Jelenlegi hely

Elnyomott fehérek

Utolsó bejegyzés

Elnyomott fehérek

Kísértet járja be Európát - az elnyomás kísértete. A természetes rend megbomlani látszik: értékeink felhígulnak, a tisztaság és szentségesség jelképét tisztátlanság váltja fel, a fehéreket könyörtelenül sárba tiporják. A múlt nagyjai feledésbe vésznek, ugyanakkor múltunk botlásai számon kérettetik rajtunk. Tarthatatlan ez az állapot!

A topikot korunk legnagyobb igazságtalanságának szeretném szentelni: a fehérek elnyomásának.

kép:https://i.imgur.com/zGhsX6l.jpg
Elképesztő, hogy a régi konzoloktól kezdve az összes fehér használatai cikket dugdosnom kell mások elől!

Black is users' favorite color when it comes to phones, followed by white
Az okostelefon fogyasztási szokások is a változás szelét tükrözik! Valamilyen szinten érthető, hiszen a fehérek eredendően érzékenyebbek és több törődést igényelnek - a domináns pozíció puhánnyá, és tohonyává tette az egykor diadalmas fehéreket. Mi van a szürkével és az átmeneti színekkel? Megalkudni nem szabad! Meg kell őrizni a természet adta értékeket!


Tno képe
Tno

Egyesek ezzel szórakoznak, mások azzal:) De hogy ontopic legyek:

KREATOR - Phantom Antichrist (OFFICIAL LYRICS)
Inditás gomb

KREATOR - Phantom Antichrist (OFFICIAL LYRICS) (00:04:35)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.Erre most komoly szükség van?a félig zsidók nevében kikérem magunknak, hogy minket az rw-n nem nyomnak el! egyenlőséget, elnyomást és még több hüje topicot a népnek!

covfefeNe keseregj Joda mester, nézz inkább Mega 64-t: heti rendszerességgel adnak elő fórumos csetepatékat. Kár, hogy csakis angol nyelvű fórumok játszanak - a megboldogult HW-ról is lehetett volna szépen szemezgetni. A kurva életebe, hogy az idő vasfoga azt is tönkretette!

De hogy ON is legyek:

Legutóbb rajta felejtettem a fehér Amazon Echom tetején egy piros almát, aminek láttára felháborodottan távozott az egyik cimborám párja. Milyen időket élünk?!Azt hittem, hogy én ebből a topikból ki fogok maradni, mivel minden egyes PC-s eszközöm fekete, de aztán rájöttem, hogy van egy kakukktojás:
kép:http://cdn8.bigcommerce.com/s-bsuqqx/images/stencil/1024x1024/products/705/1426/01__71165.1494888124.jpg

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.Akkor itt most ez ON,

Leprous - White
Inditás gomb

Leprous - White (00:11:31)

vagy emez?

http://www.rewired.hu/comment/176632#comment-176632

ibi amentia latetJut eszembe, meg kéne nézni a A Fehér király filmet.Retrobrightot neki! ;) Éppen a napokban fehérítettem gameboy házat :D (Egyszerű az egész, veszel a hajász boltokban hidrogén peroxid krémet 12-14%-ost (pl. a pipere márka tökéletes). Ezzel bekened a sárga felületet, becsavarod folpack fóliába, vagy bármilyen erős, átlátszó zsugorba, kiteszed a napfényre (direkt) jó pár órát. Utána lemosod az egészet és viola :D Ha kell megismétled, de 1-2 kezelés tökéletesen fehérré varázsol mindent.
Vigyázat! Bár az anyag bomláskor ugye vízre és O2 keletkezik, ám maróhatású. Bőrre kerülve az kifehéredik, bár pár órán belül visszanyeri eredeti színét. Lenyelhető is, ha valaki akkor balfék, hogy meghúzza az üveget :P Ezt leszámítva, egyedül a szemedre kell vigyázni, mert ha oda kerül, akkor permanent látáskárosodást okoz. De amúgy tök környezet barát cucc.

"Értem én hogy gőzgép, de mi hajtja? "


CJ képe
CJ

Kikérem magamnak....

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....Pincér, nem hallotta a kérést?! Hozzon egy fehéret CJ-nek!

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!kép:http://szolnokinaplo.hu/ckfinder/userfiles/images/cigicsikk.jpg

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!/slap

covfefe

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!