Jelenlegi hely

Cyberpunk 2077

Utolsó bejegyzés


Na, a fentiekről kinek mi a véleménye? Hogy-hogy nincs még 3 oldalnyi VÁÁÁÁÁÁÁ-zás mindenkitől? :DDDD

Személy szerint az origin storyktól nem dobtam hátast; a street kid felejtős, a nomad érdektelennek tűnik, szóval marad a corporate életút, abban látok fantáziát. Azért ezeket is kifejthetnék kicsit bővebben még.

A fegyverek így első blikkre rendben vannak, kivéve a cheat okosfegyverek. Nem ártana viszont valami pár perces új gameplay videó, hogy lássuk, mi fejlődött és kb. mire lehet számítani 3 hónap múlva. Bár a CDPR-t ismerve fél évet minimum érdemes várni a patchekre. :D

Non serviam



Nekem nagyon bejon. Nalam is a corpo lesz az elso vegigjatszas fixen. A street kid az eleg meh, nomad meg erdekes lehet.

Fegyverek kozul a smart weaponok nem tetszenek az auto aimmel viszont a tobbi faszantos volt. A melee kicsit suta meg mindig de azert mar most jobbnak tunt mint legutobb. Ahogy a gunplay is fejlodott.

Szoval reszemrol tovabbra is a legjobban jart jatek iden, semmi olyat nem lattam benne most se ami eltantoritana a dologtol. Nem is nagyon kell latni mast a jatekrol ami meg jobban meggyozne arrol, hogy nekem ez kell. Gondolom ezert is nincs nagy AAAAAAAAAAAA-zas. Hozza amit mindenki elvar tole stabilan.



Corpo-tól izomból hányni tudnék IRL, tehát kihagynám elsőre, nomad vidéki paraszt, tehát meh... bár később lehet, hogy megnézem csak az origin story-k miatt.

smart weapon-ök ellensúlyozhatóak pl legalább 10x olyan drága lőszerrel.



Nekem azért corpo, mert asztali szerepjátékban is az voltam B-)
Egész kalandok szóltak arról, hogy a székházunknak át kell mennie az ISO ellenőrzésen, és mert szeretünk biztosra menni, neg kéne kenni ÉS zsarolni IS az ellenőrt :-)
bár az ipari alpinista Media karakter is emlékezetes, aki mindent és bármit lefilmezett pókemberkedve :-) Csak ugye Media nincs a játékban, de majd csak túléljük valahogy. Ugyanakkor a mindent megmászunk dolgot ki fogom próbálni, már a DX:HRben is mindent függőlegesen szerettem megoldani :-)



Amennyire tudom, a mantis blade-es falmászás feature kikerült a játékból. Aztán franc tudja. /v/ nem épp megbízható forrás.

Choose your next words with excpetional care!



Aszongyák lehet felmenni mindennek a tetejére, nem mantis, csak úgy.



Ja, az lehet. Én konkrétan a falon mászásra gondoltam.

Choose your next words with excpetional care!




Falra mászni majd akkor fogsz, amikor megveszed a játékot és tele lesz bugokkal.

Non serviam



:D
Sanszos.

Choose your next words with excpetional care!







Not good, not terrible-re számítottam. Persze majd meglátjuk, mennyire valós az egész

Összehasonlításképp Witcher 3 rec:
3770 / fx735
8gb ram
gtx 770 / R9 290
35GB hdd



Szvsz ez 30+ FPS 1080p medium



rwurl=https://youtu.be/jNC6MEA4rQk

Siker szagot érzek.



rwurl=https://youtu.be/c_urbl-2gV4

Egyre erősebb, aromásabb az illat. :o



rwurl=https://youtu.be/a7_D1qlwOp0

Ezt már csak a kétkedőknek.





Zene ótvar fos, lipsync szar, bizonyos animációk szintén.

No, hát ez sem győzött meg, hogy most aztán hamar rohanjak ám gépet újítani. Ráér majd a GOTY változat pár év múlva, az összes DLC-vel, negyedáron.

Non serviam



Mondasz ennél ambiciózusabb RPG FPS-t, amely konkrétan megjelent eddig, vagy valós esély van rá, hogy mostanában megjelenik?

Kösz, ne fáradj ;)

Ha én ezzel nem fogok játszani, annak egy oka lesz: Hogy rettegek az időigényétől.

"Mi egy cipősdobozban laktunk, salak volt vacsorára, és apánk minden éjjel hidegvérrel legyilkolt minket."



Új Vampire játék.



Jo vicc volt.



Bármennyi időd lesz szeptembe után, nincs hotel s a regényedet amúgy is befejezted. Félsz felnőni a feladathoz s a 4K-hoz!!!! :D




*sokkal
Fixed that for you.



Reaper írta: Zene ótvar fos, lipsync szar, bizonyos animációk szintén.

No, hát ez sem győzött meg, hogy most aztán hamar rohanjak ám gépet újítani. Ráér majd a GOTY változat pár év múlva, az összes DLC-vel, negyedáron.

Ha nem is pár év várakozással, de én is késleltetve tervezem. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy jó játék lesz, de szerintem ez tipikusan az a stuff, ami jó pár patch-csel később lesz kvázi tökéletes.

A The Witcher 3 nekem pl. konkrétan játszhatatlan volt az alap irányítással, fizikailag nem értettem, hogy lehet ezt a játékot bármilyen szinten dicsérni, mikor még irányítani sem lehet, aztán valamelyik patch-csel bejött az alternatív control, és onnantól már jó volt.

Itt nem számítok ilyen "drasztikus" dologra, de egy ekkora és ilyen ambiciózus játéknak szerintem kelleni fog a megjelenés után pár hónap. Meg PS5-ön tervezem tolni, szóval a fullos next-gen update-et úgyis meg akarom várni.

Chief Exorcist



Jó lesz az.

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!