Diablo

Utolsó bejegyzés


amúgy azért próbáltad az overwatchot is komolyabban?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



A hozzászólásaiból ítélve nem.



rwurl=https://youtu.be/SKFvUcohJvk

rwurl=https://media.giphy.com/media/amnZC37fDEuoE/giphy.gif

Több pénzt költöttek egy 6 éves játék (amit most 60 euróért fognak Switchen árulni) reklámjára, mint az elmúlt 6 évben bármire. :D :D :D



Bétát.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Csak magamat tudom ismételni. A Diablo3 nem (olyan) rossz.

Mondjuk egy fillért se adnék se konzolon, se Witchen rá, az biztos. Sőt, igazság szerint PC-n se éri meg az (akciós) árát.

De amúgy egész jól kifejlett lett. Most már.

Csak hogy beindítsam a flamet: Azt amúgy ugye levágtátok, hogy a "PC allways online" finanszírozta meg a konzol és a Switch átiratokat???



inkwizitor írta: Minden évben elővettem eddig 1-2-3 hét erejéig szörnyeket vagdalni, de sajnos tényleg nem jellemző, hogy tovább tolnám. Megvettem valamikor a nekrot is mikor le volt árazva 50%-al, de így is csak 2 hétig húzta talán.
Sajnos nekem szükséges lenne bele valami olyan narratíva és/vagy hangulat ami tovább ott tartson, de ez hiányzik belőle.

Te voltál az egyetlen aki érdemben reagált. Mit jelent az 1-3 hét? Elérted egy szezonban a 800-as paragont legalább? Csak mert ez nekem 50 órámba tellett konkrétan. Ráadásul két hőst is felhúztam T13-ra. Arra már azt mondom, hogy van esély véleményt alkotni a játékról.



Egyébként valamelyikőtök játszott mondjuk az utóbbi fél évben diablo3-at? :)

Seasonokat el szoktam kezdeni és csinálom a journeyt egészen addig amíg el nem jutok addig a részig ahol set dungeont kell csinálni. És ott befejezem.
Az összes karakterel játszott idő: 2615 óra.



A set dungeon alap szinten elakadsz?
Azért akkor nem vagy komoly játékos. Azért legalább prof szintig simán el lehet vinni bármelyik set dungeont.

Plusz, még az előzőekhez, mi azért játszunk Grim Dawn és POE-t is.



Utálom a set dungeont mint a szart. Egy rohadtul bután megtervezett, kivitelezett valami.
És követelményként beteszik a journeybe. Elmennek a picsába. Kizárt, hogy fél másodpercet is elpazaroljak az életemből a set dungeonra. Na ezért nem csinálom meg.



Szarnak szar, ez tény és való, de azért egyáltalán nem nehéz. Nekem is asszem 3x-ra sikerült maxolnom. Sajnos (?) rengeteg múlik a random faktoron.


Boz képe
Boz

Én anno kb első nap siettem a boltba és hagytam ott 15 ezer forintot a játékért. Cserébe kaptam, hogy napokig kb játszani/belépni se lehetett többnyire.
Egyetlen karaktert sikerült felhúznom max szintre talán, egy barbárt, de az egész játék annyira üresnek és bénának érződött, főleg a régi demo videók és az első leoric-béta részhez képest hogy ott kb ki is merült számomra.

Eljátszogattam vele néha-néha még, talán 1 vagy 2 karaktert felhúztam 60-ra, de a paragon ez meg azzal már nem foglalkoztam. Kiegészítőről, pedig bár olvastam, hogy mennyit javít rajta, valahogy nem volt gyomrom megint kiadni több ezret, úgy, hogy igazából kb azzal együtt válik olyanná a játék amilyennek megjelenéskor kellett volna lennie.

Aztán lehet csak én nőttem ki az ARPG-kből..

Éljenek a videojátékok!


Lou képe
Lou
Donator

vagy megnézel egy guide-ot, összedobod hozzá az ajánlott gear-t build-et, és garantáltan megvan az egész fél óra alatt, ha annyira hiányzik az adott bónusz ami érte jár...

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Nem viszem túlzása. Elviszem a karaktert lvl- capig. Esetleg még néhány +paragon szintet megcsinálok, de az már ritka. Vagy kezdek egy új karaktert vagy le is telik a 2-3 hét. Nem játszom sokat. Tényleg csak szörnyeket ölni megyek be kb. Ha nem lenne szar, akkor a sztorit többször megcsináltam volna már, ami kicsit kitolná a játékidőt, de sajnos nem túl jó...

Choose your next words with excpetional care!



ha annyira hiányzik az adott bónusz ami érte jár...

Senki nem akarja megérteni amit írok?
Nekem aztán nem hiányzik a cucc amit kaphatok érte, épp ez az, hogy messzire el akarom kerülni mert annyira nem érdekel. Csak, hogy beleteszik a seasonba és nem lehet kikerülni. Ezért addig szoktam csinálni a seasont amíg el nem jutok a rohadás set dungeonig. Persze ettől még nyomom a Grifteket pl csak a journey részét hagyom abba.



A Set Dungeon-t én is rühellem, de fél éve megcsináltam, hogy meglegyen a stash tab. Ám az utolsó check-nél volt valami olyan, hogy kill Greed on T13. Ez még oké is lett volna, ha nem random esik a hozzá vezető portal. Itt ment el a kedvem az egésztől az unalmas grind miatt.

Btw néha szörnyeket gyakni előveszem fél évente 20-30 órát. Nem rossz móka egy új buildet összerakni, megismerni.



Elég sűrűn esik puzzle ring (illetve kadalazhato is), azzal is le lehet menni Greedhez.



én érzek egy olyan kiskaput, hogy ki kell keresni a legegyszerűbb class dungeont (ha jól rémlik a crusader thorn setes nekem megvolt elsőre masterben)
amikor a seasonos main karid már megvan, pikk pakk mellé lehet húzni az adott B karaktert, összeharácsolni rá a setet (kadala, cube) és az már bőven elég is. főleg sokszor kifejezetten hátrány az overgearelt karakter class dungeonba, mert túl gyorsan halnak a mobok pl.
mellesleg, szokták fű alatt nerfelni a class dungeon feltételeit is. szóval ami korábban kb lehetetlennek tűnt, lehet ma már jóval könnyebb

ezzel most nem rábeszélni akarlak vagy ilyesmi, csak alternatívaként említettem meg.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Heh, jó tudni. De lecsekkoltam a követelményeket és ezen kívül a 3 gem rank 70+ hiányzott még, ami szintén rengeteg grind az augment 50+ után. A karakterrel 42 órát játszottam és saccra még 10-et kellett volna, hogy meglegyen a Guardian rank és a +1 chest tab.


Lou képe
Lou
Donator

épp ez az, hogy nem értem :D az a season journey úgyis csak a fanatikusoknak van. sztem egy se volt, amit fullra megcsináltam volna. 3 tab-ot begyűjtöttem, amikor olyanok voltak a követelmények, amiket kedvem is volt baszakodni megcsinálni és kész. minden máskor meg annyi, hogy meglegyen az adott szezon ingyen set, ahhoz meg nem rémlik, hogy bármikor is kellett volna set dungeon faszkodni, onnantól meg a francot sem érdekli a többi.

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Tno képe
Tno

A demonál még én is éreztem némi reményt.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Valaki nézi blizzcont? Elileg ma volt egy 45 perces Diablo etap. Volt valami érdekes?



Még nem kezdődött el. Elvileg 7kor kezdődik hivatalosan. Itt nézhető:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=fLrIbCTWRS4



szegény diablo sorsa meg már lerágott csont a D4, remaster, új kieg szentháromságon kívül nem nagyon van mire tippelgetni. bár én még odatennék valami mobilos verziót. nem D3 átiratot, hanem amolyan straight to mobil verziót a D2-D3 szerelemgyerekét. 5 perces dungeonokkal, rövid classfüggő kampányokkal, mobilra okosított irányítással. én venném.

that's it. im prophet

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Boz képe
Boz

pokolban fogsz égni

Éljenek a videojátékok!



Boz írta: pokolban fogsz égni

És ez a minimum.

Non serviam





Az a baj, hogy ez közel sem olyan jó mint a D3 akár.



És a kamera még mindig túlzottan be van zoomolva. Amíg ezen nem változtatnak, én hozzá nem nyúlok.

Non serviam

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!