Jelenlegi hely

Cool Stuff

Utolsó bejegyzés


Elég látványos érvelés a bevándorlás problematikájáról:


Inditás gomb

()

ha a beágyazás nem menne

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Az a baj ezzel, hogy a tudatlan emberekben ez csak a gyűlöletet erősíti, amcsiknál meg sok ilyen van. Ráadásul pont az az Amerika ugat erről, amelyik minden cuccát Kínában gyártatja.

A magánvéleményem pedig az, hogy túl sokan vagyunk ezen a szerencsétlen bolygón. Vagy keresni kell egy Földhöz hasonló atmoszférájú égitestet és átvinni oda a fél bolygót, mondjuk maximum 10 éven belül.
Vagy radikálisan és a legszigorúbb törvényi szabályozások mellett, meg kell tiltani a családoknak, hogy 1 gyereknél több legyen.
Maximum 2-3 milliárd ember lenne az aktuális létszám és ebben az esetben, a mostani legszegényebb ember is sokkal jobb körülmények között élhetne, mert jócskán eltolódnának az arányok.

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja."Some people say that mass immigration into the United States can help reduce world poverty."

Wat O.o?
Itt megállítottam a videót mert: Ez egy ilyen "strawman argument"-nek tűnt. Senki nem lehet ilyen ostoba, hogy ilyet állít magában.De vannak ott is ostobák, ahogy mindenhol a világban. Ezen miért kell kételkedni? :D
Ha nem nézted tovább akkor csak a szokásos "ignorant rant" műveletet mutattad be, mert a végén rávilágít arra, hogy mit kéne igazából tenni.

Koval
Ja egyértelmű, hogy túlszaporodott az ember, de igazából a szegényeknél dívik és nem a jóléti társadalmakban. Ez hatványozza a problémát. Ahogy az öreg rávilágított, a bevándorlás pont a hátrahagyott országokat is sújtja, hisz letelepedést a jobb képességekkel rendelkezők kapnak (nagyobb eséllyel), vagyis elszívja azokat akik inkább a motorjaik lehetnének hazájuknak.
Mondjuk nyugat Európából meg Angliából az őslakók szivárognak a Új Zéland/Ausztrália vagy USA/Kanada felé. Ott is van ilyen elszívás.

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Továbbnéztem, de kifejtenéd, hogy mi ez a ún.: ignorant rant és miért lenne ez az? Mert eléggé mellément, és ha nem tudod te sem megállapítani a válaszom alapján, hogy ez ignorant rant-e vagy sem.. akkor nem értem mit jelent. :D

Annyit mondtam csupán, hogy egy olyan felvetést cáfol meg, ami nyilvánvaló ostobaság (ez a strawman argument). Ha valaki ilyen ostobaságot mond komolyan, kár rá időt is vesztegetni. Mert aki ilyet mondd, nem nézi meg ezt az előadást, nem érti meg, nem akarja megérteni, esetleg érzelmi alapon magyaráz, és tényekkel meg statisztikákkal nem tudod kiütni a nyeregből, még ha rágógumival ilusztrálod akkor sem, sajnos. Ne legyen igazam.

Szóval megnéztem, de számomra triviális dolgokat mond, és triviális a magyarázat, ami igazából nem is magyarázat, csak valami absztrakt cél. "Segítsünk nekik ott ahol vannak". Ez olyan "öldd meg a főellenfelet" szintű, de nyilván egy 10 perces előadásba ennyi fér max. Ez nem is kritika, csak mondom, hogy ennyi van az előadásban a ritka nagy hülyeség látványos megcáfolásán túl, nem több.

Mindettől eltekintve teljesen egyetértünk a mögöttes témában, csak azon hitetlenkedtem, hogy az amerikai kongresszusban vannak olyan fogalmatlan emberek, akik komolyan szétbasznák az országukat, hogy ne érjenek el vele semmit. Persze nyilván vannak.. nálunk ennél nagyobb papucsállatkáknak is osztottak lapot.What if Man of Steel was IN COLOR?


Inditás gomb

()

Nem mintha ez megmentené a filmet, de azért cool látni, mennyit is lehet szórakozni color gradinggel. A végső tipp viszont tényleg jó ötlet, de nem hiszem, hogy hasonló okosság lesz az új filmben.

Ez meg valami más:
A rare LHC tour—avoiding radiation to see scientific history up close
http://cdn.arstechnica.net/wp-content/uploads/2015/03/IMG_4193.jpguuu bammeg, itt sem lennek tmk-s! :)

covfefeMégvalami: hogyan lehet ideiglenesen formába hajlítani a kemény fát:


Inditás gomb

()A filmet ez sem menti meg. :)

A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.Nem tudom elhinni, hogy ez valódi termék és nem egy nagy media hack, de ki tudja?
This smartphone is extra-secure and stronger than steel
TURING ROBOTIC INDUSTRIES CORP.
"However, the real star of the show is the frame. It's built from "liquidmorphium," a metal alloy that's reportedly stronger than steel or titanium. While there's also aluminum, ceramic and plastic on the body, that exotic structure should reduce the chances that you'll wreck your handset through a nasty drop."
http://www.amcomputers.org/android/images/turing-phone.jpgEléggé PR-dumának hangzik. Főleg, mert eddig se a váz tört szét amikor leejtette az ember, hanem a kijelző előtti üveg tört pókhálósra. A $740-os ár meg nevetséges egy teljesen új, soha nem bizonyított cég első mobiljára.

A domaint március 20-án jegyezték be, mindössze egy évre. Whois-ban nincs semmi info, panamai fals adatokat adtak meg, ami azért nem szép dolog céges honlap esetén. Ezek után nem bíznék semmiben sem, amit ők állítanak.OFF

ShowHide spoiler #
Én csak arra írtam az "ignorant rant"-ot (félreértettem amit írtál), hogy valakinek a mondadóját nem hallgatja végig valaki, mert lehet egész más lesz a vége. Mint mikor valaki beszél hozzád aztán hirtelen rácsukod az ajtot, mert prekoncepcióval lezárod a kommunikációt.
Amúgy ja, a megoldás odaát van, mert a probléma nem szűnik meg (amiről beszélt a szájtátikáknak). Mi a megoldás? Első körben mondjuk nem verünk szét működő államokat?

- Mit kaptál karácsonyra?
- Lófaszt!
- Miért a seggedet raktad ki az ablakba?!Iron Man Mobile

- I don't think you should drink that. It looks bad for you. - Nonsense. It makes me feel great. Smarter. More aggressive. It feels like I could... Like I could... TAKE ON THE WORLD!
Well.... f*ck. o.OInditás gomb

()

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzéseNem kapnak VIP jegyet, mer' nem az új verzió modelljét vitték fel. :P
swarm robotics: 1024 olcsó minirobot formába állítása


Inditás gomb

()

Önvezérlő célkövető töltény


Inditás gomb

()Antarctica
http://i.imgur.com/yjZHR6a.jpg?1
This movie was shot during our 20 days trip to Antarctica in December 2014 to January 2015.

We started from Ushuaia in Argentina and went to Port Williams in Chile, rounded Cape Horn and crossed the Drake Passage towards the Melchior Islands in Antarctica. We spent 16 days in the Antarctic and got to experience the most amazing scenery and wildlife before we returned back to Ushuaia.
"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016"Szédült Simon mondta a cukrásznak a vásáron:
Ide a sütikkel, vagy átkúrom a fejed a palánkon."

"If anyone deserves a beer... In the land of the free! The home of the brave! It's the girl with ten loads of cum on her face." - Jim Jefferies 2016covfefeÉn is láttam egy hasonlót a hétvégén. Ennek mi értelme? Nehezebb tekerni, meg jobban felveri a sarat? :D

Csak a szelíd madarak vágyakoznak. A többiek repülnek.Minden csak a látszat. A következő, majd valami autós ihletésű felni lesz :D

Én már azóta röhögöm ezeket, mióta olyan üléspozícióval árulják a cangát, hogy lényegében csak állva lehet hajtani. Biztos kényelmes lehet...

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."Nem valami varosba betevedt DH-s ez? :D Csak az indokolna az alacsony ulest, szeles gumit, egyszerubb hajtomuvet

Strong people are harder to kill than weak people and more useful in general.Ez most egy új "praktikus" irányzat. A fat bike. Van, ahol lenne értelme, de 99% a betonon használja.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."


goq képe
goq

egy állatShrinking paper money with ammonia


Inditás gomb

()

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!