Jelenlegi hely

Ki mit eszik, iszik most?

Utolsó bejegyzés


:-)
Úgy érzem, finom árnyalatokkal tűzdelve tiltakoztok a tehetségemmel(hiányával) szemben :-D
rwurl=http://i.imgur.com/raTBfYh.jpg



Tekintettel a nagyérdeműre, akkor most inkább eltekintek a fotótól :-)
Szóval hogy zöldfűszerekkel megvadított paprikás csirkecomb, fokhagymás szerecsendiós kukoricafőzelékkel.



Jól hangzik. Hogy néz ki?

Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ő egy tanuló ninja, mert nála még látszik ha támad ;-)



Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon.

When people get too chummy with me I like to call them by the wrong name to let them know I don't really care about them. - Ron Swanson



Csirkés bigmac (big king vagy mi) a Burger Kingből hétszázért (!): nagyon elégedett vagyok :D

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw



Bekentem egy szép darab tarját sóval borssal fokhagymával paprikával, betekertem alaposan alufóliába, és másfél-két órára sütőbe tettem kábé százhatvan fokon. Addig csináltam egy salátát, bolti előre összevágottból, balzsamecetes fokhagymás szójaszószos lé ment rá. Kivettem a fóliából a húst, a levéből is öntöttem a salátára, felvágtam, barbecue szószt a szeletekre, és vissza a sütőbe 200 fokra egy kicsit. Még nincs kész de már határozottan jól fest.



Kész!
A spoilerben fotó.

ShowHide spoiler #


egyszer már ki kéne próbálnom ezt a saláta nevű dolgot

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Dugunk? Asse baj, ha férfi vagy, amíg így főzöl. :D

Vill du bli ihop med mig?



kélgyóugorka

Jó lesz az.



:-DDD
Hárvi: "Salad is the food my food eats!"



Most ilyen egyszerűt, hogy rongyos rántott leves. Jó köményesen hagymásan paprikásan csináltam, jó sok tojás-ronggyal benne.



Sör + virsli.

Az örök klasszikus.

Non serviam




Bolognai pizza mert azt rágni se kell :D

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



Szójaszószos, worchesteres, brokkolis csirkemell. Még készül. Szerintem finom lesz.



Finom lett.
A spoilerben kép.

ShowHide spoiler #


ezert bannolnalak :)
qrva ehes lettem

Parizer forever.



Mustáros-tejfölös (meg borsos, sós, hagymás) sertéshusi lett tésztával. Meg csináltam egy salátát is, az öntet kéksajtból meg joghurtból van (kis szójaszósszal de a kéksajt teljesen elnyomta), a saláta csak jégsaláta meg olajbogyó.



Rakott krumpli lesz. Nem volt itthon kolbász, de bacon igen, úgyhogy azzal. Ha oda nem ég :-)



Brokkoli rémleves
Sült kácsászárny kolompérral
+ répatorta ha összejön, ha nem, akkor sült répa vagy valami szötty.

Jó lesz az.



Dubarry módra készült volna, de nem volt itthon tej, így picit más lett: tejföl, bors, só, szerecsendió, fokhagyma, snidling van az öntetben, ugyanezek mínusz a szerecsendió plusz paprika a husin.
rwurl=http://imgur.com/V6z8Qc6



Vendéget vártunk.

Van kenyérsütőgépünk, megkértem az asszonyt hogy tegyen össze tésztának valót, és a kelesztés után, mielőtt sütötte volna, kivettem a gépből. Szétlapítottam kézzel egy sütőpapírral borított tepsin, megszórtam sóval, meg az egyik felét fokhagymával a másikat köménnyel, és bevagdostam késsel csíkokra. Sütő, 180 fok, szűk húsz perc. Fűszeres ropogós kenyér csíkok.

Közben csináltam egy szószt sajtból, juhtúróból, tejből, kis fokhagymával meg snidlinggel (részint az íze jó részint jól mutat a fehér szószban a zöld snidling) - semmi dolog vele csal alá kell gyújtami amíg összeolvad, meg kevergetni.
A másik szósz kecsapból, mexikói fűszerkeverékből, meg marhahúsleves-kockából lett mert sok időm már nem maradt.

Értelemszerűen a csíkokkal lehet tunkolni a szószokat. Finom lett.



you lost me a kecsap and húsleveskocka

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Ezt írta a fűszerre írt recept tipp :-)
Amúgy ha ráérek ilyet szoktam inkább: paradicsomlét forralok borssal, sóval, tárkonnyal és fokhagymával, és besűrítem minimális rántással. Az is paradicsomos, pikáns, és tök jól lehet mártogatni. Ez meg úgy született hogy felmerült még egy szószra igény - ami rendben lenne de ne öt perccel a vendégek érkezése előtt merüljön már fel :-P
Annyi idő alatt meg több nem megy :-)



öcsém hozott feketeerdei sonkát, úgyhogy most azt reggeliztünk
rwurl=http://imgur.com/fmjeGSW



Nice, jól néz ki!

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Afrikai harcsa rántva, kukoricás rizs, mozzarellás-olajbogyós vegyes saláta. Asszonnyal gyártottuk.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!