Jelenlegi hely

Star Wars Battlefront: 50 euró a Season Pass!

Utolsó bejegyzés


Nem is igazan azzal van a gond hogy draga a jatek, hanem hogy ennyire szar nem tudni meg elore hogy milyen mapokon milyen jatekmod fog egyaltalan mukodni stb...

Nyilvan egy Witcher 3-al nem lehet egy lapon emliteni :)

Everyone wants to shine like a diamond, but no one want to get cut



LOL, Dota iskola vagy egy WoT, na az eszi a pénzed igazán, ha belemerültél.
Amúgy 50-60 dodo nem egy nagy durranás egy amcsinak vagy nyugat európai emberkének. Ne magyar pénztárcában szemléljétek (ahol ráadásul folyamatosan romlik a váltás)...
A sok panaszkodó meg 90%-ban kelet eu-s csóri lesz :/

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Ha jól értem ez a 4 tervezett DLC ára.
A korábbi BF-eknél nem ugyanez volt?



Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



ugyanez volt.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem is értem, hogy miért nem 1000 dollárosak a konzolok, és miért számít nyugaton is rengeteget, amikor beesnek az újabb és újabb lélektani határ alá egy-egy árcsökkentéssel.

Igen, a hardver drágább, mint egy játék, de akinek több tejbe aprítani valója van, az is megnézi az árcédulát. Amerikában, ahol nagy divat újságból kivágott kuponos vásárlásokkal verni a foghoz a garast.

Ettől függetlenül csak bejött a BF4-nél is az 50 dolláros season pass, csak ott másként hívták. A Hardline sem ezért maradt el az elvárásoktól.

Sors bona, nihil aliud.



ugy latom hogy van igeny egy jofele sarló-kalapacsos logora a rewireden a karacsonyi tradico helyett :D

Nyilvan az egyik oldala a dolgoknak hogy a 60 dolcsi alapjatek 50 dolcsi season pass tenyleg eleg huzos, de nyilvan az EA ugy van vele hogy a decemberi SW hype hatan csomagolt loszart is el tudna adni ennyiert, nemhogy egy Dice-os Battlefrontot.

A masik hogy eleg keves versenytarsa van az AAA PC szegmensben az EA-nak, ugyhogy mint minden rendes oligopol piacon, itt is a vasarlo fizeti meg a verseny hianyat. Plusz nem erdemes elfelejteni hogy egy AAA cim irgalmatlan penzeket tud elvinni (fejlesztes-marketing-dlc-peccseles), plusz hogy az EA valoszinuleg nem a leghatekonyabb nagyvallalat ugyhogy mindig jol jon a love. Es mivel a tulajdonosi oldalrol (mint minden tozsden kereskedett cég esetén) erős profitnyomas van, es hogy minden negyedevben a "varakozasok feletti eredemeny" legyen igy nem meglepo hogy az egyik legerosebb brandű jatekukat ennyiert adjak.

röviden: rohadt EA!

MOSZAD inszájd



"There's a sucker born every minute."

Aki ki ad ennyi penzt DLC faszsagokra az meg is erdemlni hogy lehuzzak, es egyuttal jot is tesz a kapitalista gazdasagnak mellette. Aki meg vagja hogy lehuzas, az meg ugyis mas ertelmetlen urbe fogja nyomkodni a nehezen keresett garasait. Mint pl nojebe meg a gyerekeibe.

Kar hoborogni a ceges logikan, tik is pontosan ugyanezt csinalnatok ha cegvezetok lennetek, maximalizalnatok a profitot, minnel tobb ember lehuzasaval.

AAA cim irgalmatlan penzeket tud elvinni (fejlesztes-marketing-dlc-peccseles)

not a signel fuck is given that day a vasarloi reszrol. Nem az en problemam. Ha jo az ar es tetszik a termek, meg fogom venni akar ha 1 dolcsi is volt a fejlesztesi koltseg, ugyanugy mintha 1 billiard lett volna.

Az arazasok szvsz tokeletesek, mivel EA meg mindig az egyik legnagyobb es legsikeresebb jatekfejleszto-kiadoceg, tokeletesen megfelel a celkozonsegenek amit csinal.

admin mantra: "mindent le lehet kakilni oszt megy az oldal mégis magától."
életfilozófia mantra: "ideológiailag veszélyesen eltévedt kanadai szektás."



Hál'istennek anno az extended universe-be beleírt galaxishódító, intézményesítetten szado-mazo alien faj kigyógyított mindenféle SW-hoz köthető dologból, a Disney uralom meg még annyira se szinpatikus. Mondjuk ha rajongó lennék se volnék hajlandó kifizetni plusz egy teljes játék árát a season pass-ra, akkor már inkább veszek egy másik játékot.

DICE-től meg már BF3 alatt láttuk, náluk mit jelent a content update: ugyanazon mapok letükrözve, illetve más módban engedélyezve 100%-osan újnak számítanak. Na (többek közt) az meg az ő cuccaiktól vette el a kedvemet.



Pedig örülnöd kéne a Disney-nek, mert tudtommal kinyírták az extended universe-t.

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



A probléma, hogy mindent kinyírtak, (azért volt benne ami tűrhető volt) és az, hogy Disney... lásd a donald-kacsás rohamosztagosokat. No thx.




Ha jól látom, sikerült lenyomni az EA-nek az olcsójános és az antikapitalista hipsterek rétegek játékbeli penetrációját nullára.

Angol tudósok szerint a fenti hozzászólás nemcsak a szerző, hanem egyben az egész emberiség egyetemes véleményét is tükrözi.



Arról meg nem is beszélve, hogy ketten ülik meg ezt a lovat, mert a Disney-nek is perkálni kell belőle, gondolom nem keveset...

Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



Az AT-AT vezethető... csak szkriptelt útvonalon halad, te pedig csak lövöldözhetsz. :DDD But hey, it's SW with much graphikz and pjúú-pjúú!

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



EDIT: Ez most egy pöttyet a kelleténél fröcsögősebb rant lett.. tök szubjektív kinek mi a drága. Lehet lemaradtam róla, de a többi hír is ilyen a főoldalon? Ezért nem jön ide senki.. :D



már az alapjátékban is szemérmetlenül kevés pálya lesz, nem beszélve arról, hogy maga a "játék" is szegényes. egyszerűen érezni, hogy amikor az E3-on bejelentették, kb. onnantól dolgoztak a projekten. a film előtt kint kell lennie, emiatt a tartalom kevés, de majd dlc-vel pótolják.



Nem fröcsögni kell, hanem értelmezni a cikket. Nyilván nem szubjektíven kezelem a témát, hiszen nem az: ott az összes többi cím a piacon, ahhoz képest ez az ajánlat sok, pont. Ha valaki ki akarja élni az SW nosztalgiáját, azzal nekem semmi gondom nincs, csak érdemes elgondolkodni azon, hogy mire adod ezt az összeget: egy kb. 10 pályás multiplayer játékra, ami a közvélekedéssel ellentétben egyáltalán nem jelent prémium tartalmat, a bétában játszható mapok meg 1-2 óra játék után alapból a kukában fogják végezni, mert nem valami jók. Baromi jó ötlet pl. a Hoth multiba ültetése, de ha nincsen milliónyi lehetőséged, akkor hamar meg fogod unni, hiába a fantasztikus grafika és a tökéletes hangdizájn.

Ehhez add hozzá a DICE-ra jellemző rögös startokat, a játékosbázis DLC-k általi feldarabolását illetve azt a nem mellékes körülményt, hogy a Battlefront mindössze egy héttel a Fallout 4 után jelenik meg és remek dolog a Star Wars, de biztos, hogy eladásokban nem fogja tudni felvenni a versenyt a Bethesda behemótjával... már csak azért sem, mert a Fallout 4 összehasonlíthatatlanul több tartalommal fog izmolni.

Szvsz akkor lehetne jogos az ár, ha a világ egyik legjobb játékát kapnánk ütős tartalommal, amiben biztosan nem lesznek szervergondok, csúnya bugok + tudod, hogy rengeteget fogod tolni és neked szubjektíve rohadtul fog tetszeni. Pl. amikor én CE-t vettem az Arkham Cityből, pár dolog vezérelt:
- az első részt imádtam + hatalmas Batman fan vagyok
- a megboldogult OnLive-on kipróbáltam a játékot + a gameplay-ek alapján arra számítottam, hogy a generáció egyik legjobb programja lesz, én meg tutira évekig fogom rendszeresen nyüstölni
- kurvára tetszett a CE tartalom.

Ezek közül egy csomót ki is húzhatunk a listáról a Battlefront esetében. Az alapverzió kerül nagyságrendileg annyiba, mint amennyit én az AC CE-re kiadtam, extra tartalmat viszont nem kapsz érte, nem lesz Chewie szobrod, amit kirakhatsz a polcra / asztalra + biztosan nem a generáció meghatározó játékával állunk szemben, hiszen már a 10 éves második részt is hatványozottan többet nyújtott, de még manapság egy Battlefield is lemossa ezt a színről. A multis tartalom nem garantálja a több éves használatot sem, hiszen a worst case szcenárióban kapsz egy online gondokkal küzdő, a Fallout 4 + a DLC-k + az ár miatt pedig játékosbázisában is bukdácsoló programot.

Megéri? Egy év múlva, akciósan biztosan, mert addigra derül ki, mennyi potenciál van a játékban. Kb. olyan ezt a játékot előrendelni és megjelenéskor megvenni, mintha bemennél egy kaszinóba, aztán feltennél egy kellemes összeget a pirosra: kb. 50%, hogy bejön. Én tényleg csak annyit tudok ajánlani minden fröcsögőnek, hogy vegye csak meg a játékot teljes áron, csapja mellé a szezonbérletet is, aztán amikor először kezd el unatkozni vagy először kezdi el győzködni magát arról, hogy "akkor is megérte", olvassa el újra ezt a cikket. Nem fogjátok elfelejteni az élményt, ígérem.

Lehet, hogy most keménynek és negatívnak hangzik így a hype-vonat csúcsidőszakában egy ilyen cikk, de ide a rozsdás bökőt, hogy sok korai vásárló esetében igazam lesz, amint elül az izgalom. Vegyetek inkább Windows-t, az több időre lesz jó. :D

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



Zaxx írta: Lehet, hogy most keménynek és negatívnak hangzik így a hype-vonat csúcsidőszakában egy ilyen cikk

rwurl=https://youtu.be/AH7pOUm5s9k

ibi amentia latet


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Vagy inkább túl kevés az ilyen, mert szemmel láthatóan ezt olvassák és kommentálják a népek, te is ;) És úgy ez nem áll távol az internettől általában.

Sors bona, nihil aliud.



Hű Battlefrontnál első videók alpján azt gondoltam, hogy milyen boldogam fogom lecsengetni az 50 eurót a játékért ha tényleg kapok egy SW skines BF-et. SW skin BF featureök tuti vétel. Aztán kipróbáltam a bétát, és eszembejutott, hogy a BF3 is ingyenes lett, szerintem kivárom mig a Battlefield is az lesz...

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Akinek humora van mindent tud, akinek nincs az mindenre képes.
Akinek humora van mindent bír, akinek nincs az mindenre kényes.



(boldogam *boldogan)

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök



Mellé.. konkrétan skippelem a főoldalt mert Zaxx személyes "lerakata". Ez valami véletlen volt. :D Mindegy, értem azok maradtak akik ezt csípik, teljesen fölösleges ágálnom ellene.
Viszlát és kösz a halakat.


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Azért te is érzed, hogy általánosságban ez a menő, az Indextől kezdve mindenki lelkesen űzi (nem mintha követendő példának tartanám), inkább ezen húztam fel a szemöldökömet is, mint hangsúlyoztam. Ez van, az utolsó években Sogun is kapott, ha ki mert rakni valamit a HW főoldalára, és KS-Dark Souls-tengely mellett a fikavád volt a harmadik visszatérő motívum.

Mindenesetre én olvasom a főoldalt, és Zaxx valóban jellemző, de a negativitás nem igazán. Persze ízléstől függően lehet ez is elrettentő, nem kívánom senki egyéni preferenciáit felülírni :)

Sors bona, nihil aliud.



Báj! A HW sosem az AAA játékok kritikától mentes nyomatásáról szólt, én pl. főleg a hagyományos cikkektől elütő hangvételű cuccok miatt szoktam oda. Emiatt lehet szerepe a szubjektív véleményeknek az RW-n is (jelen hír esetében nem is annyira erről van szó, lásd minden egyes komolyan vehető külföldi oldalt és jutyúbert), és ha te az ilyeneket képtelen vagy a helyükön kezelni, akkor igazából tényleg teljesen fölösleges ilyen jellegű tartalmat olvasnod. Én mindig is csíptem az erősebb véleményekkel tarkított cikkeket függetlenül attól, hogy a tartalmukkal egyetértek-e vagy sem, mert szvsz több értelme van az unalmas hírjelentésnél és legalább van benne valami, amiről eldönthetem, bejön-e vagy sem.

Plusz:
- az meg tök szituációfüggő, hogy ki mennyit ír, úgy tűnik, most én vagyok az elsősorban ráérő személy
- tele van alapvetően objektív hírjelentésekkel az oldal, a fika meg egyáltalán nem alapvető jellemzője egyikünknek sem, esetemben is a Péntek 13 cikkem pl. csupa öröm és bódottá'

Ha olyan kommentet látsz tőlem, amit kevesebb, mint 5 perccel korábban posztoltam, ne olvasd el, mert még írom.



#46-ban össze van foglalva miröl is van szó. Én elhiszem azt is, hogy kell még a rókabőr későbbre is, de a featurelista majdhogynem összehasonlíthatatlan. Ez a Battlefront ilyen max 20 eurós felvezető reklámkategória. Kb. mint anno volt egy Starwars racer, vagy a Battle for naboo. Amit 1 év múlva követhetne az immár featureökben legalább az előd színvonalát hozó Battlefront. Én egyetértek a cikkel teljes mértékben. Egy kifogástalanul megvalósított, hang/grafika egyránt 10/10 jól optimalizált PC-re, de üres és featureszegény Battlefrontszerű valami.

zenész-zeneszerző, humorista, filozófus ?, great/terrible coordinátor, játékfejlesztő, rannygazoo csatár, 50% hipster 50% redneck 50% retard, pókfocikapus, yarpler, hangmérnök

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!