Jelenlegi hely

Álmok

Utolsó bejegyzés

Álmok
Szerkesztette: psishock - 2016 dec 05

Tno képe
Tno

Vajkkal álmodtam, épp gyűjtötte össze a földről a kiborított Lego kockáit, megállapítottam, hogy kb. annyi van neki, mint nekem. Erre annyit mondott, hogy "Igen?" és pakolt tovább.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Azt álmodtam, hogy a zerg bázisra kiszállt a NÉBIH, és lefoglaltak 500 mineral értékű azonosítatlan húst. A banelingek is neccesek voltak, de azt mondták, végülis OK így tárolni a vespene gázt, de legközelebb magyarul is legyen feltüntetve rajta hogy "Tűz- és robbanásveszélyes!". Fél kettő volt, és már megint a műtéti hegemre feküdtem :-P



LOL
Két kérdésem van:
Netán a NÉBIH-nél dolgozol, vagy esetleg olyan helyen, amit ők rendszeresen ellenőriznek?
Mikor játszottál utoljára StarCraft II-vel?

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



1) nem, viszont
2) este :-) Elég sokat játszunk a haverokkal multiban, részint mert jó részint mert többen messze élnek és így szocializálódunk.
szerk.: helyesbítek, lehet hogy most már minket is a NÉBIH ellenőriz... nem tudom mert az elmúlt fél évben háromszor változott :-)



Na, megosztom mit álmodtam az éjjel, melynek relevanciáját persze csak a végén árulom el. :)

Szóval és tettel, valami meleg helyen nyaraltunk, tenger mellett és a parton sétálgatás közben arra lettem figyelmes, hogy leszálló repülőgép hangját hallom. Oda is néztem és a víz fölött nem túl magasan meg is láttam a repülőt. Két dolog volt szokatlan, egyrészt a festése, mert élénk zöld színe és olyan mintázata volt, mint egy kígyónak, másrészt fejjel lefelé repült. Fel is merült bennem, hogy az utasszállító gépek így nem igazán szoktak repülni, főleg nem ilyen alacsonyan, mert a tengerbe fog zuhanni. Annak rendje és módja szerint a repülő vízszintes haladást függőlegesre cserélte és a vízbe csobbant.

Eddigre már túrtam elő a zsebemből a telefont és még sikerült felvennem a zuhanás utolsó pillanatait. Nem volt robbanás vagy széteső géptest, a repülő szimplán csobbant egyet és úszott a víz tetején. A parton persze mindenki kiabált és mutogatott, miközben azon törtem a fejem, hogy a magas roaming díjak mellett megéri-e nekem elsőként feltölteni a netre a videót. Ekkora hallottam meg a távolban a jól ismert "Allahu Akbar!" kiáltást.

A folytatás már zavaros, de berohantunk valami hosszú épületbe, ott elbújtunk és szerencsére nem találtak meg.

Fin.

Ami mókás, hogy napközben hívott feleségem, hogy ma vannak olcsón repjegyek és menjünk külföldre. :D (Elmeséltem neki is az álmom, lecseszett, amiért paráztatom, de azért este veszünk valami olcsó repjegyet.)

The strong eat, the weak are meat.



Állítólag februártól emelkednek a jegyárak, mert bevezetik a kerozin-díjat (vagy valami hasonló kamudolgot). Épp ma mondta az egyik ügyfél.

Mi voltunk azok, a Vándorok.// Kik sohasem nyugszanak. / Kik sohasem haltak meg. / Kik sohasem éltek.



Ami teljesen jogos, hiszen még sosem voltak ilyen magasak az olaj árak ;)

“The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it.” - G.B. Shaw


Tno képe
Tno

Nos, újfent Vajkkal álmodtam.

Battlestar Galactikáztunk és ő volt a kapitány, én meg egy mérök. Meg kellett volna valamit javítani, erre ő einstandolta az összes kártyámat, és kis, szürke, háromszög alakú tokenekre cserélte, amikkel kizárólag csak javítani lehet. Erre mondtam neki, miaf@sz, akkor addig kurvára nem megyünk sehova, amíg vissza nem szolgáltatja a kártyáim. Erre azt válaszolta, hogy kussolás van, ő a kapitány és kész. Kénytelen(ek) voltam(unk) börtönbe zárni, ami után felébredtem, úgyhogy sajnos így járt. :D Ráadásul a 4 jegyű ajtókódra sem emlékszem már igazán, ha mégis visszakerülnék oda... Azt hiszem ideje felkeresni egy terapeutát. :D
Oh, és NEM voltam cylon!

Monas apó legyintett. Két kézzel is.


Boz képe
Boz

Hírek topicban tragikusan rossz játékokról vagy azokkal kapcsolatos döntések volt a téma pár hsz erejéig és beposztoltam egy ilyet:
rwurl=http://www.7days.com/files/1/Products-International/Borseto/7DAYS-BORSET...
Azzal a címszóval, hogy ha már borzalmas dolgokról beszélünk...
Meglepően nagyon sokan egyetértettek velem, köztük Grifter is, aki szinte kikelve önmagából helyeselt, hogy igen, ez tényleg mekkora hulladék.

A vicces az egész dologban, hogy szerintem valójában finom a cucc... :D

Éljenek a videojátékok!



Tegnap éjjel az endurómmal verettem mint az állat, valami MZ-s fickókra rákapartam a sarat, mert beszóltak, hogy a Honda CRM nem olyan király, vagy ilyesmi.
Aztán azon kezdtem el gondolkozni álmomban, hogy vajon milyen dugattyú van a motorban, ekkor rájöttem, hogy nem lehet benne még az új, mert azt nem rendeltem meg, a régi meg (valóban!) tönkrement, tehát csakis álmodhatok. Elég szomorú voltam, miután rájöttem álmomban, hogy álmodok :))

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.



Semmi különös, a mai álmom egy rövid szegmensében egy Gabika által írt, atombunker-vezérlő szoftvert próbált lefordítani kecske sikertelenül, emiatt a Világvége szobában őrjöngtek és bizonygatták hevesen, melyikük a hülye.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



:)))

basszus, es ezt a topikot meg soha nem olvastam
milyen gyongyszemek lehetnek meg

Parizer forever.



Hollandiából rendeltem RAM-ot eBay-en keresztül. A DPD oldalán követtem a szállítás menetét. A kiszállítás tervezett napján láttam, hogy már a futárnál van a cucc. Egyszer csak frissítésre egy piros üzenet jelent meg, amiben közölték, hogy nem hozzák ki, mert a csomagnak döbbenetes sajtszaga van. Ez állítólag előfordul, ha a kocsi nagyon meg van pakolva. Aggodalomra viszont semmi ok, mert felvették a kapcsolatot az eladóval, aki a becsületesség mintaképe, és már küld is egy másikat, várhatóan 2 héten belül szállítják.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Majdnem elhittem, hogy igaz, de sajtszagnál tudtam, hogy álom :D



Vajkkal álmodtam

Nos, újfent Vajkkal álmodtam.

Ezeket csak most kell látnom? Mi a franc van veled?? Elmúlt már?

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



nem tudom, en a csajjal szoktam almodni...
ezek szerint szerelmes beled :D

Parizer forever.


Tno képe
Tno

Nem igazán... ezek szerint még nem hallottál az almaimvajkja.blog.hu-ról?...

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Most, hogy belegondolok, egész megnyugtató, hogy én egyetlen fórumozóval sem szoktam álmodni. Eddig nem hittem, hogy ez lényeges lenne.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


Tno képe
Tno

Szólj, ha szeretnéd még, hogy értelmet hozzak az életedbe.

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



Ám legyen. Mesélj!

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



álmomban mosakodtam a fürdőszobában és michael myers volt a tükörképem
rwurl=https://i.imgur.com/lltd94i.jpg

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan


Tno képe
Tno

És ő mit csinált?

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



kb így állt és nézett.
olyan volt mint egy ablak lett volna és azon keresztül néz engem. (szóval nem követte a mozgásomat)
de tudtam, hogy nem lehet ablak, mert hát ott ugye tükör van. úgyhogy tisztálkodtam tovább... (az sem zavart ám, hogy nem látom hogy nézek ki :D )
csak ő nézett rám szúrós tekintettel (vagyis hát tekintet nélkül, de engem nézett)

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Multkor nagyon intenzív álmom volt. Úgy kell elképzelni mint egy dokumentumfilmet. A lényege az volt, hogy anno az élet a földön úgy alakulhatott ki (ami egyébként egy népszerű elmélet is), hogy üstökösök hozhattak szerves molekulákat a földre, amiből aztán létrejöttek a kezdetleges életformák, majd sokmillió év után az ember. A kép napjainkra váltott, volt szó benne űrkutatásról, meg hogy egyszer majd talán meg tudunk hódítani más csillagrendszereket is, merthogy ez lenne a következő nagy lépése az embernek egyértelműen. A kép ismét váltott a távoli jövőbe, ahol a narrátor (:D) elmesélte, hogy sajnos nincs és nem is lesz technológiai lehetőség ezt meglépni. Az egyetlen módja az ember térhódításának a világegyetemben az, ha befog egy üstököst és azt felhasználva szerves molekulákat juttat el más rendszerekbe. Ez az örökös körforgás, mi is így alakultunk ki és így tudjuk továbbvinni az életet, ha itt már nem lesz semmi.
Felébredve még a narrátor hangjára is kristálytisztán emlékeztem, kis guglizás után meg is találtam, hogy ő az

Szersén Gyula

Amúgy az egész elmehetne valami SF novellának is :D



Az jó, ha ébredés után is van értelme annak, amit álmodsz. Én max addig szoktam jó történet alapnak tartani ezeket, amíg még hajnalban, kómásan kisasszézok a klotyóra.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Azt álmodta, hogy a laptopom klaviatúráját pucoltam le, egy speciális - kontakt spray szerű - folyékony anyaggal. Közben "valahogy" láttam is magam előtt a fórumokat, ahol írták, hogy meg lehet próbálni kicsit becsorgatni az anyagot a gombok közé. Mondom, kipróbálom, mi lesz. Erre egy csomó víz befolyt a gépbe. Gyorsan olvastam, hogy kapcsoljam le a gépet ilyen esetben, mert baj lesz. Persze, ideges voltam, hiába húztam ki a töltőkábelt (:D) nem kapcsolt le, a gombok nem reagáltak. Aztán sikerült leállítanom a laptopot. De magától bekapcsolt, darabos lett a kép, összefolytak a betűk, egy csomó biosos hibaüzenet dobott ki, a női hang (?) is akadt. Tiszta ideg voltam, szidtam magam stb. :D, ám ekkor felébredtem. És megnyugodtam, hogy a gépnek semmi baja. :)



Nekem gyakorlatilag minden éjjel nagyon intenzív és valóságosnak ható álmaim szoktak lenni, és épp ezért imádok álmodni. Még a rémálmokat is imádom, olyan adrenalin löketet kapok tőlük, hogy hihetetlen. Gyakran van, hogy atombomba robban mellettem és meghalok, vagy Xenomorphok üldöznek, még a sav is mar ha rámfröccsen, Darth Vader szokott még üldözni az is nagyon para. De van egy ami kb. 3 évente tér vissza és ez tényleg olyan szinten brutális élmény álmomban, hogy komolyan attól féltem tegnap, hogy infarktust kapok: Resident Evilből Nemesis üldözött, de órákon át és egyszerűen nem tudtam elmenekülni, nem tudtam vele semmit se kezdeni, mert elpusztíthatatlan. És én csak a filmben láttam 1x, nem is játszottam a játékkal, nem tudom hogy miért tér vissza mindig. Az a baj, hogy még felébredni se tudok ilyenkor :/ Annyira szörnyű érzés, hogy még napközben is kihat rám.



Én is minden este álmodok, színeset, sokat és kb. hasonlót, mint te (van olyan film, játék, esemény, amiről csak olvastam, mégis álmomban fontos szerepet játszik. Mint a Doom 4, amíg nem szereztem meg, addig sokszor álmodtam, hogy a szörnyeket láncfűrészelem és végzem ki :D). Reggel ott csengenek a fejemben, mint ezer összegabalyodott, színes szál, de ha le kellene írnom, vagy visszaidéznem sokszor nem megy, csak tudom, hogy volt álmom (mintha az illatukat érezném v. ilyesmi.).
Viszont, ha beugrik egy részlet (sokszor napközben csak úgy), akkor azzal egész sok részletet fel tudok idézni, végig tudom követni a "szálat".
Mint most pl. :D Idáig gondolkodtam, hogy este mit álmodtam, és beugrott, hogy egy a városunkban épülő bicikli út volt (valóságban nincs ilyen sajna), ami valami álombeli hegyre ment fel (elérhetetlen részébe), és ott ezer titkos rom, kőtörmelék között ment keresztül stb. stb.


Tno képe
Tno

Legközelebb próbálj a helyzet ironikus voltára gondolni. :) (Vagy még jobb: játszd végig a játékot!)

Monas apó legyintett. Két kézzel is.



anno wow aktív raides koromban (vanilla és bc) szinte mindig tovább álmodtam az aznapi raidet.
igazából semmi konkrét, csak az hogy ott a 40 ember zsúfolásig a képernyő ikonokkal számokkal bizbaszokkal aoe damage ezerrel meg a ranged spellek effektjei. sőt igazából nem is csak álomban jött elő, hanem elalvás közben is ezt láttam magam előtt, alvás közben meg csak folytatódott, egészen reggelig amikoris úgy ébredtem fel, hogy nefarionig még el se jutottunk pedig nekem van egy csomó dkp-m az esetleges lootra...

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!