Jelenlegi hely

Egyéb - ami a többi topicba off lenne, de mégis filmes

Utolsó bejegyzés

Egyéb - ami a többi topicba off lenne, de mégis filmes

Ez a gondolat tetszett:

Sokat beszél arról, milyen lenézőek voltak annak idején velük az idős rendezők: „Fent hordták az orrukat a fiatalokkal szemben, aztán mostanra én is ilyen lettem. Egyes filmek miatt már én is fintorgok, ami talán nem is azt jelenti, hogy ezek rosszabbak, csak azt, hogy én lettem idősebb, jobban szeretem már azt, amihez hozzászoktam. De a mai fiatalokra is pontosan ugyanez a sors vár.”

Jiří MenzelMi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Nem találtam neki topicot:
Életmű-Oscart kapott Donald Sutherland. Nagyon ideje volt már :-) Ahogy mondják, nem neki volt már ciki hogy nincs Oscarja, hanem az Oscarnak :-)majd aztan mingya jon egy hir, hogy idoszamitasunk elott 75ben valami 8 eves kislanynak raverte az arcara a forgatasi szunetekben...

this is my moment in the sun, this is my moment...!Az öregnél sztem ez az időszak a hippikorszakra esett, amikor ezt elvárták a kislányok (bárha inkább tizenhét+ évesek) :-D
Párbaj némileg másképp:

The Gunfighter (Best Short Film Ever) 1080p HD
Inditás gomb

The Gunfighter (Best Short Film Ever) 1080p HD (00:08:50)

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!


Lou képe
Lou

oldie but goldie

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen KingKlasszikus :-D Nick Offerman pedig hatalmas arc itt is (mint narrátor) :-)Ha valaki esetleg még hinne az optikai formátumokban, és bővítené a filmarchívumát:

18,127 Movies! World's Largest Collection.4K/Blu-ray/DVD/3D/Criterion/OOP/Rare

Largest Film Collection? 15,000 Movies. DVD's/Blu-ray's., Etc...
Inditás gomb

Largest Film Collection? 15,000 Movies. DVD's/Blu-ray's., Etc... (00:07:55)pár lemez árán spórólva csinálhatta volna egy fokkal kevésbé szar anyagból is a polcokat.
hátborzongató ahogy az elején állnak mindenfelé a szálkák

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodankatasztrófa

"Amikor fényevest próbáltam 1 hónapig nem ettem szilárd táplálékot."Es ezt mind 1,000,000 dolcsiert akarja elnyomni az ebayen? Hogy elvigyek a szemetet nagy tetelben, neked kell fizetned az illetekes cegeknek. :D

Amugy jo ha kap huszad annyit ertuk bulk-ban. Milcsi dolcsiban szamolva ahogy nezem kb $55-re jonne ki darab videonkent, ami rohejesen magas. Tipikusan full ertektelen vagy jobb esetben par dolcsit ero cuccok vannak a kollekcioban, illetve esetleg egy-ket ritkabb darab ami megerhet valamelyest magasabb osszeget.

Ahogy a tobbiek is celoztak ra, legnagyobbreszt haszontalan katasztrofa az egesz.

ugyeJa, és nincs pornó.Nyilván nem arra gyúr, hogy te mennyiért vennéd meg, darabonként 10 forintért se, hanem valaki állat :PAz iPhone X-et is megveszik 1000 dolcsiért, és az se ér annyit. :P Ez annak lehet buli, aki nem akar vesződni a gyűjtéssel, csak szeretne villantani egy nagyot a filmgyűjteményével. 8 milliárd ember él ezen a sárgolyón, az eBay meg globális. Neki csak egy vevő kell, azt meg még akár találhat is.7,593,314 ember, hogy pontosak legyünk. :P

ShowHide spoiler #
és kb. másodpercenként nő eggyel, ez mondjuk durva


Vagyis nem valós számról, hanem kalkuláltról beszélünk.......

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanEhhez nem találtál megfelelő topikot? :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámszerintem annyira gatya hír, hogy a dc-s topikba se illene

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan25 folytatás, amire rengeteget kellett várnunk
van benne egy két durva szám, de talán a dumb és dumber meg a szenilla ütött legjobban. talán azért mert ezeket már megjelenésükkor láttam

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - ShodanHehe, jó lesz majd mikor jön az Avatar folytatása. ;) Azt már HW-n flamelte mindenki pedig jövőre lesz 10 éves. ^^A Disney überelte a Comcast ajánlatát a Foxért:
https://www.theverge.com/platform/amp/2018/6/20/17482776/disney-21st-cen...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listámérdemes a csávó többi videóját is megnézni

Movie Accent Expert Breaks Down 28 More Actors' Accents | WIRED
Inditás gomb

Movie Accent Expert Breaks Down 28 More Actors' Accents | WIRED (00:24:22)Hollywood zenéi manapság miért olyan amilyen:

A Theory of Film Music
Inditás gomb

A Theory of Film Music (00:12:15)

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Szoval roviden azert unalmasan szar, mert:

- Hollywood mindig is az unoriginalitas epicentruma volt.
- Transformers es Hans Zimmer era van Hollywoodban. Transformers elettelen CGI-t alkot, Hans meg atgondolt melodiak helyett mindenfele digitalisan kicsavart hangokat szeret inkabb a jelenetek ala omleszteni, mert olcsobb es gyorsabb, nem utolso sorban ujrahasznosithatobb.
- Ezen felul fogjuk ra a kompjuterekre is, mert attol hogy digitalis minden, a rendezo folyamatosan beleszolhat es ujravaghatja a jeleneteket, amit elo zenekarnal tul draga volt regen sokszor meglepni. Azaz a zenet is rovid, jellemtelen, de kemenyen, utos hangokbol celszeru osszerakni amiket gond nelkul barhova odatehet vagy elvehet belole az ember, mint hosszan atgondolt, adott jelenetre megirt melodiakbol.
- A filmzenenek amugy is az a funkcioja hogy a segg-hulye emberrel is megertessuk hogy epp mi zajlik, akik nem utnek meg azt az intelligencia szintet hogy felfogjak ezt az amugy is vegletekig leegyszerusitett tortenet meselesbol. :)

ugyeSzerencsére van még JÓ filmzene marvelen kívül is.
Bár kérdés meddig.amig Hans Zimmer ra nem teszi a karmait. :D

ugyeTetszik a "not hummable" megfogalmazás, nekem ez a bajom velük, csak nem tudtam így kimondani. Az elmúlt X évben ami zenei téma megmaradt bennem, az többnyire vagy olyan zene amit nem a filmhez írtak hanem betették máshonnan, vagy - videojáték zene. Valóban sokat dobna ha lehetne dúdolni, vagyis hogy felismerhető, megragadható, megjegyezhető vezér dallama lenne.
Pl. ha azt írom, Vissza a jövőbe, máris mindenki hallja a fejében a témáját :-)

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!