Jelenlegi hely

Kisgyermekes apukák

Utolsó bejegyzés


koszi
nekem is ez a velemenyem, de jol esett egy kis megerosites

Parizer forever.



A barátom 5 éves lánya öli a zombikat codban. És büszke rá az apja.
Meg Jurassic worldot néztek moziban.

Én ellenzem.
Az én lányom is egy hisztis akaratos fruska, meg az övé is. Majd idővel elválik számít-e bármit, vagy csak beképzelem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



szamit. az oviban hogy viselkedik a ket kiscsaj? mert ott jonnek ki eloszor az ilyen dolgok.

covfefe



Mindenki más, minden gyerek más. Barátnőmmel szétvertük anno hasonló korban egymást MK1-2-3-ban, mégse lett egyikünk se tenorista. Persze a hektoliterszámra kipumpált pixelvér is más, mint pl egy 1st person GTA 5 lapdance-szel zárt ámokfutás.

fun fact: egyik CD Guru (jesszum, de rég volt az) CD-n az egyik Duke Nukem 3D pályán némi GIF poresz is volt. :D

hisztis akartosért részvét. Nincs gyerek, de a józan paraszti ész azt mondatja, hogy ha adja az ember alá a lovat, csak rosszabb lesz. Persze lehet, hogy ebből se fog tanulni....



Az én lányom képviseli azt a női típust, amit rohadtul utáltam 18-20 évesen.

A misz picsa, mindenki rám figyeljen, mindenki nekem engedelmeskedjen, majd én megmondom ki mit csináljon, hogyan játszon. Én gyönyörű vagyok és tudom is.

A másik lány ugyanez, annyival rosszabb, hogy ő sunyi, alattomos. A feleségem háta mögött azt mondta a lányomnak (amíg a feleségem a kisebbik gyerekkel foglalkozott az utcán és vigyázott a barátom lányára is) hogy gyere szaladjunk el.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Adom alá a lovat?

Terroristákkal nem tárgyalok! =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A másik lány ugyanez, annyival rosszabb, hogy ő sunyi, alattomos.

latod latod! zombikat sem szokas szemtol-szembe apritani, csak a "sunyi", lopakodos, hatbatamados modszer mukodik hosszu tavon. :)
a haverod lanya nagykorara egy jopofa, meno csaj lesz, aki lealazza a sok noob sracot codban, a tied meg nyafogos celeb. :) :) :)

covfefe



Story tiem:

Oviban van egy sráck Levi. Nagy a barátság közöttük.
Együtt "voltak" kb. 3-4 hónapig, mikor egyszer csak Levi már nem teszik, nem akarok vele többet játszani, nekem Boti (Botond) a barátom.

Nos Boti és Levi elválaszthatatlan jó barátok -voltak-. Most már szóba sem állnak egymással.

Találkoztam a koripályán Levivel meg az apjával. Levike próbált szóba állni a lányommal, az meg nem válaszolt neki, nem akart vele csúszkálni. Kisrác teljes letargiában

Jött a farsang. Boti Csillagok Háborújás rohamosztagos jelmezben jött, Levi pókemberesben.

Boti már nem a barátom, csak Levi.
És miért?
Mert Levi igazi izmos hős (pókember jelmeznek a hasa szivacsból kockahas volt)

Hát kérem, ilyen nővel volt dolgom, egyoldalú szerelemem fájdalmas véget ért.

Jövőbeli ffi tipró

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Sunyi írta:
Adom alá a lovat?

Terroristákkal nem tárgyalok! =)

Csak általánosságban beszéltem. :)



elso gyerek altalaban ilyen
nem aggodnek kulonosebben

Parizer forever.



Ha érdekel valakit a 2-7 év korosztályban kint van a Mása és a Medve sorozat szinkronosan a Minimaxon és a virágboltokban. Mondjuk botrányosan rossz a szinkron, de aki az eredetit nem hallotta, annak elmegy. Még is jobb mint szinkrontolmács apuval. :P
Kivéve persze ha gyerek beszéli az oroszt.



Keresztgyerekünk (most lesz 5 éves) apjának szar gyerekkora volt, korán fel kellett nőnie. Ez érezhető is a gyereknevelésben, simán megenged majdnem mindent neki A kis fűrészt, kis baltát, metszőollót, kis ollót stb. a kezébe adja, hogy tanuljon a gyerek, ne féljen semmitől, majd vigyázz magára. Persze a kiscsákónak teszik, egyszer-kétszer sérülés is volt, de semmi komoly, ezzel is maga igazát bizonygatta az apuci: "Látod, a kezét becsípte múltkor, most már másképpen fogja". Ezen kívül mindent, amit kérdez a gyerek, elmond neki, semmi mese (nem, szexről azért nem beszélnek :D), pl.: hogyan készül ez, hogyan lett az. Persze én még simán mesélek a gyereknek, ami nem tetszik nekik, mert az nem az igazság, és becsapom így. Most elértek arra a szintre, hogy a gyerek annyira nem fogad szót, hogy az apuka is már kiakadt rá. Szóval, van hátrány a fene nagy
szabadelvűségnek is.



nem, szexről azért nem beszélnek :D

pedig pont ez lenne a legfontosabb. óvodában már simán mehetnek az alapok.
pl így
Peti, Ida és Picuri

Vill du bli ihop med mig?



A gyerekek változó mértékben ostobák, úgyhogy érdekes kérdés, hogy mit mondhat el nekik az ember. Én olyan 8-9 évesen rákérdeztem anyámnál, hogy miért van infláció, mire anyám annyira egyszerűsítette a témát, hogy azért van, hogy a gazdag emberek ne legyenek annyira gazdagok. Ez nekem már akkor is bűzlött, aztán így megmaradt bennem, hogy nem veszik az embert elég komolyan.
Árnyalt téma ez, kérem :D

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Amikor a hülyeségem találkozik a gyerekkel :D

https://goo.gl/photos/wyjapF3JTzdidajR8



Iron írta:

nem, szexről azért nem beszélnek :D

pedig pont ez lenne a legfontosabb. óvodában már simán mehetnek
az alapok.
pl így
Peti, Ida és Picuri

Ezt anno mi is megkaptuk. Segített, de fel nem fogtuk teljesen akkor. :D Mindenesetre aranyos volt és szerettük.



az igazat mondom a gyereknek (persze a maga szintjen), es amit lehet, kiprobalhat (szuloi felugyelet mellett)
jobb, ha ki van elegitve a kivancsisaga, mint ha sutyiban probalkozik (pl. tuzgyujtas gyufaval egyutt probalgattuk mindket gyerekkel, remelhetoleg igy nem fogjak felgyujatni a hazat probalkozas kozben)

Parizer forever.



Nem tudom, én nem tartom jó ötletnek, hogy 3-4 éves gyerek, amikor megkérdi, hogy mi ez a sok csigaház a hegyoldalban, elmondjam neki, hogy több millió éve itt tenger volt, és amikor megváltozott a klíma, visszahúzódott a tenger, itt maradt az elpusztult csigák háza üledékes kőzetként. Én inkább elmeséltem neki, hogy réges-régen egy hatalmas csigaháború dúlt, az erdei és a mezi csigák közt. Ám amikor a két sereg találkozott, annyira elfáradtak, mert ugye lassú a csiga, nincs semmi hiba, hogy levették a házukat és hazamentek békében. Ezért vannak a meztelen (csupasz) csigák. Történet vége :P
Maradjon meg a gyerek gyereknek, amíg lehet, idővel úgy is megtanulja az igazat oviban, suliban. Persze a veszélyes dolgokat: nem nyulunk a fűnyíró alá, nem hajolunk be a kútba, mert lehúz az ördög stb. azt kiemelten kezelni kell. Bár, ha egyszer kipróbálja sülővel, utána már egyedül is meri, és akarja is, hogy segítsen apának fát vágni pl. meglepetésként (tapasztalat, keresztgyerek ekkor vágott az ujjába, szerencsére nem le. :D)
Én mindig magamból indulok ki, szerencsére ovis koromtól emlékszem sok mindenre, tudom, hogy kicsiként mennyire másnak hittem a dolgokat, de valahogy megtanultam, hogy mi-mi, miért van.



Ha vagyik ra es nem kapja meg otthon, akkor megkapja mashol (osztalytarsanal pl, de massal is igy lesz az eletben).

Ha kiegyensulyozott lelki vilaga van akkor helyesen fogja kezelni a dolgokat, fuggetlen hogy "veres" jatek. A gyerkoc valoszinuleg csak a kulsagot latja benne, a brutalitas elsiklik az agya felett. Pl detto amikor kis srac voltam es mortal kombattal meg hasonlo cuccokkal nyomtam a kulsag volt a hajto ero a jatekban, hogy milyen zsir es jo jatekok amik a kezem alatt voltak, a brutalitast fel sem "fogtam" benne. Filmekkel is igy voltam btw.

Egy felnottet sokkal jobban megraz ha eroszakot lat mert tudja hova kotni es sokkal erosebb, gyokeresebb az empatia erzes benne, de egy gyereknek rettento szelektiv a latokore. Foleg ha egy abszolut nyugis es biztonsagok kornyezetben nol fel, siman elsiklik ezek felett es csak a neki erdekes dolgokat fogja benne fel es "veszi eszre".

tl;dr Ha eleg idot toltesz a gyerekkel akkor egy fasz hogy bezbolutovel zombie fejeket ver szet jatekokban, nem lesz tole hulyebb se okosabb mint ellenkezo esetben ha pl a haverjai mellett none fel focizva meg cigit kiprobalva.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Még csak 10 hónapos a kis béb, de én is ezt a vonalat képzeltem el.

Illetve nem hiszem azt sem, hogy a télapó, jézuska és húsvéti nyúl trió bullshitet be fogom neki adni.



Na igen, a mese habbal. Hittant is azért hagytam ott, mert a pap hülyének nézett. Azaz "ehh, gyerek, adjunk be neki valamit". Az általa bemutatott szerető, megbocsájtó isten eléggé összeegyeztethetetlen az ószövetségben látott kontrollmániás, bosszúszomjas, tömeggyilkos őrülttel. Képes biblia FTW.



Gabika írta:
pl. tuzgyujtas gyufaval egyutt probalgattuk mindket
gyerekkel, remelhetoleg igy nem fogjak felgyujatni a hazat
probalkozas kozben)

:)
rwurl=https://youtu.be/ydHMU05BknE

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Yep! 6 óra vajúdás után végül császárral, de megszületett a fiam :) Sajna anyuka kicsi (157 cm) a gyerek meg túl nagy volt (3920), így végszükségben császározni kellett, pedig nagyon nem akarta az asszony. De remélem minden okés lesz :) 1 day patch (vagy valamikori) lehet lesz, mert van valami húskinövés a fülén szegénynek :D
Érdekes volt amúgy, 3-4 anyuka szült körülöttünk, láttam egy csomó véresizét, asszonykámból is folyt minden, de nekem semmi bajom sem volt. Még akkor sem, amikor mentünk császárra. De ahogy meghallottam a dokit ahogy a folyosón kiabál az altató orvossal ("ha nem jön, akkor maga vállalja felelősséget mind a kettőért!!), na, akkor elkapott az ideg, és nem sokon múlt a felmosás. Sosem voltam még ennyire ájulás határán. Pfff.



Grat grat!



Grat!

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



Riszpekt. Akkor van még két-három napod kialudni magad. Utána két hét alvásszünet jön. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Grat! Nálunk is császár volt (párom 152cm) hellp szindróma miatt, de azóta minden szuper, plusz ritka szépen varrt a doki.



gz, a legjobbakat!



Gratulalok!

jobb volt ez igy (csaszar) nalunk hasonlo volt a helyzet es vakuumoztak mindket kolkot (hogy masodszorra miert nem alapbol csaszarral indultunk, azt nem tudom)
kicsit aggodtam is, mikor ket doki ugralt az asszony hasan, egy porszittyozott, a negyedik meg drukkolt
szerencsere egyik gyereknek sem lett baja, szepek, okosak, ugyesek
felesegem azt mondta utana, jobb lett volna a hasan egy vagas, mint alul egy ugyanakkora szakadas :)

Parizer forever.



Utána két hét alvásszünet jön.

vagy 6 honap :)

Parizer forever.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!