Nintendo

Utolsó bejegyzés


Ezek a képek már kint lévő, vagy melyik soron következő Pokemonból vannak?



Sun és Moon, november 18-án esnek be 2/3DS-re.

ibi amentia latet



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Nintendo confirmed to Polygon that Switch won’t work as a second gameplay screen in your home. A representative told the site, “Nintendo Switch is dedicated to deliver a single-screen experience, on whatever screen you might choose.”

ez egyre siralmasabb, főleg ha az akku tényleg csak 3 órát bír.



Ez antiunszimpatikus nekem. Nem kell gimmick, csak egyszerű, jó játékélmény.

ibi amentia latet



mondjuk ahhoz játékbejelentések is kellenének :D
5 hónap múlva érkezik a cucc és nincs hivatalosan bejelentett játék rá. erre is csak a nintendo képes. azt mondjuk már lehet tudni, hogy a mario kart és a splatoon enhanced port lesz, nem pedig folytatás.



Arra gondoltam, hogy automatikus taszító erő nálam, ha egy új hardver a füled botja mozgatása ultrahangos érzékelésének inputjával akarja operáltatni általad a játékot, vagy okostévé + tablet + okosóra + műgitár + cloud-computed aim assist + vibráló kanapébetét + mimikafelismerő kamera kombóra esküszik a jó öreg kontroller (ne adj' isten billegér, no de most konzolokról beszélünk) helyett, és ezeket a gimmickeket helyezi a reklámkampánya rivaldafényébe – az ilyesmire önkéntelenül az az első vénemberreakcióm, hogy biztos túl akarnak kompenzálni valami alapvető hiányosságot a játékaikban... oszt ha mégsem, hát én valószínűleg akkor se akarok ilyen hülyeségekkel vesződni. A kerék már fel van találva, tessék használni, jól működik, eskü.

Lehet, hogy kisebbségben vagyok ezzel. Pl. a VR-nál is már az is jobban megmozgat, ha egy hangya frontálisan ütközik a cipőm sarkával a kertben.

ibi amentia latet



értem amit mondasz, de ez pont nem egy hülye gimmick volt már ds-en sem. a választási lehetőséget igazán megtarthatták volna. nekem amúgy a leválasztható kontroller tetszik eddig a legjobban, és hogy lehet forgatva is használni mint a wiimote-ot. annó metroid other m-nél is jól működött.

a nagyobb baj, hogy megint spórolósra fogja a dolgot a nintendo mintha ő se hinne a gépben. ez a bejelentés is elég fapados volt, a portok is biztonságos befektetések, semmi kockázatot nem vállalnak egyelőre. gimmickre meg szükség van a gyenge hw miatt, vmivel el kellene adni a gépet.



újabb lol.

Nintendo Switch Dock Doesn’t Support External USB Drives

most tényleg baszakodnom kéne 128 gigás micro sd kártyákkal amikor itt sorakoznak a több terrás külső vinyók? kösz nem nintendo.



Eleg ertelmetlen lenne vinyotamogatas egy alapvetoen hordozhato konzolnal.
Arra meg merget vennek, hogy nem csak max 128 GB-s microSD-t tamogat...



spórolnának az embernek pár 10 ezer ft-ot. arról nem beszélve, hogy a nintendo home consolenak szánja a gépet első sorban, a battery life erre rá is erősít. szóval csak támogassa a külső vinyót.



rwurl=http://i.imgur.com/4wCFm08.gif

leállítják a héten a wii u gyártását.



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



sztem szimpla damage control. a nintendo azt is mondta, hogy erős lesz a 2016-os év a wii u szempontjából :D



A Nintendo osszesen 800ezer Wii U-t akar eladni/leszallitani ebben az uzleti evben (es valszeg ezzel vege is a konzolnak). Ebbol szeptember vegeig 560ezer mar ossze is jott. Ha nem is allitjak le a heten a gyartast, akkor majd mondjuk egy honap mulva.



Csak nem akarták, hogy más mondja ki helyettük:
http://kotaku.com/nintendo-announces-wii-u-production-is-ending-1788802568

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



ez amúgy limitált kiadás? vagy jövőre is fogják még gyártani a mini neseket?



Nem tudom, mi volt a Nintendo eredeti terve, csak arról szólnak a hírek, hogy sokkal kevesebb jutott el a viszonteladókhoz, mint amekkora igény lenne rá:
http://www.theverge.com/circuitbreaker/2016/11/10/13586136/nintendo-nes-...

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



zelda megint elhalasztva a pletyka szerint. még jó, hogy 2015-ről volt szó eredetileg.



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=7TJ7IUNWGl4
Switch kábé az ötödik perctől.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Kurva gáz az egész. A termék meg az irtózatosan műlelkesedésű Fallon.

What's that Star? Its a Death Star. What does it do? It does DEATH!



"I'm totally geeking out!" :)
Meg a zenekari futammal aláfestett, csodaszámba menő manőver, amikor átváltanak kézi játékra. :)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



Én bevettem.


CJ képe
CJ

That's what she said.

....Rebel with a cause, outlaw with a lawyer....
....Lófaszt, nehogy már, te vagy a Blade Runner....



hát igen, ez ám a forradalom. útközben is játszhatsz a home console játékkal. már a psp,vita idejében is pont ezt akarta a nép oh wait...
ennél a zeldánál amúgy a xenoblade x is jobban festett, és stabilabb volt a framerate is. good job reggie, the games here.

rwurl=https://ftwgames.files.wordpress.com/2009/02/reggie_i_dunno.jpg



Szar az egész, a koncepció is, a Fallonos felvezetés is, meg az is, hogy ránézésre még Reggie se nagyon érti, miért is kellene erre készen állnia a testének. Lehet, hogy ez lesz az évezred üzlete, csak innen még nem látni - a Wii-t is kiröhögtem, végül a Nintendo röhögött, rajtam - de nekem ez kurva nagy tévútnak tűnik. Mondjuk még mindig jobb, mintha egy mobilerősségű géppel nekiálltak volna Virtual Boy 2-t készíteni (a másik, számomra elképesztően feleslegesen erőltetett technológia), de továbbra is azt látom, hogy a Japánok látták, hogy a 3DS siker, a Wii U meg bukás, úgyhogy csinálnak egy otthon is nyüstölhető 3DS-t, és hátradőlnek, hogy na, ez is megvót'.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Megis mi mast csinalhatna a Nintendo mint valami ilyesmit? A Wii kivetelevel az asztali konzol eladasaik az elso Nintendo konzol ota (igen, a NES ota) folyamatosan esnek. Azert az mar onmagaban egy hatalmas plusz, hogy a ceg egesz jatekkinalata egy termeken fog kijonni. A Wii U-tol valamivel jobb grafikai szinvonalat fog hozni, szoval meg ahhoz kepest is elorelepes lesz, a 3DS-rol nem is beszelve. Szerintem csak az a kerdes, hogy a 3DS-hez kepest mekkora siker lesz. Mert azt azert biztosra vennem, hogy a Wii U-t siman felul fogja mulni ilyen tekintetben...



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



egyszer kijöhetnének végre erősebb hardverrel például, ha már úgyis a 3rd party támogatásra áhítoznak. a zeldával meg nem tom mit csináltak de vicc, hogy nincs a képernyőn semmi számítani való, a grafika sem extra, rece mindenhol, és így is le esik az fps nem is egyszer. a játékkínálatot majd meglátjuk, de egyelőre wii u port hegyekről van szó, ami megint csak spúr megoldás.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!