Jelenlegi hely

Első Alien: Covenant trailer

Utolsó bejegyzés

Első Alien: Covenant trailer
Alább lehet csekkolni az első trailert Scott mester új Alien filmjéből. Így első blikkre kicsit sok elem látszik visszaköszönni a Nyolcadik utasból, persze lehet, hogy csak az előzetes lett úgy összevágva, hogy ezt higgyük. A visszatérő Fassbender és (imdb szerint) Noomi Rapace, illetve Guy Pearce mellett, az új szereplőgárda része többek közt Katherine Waterson, James Franco és Danny McBride is (Pineapple helyett Wayland Express? Vajon Seth Rogen fog cameozni? :) Premier jövő év május 19-én.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk

Bónusz: interjú a főszereplő hölggyel:

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=Lw77ram6S5E
Szerkesztette: Strato - 2018 júl 17


kicsit eroltetettnek erzem ezt a tokos noi foszereplot minden alienes filmben, hatha vmelyikre raharapnak mint ripley-re.
csahogy azhoz ket dolog kell sztem
-egy jol osszerakott film (forgatokonyv, karakterek,)
-eg karakteres es jo szineszno (es nem, nem eleg ha csunya, vagy fura arcu, nem attol karakteres)

raadasul egy rakat beallitas es jelenet a regi filmek elemeit hasznalja mar a trailerben is hatasvadaszatra.
nem vagyok elegedett...:-/

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



De hát ezt akartátok, nem? A Prometheus nem volt elég élienes, ugye? Hát ez most az, tessék. Alien remake, űrhajó helyett Új-Zélandon, nem értem, mi a bajotok, volt arctámadó, testből előmászás, gyanútlan űrhajósok, sőt, az AvP rajongók még ki is verhették a zuhanyzós jelenetre, igazi jó trash horror szarság, mindenkit kielégítünk!

Nevetséges az egész. Vannak hibái a Prometheusnak, de pont attól volt kurva jó(!!!), ami innen - remélem csak látszólag, és csak beeteti Scott a parasztokat - hiányzik: tele volt ambícióval, ötletekkel, mert nagyot álmodni. Persze, voltak gondok, de akkorát markolt, hogy belefért: összekötni az Alien mítoszt az élet születésével, az emberiség kialakulásával, Krisztussal? Kurva jó. Olvastam ilyet, hogy a "space jockey-k megerőszakolása" :D :D :D Azt az agyhalott kurvaistenit. Hogy erőszakolsz meg valamit, amiről SEMMIT nem tudtunk? Most viszont kiderült, hogy az univerzumunk tudósai, az élet megteremtői, egyfajta istent játszó ősi faj.
Oké, a bolygón/űrhajón rohangálós wannabe alien részek a balfasz tudósokkal tényleg nem működtek valami jól, volt pár béna megoldás. De nem is ez a rész volt fókuszban, és mögötte egy kurva jó sci-fi zakatolt.

Itt meg könyörgöm, zuhanyzóban kefélő űrhajósokat kaszabol az alien. Ez a legalja mindennek, AvP3. Nagyon remélem, hogy valami kemény félrevezetés zajlik, újra is nézem a Prometheus trailereket, hátha azok is csak egy ilyen középszerű lófaszt vetítettek elő.

Respect is not given. It's taken.



Here we go again! :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Barmennyire szerettrm volna, hogy tetszen... Ez bizony nagyon szar eddig. :( Hajjaj. (Es most ezt tok komolyan mondom sajnos.)



A The Thing remake/prequel mintájára hívhatnák ezt is pusztán 'Alien'-nek
rwurl=https://i.imgflip.com/1gkcld.jpg



probalok azonosulni a sok emberrel akiket megszolitassz mint az egyetlen elotted hozzaszolo, de sehogysem megy.
:DDD

erre az kiborulasra nem is valaszolok amiket felhoztal mert felesleges. :)
inkabb leegyszeruseitem:
a promcsi szar volt
ez is annak tunik

"I think i'll name him Nikos, after my friend Jeffrey"



+1, én is tökre azt érzem, hogy mivel sokaknak nem jött be a Promcsi, ezért most a Star Wars mintájára jön a "'member Alien?" című biztonsgi játék. Ne legyen igazam.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.




Itt meg könyörgöm, zuhanyzóban kefélő űrhajósokat kaszabol az alien. Ez a legalja mindennek

Nekem tetszett :)
Mondjuk a promcsi is :(



Hasonlít a régi alien filmekre és most meg az sem jó. Hisztis picsák :)



fool me once...

Holden Caulfield írta: De hát ezt akartátok, nem? A Prometheus nem volt elég élienes, ugye? Hát ez most az, tessék. Alien remake, űrhajó helyett Új-Zélandon, nem értem, mi a bajotok, volt arctámadó, testből előmászás, gyanútlan űrhajósok, sőt, az AvP rajongók még ki is verhették a zuhanyzós jelenetre, igazi jó trash horror szarság, mindenkit kielégítünk!

Ezt úgy mondod, mintha kértük volna. Az Alien A kedvenc filmem – és nem akarok hozzá új folytatást, semmilyet.

Holden Caulfield írta: Persze, voltak gondok, de akkorát markolt, hogy belefért: összekötni az Alien mítoszt az élet születésével, az emberiség kialakulásával, Krisztussal? Kurva jó.

Geci retardált. Csak hogy álljon itt egy ellenvélemény is.

"Hogyan tudnánk továbbgörgetni az egyik legidegenebb, -emberietlenebb moziszörny háttérmítoszát? Hmm, tudom már, kössük össze gyökeresen az emberiséggel megannyi szálon!" Zseniális.....

Holden Caulfield írta: Most viszont kiderült, hogy az univerzumunk tudósai, az élet megteremtői, egyfajta istent játszó ősi faj.

Tegye fel a kezét, aki tud mondani unalmasabb, klisésebb sci-fi-toposzt az eredetrejtély témájára. Komolyan. Döbbenet, hogy ezt a lusta húzásukat valaki pozitívumnak tartja.

ibi amentia latet



Hát ja ez megint büzlik a "Ridley Scott vagyok és erölködöm, hogy relevánsnak érezhessem magam megint" hangulattól. Ilyen szempontból jól illeszkedik a promcsihoz első ránézésre.

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=lko1PzQyy-s

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



:D Tipikus Rewired olvasók. Amúgy Prominál csak jobb lehet.



Amikor megláttam a kedélyesen rötyörésző legénységet, világossá vált, hogy dőreség lenne túl sok eredetiséget várni a Mestertől. Nagy szerencse, hogy az új Szárnyas fejvadászt nem Scott rendezte.



Filmen? Még szép, hogy frankó volt, amikor 20 évente, ha látsz normális sci-fit Hollywoodtól. Azért nehogy már az egyértelmű előnyeit fikázzuk a filmnek, persze tudom, hogy ha Prometheus, akkor az RW-től "realizmust" hiába várok, mert még most is emlékszem arra a szánalmas sírásra, amit levágtatok annak idején. :D

Na most egy a lényeg: ez így első blikkre 60x szarabbnak tűnik a Prometheusnál, mert a stúdiónál már megint úgy voltak vele, hogy "nektek" van igazatok és "élienebb" film kell ide. Köszönjük, csak erre vágytam, még egy hülye remake-re a Prometheus 2 helyett.

Talán ebben még van egy kis remény: a Promcsi első trélere is élien-koppintás volt:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=cFfhttZYoEw
Csak itt azért lehetett érezni az ambíciót meg a volument is...

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



:D Nekem a Promcsi is tetszett, csak meg kellett emésztenem, hogy nem alien film, ez meg kifejezetten várós számomra :) Szerintem én boldog ember vagyok, tök egyszerű elégedetté tenni, még Suicide Squad is tetszett :)




Szerintem nem a Rewired/Hardwired olvasók tehetnek az álomgyári fantáziátlanságról. A Prometheus egy blőd és unalmas baromság volt, ez meg egyelőre az Alien, az Aliens és a Prometheus torz kevercsének tűnik. Scott öreg, és nem kéne már erőltetnie az ágaskodó renedezői ambicióit, mert az eredmény az esetek többségében megkérdőjelezhető. A Martian mondjuk jó volt.



Attila1234 írta: A Martian mondjuk jó volt.

Ami kurvára nem az ő érdeme mert ott adott volt egy jó könyv, amit adaptáltak és még így is jócskán megnyirbáltak. Ott egyedül a vizuális rész kellett, hogy passzoljon és max ehhez volt jó Scott.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



CJ képe
CJ

Basszus még a crew is ugyanaz majdnem mint a prometheusban, egy afroamerikai, mexikói...stb
meg ne erősltessék már magukat.. :D ctrl+c -> ctrl+v

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



Egyelőre nem, de várok még egy trailert, aztán eldöntöm.



Szerintem nem a Rewired/Hardwired olvasók tehetnek az álomgyári fantáziátlanságról.

You don't say. :D Engem nem a nézők fantáziátlansága zavar, az megvolt mindig is, engem sokkal inkább zavar az a "megfelelési kényszer", aminek úgy tűnik, hogy a stúdió a Star Wars újkori sikere hatására nem tudott ellenállni.

Én az Alient pont azért tartom az egyik kedvenc frencsájzomnak, mert mindegyik része tudott valami újat mutatni, a készítők sosem féltek attól, hogy csavarjanak rajta egyet. Az Alien sci-fi horror alapvetés Scottól, az Aliens sci-fi akcióorgia tökös kommandósokkal, a harmadik rész a szörnyön (állat a gazdatest) és a szituáción (börtönbolygó, ahol Ripley az egyetlen nő, fegyver meg nincs) csavar egy jót, és még a negyedik is egy érdekes darab a klónozott Ripley-vel és a komolytalanabb hangvételével.

A Prometheus hagyományosabb, "szörnymentes" sci-fit csinált a szériából egy alapvetően baromi jó és baromi érdekes, azonban kicsit elhibázott filmmel. Mivel Scott céltudatosan más mozit akart csinálni, a rajongóknak ez meg eleve nem volt túl szimpatikus, a hibák felnagyítódtak (ahogyan anno a RedLetterMedia tökre találóan kifejtette: "It's called hyperbole, it's very popular among the kids these days" vagy valami ilyesmi), a Promcsi kapott egy kellemes, nem megérdemelt backlash-t, és ennek hatására most itt az Alien még1x, rosszabb kivitelben... holott csak néhány jogos kritikát kellett volna megfogadnia Scottnak és ott folytatnia a Prometheust, ahol az előző filmben abbahagyta.

And this is why we can't have nice things anymore.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Filmen? Még szép, hogy frankó volt, amikor 20 évente, ha látsz normális sci-fit Hollywoodtól.

Hogy mondod? Martian, Arrival, Ex machina, Cloud atlas, Edge of tomorrow, Gravity, Inception, District 9, stb, stb. Szóval azért nem úgy van az, szerencsére.

---

Megnéztem az előzetest, ha már ekkora indulatokat váltott ki. Nem volt ez rossz, előzetesnek pont jó. Remélem azért lesz néhány meglepetés/újdonság is benne, és ezzel csak a régi rajongókat csalják be a moziba. Ebből még akármi kisülhet az orbitális bukta <-> vállalható sci-fi vonalon, mert azért korszakalkotó biztos nem lesz, de hát egy folytatásról beszélünk.



Sajnálom, nálam máshol és egy kicsit magasabban (Cloud Atlas? for realz?) van az a léc, szóval mondjuk vágjuk meg azt a listát az Arrivalra... és az Arrivalra a Prometheus óta eltelt időből.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Szóval a promcsi óta eltelt időből? (ami, ja pont húsz éve volt)
rwurl=http://i.imgur.com/z93Cq.gif



A mennyiségre lett volna ez utalás, nem a filmek között eltelt időre, de whatever.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Trailer alapján nekem kicsit Prometheus rebootnak tűnik ez. :D Ugyanaz az android, ugyanúgy elmennek egy idegen bolygóra/holdra, ami majdnem ugyanúgy néz ki (növényzet van, de színvilág ugyanaz), találnak egy ugyanolyan hajót, valakit megfertőz ugyanaz a fekete genyó, valakinek pedig az arcára tapad az a pók szerű cucc, jön az "átváltozás", aztán az öldöklés etc., csak ebben több az alien.
Ahhoz képest, hogy a régi alienek mennyire különböztek történetben/helyszínben (1. rész teherszállító hajó, 2. rész kolónia, 3. rész börtön, 4. rész katonai űrbázis/hajó), ez kb. rohadtul ugyanaz számomra, mint a Prometheus.



Lapos, sajnos nem találom benne a hangulat. :(

ShowHide spoiler #


Tegye fel a kezét, aki tud mondani unalmasabb, klisésebb sci-fi-toposzt az eredetrejtély témájára. Komolyan. Döbbenet, hogy ezt a lusta húzásukat valaki pozitívumnak tartja.

Ha jól emlékszem a Star Trek univerzumban is azért hasonlítanak a lények egymásra (humanoid szerűek), mert egy ős faj (aki humanoid szerű volt), szét szórta magjait az univerzumban :D Szóval, ott is egy alien faj kiverte amerre járt, és ebből lettek az idegen lények.

Nekem látványilag bejött a Prométheusz, az idegen bolygón landolós részre emlékszem és a főnőci seggére.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!