Xbox

Utolsó bejegyzés


azt megtudja vki nézni, hogy az ea access éves díja még mindig 6k egy évre? illetve több évre előre meg lehet rendelni a szolgáltatást? mert neten írnak 30 dolláros éves díjat is de az már annyira nem bejövős.



http://www.xbox.com/hu-HU/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access?xr=shellnav

A havi előfizetés csupán 990 Ft-ért!, vagy ha még többet szeretnél spórolni, vásárolj egész éves előfizetést csupán 5990 Ft-ért!



köszi. az ms nem is értem miért nem ezzel reklámozza szanaszét a konzolját. messze ez a legjobb ár/érték arányú szolgáltatás ami van jelenleg konzolon.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Csak egy elég szűk katalógust érint. Nyilván sok közöttük a népszerű játék, és az az én bajom - vagy szerencsém, nézőpont kérdése - hogy engem nem hat meg. A röhejesre nullázott PS Plus után már amúgy is szkeptikus vagyok az iylesmivel szemben, illetve megtanultam, hogy az efféle előfizetéseknek bele kell találni nagyon az ízlésbe és az aktuális fogyasztási szokásokba. (Szerencsére abba a bizniszbe én a legjobbkor ugrottam, legfeljebb pár hónappal előbb szállhattam volna ki.)

Ez amúgy tetszik:

Játssz az új játékokkal a megjelenésük előtt – ha úgy döntesz, hogy megvásárolod a játékot, az állásod megmarad.

Remélem, írásba is adják, megmutatnám a főnökömnek.

Sors bona, nihil aliud.



ez a 10 óra early access új játékoknál alapból jó. de engem az nhl miatt érdekel különösen, amit a buzi ea nem akar kihozni pc-re már vagy 8 éve, így viszont bagóért megkapom xbone-ra, és akkor még van egy peggle 2, pvz garden warfare, ufc stb ajándékba.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én PS Plusban próbáltam az NHL 15-öt, de hamar rájöttem, hogy az NHL 98 óta már eltelt annyi idő, hogy ezekben nekem már újra kellene tanulnom járni :) (Mondjuk az NHL-ben régen is béna voltam, meg a C64-es hokis játék se ment igazán, a FIFA 98-ban sokkal pengébb voltam.)

Sors bona, nihil aliud.



meg a C64-es hokis játék

snapshot?

ocsem mindig megvert benne :)

Parizer forever.



csak a gyerekek miatt lett ilyen, nem nagyon hat meg engem személy szerint, és erősnek éreztem, hogy 20k körüli árakon jönnek a játékok.

Viszont a Gold meg az EA Access együtt azt jelenti, hogy évente 20e Ft-ért kábé havi 6 random, meg rengeteg nem legújabb EAs (plusz legújabb, megjelenés előtti még 10 óra!) játék folyamatosan, az azért mocskos durva. Nem beszélve arról, hogy a legújabb 20-26k-s játékokra is MINDIG van valahol akció, tehát az sem annyi. Szóval egyetértek, 6k HUF-ért egy évig ennyi stuff elég jó.

ShowHide spoiler #


már csak ms-nek kéne dobni egy jó árat a gépre ami karácsonykor elmaradt. quantum breakig csak összejön.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A revízió előtti kotnrollereken elszúrták a shoulder gombokat, belenyúltatok ezek szerint ebbe ti is. A TitanFall pedig nyilván kényelmesebb fekve, mint ülve - legfeljebb játszani nem tudsz vele úgy, ahogy szeretnél :)

A Golddal, az EA Accessszel és az összes hasonlónál az a kérdés, hogy tényleg azok kellenek-e folyamatosan, vagy megfelel, hogy más állítja össze a kábelcsomagot. Mert különben csak olyan, mint harácsolni a nem játszott 1-2 dolláros játékokat a Steam-könytvárba.

Sors bona, nihil aliud.



a golddal ellentétben itt tudod mit kapsz. mivel szinte minden új ea játék elöbb-utóbb vaultba landol, de legrosszabb esetben is lehet nyúzni early accessbe. akit nem érdekelnek az ea játékai nyilván kihagyja ezt a szolgáltatást, de nekem már csak a sport játékok miatt megéri.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem tudom, ez a lejárt szavatosságú sportjátékokról szól (szezonális játékokról van szó, multizni is szoktak váltani az emberek, de nem tudom, hogy manapság mekkora az átvándorlás), illetve az agyondéelcézett játékok magjáról. Mármint ha komolyan száz órákat FIFA-zni akarok, akkor megveszem az újat, ha BF4-ezni, akkor a Premiumot, ha NBA-zni, akkor a 2K-t :)

Nem mondom, hogy rossz ez, de ez így inkább kóstolgatásnak, játszogatásnak tűnik, mint az adott játékok "hardcore" kiélvezésének. Gyereknek persze mindenképp jó így kínálatot szerezni.

Tehát én úgy vagyok vele, ha nem érdeklenek ezek, akkor semmit nem ér, ha érdekelnek, akkor meg régi termékeket kapok nem teljes mértékben, tehát költeni kell még rájuk.

A korai elérésnél az is vicces (bár ez elvielg 6 órás, vagy valami ilyesmi rémlik), hogy annak idején még arról volt szó (főleg a Sony nyomta a generációváltás táján, de még a PS3 fénykorában is próbálkozott ezzel): mindenből adni fogják a teljes játékot meghatározott időre trialnek. Ehhez képest örömtáncot lejthet az ember, ha valamiből demót kap.

Nem vitatom, ez az EA Access is lefedi sokak igényét, nyilván a tiédet is, többet várni ennyiért nem is reális. Csak egyrészt én emiatt nem tudnám a popómat a földhöz verni, másrészt nem látom benne azt az attrakciót, ami valóban zászlóshajó lehet. A PS Plusnál fénykorában ez egy változatosabb portfólió mellett, és részben a PS3 exkluzívjaival és ezzel a platformmal való azonosítással ment, hiszen azokat is lehetett adagolni bele. De jobb marketinggel persze meg lehetne tolni.

Sors bona, nihil aliud.



dlc-k nem különösebben érdekelnek. nhl-hez sztem nincs is, mint ahogy alternatív 2k-s verzió sincs. online populáció témában meg pont az ea access miatt sztem könnyű lesz online meccseket találni. régi terméknek meg nem nevezném az 1 éven belül megjelent játékokat de kinek mi az ingerküsszöbe. aki ki akarja maxolni a játékot annak is megéri egyébként hiszen "csak" a dlc-re meg a season passra kell költenie.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

A DLC-knél nem a sportjátékokra gondoltam (hanem: BF, BioWare), azoknál csak azt jegyeztem meg, hogy aki komolyan gondolja, annak kell az új is. Jó az ajánlat, de mint minden jó ajánaltnál, ott van egy de, ami miatt érdemes átgondolni egyéni fogyasztási szokások szerint. Te nyilván megtetted ezt, ahogy én is.

Sors bona, nihil aliud.



nem, ez már sajnos az új fajta, de én még ezt is teljesen vállalhatatlannak érzem. :/
még kipróbáltam az elite-et is, nekem az is tök uilyen, pedig az 50k-s súlyozható basz (hozzáteszem boltosok szerint is teljesen overrated, tök felesleges, mint ahogy az 1T meg az SSD is).

EA accessel amúgy battlefieldek, Dragon Age, Plants Vs. Zombies Garden Warfare meg hasonlók is jönnek, de az igaz, hogy tényleg eléggé sportra van kihegyezve a többség. kiváncis vagyok mennyi idő kell, míg a SW battlefront átszivárog ide (sztem nem sok, mivel az egy butított és skinezett BF - és nem úgy, mint ahogy a Fallot 4 egy Skyrim DLC, hanem konkrétan télleg ;D).


ShowHide spoiler #

Ilyet bezzeg a topikjába nem mernél leírni, mi? :D

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Hát, simán be mernék, csak nem szoktam betrollkodni olyan topikokba amivel nem játszok, mert minek.

Azt, hogy egy túlzásba vitt sandboxnak tartom, amivel egy érdektelen világban kell szemetet gyűjteni és még shot-em-upnak sem látványos, azt minek írjam ott le. Kritizálni olyan játékokat érdemes, amivel amúgy játszol és látod, hogy mitől lehetne sokkal jobb még ennél is, de nem teszi az átkozott - de ettől még tolod ugyanúgy tovább, csak folyton frusztrál. :) Nekem a Fallout utoljára a 2-nél a körükre osztott izmoterikusnál lőtte meg meg az ingerküszöböt, bár az mondjuk még nem kicsit, mert az még gecijó volt. 3 óta meh, szóra sem érdemes számomra. Akkor már inkább vicser3, bár a nézdahátam onemanhero kézből villámeregetős kamerakezeléskurvaanyázósból egyedül a GTA fexik nekem personally. :)



egyébként a konzolos fotelwarrior kényelem így first hand exp. után kicsit csalódás, mert a bőrfotelben is előredőlök folyton, hiszen az adrenalin meg a feszültség miatt elég ellentmondásos lenne egy akciójátékban normál fokozat felett, hogy a kezedben ott az ideg, de amúgy a tested többi része elernyed, netán még happy finishes masszázst is kapsz, nonszensz.

a PC előtt viszont egy AKRacing szék, hát 10x annyi ideig kényelmes imho mint egy akármilyen fotel, sokkal ergonomikusabb. tudom, tudom, casual play a lényeg, de hát ki hallott még olyanról, hogy max félórát játszik vki. :) Gyerekek amúgy állva játszanak a FIFA 16-tal (az megy 98%-ban ;( szerintem ha csak azt tudná, azt is megvenné az emberek többsége, mint a régi videoton sötétzöld falteniszt..), így a fotelwarrior feeling monnyonle! :D



ahhh yee, akciós Gold-dal a Terraria épp, még jó hogy nem vettem meg PC-re! :P

Tudom, tudom:
rwurl=http://i.imgur.com/Pq2Yra4.png


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Én nem fotelből, hanem ágyból vagy rekamiéról szoktam a kontrollerrel játszani, megy az ellazulás is. Ha sok az ülőmunka, akkor néha napokig tudok fájni alul, és a világ legkényelmesebb széke sem segít már (nyilván nem hokedlit használok itthon, nem vagyok ön- és hátgyilkos).

Sors bona, nihil aliud.



http://www.ea.com/eaaccess/news/gold-members-free-play-days

ezt tudta aktiválni bárki? én hiába lépek be a hub appba, és írja ki fenn felül, hogy ingyenes golddal, a felajánlott játékoknál installra kattintva a fizetési oldal jön be..



huh, akracing szek nem rossz ar
uloparna mennyire vastag? lehet le kellene cserelnem az ufo melos szekem

Parizer forever.



Ha sok az ülőmunka, akkor néha napokig tudok fájni alul, és a világ legkényelmesebb széke sem segít már
allva vagy a kanapen fekve szoktam jatszani

Parizer forever.



http://www.theverge.com/2016/1/21/10806352/the-witcher-2-free-xbox-one

The Witcher 2: Assassins of Kings is not only available on the Xbox One starting today, but it's also free for a limited time.
[...]
though it's only available in select territories — the US, Canada, France, Germany, and the UK — and only until February 4th.

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



kipróbáltam az unravelt, hangulatra, ötletre, meg kivitelezésre 10/11-es játék.
aztán kiderült, hogy annyira nehéz, hogy a tutorialon alig bírunk kijutni. :DDD Na jó, ennyit erről, köcsög svédek, így nevelnek idegroncs gyerekeket!

rwurl=http://www.hardcoregamer.com/wp-content/uploads/2016/02/2.pngrwurl=http:...



Srácok, nagyon kezdő konzolparaszt vagyok egy ismerőstől átvett Xbox 360 Slim / Kinect kombóval (első konzolom a Sega megdrive óta :-D) - főként a gyereknek, ugye... Kérdés, használt játékokkal szabad foglalkozni, nem szokott velük baj lenni? Hol érdemes beszerezni őket, van valami bevált hely esetleg?


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Xbox 360-am éppen nem volt*, de egyébként használt játékokkal kezdeni. Konzolbolt van jó pár (Konzolstúdió, Überkonzol, Konzolok szervize, Console Corner stb., Google is kidobja őket), főleg Pesten, bár ezekben ritkán olcsók, legfeljebb átvételnél, beszámításnál :)

Sok mindne más játszhat persze, eBay, jatekaim.hu, Vatera, Hardverapró, GAME.co.uk.

PS3-on ugye annyi az előny, hogy a BD masszívabb, arról bátrabban sikálom le más olvasást ellehetetlenítő maszatait a csap alatt (megtörtént eset), és miközben a DVD-t karcolja a gép, a BD szinte "golyóálló" hozzá képest. Ezt csak a saját tapasztaltaom árnyalása végett írom, illetve a One már BD-t használ. De nem hallottam még tömegeket panaszkodni a használt DVD-k miatt (nálam PS3-on néha van gond filmekkel, BD-vel nincs, PC-n meg működnek a DVD-k is), pláne ha működőként árulják megbízható helyen.

Sors bona, nihil aliud.



Ha ezek közül valamelyik érdekel, jutányos áron (~2000/db) szabadulnék tőlük. :)

rwurl=http://i.imgur.com/T3fnmxz.jpg?1



Nekem fekszik a fiókban egy telefonhoz kapott, bontatlan Forza Motorsport 4. Egy sörért odaadom. ;)

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám



REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!