PlayStation

Utolsó bejegyzés


Bruttó?



184.000 Ft



MS jól kicseszett Sonyval :D



Btw ahogy elnézem 100 euró különbség lesz lemezeshez képest a csak digitális. Most így 25k lesz storeban az új játékok, lemezesen magyar boltban 20-21k. Ez játékokként 4e Ft különbség, de a lemezt el is adhatom utána. Szóval vagy lemezes változatot vesz az ember vagy semmi kb.

Btw. a csak lemezen magyar feliratot a mai napig nem értem


Zoo képe
Zoo
Földieperhivatásos Grammar NaziDonatorCsillag

Nem akkor hiányzik a magyar felirat, ha külföldi accra veszed?

Sors bona, nihil aliud.



Még mindig nem hivatalos árak, egyébként itthon pont ennyibe kerül 183 ezerbe van az xbox is szóval meglátjuk.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



De a cutdown haszontalan digital only cucc az olcsobb!



úgy értem hogy az 500 eurot nem tudjuk még.

Egyébként us storeban még mindig 60$osak a játékok ami geci fos forinttal is 18k, szóval olcsóbb mint a magyar bolti ár.
Én nagyon ritkán vettem lemezen játékot, de hogy majd eladom. 3at forgattam meg talán a többi itt porosodik a polcon. Mire eladnám már nem ér csak 4000-et. Annyiért meg megtartom inkább...

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



A megjelenéskor megvett játékokat pár hónapon belül el lehet adni 50-60%os áron. Nekem hardverapron pár napon belül elmennek előreutalással A5-ös buborékos borítékban postán maradóként.



ha meg is veszek bármit megjelenéskor (talán a gta, god of war és a last of us 2 volt amit egyből vettem) mire általában végére érek eltelik legalább fél év de inkább több, szóval ja.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr


Lou képe
Lou
Donator

kár hogy olyan ronda a lemezes változat.
én is valóban szinte csak digitálisan veszem a játékokat, de azért néha jó lenne az opció, hogy vegyek használtan egy lemezeset, amit minimális veszteséggel újra el lehetne adni.
mondjuk ahogy Csöpinél is, nálam is elég hosszú tud lenni egy végigjátszás, HZD Complete is vagy egy hónap volt ~105 óra játékidővel, ennyi idő alatt is eshet az ára egy játéknak...

megjelenésig lehet dilemmázni még eleget azt hiszem

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



én szinte csak lemezen veszem a játékokat.
tavaly novemberben lecsaptam a 6000 forintos days gone-ra, amit utána eladtam 8000 forintért :D
én pörgetem a lemezeget, így összességében 3-4 ezer forintból megvannak akár a legújabb játékok.
a digital only konzolt szerintem lejjebb kellene vinniük, mert a lemezes simán megéri azt a 40k forintot, amit kb. 3 játék árából visszahozok. a digitaly only akkor lenne nagy deal, ha bevállalnák a 300$-t.

Horizont completet megvettem 8000-ért, azt elcseréltem utána egy uncharted lost legacyre, azt meg elcseréltem 2 játékra, amiket kijátszás után eladtam fejenként 2500 forintért.
4 játék benne volt 3000 forintomba :D



Többnyire ps-en én is maradtam a lemeznél. Ha digital only lenne tuti nem vettem volna tsushimát meg days gone-t pl. Így meg gond nélkül, mert végigjátszás után minimális veszteséggel ment tovább.


Lou képe
Lou
Donator

este 10-kor kezdődik az élő adás:
rwurl=https://www.youtube.com/watch?v=iG0G44G6RI8

"People think that I must be a very strange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk."
- Stephen King



Új FF. Nice.



Ez a hernyo potter az evekkel(?) ezelott leakelodott jatek? Azt hittem az kaszaltak.



€499 + God of War Ragnarok jövőre. Van kérdés még melyik konzolt válassza az ember? :D (jövőre persze addigra jelenik is meg rá pár exkluzív cucc addig nincs sok értelme)



GOD OF WAR ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Harry Potter is kurva jól néz ki. Ez volt a leakelt rpg.



rwurl=https://scontent.fbud5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/119598229_10213859230193...

Az Xbox X akkor per-pill a Gamepass miatt érné meg?



Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Megjegyzés: ezek már a hivatalos árak, kezdésként alacsonyabbról indult a Konzolvilág is, de a Sony kb. 20 perce jelezte az ajánlott fogyasztói árat.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Hát, ha a Gow tényleg megjelenik jövőre, akkor majd azzal együtt beröppen a PS5DE is a kosárba (és még az ára is baráti). addig kb felesleges venni, főleg így hogy a Spiderman meg a Horizon FW jön PS4-re is.



Ezt az utóbbi kettőt nem is értem. Mármint de, persze üzletileg kurvára, de eddig arról ment a kommunikáció, hogy hagyjuk hátra ezt a gent, aztán ehhez képest a három valamirevaló exkluzívból kettőt bejelentenek prevgenre is, a Demon's Souls timed exkluzív, az FF XVI-t "PC-n mutatják, ami emulálja a PS5 élményt" és így tovább. Van itt kapkodás nem kicsit.

*szerk* Álljon itt a balfaszkodás: a Demon's Souls MÉGIS EXKLUZÍV, közben a PS Blogon háromszor szerkesztették át a Plus Collection leírását.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Rájöttem hogy kivételesen lemezen van még és vissza is kaptam már valakitől. Ha még aktuális írj üzenetet és oda tudom adni.

Youtube: Csöpi plays - https://goo.gl/pp4Ldr



Így-így



Hát igen, kicsit visszanyal a PR-fagyi, de én nem bánom. Igazából a Horizon volt a meglepetés számomra, hogy az mégis crossgen. A Spider-mannál lehetett sejteni, hogy DLC-nek indult, aztán inkább launch címnek faragták át. De ha már PS4-re kezdték őket fejleszteni, adják csak ki őket nyugodtan oda is. Csak azért hogy megvetessék az új gépet, nem érdemes beáldozni a már létező bázist. elég jól belőtték a gépek árát, szóval ezen nem fog múlni a sikere szerintem.



Szerintem ez a 2021-es megjelenés jópár játéknál kamu lesz, csak vegyél ps5-öt aztán majd ráfogjuk a covidra ha ‘véletlen’ csúszik, annyira átlátszó.



Ha nem csak konzolon jatszol akkor ertelmetlen megvenni amig nem jon valami ami erdekel is. Ha meg csak konzolon jatszol akkor lenyegtelen ha eltolnak egy first party cimet, ugyis megveszed ha jatszol a multiplatform jatekokkal. Legalabbis szerintem.

Nekem majd johet a lemezes verzio amikor kijon a God of War, addig nincs semmi ami megemelne a pulzusom psre. Akkor majd lehet potolni a spidey dlct ami talan jobb lesz mint a sima (bar a bemutato az inkabb volt interaktiv cutscene mint jatek) meg a ratchetet.



Játékárak itthon 30 ezerről indulnak majd, mármint az alapkiadások.

"Rossz úton jár az, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni" - J.K. Rowling



Ha ez igaz akkor 5 évig ráérek PS5-t venni. :D

REWiRED - Kutyus felfedő szétszéledés - 2014-2057 © Minden Jog Fenntartva!
Virtuális valóság és Kecskeklónozó központ - Oculus MegaRift - PS21 - Mozi - 4D - Bajuszpödrés
Médiaajánlat/Borsós Brassói Árak
Rohadt Impresszum!