inditás gomb

TODD & AARON'S GAME AWARDS 2016!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Mega64 (00:05:51)


Komolyabbra fordítva a szót: Boldog karácsonyt! (A link lerohaszthatja a böngészőt, szóval csak óvatosan.)
 
Dark Souls
38% (3 szavazat)
Dark Souls
13% (1 szavazat)
Dark Souls
38% (3 szavazat)
Dark Souls
13% (1 szavazat)
Dark Souls
0% (0 szavazat)
Összes szavazat: 8


Mega64 "humor"...

kép:http://3.bp.blogspot.com/-yW2Z8Cfq8sw/UOlIYFlFOPI/AAAAAAAAAZY/Qj98Whbb5ts/s200/1352352272827.pngŐ, értem én csak wat? Miért most? Miért hír? Mi ez? :DMegint az első rész nyert? :)

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "A Dark Soulst tényleg érdemes pótolni, akinek eddig kimaradt volna. De hogy ne csak öt évvel ezelőtti játékokról essen szó: az alábbi ingyenes játékok élménye maradt meg igazán a tavalyi év felhozatalából.

- Awkward Dimensions Redux
- Fitz Packerton
- North

Nagy költségvetésű játékoknál elég hétkoznapi, hogy semmi érdekfeszítőt nem tudnak letenni az asztalra. Ennek ellenére a borzasztó alacsony elvárásaimat a Deus Ex: Mankind Dividednek sikerült alulmúlnia. A végeredmény az összes szociálpolitikai témáját csak súrolta, vagy valami otromba egyszerűsítő választ kínált a flegma főhősön keresztül. Minden ízében sekélyes fércmunka.

A Mafia 3 ezzel szemben üdítően hatott az elkötelezett üzenetével, de néhány játékelemen kívül egyáltalán nem tükrözte a főszereplő bőrszínéből fakadó nehézségeket. Csalódás.

@Joda

Ja, lehet hogy túlzásba viszem a Mega64-os híreket, csak gondoltam megszondáztatom a társaságot a tavalyi év játékélményeiről. Vagy a videojátékos témákat már sikerült teljesen kiszorítani? :DJa értem, csak ez tökre nem jött át mit akartál ezzel a hírrel mondani vagy közölni. :D Meg főleg most majd 1 hónappal karácsony után boldogat kívánni. Érthetetlen. :D Viszont így már oké.Welcome back, de a videót csak azért sem indítom el...

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.


Tno képe
Tno

Akkor valami fake hír volt, hogy megint a Civ IV lett.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Pedig abban amúgy univerzális az egyetértés, hogy ha más nem a Todd & Aaron videóik zseniálisak minden évben. Mármint olyanoktól is akik amúgy alaphangon is utálják a M64-t. :D Mind1, yourloss2016 legjobbja? Jó kérdés.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Tno képe
Tno

Kérdezzük meg Reapert.

Szerk.: Egyébként valszeg a topic is látogatottabb lenne a helyi adottságokat tekintve, ha a címe teszem azt "2016 legkevésbé szarabb játéka" lenne.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Doom.Nekem ezek voltak a kedvencek tavaly PC fronton:
1. Dishonored 2
2. Battlefield 1
3. Doom
4. Division
5. Overwatch
6. Total War Warhammer
7. Worms W.M.D.Há' kábé.
Bár egy csomóval még adósa vagyok az évnek, mint DE:MD, Dishonored 2, Totalhammer, CiVI stb.
Ami meg a Soulst illeti, be kell valljam, a 3-asnál én talán még a Salt & Sanctuaryvel is jobban szórakoztam, ENNYIT tesz egy új cím/világ varázsa (pláne, ha hozzávesszük, hogy a DS3 direkt nem akart túl újat hozni, inkább minden második kanyarban visszanyúlt az első Darkhoz, ami nekem személy szerint kurvára nem volt bejövős). Ezúton is ajánlom minden lélekkedvelőnek az S&S-t; nem "csak" egy 2D Souls, nem csak egy olcsóbb klón, hanem saját jogán is egy meglepően jó, tiszteletreméltó alternatíva.

ibi amentia latetezek a Dark Souls meg Bloodborne, stb. játékok miért olyan vonzóak? Én youtube playthroughkból 1-2 részig bírtam annyira depresszív, sötét hangulatuk van :/Rewarding gameplay.Moken írta: annyira depresszív, sötét hangulatuk van :/

Problem, bub? Csak nem hat újdonságként számodra, hogy sokaknak bejön a dark fantasy / horror / setét témák?
Különben az, amit Joda írt, ti. gameplay is king.

ibi amentia latetJa, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine kiegészítő 2016-os? Akkor igazából nem is kérdés, mivel az automatikusan mindent üt, mint a piros ász.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.


Tno képe
Tno

Mert nem a te kis törékeny lelkednek valók:)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.ilyen profilképekkel nem csodálom, hogy neked bejönnek :DDoom, Overwatch, Titanfall 2, Battlefield 1, Hitman

Meg a Legion se lett rossz kiegészítő...

Legjobb indie: Insideaszem en '16 ban kezdtem csak el a witchert, szal nekem egyertelmuen az a legjobb. fura modon a mafia 3 talan a masik...

this is my moment in the sun, this is my moment...!Inside.Blood and wine, Overwatch, nekem a Technomancer is tetszett bár ezzel lehet hogy egyedül vagyok :-)Bagolynak nem tetszett, én még mindig drágállom (hiába akciózzák 2 hetente), mást meg nem érdekli innen. :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.mondjuk ha még nem játszottál Spiders játékkal, inkább az Of orcs and men-el kezdd. Atom régi és fapados de nagyon hangulatos.Volt tavaly jó pár jó játék (XCOM2, Dragon's Dogma PC, Total War: Warhammer, Witcher kieg, American Truck Simulator - !!! -), de egy sem jelentett akkora élményt, mint az új Doom **elmorzsol egy könnycseppet Zaxx emlékére. Szóval nekem 2016 legemlékezetesebb címe lett az id gyöngyszeme :)

"Azt mondják, mielőtt meghalsz, lepereg előtted életed filmje. Ez igaz is - ezt hívják életnek." - Terry Pratchett 1948-2015Emlékeim szerint azt én ajánlottam neked. :D
Mindegyik játékukkal játszottam a Technomancert leszámítva, a Bound By Flame kivételével tetszettek is.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.Whoops, bocs :-)


ShowHide spoiler #
Zaxx hova lett? Miért?

ShowHide spoiler #
Kényszerpihin van, mert szerinte mindenkinek a kurvvanyját.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!