Jelenlegi hely

Total War: Warhammer

Utolsó bejegyzés


Így van, az a településed méretétől és az épületektől függő "ingyen" sereg, ami mindig ott marad.



Egyébként itt az online help, lehet addig nézegetni: http://whenc.totalwar.com/#/



Ahogy Zoo is írta, a két sereg zone of influence-e (piros "kör") egybe kell, hogy érjen, illetve támadáskor (mielőtt felengeded a jobb egérgombot) két nyíl is jelzi, hogy a két sereg vállvetve támad majd. Egyébként a pre-battle képernyőn is látszik, hogy jön-e az erősítés. Ha nem, akkor mindig ott az opció a visszavonulásra.

@Holden: a derpesítésnek hála a stance-ek is kimaradtak a játékból...

Non serviam



Miről beszéltek ti, bal alsó sarok, van normal, march, ambush, underway és raiding camp stance (orkoknál legalábbis, az utolsó kettő a többi fajnál nem tudom, hogy van-e).



Én még nem tudtam kipróbálni a játékot, tehát vakon pofáztam bele, viszont valahol mintha azt olvastam volna korábban, hogy kivették a stance-eket. Örvendetes, ha mégsem. Underway csak orkoknál és törpéknél van, ez viszont tuti.

Rohadt Holden, miért nem néz körül a UI-n. :P

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Még annyit érdemes hozzátenni a plusz seregekhez, hogy az ügynökök eltereléssel elvehetik a lépésüket, és akkor nem tudnak beavatkozni. Ahogy elnézem, most is rendelkeznek ilyen képességgel a kémek. Erről persze úgyis informál a játék.

Sors bona, nihil aliud.



Ez a nulla mozgáspontos dolog biztos? Nekem úgy rémlik, hogy az Attilában a 0 AP-s sereg is simán becsatlakozott a másik mellé, ha fedte egymást a két ZoI.

Non serviam



Nem azokat a stanceket vették ki, amire gondolsz, szerintem, hanem az egyedi formációkat egységeknél. Erről volt is szó valami developer blogban, hogy a Warhammer IP meglepően sok dolgoz beszabályoz, többek között azt is, hogy a tabletop alakzatokat kell tartani, így nincs ék forma a lovasságnál, mert a tabletopban azt csak a bretonok tudták.



Nope, a campaign mapes stance-ekre gondoltam.

Non serviam


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A 0 AP-s sereg, de ha egy ügynök kiüti egy körre a csapatot, akkor a hirigbe sem tud beszállni. Engem emgszívatott így a Shogun 2-ben az AI, az én főseregem mellé éppen nem ért fel a teljes utánpótlás, ezért lebénította őket egy körre, és így a harcba nem tudtak beszállni. Persze a szamurájaim így is felszecskázták a paraszttúlerőt.

Sors bona, nihil aliud.



Ja, valóban, a hinder army másként működik.

Non serviam



Az a legnagyobb baj a játékban, hogy annyira látványosak a rohamok, hogy sokszor csak rázoomolok és bambulok, közben a másik szárnyon meg aláznak... :-D



Ugyan ez! Elalélok a lovas rohamoktól, közben Karl meg már csak egyedül tartja a flankelő ellenfelek ellen :D



Rohadt Holden, miért nem néz körül a UI-n. :P

Mert ennek a rohadt Holdennek meg sincs a játék, ő is csak segíteni akart valakinek :D
Szintén találgatással :D

Respect is not given. It's taken.



Köszi!

Vannak stance-ek, van olyan is amit mondtatok hogy messzebb jutok de veszélyesebb, illetve támadni se lehet akkor. Orkéknak van egy fosztogatós stance is :-) Ahogy a bölcs öreg viking mondta: Arra vigyázz fiam, hogy mindíg a gyújtogatás ELŐTT fosztogass, ne fordítva!



Hogy lehet tárgyakat leosztani? Ha van már pl. fegyvere a lordomnak, és zsákmányol még egyet, kiírja hogy odaadhatom valakinek, de nem tudom hogyan... plusz gyakran jobbat zsákmányol mint ami van és nem tudom hogyan cseréljem le.



A character details oldalon (ott, ahol a skilleket is osztod, felül lehet váltani a tulajdonságok/felszerelés és skillek között) vannak a legördülők, ahol választhatsz, hogy melyik páncél, fegyver, amulett és enchanted item legyen nála.



Király! Köszi!



Rútuljakmeg, nem megy ez nekem :-D szerintem megint elkezdem újra, mert a törpök egy kör alatt hármat vernek rám :-P Hátha ha az elején megbolygatom őket, nem épülnek így ki... persze gondolom akkor meg a többi ork törzs rúg fenékbe :-P Közben meg folyton kifogy a pénz, gondolom raiding camp-el kéne keresni, de ahoz sereg kell, ami megint pénzbe kerül... Nem vagyok elég jó ork :-D



Belenéztem én is 15 percre, inkább csak a vasat tesztelendő. Természetesen MÁR a denuvós majomkodásnál probléma volt, úgy kellet külön autentikáló kódot kérnem http-n keresztül. Pompás.

Az intró szarul lett átdolgozva, ráadásul nevetséges, hogy 30p-re van lekorlátozva.

Nyomtam egy 10 perces csatát, Káosszal nagyon elpicsáztam a majdnem 2x túlerőben lévő Empire-t. A teljesítmény nem volt rossz, high körüli beállításokkal 30 környéki fps végig. Majd megpöccintem a CPU-t 4,00Ghz környékére, hátha attól lesz az fps még magasabb is.

Este elkezdem a vámpír kampányt, szóval jön majd a fika! :-)

Non serviam



Te is a dolgozó munkásosztály vérét szívod :-D



Az semmi, viszont milyen hülyeségeket írtam. "30p". :D 30 fps akart lenni, csak "picit" fáradt vagyok.

Non serviam



Fasza a vámpírosdi. A fejlesztéseket ugyan - mint menet közben kiderült - kissé elbasztam, de nem vészes. Hardon kellemes, de a csatákat lehet, hogy feltornászom VH-ra. A raise dead marha jó.

Ki milyen frakcióval nyomul? Mindenki ork? :P

Non serviam



Mivel a terepasztalost orkokkal, elfekkel és bretonokkal játszottam, jelenleg orkokkal nyomulok, és várom a másik kettőhöz a DLC-t... :-D



Chaos-al nagyon kikaptam a 104. körben, egyenlőre pihi

Most én is a Vérszívókkal vagyok, nagyon betegek az egységek. Karl Franzot 3x picsáztam el, Baltasarral együtt :D

szerk: Tényleg, tudja valaki hány körre van limitálva?



Szerintem nincs körlimit, mivel "nem múlik az idő".

Non serviam



Egy apró jótanács - vegyétek észre, hogy sok lord skillnek több szintje is van! Nekem elsőre ez nem sikerült, most olvastam Redditen és néztem meg... és valóban :-D



Igen, és ráadásul a második-harmadik szint sokkal erősebb mint az első... pl. +5 +15 +35 % weapon strength



Non serviam



Három nap alatt félmillió példány fogyott a játékból, ezzel minden idők legsikeresebb Total War startja lett. Megérdemli!

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!