Hozzászólások

2018.05.02 - 10:18,sze Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Moderálva

Azért, Shay, vágod... Nem kellene FalseMegbasz szintre lemenni. Ezzel csak magadat égeted.

2018.04.29 - 00:14,v Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Meglepődsz de több ismerősöm hisz és tapasztal ilyesmit mint amelyik nem. Jobb is így. Akadnak még megvilágosodottabb emberek. :') Ezek legalább fejlődnek.

2018.04.28 - 23:03,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Igen, ezt én eddig értem, de amikor a hozzád célzott kommentek döntő többsége ilyen, akkor tulajdonképpen, minek fórumozok egyáltalán?

Az én esetem kb. olyan, hogy elsétálok az utcán a vegyesboltig, és 10 emberből 1 nem szól be, vagy diszkriminál. Hidd el, ha arányaiban 10-ből nem lenne legalább 5 diszkriminatív, gyűlölködő beszólása az ittenieknek rám, már nagy haladásnak könyvelném el.

( Egyébként a régi avád jobb volt. Just sayin. )

2018.04.28 - 21:59,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

( Hm, van az a dinoszauruszos játék a böngészőben, ami ugye akkor ugrik fel ha nincs net. Már épp 10 perce vártam, általában ilyenkor vissza se jön, mert rooter hiba, anyámhoz nem járok át későn. Elkezdtem hát játszani vele mondván, akárhányszor lekötöttem magam vele ilyenkor, rá pár percre vissza is jött a net, és így nem tudtam rekordot dönteni. Hát... működött... )

2018.04.28 - 21:57,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Szerintem meg, ha én poénból elkezdem sorolni trollkodás gyanánt, hogy hányféleképp tudnám megkínozni mielőtt végleg megdöglik, akkor azt biztos, hogy nem imádatnak tudná be sőt, vissza is vágna. Miért? Mert ez nem az az eszköz, amit a szeretet, elfogadás kimutatására használnak. Amit itt más művel, pedig előbb az utálaté, megvetésé és lenézésé, mintsem a "nem utálomé". Akkor is, ha azt hajtogatják (bár nem teszik, ez az egyetlen pozitívum ami mellettük szól), hogy amúgy nem gyűlölnek.

Az a baj, hogy ez nem így működik. Felhozok egy másik példát, ami teljesen olyan, mint az én esetem (meg persze a tiéd, gondolom). Ha X pofán vág valakit, mert neki jól esik, és azt hajtogatja, mielőtt bőgni kezd Y hogy ne tegye, mert nem utálatból tette, csak annyira jókat élvez tőle, és meg fogja még tenni, de nem azért, mert rühelli, azzal most mit segít Y helyzetén? Mi változik, ami a pofont illeti? Vagy a zúzódásokat, sebeket, amit rajta ejt? A szavak legalább ennyire undorítók tudnak lenni, sőt, tudnak jobban fájni és tovább marad az emberben, mint a bőrön egy seb. Azt magával viszi, és a jelleméhez hozzá épít. Talán még bizalmatlanabb lesz, még gyorsabban fog támadó/védekező állást felvenni konfliktus esetén és nem fogja érdekelni, mit gondolnak róla, amikor minden irányból az elítélés folyik felé, akkor hol oszt vagy szoroz neki még néhány ember ostoba, vak, agyatlan pocskondiázása?

"aztán alszik rá egyet, rájön, hogy már megint nem züllött az oldal és kész."
Ha viszont rólam van szó, én akárhányat aludhatnék, amint felkelek, felzavarnak álmomból ezzel a fórummal, azonnal a züllöttség, a primitív beszólások és az ostobaság ugrana be először. Ne haragudj, de erre igen komolyan rá kell dolgozni, és én sose voltam haragtartó. Nem is vagyok, de az emlékeim nem tűnnek el, és nagyon jól az eszembe véstem, hogy miken mentem itt keresztül.

Az újak ebből persze semmit nem fognak fel, sem a régiek, úgy tűnik. De hát hol vagyok én még olyan szinten ennek a szemétdombnak az érdemlétráján, hogy nekem valaha megérné másképp gondolkodnom s másra számítanom, mint eddig?

Lássuk be... Én nem tudok többet tenni. Én mindig rendes voltam, mikor visszajöttem. Nem bántottam senkit, nem kezdtem azonnal személyeskedni, ha valakinek a tapasztalatai és világnézete számomra lenyelhetetlen volt. Hidd el, temérdek ilyen van itt. És ki tud róla? Szerintem senki. A nekem válaszként érkező kommentek 70%-a tele van szexista megjegyzéssel, ebből 20-30%-a diszkriminatív a nemből adódóan, ugyanakkor 60%-a a korom miatt ítél el, és ez csak az alaptalan megbélyegzések körülbelüli statisztikája. Hol van még az, ahol az elveimbe kötnek bele, vagy abba amit gondolok? Sehol, mert itt már a személyemre reflektálnak. Attól meg undorodom, amikor valaki a korára hivatkozva tartja magát többnek, amikor egyértelmű, hogy nem attól lesz értelmesebb, intelligensebb, bölcsebb az ember, főleg ha olyan szinten ragadt, mint egy félresiklott tizenéves (a nemeket meg hagyjuk, alapvető ÁLTALÁNOS különbségek nyilván akadhatnak, de ami itt megy az ijesztően sötét).

2018.04.28 - 20:23,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Itt ezt adom ki. Miért? Mert ezt kaptam. Itt gyűlöletet kaptam és amíg máshol értékeljük egymást annyira hogy ilyet ne tegyünk egymással, tiszteljük egymást, itt kiderült, soha nem lesz változás. 3 fórumnak vagyok legkedveltebb, legsegítőkészebb tagja. Itt mindenki a koromra s nememre hivatkozva mocskolódott akkor is mikor teljesen normális kommenteket írtam anno, nem kötözködtem soha. Más a szomszédos témákba is. Olyan akihez hozzá se szóltam. Mit várunk? Hogy ezek után kedveskedni járjak fel?

Hidd el, Hitler se bírta a zsidók közelségét, de foglalkozott is velük, gondosan. Én se szeretek itt lenni, de nem is azért jövök mert tudom hogy itt elfogadnak. Tudom hogy ha kedvesen írok is beszólnak. Akkor megtehetem én is, amit máshol nem tennék. Pedig én sokakkal ellentétben NEM anyázással köszöntök mindenkit itt sem. Soha! Én csak folytatom. Nem kéne, de nem érdekel. Itt nem. Csakhogy annyira önelégült itt kb. mindenki hogy észre se veszik miért váltok stilust, hangnemet. Az összefüggések felfogása gondot okoz, főleg ha nem is az önképükön javít.

Figyeld meg, hamarosan folytatódik.

2018.04.28 - 20:01,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Szerintem nem Őt jellemzi hogy az ókori közelkeleti mitologiát követō időkben hogy kezelik. Én pl sose láttam, Ő meg érdektelen.

2018.04.28 - 19:50,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Csak remélem hogy értelmesebb embereket is találok itt mint annak előtte. Persze csak mert épp ráérek fél évente egyszer.

2018.04.28 - 15:40,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Elég szar, amikor valami valós dologra ennyit tudsz írni. Mi lett így hirtelen? Ez már kamu? Kérdezd meg őket. Mi értelme volna hazudoznom, amikor szerintem pont ezek azok többek között, amik bizonyítják, hogy nem vagyok egyedül. Beleszámítva a sebeket is amiket szereztem, arról fotóm is van.

Atyai jótanács? Ahhoz előbb ismerni kéne azt akinek tanácsot osztogatsz, és nem "kamuzni" olyasmiket, amik valóban megtörténtek, hanem mondjuk esetlegesen mélyebbre ásni hogy megértsd. Bár az is tény, hogy amióta elfajultak a dolgok köztünk/em és mások közt itt, eszem ágába sincs normálisabban viselkedni, ami azt eredményezi, hogy a szavahihetőségem is nulla, de kit érdekel, amikor ettől még igaz történeteket mondok (ráadásul én többször próbáltam kezdeményezni normális hangvétellel, de ez lehetetlen, mert mindig van néhány kretén, aki primitíven beragad egy szinten)? Máshol tudják, mennyire komolyak ezek, csak ott értelme is van komolyan beszélni róla. Itt nincs.

Semmi gond, pár nap és újra megfeledkezem a fórumról.

2018.04.28 - 15:26,szo Zenebona HQ Ki mit hallgat most? ugrás a hozzászólásra

Eisbrecher - Automat (Lyrics)
Inditás gomb

Eisbrecher - Automat (Lyrics) (00:03:45)

Eisbrecher - Kann Denn Liebe Sünde Sein
Inditás gomb

Eisbrecher - Kann Denn Liebe Sünde Sein (00:04:52)

Eisbrechers 'Die Engel' (English Lyrics)
Inditás gomb

Eisbrechers 'Die Engel' (English Lyrics) (00:03:38)

DIE KRUPPS -
Inditás gomb

DIE KRUPPS - "Nazis Auf Speed" (OFFICIAL VIDEO) (00:05:35)

2018.04.28 - 14:10,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Normális pasit? Mi a fasznak? A legutóbbi kettőt is autó balesetet szenvedett, amikor megkértem rá a Párom, hogy hagyja életbe őket a money miatt, de ne érjenek ide, mert nincs kedvem látni őket. Pár percre rá megtörténtek a dolgok.
Kösz, még mindig useless hülyeségeket motyogsz, amit tanácsnak hívsz.

Arról hallottál egyáltalán, hogy csak annak próbálj "segíteni" (??), aki amúgy akarja is? Vagy ez így, azóta sem...? Szerintem ideje lenne kicsit ismerkedni a gondolattal.

2018.04.28 - 14:07,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Köszönöm, azt hiszem ha nagyon unatkozom, nézelődök majd itt.

2018.04.28 - 01:47,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Igen, az vagy. Engem mindig lázba hoz az ilyesmi. Bár eddig se volt kérdéses, hogy tele van őrült pszichókkal a családfám, és én se vagyok kivétel ez alól.

2018.04.28 - 01:50,szo Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Pedig bíztam benne, hogy Gabikának tetszeni fog, ha már ekkora a szája. Na mindegy... azért ha valaki talál ilyen videót küldje el nekem, én szeretem az ilyeneket.

Nem is tudtam, hogy az exem ezt is lefordította. Mi a halál. Gondolom, miután miattam minden elérhetőséget megszakított az olvasóit illetően, ő is démonnőcske után nézett. Hm, mondjuk talán az a társszerkesztő egy humanoid nőstény.
https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/01/09/szexualis-kapcsolat-demo...
( Azért jó dolog, hogy erre Pazuzu azelőtt megtanított, mielőtt belefutottam. )

2018.04.27 - 22:49,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

M O D E R Á L V A
Ilyet ne!

2018.04.27 - 17:43,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Próbálom így is elképzelni a tetoválást egyébként, de szerintem lehet, hogy ez lesz a legoptimálisabb, csak akkor úgy kellene felvinni, hogy az stílusos is legyen (tehát ne úgy nézzen ki, mintha paint kijelölővel vágták volna ki és illesztették volna a hasamra vagy hátamra).

2018.04.27 - 17:42,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Az mondjuk ha a melleim alatt lenne a hasamon, a nyelve pont leérne odáig. Azt hiszem...

2018.04.27 - 17:11,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Szerintem ha jobban kibaszom magam, és nagyobb karom lesz, rám is fér: http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/04/27/672IMG_20180426_171012...
Haha, csak viccelek. Nem akarok ötvenes karokat. Azt viszont nem tudom, hova férne a buksija. Ha a combomra menne, érdekesen nézne ki, ha a karomra, akkor meg lehet, hogy kicsi lenne.

Talán majd felhomályosít a tetoválóművész, akit valaki ajánlott innen a TheVR fórumon. Itt is köszönöm az illetőnek.

2018.04.27 - 16:19,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Nem én voltam a tettes (sajnos, nem sajnos), de ha naponta rendszerint tagelhetnék egy ilyen képre valamit, akkor a film megjelenéséig lenne még 5 hónapom, 8 napom és 9 órám.

2018.04.27 - 14:24,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

kép:https://78.media.tumblr.com/9cac5f5d80af3e1be02621d9c07032b0/tumblr_p7q8koryM21sczxtbo1_1280.png

( Ha már ennyire laggol a fórum, be lehetne tenni egy hsz törlés opciót, vagy mi a szöszt, mert így dupla hsz-elni fogok. Mondjuk kit érdekel, úgyis elfelejtem, hogy itt jártam. :l )

2018.04.27 - 00:23,p Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

És még, hogy szar ötlet lesz magamra tetováltatni. Ha már a puszta pofijára ennyien nedvesednek szerte a különféle közösségi portálokon... nem követhetek el nagy hibát.

http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/04/26/591tumblr_p7o92pCCbI1qaci.gif
Inditás gomb
2018.03.06 - 23:28,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

~10 éve vagyok Venom mániás; talán "elég sok mindent átéltem" a karakterrel ahhoz, hogy egy ilyesmi munkába időt, pénzt öljek. Meg ennek mondjuk több oka is van, hogy miért áll hozzám közel. Na mindegy.. Én is várom a végeredményt, úgyhogy ha eszembe jut a fórum, akkor teszek ki képeket.

Egyébként nem, az pont nem ugrott be. Pedig annak idején elkönyvelt egy sátánista szekta gyíkarcú picsának. Ironikus lenne így visszaköszönni, nem?

2018.03.06 - 23:22,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Hosszú, nem is igen van mit vesézni rajta. A lényeg hogy az "agender"-ből indultam ki, és ott végeztem. Jobban mondva itt.

2018.03.06 - 23:20,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Mi kínod már megint? Ha ez a maradandó alap modellje, szerintem kurva jól fog kinézni kidolgozva.

// Ervé Ágnes: Nem tudom kijátszani a beágyazás-védelmet vagy az átirányításokat a megadott URL-en! Használd az imgur.com-ot a kép feltöltéséhez, aztán újra próbálkozhatsz.
-> http://www.kephost.com/images/2018/03/06/001_abwr.jpg//
2018.03.06 - 17:44,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Jól. Most egy másik tetoválást tervezek, már lebuktam vele a Vr fórumon. Az egy legalább fél testes Venom lesz (comb, nyak, kar, hát, mellkas). De egyelőre most várok, egy modellre (a filmből).

2018.03.06 - 17:41,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Heti ~ 6 alkalom szerintem nem épp ezt támasztja alá. Különben más okból, de az most m1.

2018.03.06 - 03:08,k Általános csevejfarm Szobára mentem ugrás a hozzászólásra

Miért dobta ki az aszexuális szóra a fórumot? Ennél ijesztőbb eredményt ki se dobhatott volna rá a google.

"Sexual Orientation is who you are sexually attracted to"

ShowHide spoiler #
Senkit nem érdekel, miért kerestem rá
2017.12.19 - 13:59,k Általános csevejfarm Para-Normális ugrás a hozzászólásra

Faszért jössz ide akkor.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!