Jelenlegi hely

World of Warcraft

Utolsó bejegyzés


Ha szét akarod macrozni a rendszert akkor ezt is megteheted.

wut? :D a legtobb max 4-5 gombos. Talent ide vagy oda. Mondjuk ha total balfasz modon akarsz jatszani csak azert hogy minden spellt hasznalj barmennyire nincs ertelme akkor talan, de lassuk be annak sok ertelme nincs.



Spriest spell rota elég érdekes lett. Egyelőre érdekesnek tűnik és még talán kihívás is van benne, ha az ember min-maxol spellcastra.



Legtöbb... :)

Amúgy közben:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=zaTeBn9_6Rw

Irodában megy a munka, beállítottam még reggel a karakteremet Hillsbradba. Néha Alt+tabozok AFK miatt. Már 60as szintnél járok...20-ról kezdtem reggel.



Szép, már majdnem olyan, mint a Dio3 mission exploit amivel 15 perc felhúzni a karaktert. :D



Új questek!



WoW pápáktól kérdem, hogy van e bármi olyan lehetőség, hogy ha pl elmész hosszabb időre nyaralni pl akkor "befagyasztod" az accountot, hogy ne ketyegjen az előfizetés?



Persze. "Cancel subscription". Visszajöttél akkor meg újra előfizetsz. De az adott hónap mindenféleképpen leketyeg.



Nincs. Ha elő vagy fizetve ketyeg az idő bárhol vagy. Kérésre se fagyasztják az accountot külön.

Más:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=8fAtcpvJ6lc

Patch 7.1 - Return to Karazhan
-Karazhan is coming back as a large five player dungeon with all nine bosses.
-The old Karazhan will still exist, you can still go and farm it for things.
-There will also be a small additional raid between The Emerald Nightmare and The Nighthold that wraps up the Stormheim story.
-Patch 7.1 will also have outdoor content associated with Suramar that pushes forward the Nightfallen story.
-Patch 7.1 is coming to the PTR right after Legion launches!
Encounters have been play tested internally, it is good to go.
Game Development
-There was a period where the team focused on faster expansions, sacrificing things that they shouldn't have. This made the experience worse.
-The focus going forward is a steady stream of content.
-Priority #1 is making sure that you don't run out of things to do.
-The team is never going to rush an expansion, they will be released when they are done.
-Ensuring there is always content in the live game while working on the expansions is important.
-Raid tiers should last around 4 to 5 months.
-This time around there won't be a content drought - "Don't worry, we got you!"

Komolyan mondom negyede igaz lesz annak amit mondtak, hogy jön... :D Meg most Karazhan (ami pre-expansion questline-ból kiindulva azért elég egyértelmű is volt, de az, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ egyáltalán közel se jár ahhoz amit érzek ezzel kapcsolatban ^^), nagyon odapakolják magukat. Öröm látni. Nagy öröm.



Wtf? Meg ki se jött a kieg... Blizzard welcome back!



tudják, hogy kell valamit villantaniuk, mert a 'kötelező szint' ma már nem elég. ha nem akarnak teljesen elsekélyesedni.
az lenne jó, ha az ÖSSZES régi dungeonba lehetne mászkálni mindig a karakterszinthez igazítva, olyan mobokkal, csak a retro feeling kedvéért, és ha nem is a lootért menne az ember, de mondjuk lehetne farmolászni craft anyagokat vagy ilyesmi. sokkal nagyobb változatosságot jelentene mint az a maréknyi széjjel játszott dungeon egy adott kiegészítőben

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Egy időben sportot űztem abból, hogy soloban végigmentem az összes dungeonon (aminél nem volt valami mechanika miatt hard stop) lvl90-en. Vicces volt, de gyorsan unalomba csapott át. :-/



de azért a nagyobb merítés jobb lenne mint a kicsi, nem?
hogy most teszem azt ~10 instába mehetsz szintedhez méltóan, vagy mondjuk ~50-be.
néha napján mondjuk végig mennék egy deadmines-t vagy rfk-t is. jönne érte egy kis gold, craft mat, meg mondjuk néhány toy vagy pet.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Elbuktam! Ma újra befizettem :D
Azt hittem elég lesz, míg lvl 20ig elszórakozok, de amint 20-as lett az új törp hunterem, már ott volt az, hogy jó, holnapra kialszom :D
Erre reggel jön be cimbora az irodába, naa mivan, visszamegyünk :D KÉÉSZ :D



Hát nézd, arra ott a Timewalking. Nyilván jobb lenne ha elérhető lenne az összes dungeon megállás nélkül, de akkor meg soha nem lenne rá csapat mert mindenki mást menne, érted. :) Ahhoz azért már túl sok a dungeon a játékban. Craft anyagokat meg tudsz farmolni anélkül is szerintem.

@Techpriest: annó Catában én is így estem vissza. Akkor lett ingyenes a starter, gondoltam akkor ránézek, kár volt. :D Viszont most először érzem azt, hogy a visszaesés egy jó játékba rak vissza. Annó a Cata se volt hibátlan, de mondjuk Firelands nekem bejött és így annyi is, a Draenor meg.... Meh. A köbön. Ez a Legion már most pre-expansion contenttel jobb mint a WoD konkrétan. :D



Őszintén remélem, hogy úgy lesz ahogy mondod.

Pre-Exp. contentnek helyt adok, ezerszer jobb!



Joda írta: Hát nézd, arra ott a Timewalking. Nyilván jobb lenne ha elérhető lenne az összes dungeon megállás nélkül, de akkor meg soha nem lenne rá csapat mert mindenki mást menne, érted. :) Ahhoz azért már túl sok a dungeon a játékban.

Hát erre azért ki lehetne találni jó megoldásokat. Pl minden nap random régi dungeon után jár valami extra reward. Oké talán nem olyan sorrendben mehetnél rajtuk végig, ahogy te azt kitaláltad, de legalább előfordulhatna bármelyik és tuti lenne is rá csapat.



igen, igen, valami ilyesmire gondolok én is.
mindig tudnak csöpögtetni valami kis jutalmat az ilyesmiért, össze lehetne harácsolni belőle pl. title 'Retro Raider', vagy tabardot, kütyöket, peteket bizgentyűket, netán mountokat. ott fekszik a sok-sok "kihasználatlan" content a játékban, mert mindenki végig lohol aztán csak az end contentet gyúrja, az meg testvérek között is jó ha a teljes paletta kb 10%-a

meg adhatna még olyasmit mint ami wodban volt most ez a faith of twisting izé, ami raideknél adott plusz gurítást a lootokra.
és még csak átdizájnolni se kéne az instákat csak felskálázni a mobokat

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



amúgy a honor talentek hogy fognak működni, tapasztalta valaki ptr-en?
csak arenákba bg-ken lesz aktív, vagy pvp-ben automatikusan használódik, vagy hogy?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



110-en world pvp-ben is, ahogy csetepatéba keveredsz, aktiválódnak. Duelben is. Mint ahogy a hátrányok is (felezett heal). Szintezés közben nem tudom.



Az UI-ra oda van írva, hogy 110-nél lehet aktiválni őket.



Ja, jogos :-D A lényeg, hogy world pvp területen mókás lesz a world bossok gyilkolása, ha betámad az ellen közben :-D



Szerintem ez a pvp talent-es dolog a külvilágban még nincs tisztázva teljesen, ugyanis pár hónapja volt róla szó, hogy lehetséges exploit pl worldbossok-nál aktíváni őket és erről volt szó, hogy a Blizz ezt nem nagyon szeretné.
Erről azóta sem hallottam többet, de majd utánanézek...



JELENLEG bétában működik, mind sima world pvp-ben, mind duelben, én ennyit tudok :-)



8 nap van vissza... NEM BÍROM KI!

rwurl=http://www1.xup.to/exec/ximg.php?fid=20952230



Mióta nyomod, hogy ennyire rá vagy még kattanva? :D
(nem osztásból, csak kíváncsiságból kérdezem)



BC start óta én se vártam ennyire kieget. ^^ Már csak remélni tudom, hogy nem lesz laggtenger a kezdéskor. =/



2004ben akartam kezdeni, de akkoriban kifogytak a boltok polcairól. Emlékszem a Blizzard szerverei nem bírták a terhelést. 2005ben kezdtem játszani a magyarítások.hu szerkesztőivel. 2006ban megismertem első barátnőmet, akivel együtt kezdtünk a Burning Crusadenek. <- szép emlék. 2008ban elmentem szegedre tanulni, de nem jött be a mérnök informatika, mint szak így akkor a Lich Kingbe menekültem és a hirtelen jött sok szabadidőmmel LK heroic szerver elsők lettünk (Arathor) <- szép emlék. Majd visszavonultam. Néha jatszogattam, néha hónapokra otthagytam. Ez perverz kapcsolat azóta is tart... Mostani páromnak is szóltam, hogy jövőhéten két-három napig nem leszek utána visszatérek az elők közé. Jobb, mintha drogoznék (az amúgy se jött be annyira mint ez :D).



Ezek a mai pre-questek. :D :D :D Tudom 6 nap van vissza a megjelenésig, de ezért kár volt Dalaranba menni.



megjelenéskor csak azért szabit vettünk ki, hogy elautózhassunk érte sok kilómétert, aztán a telepítés meg egyéb gubancok, belépni kb lehetetlen volt, éjfél is elmúlt mire sikerült belogolni úgy, hogy csinálni is lehessen valamit, megcsináltam az első pár küldit aztán disconnect, de akkor már ájultam bele az ágyba.

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



De még ezt az egész cécót is élvezted, valld be :-D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!