Jelenlegi hely

World of Warcraft

Utolsó bejegyzés


Meg amikor még kellett Mana-t tölteni :D



SPOILER! De életem legjobb motion comicja volt!

http://content.madefire.com/s-d5a7dcd134f54d98b8dfd7d804e2e493/index.html#



sajnos (vagy szerencsére) flash nálam nincs fent, így nem tudom, hogy ezt postolta-e Nightcrawler:

Harbingers - The Story Of Gul'dan

rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=I3QJ8Pgjj3c



Nem, Nightcrawler Anduin Wrynn történetét linkelte. Vagy mi.





Zene még mindig isteni



rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=mUfOIvlC6Eo
You are prepared. Ezt a mondatot Clouseau felügyelővel kéne kimondatni...



Blizz gyönyörű szép "kisfilmeket" tud csinálni. Nem láttam még tőlük rosszat.



Jó ez a pre-patch! Demon Hunterek is remekül szuperálnak! Fincsi!



Mi ez a pre patch tulajdonképpen? Már játszhatóak a Demon Hunterek? Új területek is vannak?
Mi az ami marad az aktuális megjelenésre?



Egyrészt a classokat teljesen átvariálták, mindegyiket. Másrészt bekerült például az újjászabott transmog rendszer (sokkal jobb), a glyph változtatások (a játékmechanikát változtató glyphek kb. eltűntek). És igen, aki előrendelte a kieget, az mától játszhat Demon Hunterrel.


KMZ képe
KMZ

mondjuk most így frissen visszatérőként kicsit zavar ha hideolni akarom a helmet vagy cloakot akkor mindig el kell mászni a transmorgoshoz :)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától



Pre-patch események vannak. Előzmény küldetés során láthatjuk amint szétesik a horda és az allisok. Démonok támadják Azerothot. Stb.



(a játékmechanikát változtató glyphek kb. eltűntek)

Jól értem akkor, hogy az inscription mint olyan teljesen értelmetlenné vált?



jól.
mármint eddig sem láttam sok értelmét a glypheken kívül. de biztos van itt gyakorló inszkriptionista aki ezt meg tudja cáfolni

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



(asszem annyi csontot dobtak az inscripteseknek, hogy a glyph elhasználódik, tehát ha át akarod glyphelni a képességet újat kell venned)



Nem használódik el. A insciption gyártók tudnak majd Tomeot gyártani amivel városon kívül tudsz specet és talenteket váltani. Illetve bizonyos bossok ellen buffot adó scrollokat.




- Az "inscriptes" "hivatalos" neve scribe. Évek óta tolom main-nel, nem vagyok oda érte, de jól lehet keresni vele. De jó ideje nem a glyphekkel, mert azt mar a Warlordsban kinyírták, hanem a Darkmoon kártyákkal és trinketekkel. A Warlordsos upgrade rendszerrel a trinketek a kieg. végéig relevánsak maradnak valamennyire.

- Ez a kieg. felvezetés meg nem "jó", hanem best. EVER. Nem volt soha még hasonló színvonalú és tartalmú kiegészítő felvezetés egyszer sem a wowban. Tegnapelőtt 5, azaz ÖT db profin elkészített múvit nézhettem végig játék közben és nem számolom hozzá a Harbringers shortot (az istennő Laurel Austin-t isten tartsa még sokáig a Blizzardnál), amit a DH felvezetőbe is beépítettek. Az új transzmog rendszer forradalmi. A DHval játszani überélvezetes. Rohadt jó próbálgatni a megújított klasszokat. A Broken Shore scenario ugyancsak bombasztikus, profi és valami új technológiát használ, mert mindkét frakció egyszerre játssza! Az inváziók megvalósítása is szuper, valamilyen ügyes fézeléssel megoldják, hogy mindig az invázió elejére érkezik az ember.



A Broken Shore scenario ugyancsak bombasztikus, profi és valami új technológiát használ, mert mindkét frakció egyszerre játssza! Az inváziók megvalósítása is szuper, valamilyen ügyes fézeléssel megoldják, hogy mindig az invázió elejére érkezik az ember.

Őszintén a végén azt a boss fightot szívesen látnám egy-egy raidben megvalósítva. Nagyon hangulatos volt.



Az új transzmog rendszer forradalmi másolat valóban (LOTRO, az outfitekkel együtt), a többivel egyetértek :-D

A legnagyobb nehézséget az okozta, hogy melyik karakterrel toljam majd a kieget (először), mert amit kipróbáltam a patch után, az mind tetszett... végül a melee hunter, a rugó, a fury warrior, az enhance sámán, és a paladin előtt hangyafasznyival a death knight végzett :-D



Ez a kieg. felvezetés meg nem "jó", hanem best. EVER.

word

Valóban kurva jó volt. A Demon Hunter kezdő is meg a Broken Shore felvezetés is nagyon bejött. Durván jól összehozzák a játékosokat ezeken az eventeken most. Remélem a Legion content is hasonló minőségű lesz.

A DH nekem annyira nem tetszik, bár jobb mint elképzeltem ez tény. Részemről visszaigazolok mage main-re az előző contentes shadow priest kilengés után. A mostani változtatásokkal meg majd a legendary fegyóval mocsok jó lesz a mage, újra.



Must... Resist... Installing...

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Én is így vagyok vele...

Hál isten, hogy eladtam az accountomat :D baszott hangulatosnak tűnik...




Ne mondjatok róla túl jókat, mert visszamegyek a végén játszani (bár honnan szerezzek időt rá, az már más kérdés lenne)

Talentek maradtak régiek? (értsd: faék egyszerű)



Átment kicsit diablosba a dolog. Nincsen már annyira cookie cutter talentek mint régen. Ha nem szeretsz sok gombot nyomkodni akkor kirakhatsz olyan talent fát, amivel az alap képességeiden dobsz egy kicsit. Ha szét akarod macrozni a rendszert akkor ezt is megteheted. Illetve talentet, specet városban ide-oda pakolhatsz, így lehet kísérletezni.



Naa ez jól hangzik így első olvasatra... :D (FUCK :D )
Classokhoz meg úgy olvastam h szépen hozzányúltak.
Retri pala még életképes? :D Shadowpriest?


KMZ képe
KMZ

hát a subta rugó pofátlan op shit, főleg a marked for deathhel :)
shadow papot meg retpalát pont most indítottam szóval low level fejlődésről tudok csak nyilatkozni, a retpala jóval élvezetesebb.
igen amúgy jó volt visszatérni, nagyon király eddig a stuff (pedig még endcontent közelében sem vagyok)

Ember nem irányíthatja sorsomat; semmiképp sem olyan, aki szélirányból támad és bűzlik a fokhagymától

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!