Jelenlegi hely

Topikok

2017.05.08 - 22:01,h Könyvmoly HQ Könyvek, amik érdekelnek

Ha már van topik arra, milyen könyvet olvasol most; legyen arra is, milyen könyvre vársz, mit szeretnél megszerezni.
Kritikák kikérése nem tilos! Csak bátran.

Amiket én most néztem ki, eltér egy kicsit a Warhammer Világától. Ezeket mindenképp akarom.
Alien: Covenant + AVP: A Harag háborúja-trilógia
És meg is lesz, hisz már megrendeltem.

Ti mire vadásztok most?

2017.05.05 - 19:56,p Általános csevejfarm Profilkép / Avatar ügyek

Azon gondolkodtam, miért ne lehetne egy ilyen topikunk is? Lehetne csevegni arról, ki miért választotta az éppen aktuális Profilképét. Mi alapján válogat? Mi vezette rá - azon kívül, hogy tetszik - hogy az aktuálisat használja és mióta? Vagy esetleg épp azon agyal, cserélje-e vagy sem.
Volt valaha animált Profilképetek? Mi volt az? Szeretnétek újra, vagy nem túl csábító a gif ötlet?

Ó, és persze lehetne újakat ajánlani XY személyeknek.

CJ! Ezt egyszer kötelező lesz betenned!

// Ervé Ágnes: Nem tudom kijátszani a beágyazás-védelmet vagy az átirányításokat a megadott URL-en! Használd az imgur.com-ot a kép feltöltéséhez, aztán újra próbálkozhatsz.
-> http://kephost.com/images/2017/05/05/18341977_1304311209652304_8929446954253561030_n58771.jpg//
2017.04.23 - 21:32,v Nagybetűs játékok Bendy and the Ink Machine

Ahogy elnézem, elég felkapott játék lett mostanában. Ha jól hallottam, lesz még több része is - a Játék állapotáról rendszeres tájékoztatást Bendy itt ad.

Különben örülök, hogy hasonlóval találkozok. Mindig is oda voltam az ilyenért, még ha elég nehéz is elérni nálam azt, hogy megijedjek. Azt hiszem elég Jumpscare horrorral toltam már, hogy ne sikítsak olyan könnyen a semmitől (és mástól sem). Nem, én sokkal inkább kapok infarktust akkor, ha a mellettem ülő egyén ordít. Mint ők:

Gamers Reactions to the Ink Machine Monster (Jumpscare) | Bendy and The Ink Machine
Inditás gomb

Gamers Reactions to the Ink Machine Monster (Jumpscare) | Bendy and The Ink Machine (00:03:08)

Itt egy rövid kis Trailer - ez már Chapter 2.


Inditás gomb

"Bendy and the Ink Machine: Chapter Two" - Teaser Trailer (00:00:36)

ShowHide spoiler #

Inditás gomb

"Bendy and the Ink Machine" - Reveal Trailer 2017 (00:00:56)

Igazából nagyon érdekel, hogy mit akarnak beleszőni a készítők. Az ilyen Játékok általában egész kis izgalmas háttérsztorival rendelkeznek, ráadásul ezek köré újonnan imádnak összeesküvés elméleteket is szőni. Talán lehet, hogy hasonló sikere lesz, mint a FNAF-nak, ami önmagában 'korszakalkotó' volt a maga nemében és azóta a második könyv is íródik.

2017.04.20 - 19:29,cs Általános csevejfarm Para-Normális

Úgy isten igazából fogalmam sincs, mi hajtott arra, hogy megnyissak egy ilyen kategóriájú témát. Valószínűleg értelmetlen is, hisz az eddig olvasottak alapján sokan elhatárolódnak ezen témától, szóval vagy trollkodás vagy kihaltság szagot érzek - minden bizonnyal a tapasztalat hiánya végett, így hát nem is igen lehet hibáztatni őket.

Itt viszont alapvetően bármiről lehet szó, ami belefér ebbe a témakörbe. Kriptozoológia, a más dimenziók teremtményei, kísértetek, UFO és egyéb parajelenségek. Lehet videókat osztogatni, lehet akár városi legendákról is beszélgetni, vagy képekkel teleaggatni a topikot. Nem utolsó sorban saját élményekkel, vagy paranormális gyanús történéseitekkel (esetleg mástól/máshol hallottakkal).

Nyilván sok hamisított kép és videóra lehet rábukkanni, hisz ma már bármit ki lehet hozni a vásznon mozgó képekből. De, amit nem lehet meghamisítani az a tapasztalat és a szerzett tudás.

2017.03.23 - 14:18,cs Zenebona HQ 80 - 90's évek slágerei

Fiatalodjunk meg - emlékezzünk vissza a régmúltban született, ám örökké élő slágerekre, amiket napjainkban is bármikor kellemes emlékekkel közrefogva kapcsolunk be hallgatásra.

Livin' La Vida Loca ( 97' )
Alice Cooper - Poison ( 90' )
Nirvana - Smells Like Teen Spirit ( 95' )
They Don't Care About Us ( 96' )
Baby Got Back ( 92' )
Gonna Make You Sweat ( 90' )

Diszkó Slágerekből pedig:
Snap - Rythm is a dancer
Dr. Alban - No Coke
Reel 2 real - I like to move it
2unlimited - No limit
Dr. Alban - Sing Halleluja
Sash - Equador
Dj. Bobo - Freedom
Scatman - Scatman
2unlimited - Maximum overdrive

2017.03.18 - 02:27,szo Zenebona HQ Német Rock/Metál bandák

Na, ide kérek német Rock és Metál bandákat (a kisebb utazásomra pont jól fognak jönni).

Amiken most rágódok, Oomph, Rammstein, Die Krupps.
Talán a Rammsteint már ismeritek is. Elég nagy hírnévnek örvendtek, illetve én igencsak kortalannak tartom, az ízlésvilágom értelmében. Oomph csak mostanában került az érdeklődési köreimbe zene terén.

Kis ízelítő 'belőlük':
Labyrinth
Augen auf
Gott ist ein Popstar
Sandmann
Ráadás: Wach Auf

Miért a Német? Nos... egyszerű.

ShowHide spoiler #
kép:http://i.pinimg.com/564x/fa/91/09/fa910992714a5b4fbe031becc4e77d98.jpg
How German Sounds Compared To Other Languages || CopyCatChannel
Inditás gomb

How German Sounds Compared To Other Languages || CopyCatChannel (00:01:05)

2017.03.17 - 18:40,p Általános csevejfarm Szobára mentem

Akkor, mivel már egy napja 'megérkeztem', itt folytathatjuk, mielőtt kipurgálnak onnan. Szóval...

Ne válts olyan gyakran profilképet. Még a végén azt hiszik, én vagyok.

@rune Ó, király. Szóval te is naponta váltogatsz? Csak mert ez védjegyemmé vált máshol. Amúgy nyugi, nem fogok. Inkább Vectet nézem az avámon, mint a saját pofázmányom.

Egész alakos nincs?

@CJ Van. Vagy is 3/4-es, mert amilyen vacak tükör (...) van itthon, és amilyen fos a fényhatás, vaku nélkül lehetetlen volt megörökíteni magamból bármit is. Viszont aki ismer felismeri a ződ' (pfejj) szobámat.

Te Sheyhaj, nem játszottál te véletlenül Warhammer Roleplayt fórumon? Ismerős az elánnak és az érdeklődési körnek ez a metszete, de valószínűleg csak keverlek valakivel.

@damoqles Fórumon egész biztosan nem. De, mindig is szerettem volna. Volt egy rakás alteregóm, alaposan kiépítve, leírva, kisebb-nagyobb novellák keretében, hogy könnyebb legyen képet alkotni róla. Illetve le is rajzoltam őket. Sajnos azóta se találtam jó WH Szerepjátékos Fórumot. Úgyhogy Word doksi küldés keretében szerepezek másokkal. Noha most az is elhalt...

2017.03.16 - 23:11,cs Könyvmoly HQ Quick Readek [WH40k]

Elöntött a(z) 'Úgy megosztanám' görcs, de nem tudtam hol kiélni, mindazon feltételek mellett, hogy egyrészt, szerettem volna, ha a témába passzoló lenne, másrészt pedig, nem vegyülne el túlzottan a sok között. Aztán mivel nem vagyok olyan Istencsászár, hogy hegyeket és fórum témacsoportokat mozgassak, emellett döntöttem, aztán lesz majd, ami.

Szóval más módot kerestem, végül beugrott, hogy Quick Readeket nem igen fordítgatnak (pedig biztos lenne rá kereslet/olvasótábor), továbbá, hogy biztos akadnak, akik ilyen-olyan Témában mégis csak érdeklődnének hasonlók után - mondjuk ha másból nem, hát unalomból.

Szóval 'Csak azért is' alapon szeretném megosztani a legutóbbit, amit átnyálaztam, s amit Magyarul is megtaláltam.

kép:http://kepkezelo.com/images/kpmusdcxlxeq9r24c09j.jpg

A Kínzó Története

I. rész

A Sötét Eldák lakta Commorragh katakombáinak mélyén szenved a csapdába esett Gideon, léte már csak el nem múló fájdalom a rémálmok ködén át- s mindeközben pusztán játékszer fogvatartója számára. Ám hogy ki a titokzatos börtönőr és mik lehetnek a szándékai, Gideon csak találgatni tud.
Gideon cellája sarkában kuporgott s reszketett a félelemtől; hallgatta a kintről érkező fájdalomsikolyokat, amiket a falak sem tudtak visszatartani. Egy sötét-magas sikoly hasított keresztül, majd elnémult- ezen csendet csak az időnkénti lánccsörgés és a még élők üvöltése törte meg. Gideon léptek zaját hallotta a folyosóról; egy pár vasalt csizma kopogása volt a kemény kőszerű padlón.
Gideon hosszan, reszketve szívta be a levegőt, amint a léptek elhaltak ajtaja előtt- a férfi szíve hevesen dobogott a félelemtől.
Halk nyikordulással nyílt az ajtó és a beszökő durva fény egy pillanatra felvillantotta a börtönőr alakját. Ahogy Gideon szeme hozzászokott a fényhez, ki tudta venni a sziluettet- egy vékony, összeaszott lényt, enyhén meggörbült háttal. Övéről kampók és horgokkal felszerelt láncok lógtak, karját és lábát pedig ismeretlen folyadéktól csöpögő pengék díszítették. A teremtmény szegekkel kivert korbácsot lóbált kezében, ami baljóslatúan csillogott a fényben. Ahogy a lény előrébb lépett, Gideon rájött, hogy nőnemű lénnyel van dolga- habár ezt nem volt könnyű megállapítani. Az idegen egy furcsa kis szerkezetet emelt az ajka elé, s beszélni kezdett a maga nyelvén- egy pillanattal később a ketyere gépiesen, ősi birodalmi gótikus nyelven adta vissza a szöveget.
”Az időd eljövend, áldozat. A mester vár téged” – a szerkezet tetején lévő fémkarom intett.
Gideon talpra küszködte magát, ruhája maradványa rongyokban lógott, s nyomokban sem emlékeztetett egyenruhájára- hiú erőfeszítés volt hát, hogy megpróbáljon vele némi méltóságot visszaállítani. A folyosón lesántikálva a lába felhólyagzott és megrepedezett- az előző kínzások nyomai… . Gideon megpróbálta felidézni, hogy hogyan eshetett a megromlott Sötét Eldák fogságába- ám az ismétlődő agónia és az idegen gyógyszerek mindent kitöröltek emlékezetéből. Egyetlen homályos emléke maradt, miszerint ő nem mindig élt itt, hogy ő valamikor máshol, másmilyen élettel bírt- de hogy ez mikor volt, nem tudta volna megmondani. A sötétség városában az egymásba folyó napok lehetetlenné tették az idő mérését.
Ahogy besántikált a jól ismert kínzókamrába, Gideon körbepillantott. A falakat változatos kínzóeszközök díszítették- akadtak egyszerű, bizarr formájú pengék s kifinomultabb eszközök is- ez utóbbiak ösztönözték az agy fájdalom receptorainak idegvégződéseit. Utasítást nem várva Gideon átbicegett a vérfoltos kőlapon, amely a Haemonculusok operálóasztalaként szolgált. Valami megragadta a fogoly szemét. Rájött, hogy mi: volt még valaki a kamrában rajta és a Haemonculuson kívül. Gideon leült és az ismeretlen árnyra nézett.
- Ki maga?- kérdezte Gideon, ám hangja alig volt több nyöszörgésnél.
- Nincs kérdezés!- dörrent a Haemonculus tolmácsának hangja s a nőnemű lény pengéje egy sekély sebet hasított Gideon mellkasán a torkától a hasáig.
Ahogy Gideon összerándult a fájdalomtól, látta, hogy az idegen kilép az árnyékból a vörös fénybe, melyet egy kőlámpás szolgáltatott. A Sötét Elda kecsesen omló talárt viselt, melyet gazdagon díszített ezüstfonallal hímzett kínzó- és enyhén buja jelenet. Sápadt, ösztövér arcát csuklya szegélyezte. Ajkain kegyetlen mosoly ült, sötét pillantását Gideonra emelte.
- Érdekelsz engem, játékszer. –mondta az Elda tökéletes gótikus kiejtéssel, majd karcsú kezével intett, hogy elbocsássa a Haemonculit.
- Ki maga? – kérdezte ismét Gideon, miközben lábait csúsztatva megpróbált kényelmesebben elhelyezkedni.
- Én a mester vagyok – hangozott az alak válasza ördögi vigyorral- Ezt a helyet s a város nagyrészét én irányítom. Akaratom alatt hajlik minden, s Lordnak hívnak. Én vagyok a világok legyőzője, az álmok elpusztítója, a rémálmok megalkotója. Én vagyok a rablók királya, a hitehagyott herceg. Ez mind én vagyok, s még több is, mert én vagyok Asdrubael Vect, s a Fekete Szív valamennyi harcosa nekem engedelmeskedik.
Gideon behunyta a szemét s megpróbálta felfogni a hallottakat. Vect valóban a Fekete Szív egyetlen uralkodója volt, nevét utálattal és félelemmel ejtette ki a város valamennyi lakója. Mielőtt Gideont erre a helyre hozták volna, Gideont egy másik Kabal tartotta fogva. Vect volt az, aki a többi Kabal urának sugalmazta, hogy átadjon több rabszolgát, többek közt Gideont.
- Miért csinálja ezt?- kérdezte tétován Gideon, nem tudván, meddig élvezi még a legfőbb úr kivételes jóindulatát.
- Mire gondolsz pontosan?- érdeklődött összevont szemöldökkel Vect. Közben a Lord szájához emelte a csuklóját és mondott valamit saját nyelvén. Egy pillanattal később egy szolga jött be két míves székkel. Vect kényelembe helyezte magát az egyikben, hideg tekintetét végig Gideonon nyugtatta. A szolga folyadékkal teli kristálykancsót és egy poharat helyezett a fogoly elé, majd kisietett- egyszer sem nézett Vect vagy Gideon szemébe.
- Kínzás. Terror. Rablás, gyilkolás, csonkítás, lopás. Mindez miért?- tette fel a kérdést Gideon, ujját a mellkasán lévő sebbe mártva adott nyomatékot álláspontjának.
- Miért ne?- kérdezett vissza Vect, tekintetében zavar tükröződött – Nem vagy következetes. Ha a szolgáim nem fognak el és balsors vagy betegség nem végez veled, földed rövid idejében mérve akkor sem élnél húsz évnél tovább. Miért ne használnék hát egy ilyen céltalan lényt saját mulatságomra és fenntartásomra? Puszta áldozat vagy, semmi több.
- Embereid torzak, erkölcstelenek. Egy nép, amely gyilkosságból és félelemből táplálkozik, természet ellen való. Hogyan tudtok így létezni?- kérdezte csendesen Gideon, miközben italt töltött magának és óvatosan kortyolt belőle.
- Ez egyszer eltűröm kíváncsiskodásod, mert mint említettem volt, érdekelsz engem- szólt Vect kissé parancsoló hangon. Fejével intett a szabad szék felé. Gideon leszállt a kőlapról, és helyet foglalt – megkínzott hátának igencsak jólesett a kényelem.
- El kell mondanom a Nagyurunk történetét, mert Commorragh megalapításáról szól; ez a mi fajunk története- mondta a Lord, majdnem atyai pillantással tekintve Gideonra, s ez sokkal rémítőbb volt az eddigi kegyetlen tekintetnél. – Nagy részét nem fogod érteni, másik részét pedig elhinni. A fajtád vajmi keveset tud rólunk, az Eldákról. Ez szerencse, hiszen a tudás hatalom, mi pedig nem szeretnénk, ha túl sokat tudnál.
Számtalan évvel ezelőtt- mely tinálatok számolva többezer generáció ideje- mi uraltuk az eget. Kevés faj tudott erőinknek ellenállni, a legősibb és leggonoszabb erőink még szunnyadtak; elég bölcsek voltunk ahhoz, hogy ne zavarjuk ezt meg. Ahogy várható volt, senki nem tudott szembeszállni az akaratunkkal. Csillagok között utazva számtalan világba vittünk fényt és dicsőséget- fajod éppennyi szennyet és mocskot hoz. Nem volt, amit ne tudtunk volna valóra váltani, mert elménk és technológiánk tökéletes összhangban volt. Majd a gépeinknek köszönhetően nem kellett beszennyezni magunkat fizikai munkával. Megszületett a mesterséges lények ötlete, hogy dolgozzanak és felfedezzenek nekünk, harcoljanak értünk…
Gondolhatod, nem ültünk tétlenül, míg a lényeink világokat hódítottak a mi nevünkben. Persze hogy nem! Magasabb kutatásnak szenteltük életünket: az irodalom, művészetek, tánc, sport és színjátszás tökéletesítése volt a cél. Törekedésünk a tökéletes szépségre megmutatkozott kultúránkban, vallásunkban és politikánkban. Ti esetlen halandók azt hiszitek, ismeritek a bánatot és örömöt, holott érzéseitek csak időszakosak a mieinkhez képest. Nem ismeritek azt a boldogságot, amit mi, sem dühünk mély sötétségét. Fajunk szenvedélyes, s a vívmányokért való küldetésünk egyre nagyobb lett. Nem volt mitől félnünk, a csillagok királyaivá váltunk- miért nem használtuk volna ki mindazt, ami az univerzumé? Ez lett népünk vezető eszméje: a vágyak kielégítése. Miért nem fedeznénk fel valamennyi érzést éltünkben? Nem érdemes bánni a múltat, aggódni a jövő miatt. Nem… messze jobb élvezni a pillanatot s nem gondolni a következményekre.
- Hedonista társadalommá lettetek?- kérdezte Gideon. Úgy tűnt, Vect egészen máshol jár, elveszve önnön gondolatai között.
- Hogy? Hm… valóban… ti erre a hedonista szót használjátok- helyeselt Vect, s figyelmét visszairányította Gideonra – Gondolhatod, volt, akinek ez nem tetszett. Nehézkes hagyománymániások beszűkült látószöggel, akik nem osztoztak volna az általunk megalkotandó eksztatikus társadalomban. Ők az ilyenféle kultúra ellen beszéltek hát, ám néhányan már látták a tiszta önmegvalósítás hasznát. Mások sajnos nem látták meg a felvilágosult viselkedést és bölcsességet, és folytatták az ellene való beszédet. Hát… néhányan saját kardjuktól estek el, míg sokan a menekülést választották- féltek attól, hogy az égiek villáma lesújt ránk. Ők lemondtak a testi és lelki örömökről, és elmenekültek a legtávolabbi világokba- ősi pusztaföldekre, ahol fajunk még nem jelent meg.
Jó volt, hogy elhagytak minket, hiszen így nem volt több kétkedő. A kultuszok egymással versengve próbáltak meg minél több követőt megnyerni, igyekezték túlszárnyalni a többit. Oh, azok az idők vissza már nem térnek…- Vect behunyta szemeit, a gondolat láthatóan megborzongatta.

A Kínzó Története

II. rész

- Nos, ideje visszatérni a különleges hősünkre- nevetett Vect, szemeiben gonosz csillogással nézett Gideonra.- Amikor az örömöket éltető kultusz megerősödött és a riválisok boldogan ontották egymás vérét, leendő urunk még csak gyermek volt. Akkoriban sokan megtörtek, mert hirtelen rossz előérzetük támadt. Látnokaink a végzetről kezdtek jósolni. A fájdalom, ami megtörte őket, lassan elterjedt és kitörőben volt a pánik. Megépítették hatalmas hajóikat, amiket ti Mestervilágnak hívtok, és elmenekültek a csillagokba. Ez előnyünkre volt, hiszen a maradék kétkedőktől is megszabadultunk, és akik elhagytak minket, csak egyszerű élvhajhászok voltak. Olyan kielégülést találtak, amit te soha nem fogsz megismerni.
Mint mondtam, az urunk gyerek volt, az öröm egyik legerősebb templomát szolgálta. Egy nagyobb dicsőségért kívánták feláldozni egy eljövendő éjjelen. Ilyen nap azonban csak egyszer van egy évezredben, ilyenkor a csillagok megnőnek a homályban – Vect Gideon felé hajolt és ügyesen kikapta kezéből a kristálykelyhet. Kortyolt egyet a nektárízű italból, majd visszaadta.
A Lord tekintete merengővé vált, majd a jelenre fókuszált.
- Szerencsére az áldozatra nem került sor. A Nagy Ellenség azon az éjszakán született meg. Erről még ti is hallottatok. Hősünk az oltáron feküdt, teste védtelen volt a pengétől. Legfinomabb olajokkal volt bedörzsölve, elméjét magával ragadták az elixírek, melyeket a dicső esemény előkészületeként vett be.
Amikor a penge a torkához ért… egy nőnemű megszületett-sikolya száguldott végig a galaxison, kioltotta a napokat és felmorzsolta a népemet. Rikoltása egybeolvadt embereink millióinak halálsikolyával, lelküket kiragadták testükből - aki ezt tette, nos ők a Nagy Ellenség.
Majdnem mindannyian meghaltunk azon az éjszakán – Ő, Akinek Nincs Neve áldozatai elhervasztott porhüvelyekké váltak. Néhányan megmenekültek, de nagy árat fizettek. Az ő lelkük kettészakadt - egyik fele a valóság világában, másik a káosz birodalmában. Megőrültek, hiszen elméjük fele az általunk ismert igaz világban volt, másik felét a másvilág elképzelhetetlen látomásai gyötörték. Sokan véget vetettek életüknek, míg mások elkezdtek őrülten gyilkolni, dühöngtek az utcákon s lemészároltak mindent, ami szembe jött. Épületeket égettek fel, gyönyörűen faragott szobrainkat összezúzták, kertjeinket földig rombolták.
Vect arca összerándult, ahogy felidézte népének tragikus bukását.
Egy pillanat alatt elvesztettek mindent, s fajtája arra kárhoztatott, hogy örökké a kihalás szélén álljanak, és féljék azt, amit ők hoztak létre.
- Az urunk, amilyen fiatal volt, nem merült el annyira fajtánk örömeibe. Más gyermekekkel együtt sem volt elég erős, hogy szembeálljon a nagy ellenséggel.
A rabszolgafiú született vezető volt. Kultuszának valamennyi követője közül ő reagált elsőként. Ami fegyvert lehetett, összegyűjtött, s templomába vezette a néhány túlélőt. Néhányan nem fogadták el a vezetését, az ő vérüket kiontották a követők. Mások bölcsebbek voltak, s uruk nevében fegyvert fogtak. Néhányan durvább utat választottak: lemészárolták azokat, akik nem hajtottak fejet, de kíméletesen hallgatták azokat, kik elfogadták a vezetést.
Ahogy telt az idő a végtelen valós félálomban – ebben az időben alkották meg az örvényt, amit te Terror Szemeként ismersz, s elborította legrégebbi világunkat – a hősünk számára nyilvánvalóvá vált, hogy Ő, Aki Szomjúzik, még nem végzett velünk, étvágyát soha nem lehet kielégíteni. Bár lelkeinkkel csillapította szomjúságát, még szüksége volt italra. A leendő urunk érezte szomjúságát, miközben megmaradt embereink lényét lassan kiszívta az éhes rémálom.
Vect ismét kortyolt egyet, majd kurtán felnevetett, ajka száraz mosolyra húzódott. Könnyedén megrázta a fejét, mintha el akarná űzni a gondolatot – tekintetét visszafordította Gideonra, szemének sötét írisze visszatükrözte a lámpás vörös fényét.
- Úgy tűnt, van egy út a menekülésre: ha elhagyják otthonaikat és maguk mögött hagyják a fizikai világot mindörökre. Idejöttünk, a világok közötti birodalomba, amelyet azért készítettünk, hogy a galaxison át sértetlen utazhassunk. Ide nem ér el a Nagy Ellenség ereje, ám a Lordunk rémülete nem tört meg teljesen. Időt nyert embereinek, rövid időt, semmi többet. Sokan követték őt, helyet választottak magunknak, új oltárt emeltek és köré nagyszerű palotákat. Itt, ahol most te ülsz, a Fekete Szív eredeti templomának egyik eredeti kamrája van.
Tudod, nagyon kiváltságos vagy. Nem sokan jutnak el idáig. Legtöbbjük megtörik, mielőtt elérné a kettes szintet. Talán ez az, amiért érdekelsz engem.
- Emlékeztess majd, hogy megköszönjem a megtiszteltetést – mondta keserűen Gideon, s elgondolkodva tekintett az italba.
- Foglak – mondta Vect, tekintete megkeményedett, s Gideon fájó gerincébe hirtelen félelem állt .
- Már biztos tudod, – szólt Vect a fogolynak, feledve iménti bosszúságát – ahogy egyre többen jöttek templomokat, házakat és palotákat építeni, a városba nyúló települést néhányan a mieink közül commorraghnak hívták. Még épp csak felállították uraik és mestereik számára a szobrokat, a nagy vezetőnk kezdte átlátni ezt a világot. Látta, hogy birodalmán hozzátok hasonlatos ronda mon-keik terpeszkednek, kegyetlen orkok, tűrhetetlen Krootok és mások. Most az undorító szörnyetegek pusztítják földjeinket és szánalmas ennek a gyenge fiatal fajnak a kísérlete, hogy megállítsa őket.
Megérdemled a megsemmisítést, de addig nem, amíg saját célodat szolgálod.
- Milyen cél az? – kérdezte Gideon, kinyújtóztatva lábát, s megnézte a számtalan heget a húsán, amit marások és állandó csonttörések okoztak.
- A cél… a szórakoztatás természetesen – mondta a Kabal Lord gonosz mosollyal.
- Alapítónk ránézett a kinti világra, s megrémült a féktelen szörnyetegektől, amelyek területeinken szaporodtak. Aztán támadt egy gondolata. Talán Ő, Aki Szomjúzik, más áldozattal is megelégszik, nem csak velünk. Számtalan harcosa közül elküldött néhányat, hogy fogjanak el pár embert, akik másik világról származnak. Legjobb bizalmasai és szakemberei vizsgálták a foglyokat és kiderült: ezek a lények minden durvaságuk ellenére még tartalmazták az élet fő anyagát, ami a szellem fénye , s ami élő dologban edénnyé válik.
- A lélekre gondolsz? – kérdezte Gideon, s több figyelmet fordított az ősi Eldák zavaros meséjére.
- Lélek? Lélek! Lélek. Lélek…- úgy tűnt, Vect próbálgatja a szót. Ízlelte más és más akcentussal és hangsúllyal, mint ahogy egy jó borral tenné. A szó a szája körül játszadozott. –Milyen lenyűgöző vagy a magad barbár módján… A nyelved olyan egyszerű, azt hiszed, mindent az életről belesűríthetsz egyetlen szóba. Hihetetlen…
A Sötét Elda visszanyerte figyelmét és ismét a csuklóján lévő kommunikátorba szólt. Pár pillanattal később megcsikordult az ajtó és a nő Haemonculus belépett.
- É-én nem értem- hebegett Gideon, szeme vadul cikázott a két Sötét Elda között.
- Nem?- kérdezte Vect gúnyosan- Borzasztó lehet ez neked…
A Sötét Elda vezető felállt és kivette a serleget Gideon dermedt ujjai közül. Élvezettel szagolta az italt.
- Jóízű nektár- szólt Vect, s elkortyolta az említett tartalmat, majd hagyta a kelyhet földre hullani, ahol az az ezernyi darabra tört.
- Rossz hír számodra, hogy e párlat némely összetevője nem reagál jól az emberi emésztőrendszerre. Hallottam hasgörcsről, ami a végig tartott…
- Nem fejezted be a történetet - mondta Gideon gyorsan, s kétségbeesetten remélte, hogy Vect közlése csupán egy rossz tréfa.
- Nem, valóban nem mondtam el a végét- felelte Vect ártatlan arccal- Gondolom tudni szeretnéd, hogyan végződött.
- Szeretném…- suttogta Gideon lehajtott fejjel.
- Ez kár- mondta Vect s megindult az ajtó felé – Ha nem tudod a történet végét, beleőrülsz, nem? Ezen utolsó pillanatokban, míg még tudsz tisztán gondolkodni, a történet végét próbálod kitalálni. Marni fog téged, mint ahogy rágcsáló teszi a táplálékával. Micsoda szégyen, tényleg érdekeltél engem.
- Kell más oka legyen, amiért elmondtad nekem- követelődzött a fogoly, s ahogy talpra lökte magát, koppant a felborított szék. A Lordhoz fordult.
- Oh, igen- értett egyet a Lord egy lassú bólintással – Élveztem, hogy történetet mondhatok. A szolgálóknak nem lehet, mert ők már ismerik. A történet célja az, hogy elmondják, ezért létezik. Mint ahogy te csak azért vagy, hogy engem elégedetté tegyél.
A Sötét Elda már csaknem kint volt a szobából, mikor Gideon utánakiáltott:
- Szóval mégsem volt minden igaz! Hazugság!
- Nem- fordult sarkon Vect, miközben talárját maga köré kanyarította. Torkán ujjnyi heg látszódott.
- Miért én?- sírta Gideon, s térdre esett.
Könyörögve nézett a Haemonculira, aki őt őrizte torz mosollyal. Fogvatartója szótlanul mutatott a tábla felé. Ahogy az ajtó döngve becsukódott, hallotta Vect nevetését, amint a hang visszacsapódott a folyosó faláról. S hallotta a Sötét Elda Lord mondatát, mely bekúszott a kínzókamrába.
- Miért ne?

Forrás: wargammers.hu

2017.03.16 - 13:59,cs Nagybetűs játékok Revelation Online

A My.Com sikeresen befutott Skyforge MMO-ja után most egy új remek Játékkal rukkolt elő, amelynek Nyílt Bétája március 7-én állt a nem fizető Játékosok rendelkezésére (is).

A Revelation Online már közel egy éve Zárt Bétákkal manőverezik és nyűgözi le a távolról nézelődőket és a már játékban lévőket egyaránt. Izgalmas Guild harcok, Raidek várnak mindenkire, aki beljebb merészkedik. Igényesen összetett Játékmenetek és PvP Rendszer, amely ma is tökéletesítésen megy keresztül, elvégre még nem nyílt meg a Játék 'végleges' formájában.

Tegnap volt a legutóbbi frissítés (2017.03.15).
Valamint rendszeresen kapunk különféle Guideokat a Játék bizonyos részeiről, amelyek nagyon hasznosak lehetnek mind most, mind később.

Jelenleg 6 Class elérhető.
Gunslinger, Blademaster, Spiritshaper, Vanguard, Swordmage és Occultist.
( Bővebben )

Személyes kedvencem pedig, a Játék nyitása körül fog megjelenni. A Trailer mozgalmassága jól tükrözi az érkező Nirvana/Assassin Class stílusát.

Revelation Online 天谕 천투 -  NIRVANA Assassin Director's Cut CG Trailer(FULL)
Inditás gomb

Revelation Online 天谕 천투 - NIRVANA Assassin Director's Cut CG Trailer(FULL) (00:04:01)

Minden bizonnyal nem kis jövője lesz a Játéknak (mihez képest, természetesen), mert már most is több ezer ember Játszik aktívan, komoly időt ölve a Revelation Világába.

A Facebookon Magyar Csoportunk is él, aki nem szeretne lemaradni semmiről, vagy társaságra vágyik. Minden bizonnyal a Játék beindulása után mi is jóval többen leszünk.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!