Jelenlegi hely

Kívánalom: vótmá-figyelmeztető

Utolsó bejegyzés

Kívánalom: vótmá-figyelmeztető

Ronda, de finom feature:
A belinkelt (pl video, kép)-eket lehetne figyelni, hogy voltak-e már említve.

Esetleges megoldások és problémák:
-leg fapadosabb megoldás: külön db táblában tárolni az URL-eket, post előtt átscannelni a postot, feldobni egy opcionális figyelmeztetést, hogy pontosan melyik is vótmá, esetleg linkkel, hogy hol.
-probléma: youtube url-ek pl lehetnek többfélék (rövidített, tisztán sima, vagy egyéb extrákat is lehet ugye belerakni), ezért valamilyen rendszer szerint egységesíteni kell őket. (pl: gyakorlatilag elég a youtube video ID-t letárolni, és egy típusváltozóban megadni, hogy youtube)
-probléma: az idő előrehaladtával egyre több lenne a lecsekkolandó korábbi url, bár a kis csapat előnye, hogy valszleg még évekre, vagy évtizedekre vagyunk attól ez bármiféle teljesítményproblémát okozhasson.

Nem a letiltás lenne a cél (hiszen sok valid oka is lehet az újra belinkelésnek), csak valamiféle figyelmeztetés, pl rekeszizomtréning és hasonlóan néha ismétlő topicoknak.

Megj: ugye anno HW-n volt olyan feature, hogy korábbi topic címeket megnézte, és figyelmeztetett, hogy ne nyiss új topicot, inkább használj régit. Na félig-meddig ebből lett az ötlet.

Szerkesztette: nagi - 2015 okt 10


Nem mindenki csekkol be minden nap és akkor sem olvas vissza nagyon. Többször volt, hogy én már csak a sokadszor belinkelt "votmá" linket kaptam el. (Hozzáteszem az egész vótmázás szerintem csak valami eröltetett belsős poén..)

ui.: A többszörös topic nyitás meg más tészta.



Vótmázás már minden régebbi fórumon vótmá. Általában a szakmai fórumokon zavaróbb, hogy a sok új újra és újra megkérdez valamit, ami már régesrég sokszor ki volt tárgyalva, vagy újra belinkel valami "újdonságot" ami többször szerepelt már az oldalon. Olyankor jogos a vótmá.

Itt csak megszokásból nyomom. =)

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás" -ismeretlen gerilla feljegyzése



A kedves felhasználóknak kellene leszokni az értelmetlen vótmázásról, nem az amúgy is szanaszéjjel terhelt egyetlen fejlesztőnket traktálni ilyen igényekkel. :P

Steam: mrstrato
Cserekulcs listám

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!