Hozzászólások

2020.08.11 - 15:27,k Játékok holdudvara Akciós játékok ugrás a hozzászólásra

Bezzeg amikor 10-éve FireFoxból ment ingyenesen a Quake Live....

2020.08.11 - 15:23,k Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Nagyon jó volt a heist meg a festmény is, plusz megtudtuk ugyebár az aukciósházban Oxenfurtban hogy papa Vesimir mekkora playboy volt!!!

2020.08.11 - 15:01,k Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Az elején furi de az egész szál nagyon jó. Még esküvőre is el fogsz tudni menni :)

2020.08.10 - 18:08,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Azért mondom hogy eléggé érdekes a piaci helyzet hogy van egy kínálati szegmens ami nagyon betetőzött s örülnek mert viszik ennyiért is ezeket a helyeket közben pedig az összes tobbi lower tierebb helyeken kvázi pangás van vagy kihasználtság de áremelés nélkül. Ezt en félinformációkból arra tudom levezetni hogy azok akik eddig is ennyiért nyaraltak de nem belföldön azok Balatonra mentek és/vagy teljesen árrugalmatlanok.

2020.08.10 - 14:12,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

PPP-vel van a baj, nem a GDP aranyos hozzáadott értékkel mert az már Chickáni kérdés hogy a versenyképesség hol aprozodik el MO-n hogy 8 óra munka fele annyi hozzáadott értékkel se rendelkezik mint itt pl.

2020.08.10 - 13:31,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Pont erre akarok rávilágítani hogy a fizetések alacsonyak otthon s nem feltétlen a szállás ára önmagában, hanem ahhoz viszonyítva magas.

2020.08.10 - 13:06,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Nyilván, és ezzel a részével nincs semmi bajom. Inkább az a megdöbbentő hogyha a Magyar nem tud menni külföldre akkor itthon nem tud olcsón menni nyaralni. Szerintem egy jó helyen jó szolgáltatással 90+/fő /éj se drága vagy rossz ár. Inkább az hogy 120-160 valószínű a median havi nettó bér... szóval tényleg az hogy a nyaralás/üdülés már teljesen a felső közép+ privilégiuma a mai helyzetben...

2020.08.10 - 12:59,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Taxis aki kivitt a reptérre tegnap mondta hogy 3-nap februárban 3* full ellátás Tapolcán volt 91eFt feleségével kettejüknek. Most Augusztusban ugyanez naponta és /fő

2020.08.10 - 12:37,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Amúgy nevetséges mert hozza a szolgáltatás nincs arányban az zicher. Összehasonlítás végett amikor július elején Zermattban voltam 4* félpanzióval Spa résszel 500CHF-ért....

2020.08.10 - 11:36,h Negatív HQ Válság ugrás a hozzászólásra

Beszarás hogy a Balaton drágább lett mint nyugat vagy a nagy klasszik turistacélpontok mediterrán Európában. Kicsit szomorú ám hogy a magyar ki van szolgáltatva ennek, de ilyen ez a popszakma a kapitalizmusban... gondolom Vajk örül hogy teltház van :)

2020.08.09 - 09:47,v Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-08/lebanese-take-to-stre...

There we go:

Protesters clash with security forces during a demonstration near parliament in Beirut on Aug. 8.
Photographer: Hasan Shaaban/Bloomberg
Lebanese Prime Minister Hassan Diab said he’ll propose early elections Monday as protesters briefly occupied several government buildings to force the removal of a political class they blame for this week’s devastating blast that killed more than 150 people.

“Our tragedy is big and requires exceptional decisions,” Diab said in a televised address, saying he’d remain in office two months to give change a chance. “Today, and with the disaster we live in, we need everyone to cooperate so we can get through this difficult moment.”

Though early elections were a key demand of anti-government protestors, his speech did little to calm the crowds, dozens of whom managed to gain entry to the ministries of foreign affairs, economy and energy as well as the Association of Banks in Beirut. They destroyed pictures of President Michel Aoun and vowed to remove the entire ruling elite. Army troops managed to end the sieges later in the evening

2020.08.08 - 14:02,szo Technika HQ Technikai hírek ugrás a hozzászólásra

Still erős sóderbánya amit Steve megcáfolt időközben, AIB partnerek még mindig rendelik s gyártják.

2020.08.07 - 12:42,p Technika HQ Technikai hírek ugrás a hozzászólásra

Kisebb is a cég nem? :) amúgy amit Csöpi is ír hisz főleg ha titkosított digitálisan aláírt e-maileket küld cégen belül az ember akkor se biztos hogy mindenki hozzáfér a megfelelő certificatek-hez hiába van amúgy jogosultsága organizaciós szinten meg tűzfal stb.

Nyilván minősített adatok szivárogtak ki amik minősítetten titkosak azért nem publikusak. Viszont információ menedzsmentben nem jelszóval védekezel a leakek ellen, hanem need to know basissel, adat minősítéssel, tűz fallal és különböző levelezési protokollokkal, DLP-vel stb. Az egész láncban az emberen kívül a jelszó a leggyengébb láncszem. Totál fölösleges hogy meg bonyolult is legyen :)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Data_loss_prevention_software

Ezt a leaket se egy bonyolult jelszó tartotta volna vissza...
kép:https://imgs.xkcd.com/comics/password_strength.png

2020.08.07 - 11:21,p Technika HQ Technikai hírek ugrás a hozzászólásra

Mert need to know basis, kontraktor meg B. Piroska HR-röl ha netán véletlenül cc-zve lett volna ne tudja megnyitni. De ugyanúgy NDA kötelesek.

2020.08.07 - 11:10,p Technika HQ Technikai hírek ugrás a hozzászólásra

Miért nevetséges? Teljesen elterjedt mindenhol hogy megszokott egyszerű jelszavakat használnak belsős hálózatokon hozzáférhető semi-sensitive dokumentumokhoz . AMD-nél, nVidiánál is biztosan hasonlóak vannak. Miért kéne bonyolult legyen a jelszó hogyha “elméletileg” védett és biztosított környezetben tárolod az információt.

2020.08.06 - 23:08,cs Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Miért? Teljesen jól megy Xbox One kontrollerrel :)

2020.08.06 - 17:48,cs Moziguru HQ Anime - manga ugrás a hozzászólásra

Kurvajó Izakaya: https://www.facebook.com/kicsijapan2/

Pont belefutottam amíg itthon vagyok, nagyon jó árak s a kaja & setting adja. Gecijó hogy már nem csak a Wasabi van otthon ( Volt szerencsém a Kanpaihoz is régebben de asszem az már végleg bezárt )

2020.08.06 - 12:45,cs Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Sose használtam Katnél többet -...-

2020.08.06 - 09:54,cs Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

No worries, Annak kicsi az esélye hisz szanaszét élünk a nagyvilágban... :) De egyszer!!!

2020.08.06 - 09:33,cs Moziguru HQ Filmes egyéb ugrás a hozzászólásra

Igen, az is kuka lett 99-ben, nem merték bevállalni a stúdiónál valószínű...

2020.08.06 - 08:54,cs Negatív HQ Világvégehangulat és üvöltőszoba ugrás a hozzászólásra

Látom sose volt még újság-előfizetésed :)

2020.08.06 - 08:51,cs Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

Lou írta: Hasonlót éreztem irányomba. Hogy leírtad még egyszer amit én, mintha nem lenne érthető, hogy mit írtam/linkeltem. Félreértés. Előfordul. :D

Mikor iszunk?! :)

2020.08.06 - 06:24,cs Moziguru HQ Kedvenc sorozatok ugrás a hozzászólásra

https://m.imdb.com/title/tt9170108/?linkId=96212200

Raiker by the Wolves trailer. Launch: Sep 3

2020.08.06 - 05:56,cs Moziguru HQ Filmes egyéb ugrás a hozzászólásra

https://m.hvg.hu/elet/20200805_A_Matrix_valojaban_a_transznemuseg_allego...

TL:DR clickbait a HW kevésbé toleráns kemény rajongói magjának

2020.08.06 - 05:47,cs Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

Nem értem miért “érdemlem” ezt a pökhendi kioktató stílust amikor annyit írtam hogy: sima, mindenki mosta a kezét és leszarta (mint azt te is hozsannázod immáron minimum két kommenttel), ehhez tettem hozzá hogy max állampolgári elégedetlenség és destabilizáció lesz, nem felelősségrevonás...

Nagyjából az egész történetszál világos a robbanásig.

2020.08.05 - 19:14,sze Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

Minden teljesen tiszta, szartak rá pedig tudtak róla. Inkább az ország helyzete és belpolitikája fog válságba kerülni az emberek elégedetlensége miatt.

https://www.nytimes.com/2020/08/05/world/middleeast/beirut-explosion.html

Lebanese customs officials wrote letters to the courts at least six times from 2014 to 2017, seeking guidance on how to dispose of the highly combustible material, according to public records cited by a Lebanese lawmaker, Salim Aoun.

Solutions proposed by the officials included exporting the ammonium nitrate, which is used in fertilizer and explosives, or donating it to the Lebanese Army. But the judiciary failed to respond to the letters, the records suggested.

The general manager of Beirut port, Hassan Koraytem, appeared to confirm that account on Wednesday in an interview with OTV, a local broadcaster. Despite numerous requests to have the material moved, “nothing happened,” Mr. Koraytem said.

“We have been waiting for this to be resolved for six years, in vain,” he said.

Anger swelled in Lebanon, as people demanded to know who was to blame for the dangerous cache being allowed to sit at the port for years, and why it was not kept in safer conditions.

“As head of the government, I will not relax until we find the responsible party for what happened, hold it accountable and apply the most serious punishments against it,” Prime Minister Hassan Diab said.

The Russian-owned, Moldovan-registered ship, the Rhosus, arrived in Beirut in November 2013, just under two months after it had left Georgia en route for the port of Beira in Mozambique. Lebanese port officials discovered “significant faults” on the ship and prevented it from continuing its journey, according to an account by lawyers for the ship’s crew published in 2015.

The ship’s Russian captain gave an interview on Wednesday with Radio Free Europe, challenging parts of the account provided by Lebanese officials, saying there was nothing wrong with the ship and that it was held for failure to pay port dues.

The vessel’s owner was identified as Igor Grechushkin, a Russian businessman living in Cyprus, but he appeared to abandon the ship soon after it ran into trouble, prompting a lengthy legal and diplomatic dispute.
The ship’s captain and several crew members were at first forced by the Lebanese authorities to remain on board. They told the authorities that they worried about the danger to their safety from the ship’s cargo, 2,750 tons of ammonium nitrate.

They were allowed to leave in 2015. That left Lebanese officials in charge of the deadly cargo, which by then had been moved into storage on a wharf at the Beirut port.

2020.08.05 - 00:18,sze Negatív HQ Katasztrófa ugrás a hozzászólásra

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dirty_bomb

Rengeteg butaságot hordasz össze...

2020.07.31 - 22:38,p Játékok holdudvara Ki milyen videojátékkal játszott a héten? ugrás a hozzászólásra

Azért mondom hogy zenék és a Graf néha nagyon jó amikor “cinematic”.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!