Jelenlegi hely

World of Warcraft

Utolsó bejegyzés

World of Warcraft

Most hogy működik ez a wow-token rendszer? Valaki elmondaná tömören, aki használja? :)



A WOW token még csak az észak-amerikai realmeken éles, ezért nem valószínú, hogy sokan használnák errefele. A rendszer egyébként elég egyszerű:
1. ha aranyat akarsz venni, az ingame-store-ban meg kell venni szabott árért (20 dollár) a tokent, ami soulboundos, tehát nem lehet vele semmit csinálni, csak használni, vagy betenni az AHba. Betenni is csak az aktuális árfolyamon tudod, amit az AH állapít meg, az árat nem tudod befolyásolni.
2. ha játékidőt akarsz venni aranyért, ahhoz elég csak benni az AHba, ahol egy külön fülön kiirja, hogy most éppen mennyiért tudsz venni. Megveszed, ráklikkelsz és jóváír 30 napnyi időt. Amerikában egyelőre 20-30K gold között ingadozik az ár.

Van róla egy bemutató video is:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=HVze8g6YfHU



Remélem nálunk is elérhető lesz majd a rendszer, poénból szívesen benéznék, másra meg úgysem használom az ott felhalmozódott aranyamat.

U.I. ZOMG, Birdy lives!

The strong eat, the weak are meat.



Holnaptól indul a rendszer EUban is. Történelmi pillanat lesz, mert 10 év után számomra vége az előfizetősdinek.



10 éve folyamatosan tolod? Az nice o.O Volt erre valami 3D nyomtatott szobor akciójuk nem, hogy aki 10 éve tolja, annak kiküldik a hero-ját szobor formátumban.

Well.... f*ck. o.O



Nem a hero-ját, hanem a Blizzard HQ előtt álló szobrot kicsiben. Én a zárt béta óta játszom, de mivel volt kis szünet az előfizetésben a szoborról lemaradtam, de a családban van egy, mert a sógorom megkapta :)



Zárt béta, az de régen volt! Emlékszem, Booty Bay egyik épületének a tetején ott virított hosszú ideig a halott Tauren karaktered, mert átmentél másik szerverre, de valahogy a játék nem pucolta onnan el sosem a tetemet. :D

The strong eat, the weak are meat.



Well.... f*ck. o.O



My WoW, a mozifilm, érkezik az igazi előtt, valamikor májusban.

Mert amiről nincs olcsó kínai koppintás, az talán nem is létezik.

http://2p.com/42077928_1/Chinese-WoW-Themed-Movie-to-Hit-Big-Screen-Before-the-Premiere-of-Warcraft-Movie-by-Aaron.htm




PTR felkerült, így ki lehet próbálni az új animációkat, stat változásokat, transmogot. A talentek változtatása költség nélkül elég jó, végre nem kell folyton 20-30 tomet hordania az embernek magánál. Nincs dual talent, de bármikor válthatsz bármelyik specre egy kis goldért. Ha viszont egy dungeonba, bgre bejelentkezel több speccel és pl. tanként be hív (miközben) DPS specen vagy akkor automatikusan átvált téged arra a specre a játék és az insta/bg elhagyása után visszaállít mindent eredetire. Ez szerintem nagyon jó ötlet. Glyphek sincsenek többet.

Az új karakter fülön azért jót röhögtem... Nincs többé Spirit, Bonus Armor, semmi... De az item level természetesen akkora betűkkel ki van írva, hogy a vak Pista bácsi is látja a szomszédból. :D
rwurl=http://media.mmo-champion.com/images/news/2016/april/newStatsPane.jpg



értelmetlen is volt már (szerintem) az ezer féle tulajdonság, szeretem az egyszerűsítéseket.
a gui-t soha nem akarják már ráncfelvarrni?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Én is megnéztem, tegnap + ma, én főleg a classokra voltam kíváncsi. Szerintem ezt most nagyon eltalálták - eleve afelé haladunk, hogy nagy igény nincs a 39 gombbal operáló túlbonyolított mechanikákra.

Ennek megfelelően pl. a fury warriormhoz nem is kell sok gomb, önfeledten lehet csapkodni (imádom). DE, ha te mégis szeretnél némi plusz komplexitást, akkor talentekből tudsz hozzáadni extra skilleket (fury warrior négyet), vagy valami olyan bónuszt, amivel egy egyébként ritkábban használt képesség a rotáció szerver része lesz.

Ha ezt sikerül megfelelően kiegyensúlyozniuk, akkor kiváló lesz. Egyrészt a kezdők, bénák, lassú reflexűek és kazuárok is boldogulnak majd, másrészt az igazán pro játékosok továbbra is többet ki tudnak majd hozni a karakterből - arra kell csak figyelni, hogy ne legyen TÚL nagy az extra skillek/komplexitás adta előny.



akkor a talentfát is tömörítették megint?

"Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone. Panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect immortal machine?" - Shodan



Nem, az maradt, ahogy volt, csak a talentek egy része továbbra is passzív bónuszt ad.




Honnan van a dátum?



http://blue.mmo-champion.com/topic/416550-warlords-season-3-pvp-ends-july-19/

rwurl=http://i.imgur.com/Fiirnwx.jpg

Általában 6 hetet adnak a kieg és pre-patch között. Másik tippem a 26., de kétlem. Négy hét maradna csak a Broken Shores és egyebekre. Kevésnek tűnik.

+

@Ookendooker: The when right now is more about the roll out of the content between when the patch launches and when the Demon Hunter and Demon Invasion all begins. We wanted everyone to be aware of the parts and that not everything will be available at the launch of the patch.



Köszönöm! Igazán kinyöghetné már a Blizzard a dátumot. Ha 19-én akarják kiadni a patchet, akkor nem értem, miért ez a csend.



PTR: rwurl=http://media.mmo-champion.com/images/news/2016/july/703RC.jpg

Lol és még mindig nem tudják kinyögni a dátumot. :D




Szerintem lassan ki kene venni minden statot a jatekbol es a talentekkel se kene mar szorakozni. Ha mage vagy lohetsz fireball-t, de mindenki ugyanakkorat am, nehogy valaki skillbol ugyesebb legyen aztan mehessen a siras. Igazabol a raidek is kicsit feleslegesek mar. Sokkal jobb lenne ha hetente kapna az ember egy dobozt loottal, de igazabol mivel a stat mar teljesen lenyegtelen igazabol csak transmogra van ertelme azoknak is.

Siralmas ez az egesz b+.



Attól eltekintve, hogy a játék egyre retardbiztosabb a mage változtatások elbaszottul erőssé tették a fire mage-t. :D A sedópríszt meg jó szar lett. :(



Haver épp most akadt ki teljesen, hogy holy priest elvesztette a shieldet. (Mondván anélkül elég gyorsan megfekszik soloban.) Én meg mondtam neki, hogy az egyik hunter spec meg a peteket. :DDDDD



This. Anno a fire mage volt a legjobb raideken és dungeonban. Utána jött 2 kiegészítő és a leggyengébb lett. Most meg megint a Fire és a Frost a legjobb? :D Wtf? Arcane baromi béna és gyenge jelenleg.



Bár nem értek a wowhoz, mert nem játszom már sok éve, de pont az a lényege ennek az egésznek, hogy nem lehet fullra kibalanszolni, ezért patch-enként váltogatják, hogy épp kinek kedveznek kicsit nem?



Mindenkinek visszavettek a túlélő képességeiből kicsit (még a tankokéból is!). Lesz meglepetés majd Légió szintezés közben :-)



Titokban tolod még, vagy hogy van ennyire képben mindig? :D

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Nem titokban. Elozo kiegben is aktiv voltam par honapot. Most uj kiegre megint nekikezdtem aztan majd kiderul ez mennyire lesz szar.



Mindig eszembe jut, hogy vissza kéne menni WOW-zni, de pont ezek miatt a változások miatt megy el a kedvem az egésztől. Amikor a WoD kijött, picit visszamentem én is, de a falat kapartam a sok egyszerűsítés miatt... titokban abban reménykedtem, legalább a Legion-nel visszahoznak pár dolgot, amitől lett volna megint kedvem feltölteni...



Én akkor élveztem utoljára a wow-ot, mikor a raid-eken még volt értelme figyelni az aggro-ra :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!