Hozzászólások

2019.04.25 - 07:27,cs Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Na, végül is az NRS is azt mondja, hogy nem direkt lett elbaszva a játék, egyszerűen csak nem volt idejük kibalanszolni az economy-t (= későn vették ki a loot boxokat :D):

Towers/Krypt Are Jacked Up - MK11 Dev Breakdown and Max's Thoughts
Inditás gomb

Towers/Krypt Are Jacked Up - MK11 Dev Breakdown and Max's Thoughts (00:23:39)

Az is poén, hogy tulajdonképpen az áruházzal sem lehet kiváltani a grindot, szóval most tök sokan visszasírják az MKX Krypt unlock DLC-jét. :D

2019.04.24 - 16:29,sze Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Én meg megnézem, hogy mi lesz ezzel
https://twitter.com/NetherRealm/status/1120720795209048066
aztán remélem, hogy vállalható lesz a játék.

Nicodemus: Port milyen?

2019.04.24 - 01:10,sze Játékok holdudvara A PC-s store-kliensek háborúja ugrás a hozzászólásra

Ez fasza, csak ugye az Epic nem kínai cég, hanem amerikai, a Tencent "csak" a részvények 40%-át birtokolja, ami nyilván nem kevés, de nem is teszi az Epicet kínaivá. Másrész meg ugye:
https://www.pcgamer.com/tencent-have-launched-their-wegame-client-outside-china/

Plusz én azt sem értem, de úgy őszintén nem, hogy minket innen Magyarországról, magyarként ugyan mi a faszért érdekel az, hogy a pénzünk egy része most az amerikai vagy a kínai gazdaságot gyarapítja-e? Nem értem, hogy ez engem miben érint, azt sem, hogy miben befolyásolja ez Magyarország helyzetét stb., szvsz ennek az Amerikából a "kulturális gyarmatosítás" révén önkéntelenül beszivárgó "ne támogasd a kínait, támogasd inkább az amerikait" dolognak ránk nézve kurvára semmi értelme nincs. Miért legyek én amerikai gazdasági patrióta Magyarországon?

Persze lehet, hogy nekem nincs egy csöpp eszem sem, amiért nem bojkottálom a "kínai" Epic Store-t, miközben bármilyen szart veszek, az nagy eséllyel Kínában gurult le a gyártósorokról valahol... Majd ha jön a magyar 2Rule kliens és bót, akkor szóljál.

Szerk: Így belegondolva a dologba ha igazán patrióta fogyasztói döntést akarok hozni, akkor mehetnék az Epic Store-ra bezsákolni az Operenciát a magyar Zen Studiostól, esetleg írhatnék egy köszönőlevelet az Epicnek arról, hogy rendes tőlük az exkluzivitáson keresztül anyagilag támogatni egy magyar fejlesztést. :D

2019.04.23 - 23:39,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Egyébként az a pletyka terjed, hogy eredetileg lootboxok lettek volna ebben is, mint az IJ2-ben, és a fejlesztés túl késői szakaszában vették ki őket.

2019.04.23 - 23:29,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Most olvasom, hogy az egyik karaktert megkapod story módban, de ha akarod akkor hamarabb megveheted 6 dollárért?

Az ilyenekkel sosem volt bajom, mert hát neked meg nekem, mint rendes játékosoknak értelmetlen, viszont annak pont kapóra jön, aki mondjuk rohadtul leszarja a sztori módot és csak az online bunyóval akar foglalkozni. Ezért nem zavart a Krypt unlock DLC az MKX-ben sem: ha neked minden azonnal kell vagy nem akarsz grindolni, akkor vedd meg, a rendes játékos meg úgysem grindnak éli azt meg, hogy belerak 80-100 órát a játékba.

Akkor van szar, ha mesterséges akadályokat gördítenek eléd a grindot illetően, és az MK11 sajnos pont ezt csinálja.

Egyébként az NRS azt mondta, hogy jön valami peccs a grind ellen, szóval meglátjuk, mit alkotnak, mert szvsz alapból ez így élvezhetetlen azoknak, akik szeretik felfedezgetni a kontentet egy MK-ban. Az igazi gond meg az, hogy nem is a grindot kéne itt feltétlenül szétpeccselni, hanem a kurva towerekből kéne kivenni a rewardokat és átrakni a Kryptbe, mint minden egyes normális MK-ban. :D
https://twitter.com/noobde/status/1120679213986668544

2019.04.23 - 22:00,k Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Nem tudom, hogy így a NYOLCADIK ÉVADBAN mi ne lenne klisés egyébként (ha meglepő halál van, az is "typical GoT" már). Nekem nagyon tetszett az eddigi két rész, de már én is azt veszem észre magamon, hogy ez egy olyan előadás, ahol a függönyt várom a legjobban... na nem azért, mert hogy rossz, hanem mert sokkal nagyobb jelentősége van annak, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, mint bármi másnak igazából. :D

2019.04.23 - 21:50,k Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

És egyébként ez az egész tormundos dolog kit érdekel? A következő epizódban úgyis feldobja a bakancsot, 100%.

2019.04.23 - 21:41,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Mindenutt repkednek a 9/10, 8/10-ek...

Steamen meg ott a mostly negative. Szvsz senkit se érdekelnek már a kritikák, ráadásul jelen esetben azok még úgy készültek, hogy a microshit be se volt kapcsolba.

2019.04.23 - 15:06,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Mellesleg a Test Your Might-on, az NRS által is nyomott fanoldalon is azt írják, hogy ha csak az online bunyó érdekel, akkor nagyon jó a játék, ha viszont a szingli tartalom a Krypttel és az unlockokkal, akkor "wait for a sale". :D Varázslatos shitstorm lesz még ebből.

2019.04.23 - 15:01,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

De alapvetően nem bánom ha ki kell termelnem különböző tartalmakat csak az basz fel amikor szivat a játék.

Szerintem senki sem bánja azt, hogy az MK-ban grindolni kell a Kryptet, elvégre ősidők óta arra van a Krypt... de az MK11-ben sikerült teljesen elbaszni. Eleve sokkal tovább tart kigrindolni, mint eddig, az unlockok egy lényeges része ráadásul nincsen benne a Kryptben, hanem mindenféle időzített towerekből kell kifarmolgatni őket (konkrétan vagy megveszed a store-ból, vagy megvárod, hogy mikor lesz olyan tower a játékban, amilyen neked kell :DDD) és ha jól értem, akkor a Krypt unlockok is randomizálva lettek ezúttal. Vagyis nem tudod már azt megcsinálni, hogy megnézed az interneten azt, hogy hol van eldugva az, amit szeretnél, összebunyózod rá a koint és kinyitod.

És ha úgy összességében hozzáveszed ehhez azt, hogy egy karakterhez a store-ban valami 200-250 dollárba kerül unlockolni mindent meg azt, hogy lesz 3 Kombat Pack nyilván nem olcsón (tutira kb. annyiba fog kerülni darabja, mint más játékhoz egy season pass), akkor máris érdemes feltenni a kérdést, hogy tulajdonképpen miért fizettél te 60 dollárt?

2019.04.23 - 14:49,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Maximiliant linkeltem be, itt a VOD egyébként:
https://www.twitch.tv/videos/415119199
Mondta mellesleg, hogy annyira felháborítónak tartja az egészet, hogy Youtube-ra is rak fel a streamből vagy csinál róla videót oda is, ami nagyon jó, mert vele be lehet szaratni annyira a WB-t, hogy kijavítsák (azért ha kiakad rád a number one bunyós youtuber, az az FGC szempontjából komoly). És teljesen biztos lehetsz abban is egyébként, hogy a NetherRealmnél látták ezt a streamet, 1 millió feliratkozó Youtube-on már pont elég sok.

2019.04.23 - 10:45,k Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Oké, a mikrotranzakciókkal és az unlockolgatással kapcsolatos infókat látva részemről egyelőre veszi meg a fasz ezt a játékot, kapják be. WB, I'm done.

2019.04.22 - 08:25,h Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

ShowHide spoiler #
Hát, izé, felnőtt. :D
2019.04.22 - 00:12,h Nagybetűs játékok Duke Nukem ugrás a hozzászólásra

Pedig úgy kell, hogy a Workshopnál feliratkozol (egyesével vannak a pályák, tulajdonképpen külön mod mindegyik), és aztán a Steam automatikusan letölti, amikor legközelebb indítod a játékot.

2019.04.21 - 21:49,v Nagybetűs játékok Duke Nukem ugrás a hozzászólásra

Csak egy Fusion van, az a béta és az is kell hozzá.

Workshopból a legegyszerűbb lehúzni szerintem:
https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=1432570016

2019.04.21 - 17:14,v Nagybetűs játékok Duke Nukem ugrás a hozzászólásra

Érdekes, hogy az elején felhozza ezt a "modos shitty-séget", mert nekem pont az volt a benyomásom erről is, szóval nem értem, hova ajnározza. :D Abszolút jobbnak tűnik videón, mint ténylegesen játszani vele, én két pálya után hagytam a fenébe annó (oké, lehet, hogy azóta jobb lett, nem mostanában toltam).

2019.04.21 - 05:08,v Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Az igaz, hogy sosem volt dömping ezekből a játékokból, de azért volt néhány év, amikor sorban jöttek ezek a cuccok a "Half-Life-bumm" után. A profitbarátabb konkurencia mellett valószínűleg az lehet a gond, hogy a "művészlélek" fejlesztők egy idő után rájöttek arra, hogy nem kell feltétlenül FPS-t csinálniuk. Az FPS drága, a látszatnál bonyolultabb pöpecre megcsinálni, történetet viszont rengeteg más műfajjal lehet mesélni, olcsóbban és akár effektívebben is.

2019.04.20 - 18:48,szo Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Attól függ, mit értünk a történetorientáció alatt

Biztosan nem a BF-et és a CoD-ot, ahol a multiplayer játékodhoz mellékelnek egy rövid, szarul megírt kampánykát, ami a rövidsége mellett még ugrál is egyik szereplőről a másikra, hogy még véletlenül se sikerüljön beleélned magadat. A Deus Ex, a Dishonored meg a Prey nekem már nem férnek bele az FPS kategóriába, az Infinite viszont simán. A Doom is nagyon jó meg minden, de történetorientáltnak még részegen se nevezném.

Kicsit a TR-nél is furcsán nézek egyébként a "sztorifókuszú" jellemzőre, mert borzasztó ostoba a története mindegyiknek, a párbeszédek meg olyanok, mintha egy kisgyerek írta volna őket. Az Infinite-ben is van néhány nagyon csúnyán elbaszott pont (főleg a DLC-kben, atyaúristen, ott nem tudom mit szívtak sokszor), csak hát közben meg érzed, hogy itt aztán felépítettek egy remek világot a majdnem nulláról és rohadtul komolyan vették az írói munkát (ami rossz benne, az is főleg azért rossz, mert néhol sikerült belebonyolódniuk a saját agymenésükbe). A Bioshock mindig is egy olyan cucc volt, amiben a történet kedvéért léteznek a pályák, minden helyszínen azt érzed, hogy a világ és a cselekmény egy-egy újabb szegmensét akarják neked bemutatni.

A TR-ben ehhez képest van sztori, mert elvárás, de egy percig sem érzed azt, hogy az lenne a fókuszban, csak felöltöztetik vele a játékmenetet. A modern "nyitott" játékok rákfenéje sajnos, hogy igazából csak kitalálnak egy játékmenetileg érdekes settinget, de magával a cselekménnyel az igényes átvezetők ellenére sem nagyon törődnek, aztán kapjuk sorban a gyenge ZS-filmes plotokat.

Az új Wolfenstein is úgy működik, ahogyan egy sztoriközpontú játéknak kell. Nyilván nincs úgy telebölcsészkedve és agyonszimbolizálva, mint a Bioshock, de az egészet az mozgatja, hogy Blazkóból mély karaktert faragjanak szimpla acion manből, miközben kellemesen kibontják a náci világot. Ehhez képest nyitott világú akció-kalandok közül az utóbbi időből egyedül a Batman-játékokra tudom azt mondani, hogy ott egy kerek történeti koncepció, ami átjárja a játék egészét és az egész faszán is van megírva (de ugye ott is az Arkham Knighton már nem dolgozott Paul Dini mester és a történet mélysége és alapvetően remek kidolgozása ellenére ez sajnos látszik is a játék sok hülyeségén).

2019.04.20 - 09:22,szo Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Na, megvan a legfontosabb Prodeus stretch goal:
https://twitter.com/AndrewHulshult/status/1118838236871364609
Remélem azért meglesz a 100k-s is a végére (röviden: több pálya).

2019.04.20 - 06:31,szo Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

meglátják a kiadók, hogy ilyen játékra is van még igény.

Tudják, hogy van igény ilyen cuccokra, csak közben meg más típusú FPS-ekkel sokkal-sokkal több pénzt lehet keresni (a mindenféle "games as a service" cuccal). Pont most játszom sokadjára a Bioshock Infinite-tel és így közben belegondoltam, hogy fuck, tulajdonképpen ebből a lineáris, történetorientált FPS-ből (nem, az Infinite-et közel sem tartom Shock-játéknak, sajnálom) manapság van ez meg a 3 Wolfenstein és slussz.

2019.04.19 - 23:20,p Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

A Krypt egyfajta light Konquest mode-nak tűnik így ránézésre:

Mortal Kombat 11 Krypt Footage
Inditás gomb

Mortal Kombat 11 Krypt Footage (00:02:22)

2019.04.19 - 22:52,p Nagybetűs játékok Mortal Kombat ugrás a hozzászólásra

Answering Mortal Kombat 11's Lingering Questions
Inditás gomb

Answering Mortal Kombat 11's Lingering Questions (00:45:52)

2019.04.19 - 16:10,p Hírek Gyűjteményes kiadást kap a Castlevania és a Contra ugrás a hozzászólásra

Hát ez borzalmas. Thx, Konami!

2019.04.18 - 23:59,cs Moziguru HQ Game of Thrones ugrás a hozzászólásra

Btw. ez nagyon jó lett, frankó volt valami teljesen újat látni:

Opening Credits | Game of Thrones | Season 8 (HBO)
Inditás gomb

Opening Credits | Game of Thrones | Season 8 (HBO) (00:01:58)

2019.04.18 - 21:33,cs Hírek Mortal Kombat 11 LÖNCSTRÉLER™ ugrás a hozzászólásra

Így visszanézve az eddig story mode trélereket (pl. https://www.youtube.com/watch?v=jPeVbTD63aw) nagyon úgy látszik, hogy Jennifer Hale-lel / Kronikával jó lóra tettek Boonék, mert nagyon karizmatikus gonosznak tűnik a csaj. Szvsz lehet, hogy simán jobb lesz, mint Shinnok volt az MKX-ben.

2019.04.18 - 21:17,cs Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Hát igen, de én úgy vagyok a dologgal, hogy már azt is jó tudni, hogy a NOLF-fal ellentétben a XIII visszatért a halálból.

2019.04.18 - 20:54,cs Nagybetűs játékok Quake ugrás a hozzászólásra

Huhú, kurva negy nerf jön a CPMA karakterekre:
https://bethesda.net/community/topic/335404/public-test-server-update-april-18-2019
Átgondolták ezt vajon? :D

2019.04.18 - 20:45,cs Oldalügyek Hírek a Rewired figyelmébe ugrás a hozzászólásra

Na, itt egy meglepő bejelentés, amire senki sem számított:

XIII : Launch Trailer ESRB | cel-shading FPS | Microïds & PlayMagic
Inditás gomb

XIII : Launch Trailer ESRB | cel-shading FPS | Microïds & PlayMagic (00:00:42)

We aim to craft the finest adventure for players and XIII is definitely in line with our publishing strategy. Revisiting this game came naturally as we felt this unique kind of story driven FPS experience was missing in today’s gaming landscape. Our goal is to bring XIII’s compelling story to a new generation of players with the best possible graphics and animations.

The PlayMagic team is very excited for the opportunity to remake a true classic; modernizing the graphics, sound and animations while remaining faithful to the original XIII’s incredible look and feel. XIII’s gameplay mechanics are being reworked in an effort to modernize the experience in a way that encompasses the original spirit of the game. We are sure that the fans of the original game will love rediscovering one of their all time favorites while new players discover a truly iconic masterpiece in a new light.

Oké, megvárok valami játékmenetet, de egyelőre OMG FUCK YES!!!!

2019.04.18 - 20:29,cs Hírek Mortal Kombat 11 LÖNCSTRÉLER™ ugrás a hozzászólásra

Frostról viszont még nincs trailer, csak ilyen rossz minőségű leakek:

Mortal Kombat 11 'Frost Intro & Fatality' (2019) HD
Inditás gomb

Mortal Kombat 11 'Frost Intro & Fatality' (2019) HD (00:00:55)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!